ANNEMLE BASIM DERTTE!

Neyse annenizle aranızdaki problem biraz çözülmüş herhalde. Sevindim.

Sigarayı bırakmadığım sürece ağzımla kuş tutsam da olmaz gerçekten olmaz benim gururum sadece kustuğumuzde adım atmayla ilgili yoksa ev işi veya onun otoritesini kabul etmeme gibi bir şey zaten yok dediğin gibi herkes annemden çekinir ve aynen dediğin gibi kardeşlerim ona itaat eder o yüzden sorun olmuyor aralarında. Fakat sigara olduğu müddetçe hiç bir şey düzelmeyecek eminim

Sizin anneniz cuzdaninizi karistiriyor mu?
Cantanizi karistiriyor mu?
Telefonunuzda resim mesaj e-mail chat sohbetleri ne varsa didik didik ediyor mu?
(Sifrem var bunu yapamiyor ama bi firsat buldu mu oooo tel talan)
Ola ki telefonum benden uzakta kalmis bende birseylerle ugrasiyorum..
O esnadada biri ariyor tabi ben duymuyorum telefonu alip cat diye aciyor sonrada dibine kadar inkar ediyor mu? Vs vs vs....

Benimkide bu model..
Benm artik guvenim sarsildi dahada anneme karsi geri gelecegini sanmiyorum..
Bu sefer onunla hic bir sey paylasmamaya basliyorum icimden gelmiyor cunku..
O zamanda sen benle hic bir seyini paylasmiyorsun diye yakiniyor..
Ahh anne bir bilsen herseyi kendin ediyosun.

Çözülmiyecek şeyleri neden kurcalıyorsun bazende olduğu gibi kabullenmen gerek siz gençler herşeyi değiştireceğinizi sanıyorsunuz , sonra üzülüyorsunuz , buda senin imtihanın , bazısı hastalanır ,bazısı annesini kayıp eder, bazısıda ekmek parası uğruna savaş verir ,
aslında bakış açınızı değiştirseniz daha yaşanır ve katlanır hayatınız olur
Hayır aynı yerde ve dediğim gibi asla çözülmeyecek biliyorum

Sigarayı bırak o zaman annenden kıymetlimi
Bak ben 20 küsür senedir içiyorum, sonradan bırakılmıyor meret, hayatımı mahvetti

merhaba.benim annemde Zeynep.benim annemde böyle.umarım çok mutlu olacağınız bir eşle evlenirsiniz evlendikten sonrada biraz mesafe koyarsınız annenizle aranıza.aynı evde olduğunuz sürece sizi rahat bırakacağını sanmıyorum.

Sigarayı bırak o zaman annenden kıymetlimi
Bak ben 20 küsür senedir içiyorum, sonradan bırakılmıyor meret, hayatımı mahvetti
bak farkında mısın sende bırakamamıssın. sigara ha deyınce bırakılmıyor bunu bılıyorsun asla bunu anneme verdıgım degerle kıyaslamayın lutfen. bagımlılık baska bır sey ve onu gercekten bırakmayı ıstemedıkten sonra bırakılmıyor ve ben ıstemıyorum en azından sımdı ıstemıyorum

İyi niyetiniz için çok teşekkür ederim fakat evliliği bir kurtuluş olarak görmek istemiyorum annem düzelsin istiyorum ve sanırım bu mumkun olmayacak

annenızle aynı evde ıkı yabancı gıbı yasamanın ne demek olduğunu bılıyor musunuz? bunun benım psıkolojım uzerınde kı etkısını anlayabılır mısınız? ben cok guclu bır ınsanım kolay kolay gozumden yas akmaz,pes etmem ınanın benım yerımde baskası olsaydı 2 sınden bırını yapardı ya ıntıhar ederdı ya da bır cahıl gıbı kocaya kacardı. yapacak olsaydım tasımı taragımı toplar kendıme yenı bır hayat kurmaya kalkısırdım fakat ardımda bır yıkıntı bırakmak ıstemedığım ıcın boyle seylere kalkısmıyorum. ben sert mızaclı bırı olduğum ıcın sız ınsanlar asla kırılmam zannedıyorsunuz fakat ben sadece dısa vurmuyorum. yasamayan bılemez emın olun.

evliliği kurtuluş olarak görenler genelde yanılıyorlar.ama bu anneler değişmiyor ki.aynı hamam aynı tas devam ediyorlar.

