Annemin evlenicem diye tutturması

Mecaz anlam diyosun:)) bu manada kul
lanan tek sen degilsin: ) ister kahir ceker mutlu olur ister baska sekilde. Nerden biliyosunuz kadinin ne niyetle evlenmek istedigini:)) yasadiklarindan daha nasil ders alacakmis? Kadin omru boyu kahir cekmis, dersin anasini aglatmis.

Sana tepkim yukardaki postta belirttigim gibi hic evlenmesin dedigin icindi. Bu dusuncelerle bi yazi yazsaydin sana geri yazmazdim:) hadi konu sahibine odaklanalim madem:)

İçimdekileri yazmışsınız resmen
Ben de diyorum bir bekle bir dinlen,evini ayır kafanı topla psikoloğa git,belki yanlızlık hoşuna gidicek
Şu an bunalımda biliyorum evler de ayrılmadı babamla aynı evde babamın yüzünü görmek istemiyor
Ama boşanmaya da çok acele etti şimdide başkasıyla evlenmek için acele ediyor,hatta boşanmadan önce ben başkasıyla evlenirim yoksa babandan boşanmam bile dedi yani,annem hiç böyle değildi onu tanımamıyorum,çok farklı davranıyor ama bizi üzüyor farkında değil
Bir yandan da aman anne ne yaparsan yap ölümlü dünyada zaten çekmişsin çekiceğini zaten gelmişsin kaç yaşına istediğin gibi yap demek istiyorum,böyle stresli durumlarda annemi kaybederiz korkusu çok oluyor ben de,ya ölüverirse mutlu olamadan diye
Bilmiyorum kafam çok dolu ve karışık

Annem mutsuz olsun demiyorum ki,biraz kafasını toplasın diyorum
Alelacele yapılan evlilikte annem nasıl mutlu olucak şüpheliyim,üzülen yine biz olucaz,yıllarca annemin yanında olduk destek verdik,o küçükken babama kızıp bizi döverdi ama biz yine de annemi çok sevdik babamdan çektiği için içindeki boşluğu biz doldurmak istedik
Hatta şu anda Kardeşim babamı düşman gibi görüyor babam da bizi onları barıştırmadığımız için bize kızgın her neyse
Ama annemin bu kadar da bizi dinlemesi lazım bence,17 yaşında ergenler gibi yapıyor ya bir değişik hareketlerde ben kaç yıllık annemi tanıyamıyorum
Bir de buraya yorum yazan bayanlardan hiç benim annem de bu şekilde yaptı diyen olmadı demek ki bizim durumumuz normal değil,baksanız ya 1 kişi bile yok

Annem konuşma yaptı,kardeşini sakinleştir dedi
Ben de çok erken en az 1 sene geçmesi gerekir,bir tek sen yoksun eşim var eşimin ailesi var arkadaşlarım var biraz da bizi düşün dedim,aslında evlenmene hiç gerek yok biz senin ölene kadar yanında oluruz dedim
Şimdi böyle söylüyorsun ileride böyle düşünmezsin,çok çektim biraz gezmek,mutlu olmak istiyorum saygı görmek istiyorum dediğim kişi bunu yapabilir dedi,artık kendimi düşünmek istiyorum dedi,ben içimden istemesem de sesimi çıkarmadım.bunun bayramı var özel günleri var ailemde yabancı bir adamı düşünmek içimi tuhaf yapıyor
Bir kadının mutlu olması için illa başkasıyla mı evlenmesi gerekiyor

Tek derdin elalem ne der. Haziran da evlenseler 6 ay var. Abartiyorsun. Bırak ne derlerse desinler.

Sure olarak belki evet kisa bir zaman ama evlenecek tabii ki.Tum cocuklari evlenince kadin bir basina ne yapsin?
Hele bir de sorunlu bir evlilikten ciktiysa evlenip mutlu olsun ne guzel iste birkere geliyoruz hayata.

Adamlar bosanip 40 gun gecmeden evleniyorlar . kadin 6 ay sonra evlenecekmis.cok dusunmeyin su elalem ne der olaylarini.Evlenecegi kisiyi iyi taniyorsa tabii ki evlenecek

kardeşine de sen bak kız @yozmen85
hatun delirdin iyice annem evlenecek de evlenecek diye :)
bırak şu kadını :)
şaka bir yana 1 ay kısa süre gerçekten

onun evlenmesi vs si 1 seneyi bulur yine

Sure olarak belki evet kisa bir zaman ama evlenecek tabii ki.Tum cocuklari evlenince kadin bir basina ne yapsin?
Hele bir de sorunlu bir evlilikten ciktiysa evlenip mutlu olsun ne guzel iste birkere geliyoruz hayata.
Evlenir de süre kısa ama bir de daha boşanmadan evlenirim demesi beni üzdü

1 ayda çok kısa bir süre
demek ki evlenmek için boşanmış.
Evet çok kısa
Zaten annem boşanmadan daha başkasıyla evlenirim diyordu,aldatm yoktu ortada ama o kim olursa olsun yeterki boşanayım diyordu ve hızlı bir şekilde boşandı

KOnuyu okurken ilk aklıma gelen inan bu oldu dediğiniz gibi başka biri var da tuzu biberimi oldu yani boşanmaları.

kardeşine de sen bak kız @yozmen85
hatun delirdin iyice annem evlenecek de evlenecek diye :)
bırak şu kadını :)
şaka bir yana 1 ay kısa süre gerçekten

onun evlenmesi vs si 1 seneyi bulur yine
Kardeşime bakarım sıkıntı yok o zaten benim çocuğum gibi

Haksız mıyım yazdıklarımda onu söyle sen olsan ne yapardın?

Kardeşime bakarım sıkıntı yok o zaten benim çocuğum gibi

Haksız mıyım yazdıklarımda onu söyle sen olsan ne yapardın?
biliyorsun annenin evlenmesine hiç mi hiç karşı olmadım hatta dua ettim mutlu olsun diye
ama 1 ay gibi kısa bir sürede çok saçma gerçekten

sanki senin hiç istemediğini anlıyor da inadına mı yapıyor?
gerçi böyle şeylerde inat olmaz da

ben olsam ne yaparım duymazlıktan gelirim
en iyisi bu... hiiiç karışmam

Ben sizce?ben ihtimal vermiyorum çünkü anlıyorum yani kaç yıllık annem ama bu kadar erken olması da iyi değil

Normal bir annenin şöyle düşünmesi gerekir bence. Eğer evlenecek yaşta bir evladı var ise önce kimsenin ağızına laf söz vermeden çocuğumu gelin/damat edeyim sonrasında kendimde evlenebilirim. Hele ki gelinlik çağda bir kız evladı var ise. Elin adamı ile kardeşiniz aynı evi paylaşacak bence hiç hoş bir durum değil. Kardeşiniz evlensin sonra kendisi de evlenebilir.

Sizin annenizin bana verdiği izlenim şöyle, sanki birisi var da onu elimden kaçırmayım düşüncesi ile evlatlarını hiçe sayarak biran önce evlenme peşinde.

Şahsen bir kadın/adamın boşandıktan sonra 2-3 ay içinde evlendiğini duysam bu boşanmanın altında demek ki başka bir adam yatıyormuş derim.

Evet annemin evlenmesini istedin biliyorum
Ben de duymazlıktan geliyorum,karışmıyorum ama içim içimi yiyor bir bilsen
Neden bunları yaşatıyorsun anne diyorum kendi kendime,bu kadar acele niye 1 ayda niye böyle evlenmek için tutturuyorsun diye kendi kendime düşünüp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…