Uzatmadım kısa kestim yorumumu. Koca donu yikamaktan kastim koca kisisinin her kahrini cekmek. Sadece espirilesmis hali. Yoksa kimse beyazlar renklilerler kocamin donlari diye ayirmiyordur heralde kirli camasirlarini. Ve evet bu yaşıma kadar hep birileri icin yasamisim bu saaten sonra kendime vakit ayiririrdim . Kadinin derdi pembis kalplerle bezeli ask sevgi mutluluk degil bosuna sigorta ödemiyim iyi halli adama kapak atim. Bu düşünceyle yapılan evlilik nereye kadar mutluluk getirir? Bunu mutluluk olarak değerlendiriyorsan senin görüşüne de saygi duyarım. Ayrıca yasadiklarindan ders almıyıp alel acele yangından mal kaçırır gibi evlenmeye çalışan benim annem değil. Bana değil konu sahibine odaklanın lütfen.
İçimdekileri yazmışsınız resmenBenim tuzumun kuru hayatımın dört dörtlük olduğunu nerden biliyorsun? Kocasından boşanali 1 ay olmuş ve hala aynı evde yasiyorlar . Bide ustune ben yeniden evlenicem diye akli bir karış havada toy genç kız gibi davranmanın neresi sana normal geliyor?
Ne ara yakindan tanıdı da ne ara evlenme kararı aldı? Yada öncesi varsa daha boşanmadan hayatına birini almış demek ki? Stresli bi evlilikten kurtulup hop yeniden evlenmek. Bi dur bi kendini dinle bi kafan sakinlesin ne Bu acele? Ayrica yukarida alintiladigim konu sahibinin yorumunu da dikkatli oku. Ne için kadının gönlü kaymış daha iyi anlarsın.Bu olaylar benim dusunce yapima uygun değil ve bildiğim kadarıyla istediğimiz fikri saygı çerçevesi içersinde sunabiliyoruz bu plartfomda?
Annem mutsuz olsun demiyorum ki,biraz kafasını toplasın diyorumSuan hepiniz lafi kiviriyosunuz: ) unumu eledim bundan sonra koca donu mu yikayim? Demesi lazimmis .. bunlar benim degil senin laflarin. Yani sana gore aslinda bu yastan sonra evlenmemesi gerekirmis..eger oyle demek istemediysen kendini ilk postunda cok yanlis ifade etmissin demektir. Bak asagiya kopyaliyorum. Senin yukarda yazdigin gibi birsey anlasilmiyor, benim anladigim gibi bir anlam cikiyor. Tekrar soyluyorum.. kadin bu gune kadar cekecegini cekmis.. mutlu olmak onunda hakki.. ister kocasinin donunu yikayarak mutlu olur ister atletini.
Evet isteyen birisi varmış ben de şaşırdım
Nasıl bir bunalım ki bu?her bunalıma giren kadın böyle yapmıyor
Tek derdin elalem ne der. Haziran da evlenseler 6 ay var. Abartiyorsun. Bırak ne derlerse desinler.BEn ne yazıyorum ama siz cımbızla bir yeri seçip oradan suçlamaya çalışıyorsunuz
Benim açtığım konunun başlığı ne?annemin evlenicem diye tutturması,derdim bu.kardeşimi de tabi ki de düşünücem,merak etmeyin kardeşimin ütüsünü,yemeğini de yaptım yaparım da,annemle babamın sıkıntısını çekmekten ne çocukluğunu anladı ne de ergenliğini,yaşı 30 ama hala onlarla uğraşıyor,olan tabi ki de ona olucak
Annem elin adamıyla evlenip gidicek,babam zaten kendi halinde belki oda evlenir.ben şu durumda kardeşimi düşünüyorum,daha evlenecek ele güne karışacak
Annemin evlenmesini destekliyorum ama bu kadar erken değil,daha ayrı eve bile çıkmadı ya,ben buradaki çevreme nasıl dicem annem yaza kadar evlenecek diye,ya düşünücekler mi hangi ara buldu diye insanlar şüpheli bile yaklaşır
Evleneceği kişi gökten zembille inmedi bir anda,ya herşeyin yolu yordamı var
Bu beyin yorgunluğu ve stresle yapacağı evlilik nasıl olur bu aceleyle,sonra üzülen yine kardeşimle ben olucağız
kardeşine de sen bak kız @yozmen85İyi de daha evleri bile ayrılmadı 1 ay oldu bu kadar değil ya
Bana birisi dese ki x kişi evleniyor hangi ara buldu ki diye bir düşünürüm yani
Bir tek annemin hayatı yok ki,o evlenip gidince burda biz muhattap olucaz
İnsanları çok kafama takan bir yapım yok ama şu durumda da ben utanırım yani
Sonra kardeşim var daha bekar o ne olucak
Kendinizi benim yerime koyarak cevap yazın benceTek derdin elalem ne der. Haziran da evlenseler 6 ay var. Abartiyorsun. Bırak ne derlerse desinler.
