- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.140
- 53
Benim kızdığım annenin öyle olduğunu biliyor üstelik sen hamilesin bir de o zayıf noktandan vuruyor..eşin haksızOlay kek yada kısır değil burda. Annem en kötü günümde ilgilenmezken eşim tam destek yanimdaydi yıllardır o yüzden annemi koruyamiyor olabilirim ama eşim de sümsük değil benim için. Ben sadece artık hayatımda biseyler eşit olsun istiyorum. Annemde böyle napayım diye üzülmek değil bişey olursa annem var be benim demek istiyorum.
Kuzucum bak hamişsin, bir sürü insan yüklenmiş, haklısın veya değilsin, konuyu yorumlara kapatmanı öneririm. Ruhuna yazık.İnanın hep istedim ama bir türlü adam gibi bir destek almaya bütçe ayiramadim. Yoksa az çok çoğu şeyin benim psikolojimle alakalı olduğunun farkındayım.
Temizliğe o kadar geniş vakit ayırmamız da mümkün değildi eşim çalışıyor haftaya salı tek izninde taşınma için eski evimize gidicez nakliye gelecek. O zamana kadar da birlikte uzun uzadıya temizlik yapmaya vaktimiz yok. Maddi manevi mecbur kaldık. Yardım talebi gelmeseydi kendimiz yapalım diye nereye kadar diretecektik bilmem muhtemelen camlar için de olsa birini tutacaktik ama gerçekten çok zorlanacaktik. Son kuruslari saydigimiz evredeyiz.
Yoruma kapattirmayi düşünmedim ama anlasilamadigimi anladığım için daha cevap vermicem. Çünkü olmuyor. İnsan içini tanımadığı insanlara anlatamiyor daha çok şişiyor.Kuzucum bak hamişsin, bir sürü insan yüklenmiş, haklısın veya değilsin, konuyu yorumlara kapatmanı öneririm. Ruhuna yazık.
Sizinle aynı fikirdeyim. Evlendirsek bile dert bitmiyor mu? Damat arkamdan ileri geri söylenecek kızım da dinleyecek mi? Kadın resmen söylemiş temizlik yapmak istemediğini. Beni kırmıyor yine de yaptığı kadar yapacak denmiyor da çok belli ediyor zordan yaptığını deniyor.Valla benim de oğlum var. İleride böyle her dertlerinde yapmak zorundasın gibi tavrı kabul etmiyorum. Kusura bakmayın.
Ben kendim büyüttüm mü çocuğu büyüttüm. Evlendirdim mi evlendirdim. Artık ev taşıyacaklarsa kendileri yapsınlar isterim. 60ımdan sonra ne torun bakacak enerjim olur ne ev temizleyip yemek götürecek halim olur.
Çok beklentilisiniz
Nadir de olsa böyle yaşadığı için anlayanlarin çıkması iyi geliyor insanaCeren ben seni anlıyorum, annesi vurdumduymaz olmayan anlamaz seni.
Benim annemde öyle, gelir evime zar zor çamaşır katlar onu bile arkasından düzeltirim, insan yamuk yumuk çamaşır mı katlar yahu? Hemde normalde öyle yapmaz. yakın zamanda taşınacağım ve direkt “sen taşındıktan sonra gel, babamlarla hallederim” dedim çünkü tıpkı senin annen gibi. Bana 2 günlüğüne güya çocuk bakmaya gelip 24 saatin 14 saati uyuyan insan annem.
Arkadaşlar, burada mevzu kek değil. Annesi tarafından önemsenmiyor bu kadın. İstiyor ki herkesin annesini övdüğü ortamda, eşiyle otururken, eş ailesiyleyken “ya cerenin de annesi ne çok uğraştı.” Densin. Çünkü kaç yaşında olursak olalım annemizin, babamızın bizim arkamızda olduğunu bilmek bizi gururlandırıyor.
Canım Ceren, annenin yapmadıklarını kayınvaliden yaptığı için kadına gıcık oluyorsun, yapma kadının suçu yok, bak ne güzel yardım etmeye çalışıyor, sinirlendiğin kişi kendi annen, kayınvalidenden çıkarma bunu.
Bazı anneler böyle, napalım? Değişmez, boşver
Temizlik yapıldı mı . Nasıl geçti kimse sormamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?