Anneme hediye almak istiyorum eşim izin vermiyor bıktım artık hep kendi annesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kart sizde varsa büyük Migros gibi marketlerden alın şifre gitmez dedik. Sizin niyetiniz dertleşmek sadece sorunu görmek yada çözmek değil
Sorunu sizinle çözmek değil zaten derdim sizinle dertleşmek. Çözümü kocam da hadi migrpstan gittim aldım bunu ben düşünmedim mi sizce. Geri gider onu değişir yada aylarca buğuz eder. İlte bakın insanların evini evliliğini bilenden etmeden yorum yapıyorsunuz.

kocası eve para bırakmıyor. Annesine hediye almıyor vs. Yazan kızlarım. Kocamın kartı bende var zaten. Sadece internetten alışveriş yaparken şifre gidiyor vs ona işte uzunca yazamayacağım. Anneme de hediye almak istedim şuan sıkışığım dedi ve kendi annesine hediye aldı ama. Neyse saçlarım 3 ay önce ombrelydi zaten. Konu ile ne alakası var. Ombreyle hediyenin. Bana bir yazın Allah aşkına. Ki annemle de pek anlaşamazlar zaten. O da ayrı bişey de.
E bu mesajın amacı ne şimdi? Yeni bir şey yazmamışsın ki. Bu konuyu tınlamayıp ombre konusu açınca tepki aldın tabii bir iki bi şey karalayım demişsin ama saçmalamışsın 😆

E siz sifre geldi soyleyiver birsey aldim dediginde ne aldin naptin diye sorguluyor mu? Ayrica ombre falan denmis simdi bi ombre 4binden basliyor siz ombre yaptircam diyip sonra vazgectim onun yerine anneme makina aldim deseniz ne diyebilir ki?
Arkadaşlar saç zaten ombreli 3 ay önce yaptırdım. Aktı yıprandı ve boyamak istediğimi söyledim siz ne kadar negatif insanlarınız ya eşim kendime aldığıma bişey demiyor ki.

Sorunu sizinle çözmek değil zaten derdim sizinle dertleşmek. Çözümü kocam da hadi migrpstan gittim aldım bunu ben düşünmedim mi sizce. Geri gider onu değişir yada aylarca buğuz eder. İlte bakın insanların evini evliliğini bilenden etmeden yorum yapıyorsunuz.
E iyi bu adamı çekip ağlamaya devam et o zaman. Vah vah vah.
kocanız size insan muamelesi yapmıyor bunu düzeltmek yerine ağlayın durun burada

E bu mesajın amacı ne şimdi? Yeni bir şey yazmamışsın ki. Bu konuyu tınlamayıp ombre konusu açınca tepki aldın tabii bir iki bi şey karalayım demişsin ama saçmalamışsın 😆
Sabah sabah yüzüne git bir su serp sen bence. Kendine gel. Bak bakalım ne yazmışlar annesine hediye alamıyor ama saçını boyatacak. Çok gamsız vs. Açıklama yaptım. Konuyu kapattım gitti ayrıca ben.

Arkadaşlar saç zaten ombreli 3 ay önce yaptırdım. Aktı yıprandı ve boyamak istediğimi söyledim siz ne kadar negatif insanlarınız ya eşim kendime aldığıma bişey demiyor ki.
Negatif ne yazmisim ayol😃
Ombremi yeniletcem diyin yeniletme 3 bin ise 2 binde makina ise 5 bin tutuyor diyin iki isinizi de halledin madem onu da akil edin bir zahmet

E iyi bu adamı çekip ağlamaya devam et o zaman. Vah vah vah.
kocanız size insan muamelesi yapmıyor bunu düzeltmek yerine ağlayın durun burada
Ağlayacak bişey yok. Almak zorunda değil,parasını benim aileme de harcamak zorunda değil. Annesine alınca bende kend anneme almak istedim hepsi bu. Niye bu kadar içerlediniz anlamadım

Ayrica kendinize aldiginiza birsey demiyor ama annenize gelince para yok diyor
Sizde adami kollamaya baslamissiniz e anneniz cezveye devam o zaman

Sabah sabah yüzüne git bir su serp sen bence. Kendine gel. Bak bakalım ne yazmışlar annesine hediye alamıyor ama saçını boyatacak. Çok gamsız vs. Açıklama yaptım. Konuyu kapattım gitti ayrıca ben.
Önce bi kendin uygula sonra bana tavsiye ver. Millet burda senin derdine uzun uzun yazdı çizdi sen cevap verme tenezzülünde dahi bulunmadan gittin ombre konusu açtın.
Annesine hediye alamıyor ama saçını boyatacak diyenler haklı bu arada.
Konuyu kapatmadın işte hala apaçık duruyor.

