- 21 Ağustos 2023
- 733
- 1.656
- 33
- Konu Sahibi manfestyaptm60klo
-
Yapsın tabi. Hem böylece sizde daha haklı ve daha mutlu olurdunuz. Dert üzüm değil bağcı ya hani.Konu sahibinin muhtemelen yaşı hâlâ genç ve 4. çocuğa da korunurken(!) hamile kalması olası.
Yapsın tabi. Hem böylece sizde daha haklı ve daha mutlu olurdunuz. Dert üzüm değil bağcı ya hani.
Sefanız olsun ne denebilir ki
Kusura bakmayın okumadım.Konu sahibine bir garezim yok benim anneannem de aynı şeyleri yaşadı ve eniştemin baba olarak ilgilenmediği çocuklara ananem bakarken arada söyleniyor diye teyzem ananeme küstü ama kocasına aşkım demeye devam etti. Yaşlı insanların anlık değişen ruh hallerine ve bunalmalarına kafayı takan insan hele ki öz kızıysa dönsün önce kendine baksın. Kocası ilgilenmiyormuş çocuklarla kendi yazmış, aynı tavrın binde birini kocasına göstermiyordur. İlgisiz adama neden 3 çocuk yaptım diye de sorgulayabilir orası da ona kalmış
Konu sahibine bir garezim yok benim anneannem de aynı şeyleri yaşadı ve eniştemin baba olarak ilgilenmediği çocuklara ananem bakarken arada söyleniyor diye teyzem ananeme küstü ama kocasına aşkım demeye devam etti. Yaşlı insanların anlık değişen ruh hallerine ve bunalmalarına kafayı takan insan hele ki öz kızıysa dönsün önce kendine baksın. Kocası ilgilenmiyormuş çocuklarla kendi yazmış, aynı tavrın binde birini kocasına göstermiyordu
Tutturmussunuz yasli anne diye. Konu sahibi cok genc diye akil yurutmussunuz. Annesi de genctir o zaman. Sanki anne deyince 80 yasinda eli bastonlu kadindan bahsediliyor. Abartin iyice.Konu sahibine bir garezim yok benim anneannem de aynı şeyleri yaşadı ve eniştemin baba olarak ilgilenmediği çocuklara ananem bakarken arada söyleniyor diye teyzem ananeme küstü ama kocasına aşkım demeye devam etti. Yaşlı insanların anlık değişen ruh hallerine ve bunalmalarına kafayı takan insan hele ki öz kızıysa dönsün önce kendine baksın. Kocası ilgilenmiyormuş çocuklarla kendi yazmış, aynı tavrın binde birini kocasına göstermiyordur. İlgisiz adama neden 3 çocuk yaptım diye de sorgulayabilir orası da ona kalmış
İyi dostu bile kötü günde ölçerken; kanımız canımızla bağlarımızın sadasını, fedakarlığı, güven duygusunu böyle bir günde beklemeyeceksek, gözlemeyeceksek ne anlamı var aile olmanın?
Kimseden beklentisi olmadan, kimseye eyvallahı olmadan yaşamaya çalışan bir insanım. Gerçekten ihtiyacım olduğu bir anda böyle bir durumda kalsam; yapacağım en doğru şey kendi kabuğuma çekilmek olurdu. Canıyla boğuşurken insanın duygusal tutarlılığı olan olgun insanlara ihtiyacı var.
Tutturmussunuz yasli anne diye. Konu sahibi cok genc diye akil yurutmussunuz. Annesi de genctir o zaman. Sanki anne deyince 80 yasinda eli bastonlu kadindan bahsediliyor. Abartin iyice.
Vallahi bilemiyorum. Benim 80 yasindaki annem agir bir ameliyattan daha yeni yeni toparlarken depremde kendisinde kaldigimizda gece kalkip oglumla benim uzerimi ortmustu, hasta haline bakmadan. Ben oylesini gordum. Bana zor durumda yardim etmemenin bahanesi olmaz gibi geliyor. Annem de diyebilirdi deprem zamani, yasliyim kafam kaldirmiyor evinize gidin diye. Onun yerine butun cocuklarini ve torunlarini evine topladi. Cunku olaganustu bir durum vardi. Konu sahibinin de durumu olaganustu. Normalde birakmiyorum diyor.Benim 30 olmama 1 yıl kaldı ve benim bile seslere tahammülüm ciddi ölçüde azaldı eskiden bağırıp birlikte kudurduğum yeğenlerimin gürültüsünü artık kafam almıyor oradan hesap edin belli bir yaşın üstündeki insanların tahammül seviyesini. Yaşlılar söylenir, bu çok normal
Vallahi bilemiyorum. Benim 80 yasindaki annem agir bir ameliyattan daha yeni yeni toparlarken depremde kendisinde kaldigimizda gece kalkip oglumla benim uzerimi ortmustu, hasta haline bakmadan. Ben oylesini gordum. Bana zor durumda yardim etmemenin bahanesi olmaz gibi geliyor. Annem de diyebilirdi deprem zamani, yasliyim kafam kaldirmiyor evinize gidin diye. Onun yerine butun cocuklarini ve torunlarini evine topladi. Cunku olaganustu bir durum vardi. Konu sahibinin de durumu olaganustu. Normalde birakmiyorum diyor.
