Annemin yaptığı şey?

manfestyaptm60klo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
26
0
1
Merhaba hanımlar. Ben iki çocuk annesiyim bir çocuğum da şuan yoğun bakımda 50 gün oldu. Bu süreçte annemin gerçek yüzünü gördüm resmen. Hafta içi pazar hariç her gün saat 2 de görmeye gidiyorum. Çocukları ilk zamanlar anneme bırakıyodum ya da aynı sokakata oturduğum kaynanama. Allah razı olsun kaynanam bi kere bile bırakma demedi hatta bırakmadığımda neden bırakmadın bakrdım diyodu ve kaynanam tansiyon şeker hastası annemden daha kötü durumda. Annem bu süreçte her bıraktığımda surat yaptı. Bi kere hastaneye gittim doktor ölüm riski car, nörolojik problem olabilir dedi o günde çıcukları anneme bırakmıştım. Annemlere gittim oturuyorum daha içeri gireli beş dakak olmamış, bana büyük kızımın ilacını neden vermediğimi sordu ben de unutttum dedim. Başladı sen ne biçim annesin bilmem ne bir sürü laf saaydı ben de zaten doludum ve oturup ağladım. Ama amaç orda benim çocuğum değldi annemin benden sinirini çıkarmasıydı. Ben de o günden sonra bırakmamaya başladım. Ama bazen mecbur kalıyorum bırakıyorum. Bide kızlar bazen ısrar ediyo getir bırak diye bazen saçma sapan davranıyo. Onlara gitmek istediğimde, size helicem dediğimde suratı düşüyo bunu farkediyorum. Dün kardeşim gelmişti, büyük kızımda gitmek istedi ben de arattım müsait değilse yollamıcaktım aradım müsaitim dedi. Bir saat sonra arıyo surat beş karış ya ben hasta ılucam herhalde çok yorgunum bilem ne sonra aniden gel kızını al bugün iyi değilim deid bende kızdım neden sabah gel dedin o zaman dedim. Yok işte al diyorum diye niye kızıyosun diyo. Aradan iki saat geçti bana diyoki kızın dedi ben sıkıldım ondan dedim. Ya varya bildiğiniz yalan atıyo. Sürekli böyle ama ne zman gitmek istesem hep surat beş karış, gitsem hep bi azarlama bağırma. Yani bazen diyorum üvey mi acaba. Anca üvey anne öyle yapar. Şimdi pazar günü yengemin gelin görme mevlidi var, annemlerde olucak. Gitmek istemiyorum çinki değmez. Sizce ben mi abartıyorum gitsem mi sizce yoksa tavır mı koysam ve sebeb olarak ne sunsam

Biri 4 yaşında biri de 1,5 dün çocuğum için yorgundu ama aakşamına abimleri yemeğe çağırmış zoruma çok gidiyo

Ahh Allah şifasını versin inşallah. Yani çok çok küçükmüş araları. 4 yaş, 1,5 yaş… benim 2 yaşında oğlum var, hani ona bakmak mı misafire yemek hazırlamak mı deseniz yemekli misafir ağırlamak daha kolay gelir. 1,5 yaş bebek daha. O yüzden annenize birşey diyemiyorum. İstenmedikleri yere çocukları yollamayın.

Peki sizce pazar günü gitsemmi gitmesemmi

Ben olsam giderdim. Yengenizin gelin görmesi, kimse annenize tepki koyduğunuzu anlamaz, yok yere yengenizi gücendirirsiniz. Gidin anneniz inşam içindeyken size nasıl davranacak bakın. İçiniz soğuyacaksa gelenler hasta bebeğinizi sorunca “çok zorlanıyorum diğer çocuklarıma da bakan yok, desteksizim” diye dert yanarsınız

Öyle bişi yapamam anneme bu çok ağır olur bide kaynanam da gelicek o bakıyo şimdi öyle dersem o yanlış anlar

Öyle bişi yapamam anneme bu çok ağır olur bide kaynanam da gelicek o bakıyo şimdi öyle dersem o yanlış anlar
O sakın birşey demeyin o zaman, hem o da yanlış anlayabilir hem yarın bi yerde laf söz olur. Ama gitmemezlik de etmeyin milletin ağzına laf vermeyin. Düşünün dünürü gidiyor kendi kızı yok, olmaz yani. Gidip el gibi otursanız bile olur iki küçük çocukla iş yapacak haliniz yok.
Ben sizi çok iyi anladım, daha 1,5 ay önce doğum yapıp evladı yoğun bakımda yatan, 2 minicik çocuğu daha olan bir anne olarak en yakınınız annenizden biraz destek biraz anlayış bekliyorsunuz ve haklı olarak kırgınsınız. Ama yapacak bir şey de yok. Bu zor günlerinizi rabbim tez vakitte aydınlığa çıkarsın inşallah

Ya çok sağolun kız kardeşimle bile komuştuğumda anlamadı beni bu mesajını içimi ferahlattı

Ya tamam da kadın keyfi birakmiyor ki, öyle olsa hak veririm ama hastane için mecbur şimdi böyle yaparlar ilerde elden ayaktan düşünce de bize bakmıyor derler, aile olmak zaten bu gibi durumlarda destek olmak değil mi ? Kim olsa alınır, bence konu sahibi çok haklı kadinj çocuğu yoğun bakimdayken bir de uzup ağlatmaya değer mi ? Hangi anneliğe hangi insanlığa sığar...konu sahibi boşver bırakma çocuklarını bundan sonra da yüzüne doğru düzgün bakma hatta yeri gelince de şöyle lafını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…