ANNEMLE BASIM DERTTE!

Aynıyız yeminle. Hickimse mükemmel değildir anneniz bile. Benimkide öyle, sorun sigara değil aslında, sorun annenizin psikolojisi. Evet doktora ihtiyacı var
Bunu söylemek istemezdim ama gerçekten bence de öyle. Gündüz uyur gece oturur. Temizlikle kafayı bozmuş her gün nara atar bu konuda. Bilmiyorum tuhaf işte

Bunu söylemek istemezdim ama gerçekten bence de öyle. Gündüz uyur gece oturur. Temizlikle kafayı bozmuş her gün nara atar bu konuda. Bilmiyorum tuhaf işte
Benimkide öyle, temizlikten başka düşüncesi sohbeti muhabbeti yok. Hatta konu açtim 1 saat önce. Beni hiç öpmez sadece azarlar. Bende 18 yaşındayım. Ama bacıma gelince ne isterse olur

Benimkide öyle, temizlikten başka düşüncesi sohbeti muhabbeti yok. Hatta konu açtim 1 saat önce. Beni hiç öpmez sadece azarlar. Bende 18 yaşındayım. Ama bacıma gelince ne isterse olur
Peki durum böyle olunca sende de bir kin oluşuyor mu istemsiz. Ben bundan çok utanıyorum fakat ister istemez ondan soğuyup kin doluyorum

çok teşekkür ederim düşünceleriniz için. Sigara içtiğim için bütün bunları hak etmiyorum ben annem ve babamda içiyor üstelik (
Anne baba ne ise evlat ta oymuş ya.. evt canım cok yanlış yaptıkları ama sen bu yanlışlarını güzellikle onlara göster sana tavsiyem cunku sen zıt gittikçe üstüne daha cok gidiceklerdir. Rica ederim canım Allah yardımcın olsun

Sigarayi bu kadar buyutulecek bir sey olarak gormuyorum. Ben 17 yasindayim. Bizimde aramizda cok tartisma gecti sigara yuzunden. Ama hicbir zaman it gibi davranmadi annem. Bakti ki birakmiyorum, senin secimin senin hayatin dedi. Yanlis anlamayin misilleme yapmiyorum ama annenizin davranisi pek mantikli gelmedi. Nerden yaklasirsam yaklasiyim. Zaten 23 yasindasiniz. Bence cok kafaya takmayin anneniz kucuklukten beri boyleyse bu saatten sonra da pek degisicegini sanmiyorum. Ben olsam onu oyle kabul eder alttan alirdim. Hayatimi duzene sokardim bi sekilde. Allah yardimciniz olsun.

Anneler neden evlatlarina boyle davranirlar hic anlamam..
Ustelik evlat ayrimi yapmak cok yanlis ..
Sana nasil bir yol gosterilir bilemedim , calismiyorsan bir is bul calis en azindan biraz uzaklasirsin ..
Annenle anladigim kadariyla konusanda faydasi olmayacak gibi duruyor ..
Allah yardimcin olsun ne diyelimm..

Aslında belki de kızgınlıkla biraz da annemi boyle yansıtıyorum. Kendısı duygusaldır fakat ıc dunyasında yasar bazen gozyası akıttığını gordugumde anlıyrum ne kadar etkılendığını. ama soyledıklerımın arkasındayım kendısı sert ulasması guc ve sefkatsız bırıdır. sorun cok fakat cozum yok. dınledığınız ıcın tesekkur ederim. Benım merak ettığım zaten bırtek benım annemın mı boyle olduğuydu. sanırım değilmiş

Olur tabiki. Bencede bir mektuba icinizden gelenleri yazin. Cok iyi fikir. Sonra evden cikarken görebilecegi bir yere birakin.

Mektubu bu gece yazin müsaitseniz yarinda birakin. Hemen gecin harekata. Vazgecmeyin.
Sonra sonuclarinida bize aktarin olur mu. Insallah güzel olacak hersey.

Olur tabiki. Bencede bir mektuba icinizden gelenleri yazin. Cok iyi fikir. Sonra evden cikarken görebilecegi bir yere birakin.
Bir defasında yapmıstım fakat bıraz burnumdan kıl aldırmayan tarzda evet ıcıyorum ne zaman bırakacağımı allah bılır tarzında :)) sımdı tam hatrlamıorm ama bır de sey demıstım sen benımle konussan artık ben senle konusmam ıstemıorm vs ters tepmıstı. sımdı nasıl seyler yazmalıyım. demıstım bu konularda berbat bırıyımdır

Asagidaki yaziyi ilk mesajinizdan yola cikarak yaziyorum. Burdaki konulara deginerek bir mektup yazabilirsiniz.
Bu arada annenizde ciddi psikolojik bir problemde olabilir, onuda göz ardi etmeyin. Mektup yazin, bakin tavirlari degisecek mi, degismezse eger psikologa gitmeyi önerin.

