- 1 Ocak 2022
- 4.956
- 18.666
- 158
- Konu Sahibi sevimlikumral
Benimde çevremde tanıdığım,bildiğim ne kadar uzman çavuş,ast subay varsa hepsi böyle .Bu tarz adamlarmı bu mesleği seçiyor yoksa bu meslekte çalışırken bu karaktermi yükleniyor bilmiyorum.Ben merkezci,cimri,karısına değer vermeyen,anacı,herşeyin en doğrusunu ben bilirim diye gezen,hep haklı,karısının asla güçlü olmasını istemeyen , istediği gibi ezebileceği,sessiz kadın tercih eden tipler bunlar..Arkadaslar bakin konu sahibinin ustune gitmis cogu kisi. Yok calis yok kendi parani kazan yok senin annene neden hediye alsin vb. Seyler. Simdi bu askerler genel olarak sikintili.hadi benimki sorunluydu bununkide sorunlu. Acin bu konulari okuyun bdvde cogu asker esidir. Ya bosanmistir ya o asamadadir. Hepsinin sorunu ayni cimri kendi ailelerine duskun olmalaridir cunku bunlar evlenene kadar aileleri bakiyorki iyi para aliyor paralar harcanmasin diye ya koylerine ev yaptiriyor ogullarina ya esyalarini yeniletiyor ya her ay duzenli para istiyorlar. Evlenincede para kaynagi kesilince kavgalar cikiyor gelinle. Ben ailesi yuzunden kestim bagimi. Asiri cimriler herseyi gereksiz gorurler. Benim kayinpederim aman fazla esya alma tayincisiniz demisti ben evi sifirdan düzdüm onun o lafina karsilik. Bunlara kendini ezdirirseniz sahipsiz gorurlerse vay halinize. benim maddi durrumum burda bilen bilir iyi ailem tarafindan. Ve cok sahip cikan bir ailem var taş taş ustunde birskmadilar. Kendime ait tapulu bir dairem var. Abim kendi dairesinin kirasını senelerdir bana tahsis etti. Abim ablam annem babam hep arkamdalardi. Ama benim agrima gidiyordu madem evlendim ailem boyle olmayabilirdi. Bu adamlar bakmak zorunda. Kadin yaratilis geregi dogum yapiuor erkege gore gucsuz hem evde calisiuor hem iste. Kaldiki ben calisan bir kadindim ssk gunum esimden fazlaydi. Yani bu tipler calisanida eziyor asagiliyor. Lojmanda her daireden her gun bir kavga geliyordu kavga sebepleri hep ayni. Benim simdiki aklim olsa asla evlenmezdim. Cok sukur tek duam uc aylik bir bebegim var hayatimdan memnunum. Konu sahibi benim gibi davranip burnunu kaldiracak yakasina yapisip para isteyecek darlayacak. Bunlar gururlu kadin severler. Ben ilk seneler oyleydim istemezdim para. Evin eksiklerini kendim alirdim bayilridi bana. Sonra isveli cilveli bir eli yaga balda olan kadinlara baktim ben tam tersini yapiyormusum. Bende istemeye basladim yine ters teptipara isteyince kavgalar artti. Bende tekmeyi attim cok sukur