Ağlayacak bişey yok. Almak zorunda değil,parasını benim aileme de harcamak zorunda değil. Annesine alınca bende kend anneme almak istedim hepsi bu. Niye bu kadar içerlediniz anlamadım
Siz de eşinizle aynı kafasınız. “Parasını” dediğiniz şey evlenince aile bütçesi oluyor. Ve evet eşler aile bütçesinden parayı istediği gibi harcayabilir.
Siz böyle eziklenmeye devam edin.

E içerledik çünkü ekonomik şiddete uğruyorsun

Negatif ne yazmisim ayol😃
Ombremi yeniletcem diyin yeniletme 3 bin ise 2 binde makina ise 5 bin tutuyor diyin iki isinizi de halledin madem onu da akil edin bir zahmet
Ombre yenileyeceğim demedim sarıları Ombre olan yerleri kapatmak için boyama kararı aldım ve dün boyadım. İyi okuyun algıda prombelm yaşıyorsuanız heralde

kocası eve para bırakmıyor. Annesine hediye almıyor vs. Yazan kızlarım. Kocamın kartı bende var zaten. Sadece internetten alışveriş yaparken şifre gidiyor vs ona işte uzunca yazamayacağım. Anneme de hediye almak istedim şuan sıkışığım dedi ve kendi annesine hediye aldı ama. Neyse saçlarım 3 ay önce ombrelydi zaten. Konu ile ne alakası var. Ombreyle hediyenin. Bana bir yazın Allah aşkına. Ki annemle de pek anlaşamazlar zaten. O da ayrı bişey de.
Yani neden bir şeyleri biz uyduruyormuşuz gibi davranıyorsunuz? Kendiniz eşinizin size tek kuruş nakit bırakmadığını, annenizin çalıştığı yerde yüksekten düştüğünü, doğumgünü, anneler günü geçtiğini hiçbir şey alamadığınızı, almanızın tek yolunun para vermesi veya internetten alışveriş olduğunu yazdınız.

Hayır onu geçtim çocuğunuza oda yapmak istediğinizi, sizinle aynı odada yattığını ama eşinizin oda yapmanıza izin vermediğini anlattığınız konunuz da var. Yani ne bileyim sanki biz uyduruyormuşuz gibi yorum yazmışsınız şu anda.

Konunun saç boyanıza gelme sebebi o kadar yazılan yoruma cevap yazmayıp saç boyanızla ilgili konu açtığınız için.

Siz de eşinizle aynı kafasınız. “Parasını” dediğiniz şey evlenince aile bütçesi oluyor. Ve evet eşler aile bütçesinden parayı istediği gibi harcayabilir.
Siz böyle eziklenmeye devam edin.
Harcayabilir okey. Ben işte harcayamıyorum maalesef. Öyle kafama göre gidip saçımı boyayım üst baş alım vs. Önceki konuda demek istediğim oydu zaten. Ama geçmiş konuyu saçımla ne alakası var anlamadım

Yani neden bir şeyleri biz uyduruyormuşuz gibi davranıyorsunuz? Kendiniz eşinizin size tek kuruş nakit bırakmadığını, annenizin çalıştığı yerde yüksekten düştüğünü, doğumgünü, anneler günü geçtiğini hiçbir şey alamadığınızı, almanızın tek yolunun para vermesi veya internetten alışveriş olduğunu yazdınız.

Hayır onu geçtim çocuğunuza oda yapmak istediğinizi, sizinle aynı odada yattığını ama eşinizin oda yapmanıza izin vermediğini anlattığınız konunuz da var. Yani ne bileyim sanki biz totomuzdan uyduruyormuşuz gibi yorum yazmışsınız şu anda.