Ama 4 yaş ve 1.5 yaş bu çocuklar el kadar. Kadının gücü yetmiyor,yoruluyor olabilir. 2 çocuğum var yazmışsınız ama hastanedeki bebeğiniz var birde(Allah Şafi ismiyle şifa versin) 3 çocuklusunuz. Anneniz yada kayınvalidenizden sizin baktığınız gibi sabırla bakmalarını beklemeyin,yaşını başını almış insanlar. Anneniz istemiyorsa,kayınvalidenize bırakın, o istiyormuş bakmak.Baktırmak ne alaka hastaneye giderken bırakmak zorunda kalıyorum napayaım evde tek mi bırakayım ya ne biçim insansın
Çocuklarınız çok küçük. Sadece hastaneye giderken bırakın bence annenize. Zaten ziyaret kısa sürüyordur. Git gel 2 saat tutar en fazla.
Bebeğinize Allahım acil şifalar versinZateb onun dışında hiç bırakmam ki
Allah razı olsun sonunda nalayan biriVallahi bilemiyorum. Benim 80 yasindaki annem agir bir ameliyattan daha yeni yeni toparlarken depremde kendisinde kaldigimizda gece kalkip oglumla benim uzerimi ortmustu, hasta haline bakmadan. Ben oylesini gordum. Bana zor durumda yardim etmemenin bahanesi olmaz gibi geliyor. Annem de diyebilirdi deprem zamani, yasliyim kafam kaldirmiyor evinize gidin diye. Onun yerine butun cocuklarini ve torunlarini evine topladi. Cunku olaganustu bir durum vardi. Konu sahibinin de durumu olaganustu. Normalde birakmiyorum diyor.
Öncelikle Allah bebeğinize şifa versin. Evet teorik olarak annen bakmak zorunda değil. Biz de anne babalarımız hasta olduğunda hastaneye götürmek, yardımcı olmak zorunda değiliz. Kimse hastane ortamı çok eğlenceli, anne babaya ev işlerinde yardım etmek harika diye yapmıyor bunları. Biz nasıl gerektiğinde elimizi taşın altına koyuyorsak büyükler de koymalı. Aile olmak zor zamanda birbirine destek olmaktır. “Annem çocuklar ilgilensin ben gezip tozayım” demiyorsunuz, şu an ciddi bir durum var. O yüzden yardımcı olmalı, olmuyorsa da kırılmanız çok normal.Merhaba hanımlar. Ben iki çocuk annesiyim bir çocuğum da şuan yoğun bakımda 50 gün oldu. Bu süreçte annemin gerçek yüzünü gördüm resmen. Hafta içi pazar hariç her gün saat 2 de görmeye gidiyorum. Çocukları ilk zamanlar anneme bırakıyodum ya da aynı sokakata oturduğum kaynanama. Allah razı olsun kaynanam bi kere bile bırakma demedi hatta bırakmadığımda neden bırakmadın bakrdım diyodu ve kaynanam tansiyon şeker hastası annemden daha kötü durumda. Annem bu süreçte her bıraktığımda surat yaptı. Bi kere hastaneye gittim doktor ölüm riski car, nörolojik problem olabilir dedi o günde çıcukları anneme bırakmıştım. Annemlere gittim oturuyorum daha içeri gireli beş dakak olmamış, bana büyük kızımın ilacını neden vermediğimi sordu ben de unutttum dedim. Başladı sen ne biçim annesin bilmem ne bir sürü laf saaydı ben de zaten doludum ve oturup ağladım. Ama amaç orda benim çocuğum değldi annemin benden sinirini çıkarmasıydı. Ben de o günden sonra bırakmamaya başladım. Ama bazen mecbur kalıyorum bırakıyorum. Bide kızlar bazen ısrar ediyo getir bırak diye bazen saçma sapan davranıyo. Onlara gitmek istediğimde, size helicem dediğimde suratı düşüyo bunu farkediyorum. Dün kardeşim gelmişti, büyük kızımda gitmek istedi ben de arattım müsait değilse yollamıcaktım aradım müsaitim dedi. Bir saat sonra arıyo surat beş karış ya ben hasta ılucam herhalde çok yorgunum bilem ne sonra aniden gel kızını al bugün iyi değilim deid bende kızdım neden sabah gel dedin o zaman dedim. Yok işte al diyorum diye niye kızıyosun diyo. Aradan iki saat geçti bana diyoki kızın dedi ben sıkıldım ondan dedim. Ya varya bildiğiniz yalan atıyo. Sürekli böyle ama ne zman gitmek istesem hep surat beş karış, gitsem hep bi azarlama bağırma. Yani bazen diyorum üvey mi acaba. Anca üvey anne öyle yapar. Şimdi pazar günü yengemin gelin görme mevlidi var, annemlerde olucak. Gitmek istemiyorum çinki değmez. Sizce ben mi abartıyorum gitsem mi sizce yoksa tavır mı koysam ve sebeb olarak ne sunsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?