Evlenir de süre kısa ama bir de daha boşanmadan evlenirim demesi beni üzdüSure olarak belki evet kisa bir zaman ama evlenecek tabii ki.Tum cocuklari evlenince kadin bir basina ne yapsin?
Hele bir de sorunlu bir evlilikten ciktiysa evlenip mutlu olsun ne guzel iste birkere geliyoruz hayata.
Evet çok kısa1 ayda çok kısa bir süre
demek ki evlenmek için boşanmış.
Annem babamdan 1 ay önce boşandı,şu an aynı evdeler evin satılmasını bekliyorlar
Annem daha önce evlenirim demişti biz sen zaman geçince olur demiştik kardeşimle ama annem evlenicem diye çıldırmış durumda.kardeşim evlenme yaşında çalışıyor,demiş ki anneme 4 ay bekle ayrı eve çıkarız ben bütün sorumluluğu üstlenirim demiş annem de ben yaza kadar evlenirim yarın öbür gün sen evleneceksin ablanda,abinde yok ben ne yapıcam tek başıma demiş tartışmışlar,haklı ama daha üzerinde. 1 sene bile geçmemiş bu ne acele?evlenince kardeşim ne olucak?akrabalrıma arkadaşlarıma ne söylerim,acaba hayatında biri vardı da bu yüzden mi boşandılar diye düşünürler herşeyin bir zamanı var ya yanlış mıyım?
Sinirden elim ayağım titriyor bir kafanı topla bir evleri ayır,bir de bize kızıyor yorum yapınca
Allah aşkına akıl verin kim de suç?daha 1 sene bile geçmeden evlenilir mi?
Kardeşime bakarım sıkıntı yok o zaten benim çocuğum gibikardeşine de sen bak kız @yozmen85
hatun delirdin iyice annem evlenecek de evlenecek diye :)
bırak şu kadını :)
şaka bir yana 1 ay kısa süre gerçekten
onun evlenmesi vs si 1 seneyi bulur yine
Ben sizce?ben ihtimal vermiyorum çünkü anlıyorum yani kaç yıllık annem ama bu kadar erken olması da iyi değilValla anacığının boşanma sebebi belli gibi
biliyorsun annenin evlenmesine hiç mi hiç karşı olmadım hatta dua ettim mutlu olsun diyeKardeşime bakarım sıkıntı yok o zaten benim çocuğum gibi
Haksız mıyım yazdıklarımda onu söyle sen olsan ne yapardın?
Ben sizce?ben ihtimal vermiyorum çünkü anlıyorum yani kaç yıllık annem ama bu kadar erken olması da iyi değil
Evet annemin evlenmesini istedin biliyorumbiliyorsun annenin evlenmesine hiç mi hiç karşı olmadım hatta dua ettim mutlu olsun diye
ama 1 ay gibi kısa bir sürede çok saçma gerçekten
sanki senin hiç istemediğini anlıyor da inadına mı yapıyor?
gerçi böyle şeylerde inat olmaz da
ben olsam ne yaparım duymazlıktan gelirim
en iyisi bu... hiiiç karışmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?