Saç boyanıza gelme sebebi o kadar yazılan yoruma cevap yazmayıp saç boyanızla ilgili konu açtığınız için.
Ben yorumlarımı sizin yazdığınız cevaplara istinaden yazıyorum. Bir yorumda gamsız annesine hediye alamamış saç boyatacak vs. Yazmışmış bu ve cevabımı ona istinaden yazdım zaten. Evet eşim evde baskın karakter daha dün çcocupı kendi odasında yatıracaktım izin vermedi burda yatsın dedi. Bende üstelemedim. Ama anlamadığım şey anneme hediye alamadım hafî okey. Saçımı boyamamla ne alakası var konu ordan buraya neden geldi

Evet. Bu konuda haklısın. Hakkını yemem, ilte kadının ekonomik özgürlğpğnü edinmesi şart. Ama konu anneme hediyeden saçta ki boyaya geldi anlamadım yani. Ona da mı yok alma desin onu mu beklediniz siz
Yoo eşin tabi ki kuaförünü karşılayacak onu niye bekleyelim? Biz burada sizin için endişelenip sayfalarca yazıştık en azından bir kapanış mesajı atıp konuyu kapatmanızı beklerdik kuaför konusundan önce.
Ekonomik özgürlüğünüz hakkında bilinçlenmiş olmanız güzel ama çalışmasanız da bu muameleyi hiçbir kadının hakettiğini düşünmüyoruz bu yüzden yazdık.

Yoo eşin tabi ki kuaförünü karşılayacak onu niye bekleyelim? Biz burada sizin için endişelenip sayfalarca yazıştık en azından bir kapanış mesajı atıp konuyu kapatmanızı beklerdik kuaför konusundan önce.
Ekonomik özgürlüğünüz hakkında bilinçlenmiş olmanız güzel ama çalışmasanız da bu muameleyi hiçbir kadının hakettiğini düşünmüyoruz bu yüzden yazdık.
Anlıyorum benim çok hoşuma açtığım konuya ithafen bir sürü yorumlar. Hepsini okuyamadım belki ama bazı yorumlara istinaden kocamla konuştum sizin fikirlerinizle en azından o da aydınlandı. Kendimde değişiklik yapmak istedim saçlarımı boya alıp boyamak istedim. Kocam zaten buna bişey demez ama gidip de yine Ombre yaptırsaydım tartışırdık 7 bin tl Ombre bende kendi imkanlarımla boyamak istedim. İşte konu annemden benim saç boyamama gelip kıyaslama yapan insanlar var annesine hediye alamadı ama saçına para veriyor vs. Ya arkadaşlar her erkek bir değil karakteri farklı işte. Benim koca istiyor ki benim hep haberim bilgim olsun. Aşamadı bunu işte. Bende kabul ettim artık. Eziklik diyenler var. Eziklik değil evde huzurumuz kaçmasın diye bazı şeyleri kabul ediyoruz.

Harcayabilir okey. Ben işte harcayamıyorum maalesef. Öyle kafama göre gidip saçımı boyayım üst baş alım vs. Önceki konuda demek istediğim oydu zaten. Ama geçmiş konuyu saçımla ne alakası var anlamadım

Burada 21 sayfa insanlar konunuza mesajlar yazdı arada banlananlar oldu. Sitenin admini bile gelip yorum yaptı sen hiçbirine cevap verme tenezzülünde bulunmadın hatta okumadın bile. Son görülmen ombre konusuna kadar pazar günüydü. Sonra bu siteye sadece ombre konusu açmak için girdin

Burada 21 sayfa insanlar konunuza mesajlar yazdı arada banlananlar oldu. Sitenin admini bile gelip yorum yaptı sen qhiçbirine cevap verme tenezzülünde bulunmadın Arahatta okumadın bile. Son görülmen pazar günüydü. Sonra bu siteye girdin ve ombre konusu açtın.
Benim telefonuma bildirim gelmiyor ben konu açtığımı bile unuttum. Her mesajda bildirim gelse zaten yanıt veririm. Eşim askeri personel dedim 3 gündür evde 2 gündür oğlum hasta aşıdan ateşli köşede oturup elimde telefonla takılamıyorum zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X