- 11 Mayıs 2022
- 2.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.429
- 83
- Konu Sahibi sevimlikumral
Aynen öyle yaa durumu olmaz anlarım ama kendi annesine yapıyor alıyor ne münasebet alamazsın edemezsin he şunu dese şuan sıkışığız 1-2 ay sonra alsak onada ok ama oda yok.Eşi hakli diyenler neyin kafasını yaşıyor? Maden parasi yok kendi annesinede almasın o zaman?
Bir kahve makinesi o kadar pahalı bir şeyde değil. Ayrıca çalış annene sen al dediği kadın, evde onun çocuğuna bakıyor, evi temizliyor? Annesine bir hediyede alacak parayı vermeyecekse ne diye evleniyor elin kızı ile?

karısına bakmayacak adam evlenmesin bu kadar net. O kadar feminist bir dünyada değiliz. Evleniyorsa sorumluluğunu bilecek. Ben kocamdan zaten harçlık almıyorum konu ben ve benim evliliğim mi? Çok merak ediyorsan 30 olmadan karı koca çalışıp evimizi arabamızı beraber aldık birimiz borç ödedi birimiz hayatı karşıladı. Ben neredeyse 80 bin maaşı olan bir işten sırf hamileyim diye çıkarıldım hamileyim diye de iş bulamam benim maddi ihtiyaçlarıma çalış al diyecek kocayı adamdan saymam valla. Bunu normalleştirenler utansın. Benim için senin paran benim param yok ortak bütçe var. Böyle adamlarla da sevişilmez evet. Niye çok içselleştirdin
 karısına bakmayacak adam evlenmesin bu kadar net. O kadar feminist bir dünyada değiliz. Evleniyorsa sorumluluğunu bilecek. Ben kocamdan zaten harçlık almıyorum konu ben ve benim evliliğim mi? Çok merak ediyorsan 30 olmadan karı koca çalışıp evimizi arabamızı beraber aldık birimiz borç ödedi birimiz hayatı karşıladı. Ben neredeyse 80 bin maaşı olan bir işten sırf hamileyim diye çıkarıldım hamileyim diye de iş bulamam benim maddi ihtiyaçlarıma çalış al diyecek kocayı adamdan saymam valla. Bunu normalleştirenler utansın. Benim için senin paran benim param yok ortak bütçe var. Böyle adamlarla da sevişilmez evet. Niye çok içselleştirdin 

neyse regl olucam ondandır
 neyse regl olucam ondandır  

ergenliğe yeni girdim diyorum inanmıyon mu kızım
 ergenliğe yeni girdim diyorum inanmıyon mu kızım  

oldukça masraflı bir hastalık, hastayı da yakınlarını da psikolojik olarak etkiliyor da aynı zamanda, demek ki kadın hasta olur çalışamaz hale gelirse terk edilebilir.
 oldukça masraflı bir hastalık, hastayı da yakınlarını da psikolojik olarak etkiliyor da aynı zamanda, demek ki kadın hasta olur çalışamaz hale gelirse terk edilebilir.
 koca benim olduğu için istediğimi yapabiliyorum galiba bana öyle dediler zamanında
 koca benim olduğu için istediğimi yapabiliyorum galiba bana öyle dediler zamanında Düzgün bir annenin de metres kadar değeri yok bazılarına göre. Kadının değerini gene başka kadınlar düşürmeye çalışıyor. Bu üyeye de aynısı oldu. Kendisi koca parası yemek isteyen , koca sömüren, annesi de damat parası peşinde oldu. Kadınlar kadınlara bunları yaparsa ovvvvvv erkekler bizlere neler yapar neler.
Düzgün bir annenin de metres kadar değeri yok bazılarına göre. Kadının değerini gene başka kadınlar düşürmeye çalışıyor. Bu üyeye de aynısı oldu. Kendisi koca parası yemek isteyen , koca sömüren, annesi de damat parası peşinde oldu. Kadınlar kadınlara bunları yaparsa ovvvvvv erkekler bizlere neler yapar neler.