- 25 Ağustos 2014
- 21.192
- 50.746
- 798
- Konu Sahibi sevimlikumral
Çalışım, bozdurum, alım, felan.Annemin doğum günü geçti anneler günü geçti hastalandı çalıştığı yerden düştü anneme bir hediye alamadım. Anne sana ne alım neye ihtiyacın var dedim kahve makinası olsa iyi olur kendini zorlama felan dedi. Eşime dedim param yok diyor alıp gönderelim diyorum param yok hep bahane ya ben anneme hediye alamayacak mıyım. Çalış al diyor bana 1 yaşında oğlum var nasıl çalışım ben şimdi. Ulan kadının çaycısı yoktu bi tane alalım dedim çaydanlık yok mu diyor kendi annesine aldı ama her şeyi mutfağını yaptı kıyaslama yapmak istemiyorum ama anneme hediye alamadım resmen içime dert oldu elimde bir tane bile altın yok ki bozdurum alım.daha bişey yazmak isterdim de
O kadar rahatsız edici ki, sonra söyleyince biz suçlu oluyoruz; telefondan girdim, aceleyle yazdım, üzüntüden ne yazdığımı biliyo muyum vs bahaneleri.
Çaycı diye tutturmanı ve annenin kahve makinesi istemesini de saçma buldum, kocanın kendi annesine yapıp senin annene gelince yapmamasını da. Ayrıca, sen eviniz ve ortak çocuğunuzla ilgileniyorsun, git çalış kendin al demesi çok çiğ, iğrenç. Bilemiyorum Altan.
Son düzenleme: