- 16 Mayıs 2025
- 26
- 0
- 1
- Konu Sahibi manfestyaptm60klo
-
Biri 4 yaşında biri de 1,5 dün çocuğum için yorgundu ama aakşamına abimleri yemeğe çağırmış zoruma çok gidiyoAnneniz çocukları istemiyor bazı insanların kafası götürmüyor. Çocuklar kaç yaşında? Okula gitmiyorlar mı?
Bir de Allah evladınıza tez zamanda şifa versin, evine ailesine sağlıkla kavuştursun inşallah
Ben sçhep bırakmam ki ama şuan mecburum keyfimden değilkiAnnenizin kronik hastalıkları olmayabilir ama belki psikolojik olarak çocuk gürültüsüne yada sorumluluğuna tahammül edemiyordur.
Belli yaşın üzerindeki insanların enerjisi de tahammülü de zamanla giderek azalıyor.
Ama çocuğum yoğunnakımda hastanede. Gitmek istemiyorum hiç soğudum o kadarcocugunuz hasta diye gitmeyin işte daha ne bahanesi lazım ki size? ayrıca bırakmayın cocugunuzu görmek isterse gelsin görsün, geldikten 1 saat sonra da “ya ben hasta olucam gibi sen git istersen ben de yatayım” de yeterli
Sizin üç çocuğunuz mu var? Yoğun bakımda olan ne kadarlık?Biri 4 yaşında biri de 1,5 dün çocuğum için yorgundu ama aakşamına abimleri yemeğe çağırmış zoruma çok gidiyo
Evt doğduğundan beri yoğunbakımda 50 günlükSizin üç çocuğunuz mu var? Yoğun bakımda olan ne kadarlık?
Peki sizce pazar günü gitsemmi gitmesemmiAhh Allah şifasını versin inşallah. Yani çok çok küçükmüş araları. 4 yaş, 1,5 yaş… benim 2 yaşında oğlum var, hani ona bakmak mı misafire yemek hazırlamak mı deseniz yemekli misafir ağırlamak daha kolay gelir. 1,5 yaş bebek daha. O yüzden annenize birşey diyemiyorum. İstenmedikleri yere çocukları yollamayın.
Öyle bişi yapamam anneme bu çok ağır olur bide kaynanam da gelicek o bakıyo şimdi öyle dersem o yanlış anlarBen olsam giderdim. Yengenizin gelin görmesi, kimse annenize tepki koyduğunuzu anlamaz, yok yere yengenizi gücendirirsiniz. Gidin anneniz inşam içindeyken size nasıl davranacak bakın. İçiniz soğuyacaksa gelenler hasta bebeğinizi sorunca “çok zorlanıyorum diğer çocuklarıma da bakan yok, desteksizim” diye dert yanarsınız
O sakın birşey demeyin o zaman, hem o da yanlış anlayabilir hem yarın bi yerde laf söz olur. Ama gitmemezlik de etmeyin milletin ağzına laf vermeyin. Düşünün dünürü gidiyor kendi kızı yok, olmaz yani. Gidip el gibi otursanız bile olur iki küçük çocukla iş yapacak haliniz yok.Öyle bişi yapamam anneme bu çok ağır olur bide kaynanam da gelicek o bakıyo şimdi öyle dersem o yanlış anlar
Ya çok sağolun kız kardeşimle bile komuştuğumda anlamadı beni bu mesajını içimi ferahlattıO sakın birşey demeyin o zaman, hem o da yanlış anlayabilir hem yarın bi yerde laf söz olur. Ama gitmemezlik de etmeyin milletin ağzına laf vermeyin. Düşünün dünürü gidiyor kendi kızı yok, olmaz yani. Gidip el gibi otursanız bile olur iki küçük çocukla iş yapacak haliniz yok.
Ben sizi çok iyi anladım, daha 1,5 ay önce doğum yapıp evladı yoğun bakımda yatan, 2 minicik çocuğu daha olan bir anne olarak en yakınınız annenizden biraz destek biraz anlayış bekliyorsunuz ve haklı olarak kırgınsınız. Ama yapacak bir şey de yok. Bu zor günlerinizi rabbim tez vakitte aydınlığa çıkarsın inşallah
ve normal zamnlardada iatemiyo bariz belli ediyo bunıAbartmıyorsunuz.
Buradaki kafası götürmüyordur yorumlarını hayretle okuyorum.
Benim çocuğum yaşam savaşı vermeyecek, annemin kafası diğer çocuklarımı götürmeyecek.
Anne olmak ne tam olarak ya?
Ya tamam da kadın keyfi birakmiyor ki, öyle olsa hak veririm ama hastane için mecbur şimdi böyle yaparlar ilerde elden ayaktan düşünce de bize bakmıyor derler, aile olmak zaten bu gibi durumlarda destek olmak değil mi ? Kim olsa alınır, bence konu sahibi çok haklı kadinj çocuğu yoğun bakimdayken bir de uzup ağlatmaya değer mi ? Hangi anneliğe hangi insanlığa sığar...konu sahibi boşver bırakma çocuklarını bundan sonra da yüzüne doğru düzgün bakma hatta yeri gelince de şöyle lafınıAnnenizin kronik hastalıkları olmayabilir ama belki psikolojik olarak çocuk gürültüsüne yada sorumluluğuna tahammül edemiyordur.
Belli yaşın üzerindeki insanların enerjisi de tahammülü de zamanla giderek azalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?