Evet su an benım annemden bahsedıyorsunuz zannettım bır an. ben gece uyurken cantamı kurcalıyor sıgara paketı tasımıyrum yanımda ergenler gıbı arkadaslara bırakıyorum fakat ola kı ıcıne tütün dokulmus olsun ertesı gun benım suratıma bakmadığında basımdan asağı kaynar sular dokuluyor ve anlıyorum yıne yakalandığımı. sonra kardesıme ablan gıbı ıslerını yurutmeyı bılmıyor musun dedığını duyuyorum ya ben neden gızleme gereğı duyayım sen bana bunu yaptığın ıcın. senın annen paylasmadığın ıcın kendıne dert edınıyormus bızımkı asla umursamaz ne halın varsa gor der varsa yoksa temızlık okul ve sıgara. varsın paylastığımız bır sey olmasın varsın psıkolojımız alt ust olsun asla umrunda olmaz boyle seyler.

evliliği kurtuluş olarak görenler genelde yanılıyorlar.ama bu anneler değişmiyor ki.aynı hamam aynı tas devam ediyorlar.
evet ben asla evlılığı kurtulus yolu olarak gormuyorum aksıne aılemde bulamadığımı baska kımseler de bulacağıma ınanmıyorum. aska da ınanmam ben zaten aslında gıt gıde annemın kopyası halıne donusuyorum kalpsız sadece mantıkcı bırı olmaya basladım.

Öldürmeyen acı seni güçlendirir arkadaşlıkta, iş hayatında,evlilikte
bu alanlarda başarı senindir

Anne . Çok muazzam değerli varlık en çok sevilesi. Ağzınla soyluyorsun annen egolu bir kadın . Dediklerini yapmıyormuşsun. Annenin egosuyla gurur duymalı onun dediklerine uymalı iki kafadar gibi olmalısınız. Anneni seviyorsan mesele yok. Git yanına ozur dile iltifat et hoşuna gidecek şeyler yap. 23 nedirki bir çocuk yası kadar bence gencecik. Anne babaya muhtaç. Sağken kıymet bilmiyoruz ..

Öldürmeyen acı seni güçlendirir arkadaşlıkta, iş hayatında,evlilikte
bu alanlarda başarı senindir
evet bu cok doğru. artık o kadar pervasız ve kalpsız bır ınsanım kı ne yasıtlarım gıbı kafama taktığım bır erkek bır gonul mevzusu var ne bır baska bır sey hayat umrumda deıl. kımseler benı kıramıyor uzemıyor. kımseye boyun eğmıyorum. belkı de bana kazandırdığı tek ıyı sey bu olmustur.

düğünümden 2 hafta önce dışarda bağırmıştı ''koca h.(kayınpederimin adı) başına bela götürüyon deli götürüyon'' diye kimse bunun üstüne çıkamaz.Allah ıma şükürler olsun kocam çok iyi bi adam çıktı

evet sırf bu yuzden onları uzmemek ıcın ani bir karar vermıyorum odamdan dısarı cıkmıyorum 3 yasındakı cocuklar gıbı sınırının gecmesını beklıyorum. Hanımefendı sıgarayı bırakmazsam benı hıc bır zaman affetmeyecek ve bende sıgarayı bırakmıycam sadece bır kere bu hayatta benım ıstedığım olsun ıstıyorum bana saygı duysun ıstıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…