- 12 Ocak 2021
- 5.075
- 22.028
- 298
- 31
- Konu Sahibi lavinyaaya
-
Yani çok ünlü insanlardan anneleri babaları yurdum insanı olarak takılmaya devam eden var konu sahibininki ego tatmini oluyor artıkTatlı dil yılanı deliğinden çıkartır demiş atalarımız güzellikle söylersin tatlı tatlı konuşursun edersin konuşarak halledilmeyecek hiç bişey yoktur şu hayatta
He yine olmadı mı demek ki kadın öyle mutlu oluyor yani utanmak da neyin nesi ergensiniz diycem de 27 yaşında kadınsınız ..
Bağımı koparıcam falan yazmış. Yaşı küçük olsa ergenlik tribi dicem ama yok 27 yaşta bunların aşılması lazımYani çok ünlü insanlardan anneleri babaları yurdum insanı olarak takılmaya devam eden var konu sahibininki ego tatmini oluyor artık
Ya tabiki de gitsin hele Mabel matizin annesine baksın yaa kadın şalvarı yazması yelegiyle hala köyünde yaşıyor meselaYani çok ünlü insanlardan anneleri babaları yurdum insanı olarak takılmaya devam eden var konu sahibininki ego tatmini oluyor artık
Annesiyle sevgi bağı iyi değil bence şartlı seviyorBağımı koparıcam falan yazmış. Yaşı küçük olsa ergenlik tribi dicem ama yok 27 yaşta bunların aşılması lazım
Yani işte anne bu ya ne bileyim bu sebeple ilişkimi koparmak aklımın ucundan geçmezdiYa tabiki de gitsin hele Mabel matizin annesine baksın yaa kadın şalvarı yazması yelegiyle hala köyünde yaşıyor mesela
Tabiki de ya öyle şey olur mu hiç ya insan biraz düşüncelerini süzgeçten geçirir eder bilmiyorum ya bu tarz konular beni çok üzüyor ya hele de konu anne oluncaYani işte anne bu ya ne bileyim bu sebeple ilişkimi koparmak aklımın ucundan geçmezdi
Yaparım, annemin ne giyindiği de kimseyi ilgilendirmez. İsterse şalvar ile dolaşsın annem başımın tacıdır. Kendinizi fazla önemsiyorsunuz, belli ki ne oldum delisi olmuşsunuz.Siz güzel bir restoranta diyelim halı yıkanacak kıyafetler giyen biri ile giriş yapar mıydınız :)
Muhtemelen depresyondaDepresyonda olmasin
Psikolojik olarak zaten normal biri değil
Seni lüx restoranta götürüyorlar mı?Benim annem coooook dikkat eder,babam hele,annemden daha da düşkündür,ama ben tam tersi salaş relax ve rahat giyimi severim,
Annem babam beni iyiki reddetmiyor, bağını koparmıyor,
Kadının depresyonda olduğunu düşünüyorum açıkça.
Hayır annemin gençlik kıyafetlerine giyim tarzına baktım gayet gösterişli lüks ailesi de fakir değilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?