Bu arada annenizin cok temizlik yaptigindan sizinde ona yardim etmediginden sikayetci oldugunu söylediniz. Temizlik anneniz icin önemli olabilir, bende cok önem veririm ve evde kocaman kizim olupta bana yardim etmese bende kizarim.
Birazda annenize yardimci olun bu konuda, bence yumusayacaktir ozaman.

1) Annenizin size küçüklüğümden beri hiç sevgi göstermediğini hatırladiginizi aranizda hep bi mesafe oldugunu yazin.
2) Diger kardeslerinize karsi öyle olmadigini, ayrimcilik yaptigini söyleyin.
3) Tek problem sigara konusumu diye sorun.
4) Size insan degil ama bir hicmis gibi davrandigindan bahsedin
5) Annenizi aslinda sevdiginizi, ama bu tavirlarindan dolayi sogudugunuzu anlatin, mutsuz oldugunuzu söyleyin.
6) cocuklugunuza dönüp baktiginizda tek hatirladiginiz sey yediginiz dayaklar ve isittiginiz azarlar oldugunu söyleyin ve bu durumun sizde derin yaralar actigini söyleyin.
7) Annenizin tavirlarinin sizi hayattan biktirdigini, ondan sadece biraz sevkat beklediginizi söyleyin
8) Annenizin fikirlerine saygi duydugunuzu fakat bazen sizinde tek basiniza bir birey oldugunuzu hatirmalasi gerektigini söyleyin.
9) Son olarakta aranizdaki problemleri nasil cözebileceginizi sorun.

Soyledıklerınızı tek tek yazacağım ama bugun yapamam kendımı buna hazır hıssetmıyorum bır kac gun ıcınde sıze sonucu bıldırırım yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım. Annem bana sıcak yaklassa ben butun evı temızleyebılırım fakat benı hem mutsuz edıyor hemde temızlık temızlık her gun kafama vuruyor yapasım gelmıyor o yuzden ama haklısınız bu soyledıklerınızın her bırını mılım mılım dusuneceğım

Sanırım fazla yüz göz olmuşsunuz. Atamanız farklı bi yere çıkarsa bi süre ayrı kalınca özler biraz düzelebilirsiniz.
Ya da evlendiğinizde de düzelebilir durumlar.
Dua edin de karşınıza inatlasan fazla özgür ve dediğim dedik bi koca çıkmasın.
Çünkü hayat hep dediğim dedikle geçmiyor zaman zaman da alttan alma gerektiriyor.

Tamam, insallah sonuclar alacaksiniz. Diyorum ya, belkide temizlige yardim etmemeniz kizma nedenlerinden bir tanesi.
Ben sizi haksiz bulmuyorum, anneden sevkat istemek her evladin hakki. Ama belli ki anneniz "arkadas anne" degil daha cok "otoriter anne" size karsi. Bunun nedenlerinide ancak kendisinden ögrenebilirsiniz. Mektubu yazin, gerisi Allah kerim.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Sevgiler

Benim annem tam bir arkadaş qibi cok hatalarim oldu.her defasinda beni tutup kaldirdi su an ewliyim ama herqun qormeye qidiyorum hayattaki en deqerli warliqim onu cooook sewiyorum. Inşallah senin durumunda düzelir. Ewlendiqim 3 ay oluyo ilk qecemdede sabah kadar aqlamistim ondan ayri ewde olmak zoruma qitmisti .

Hanımefendi bahsi geçen annem yüz göz olmayıp ne yapacağım sadece büyüdüğümü kabul etmiyor ona kalsa 4yasında cocuğum ve ben evlenmeyi düşünmüyorum özgürlüğüme çok düşkün olduğum için 4yıllık ilişkimi bitirdim ben gelemiyorum. Atanma olayları imkansız ben 3. Sınıftayım 2yılım daha var okulu bitirmeme fakat benim sabrım kalmadı işe girip evden çıksam mı diyorum

Siz şanslı olanlardansınız. Aslında ben şanssız olanlardanım çünkü anne dediğin zaten sizinki gibi olmalı ve bütün arkadaşlarımın annesi öyle bir tek benim ki bu şekilde insanlar çok şaşırıyor olur mu böyle şey diye ama oluyor maalesef

Bende değişecegine inanmıyorum zaten fakat alttan alamam sigara olduğu sürece alttan alma gibi bir durumumuz bile yok demektir. Beni yok sayıyor, saksıyla konuşuyor fakat beni görmüyor. Okuluda uzattım tembelliğim yüzünden ama simdi çok pişmanım belki bu yıl mezun olsaydım tası tarağı toplar giderdim. Annemin hiç bir yaptığı bana mantıklı gelmiyor fakat neyse...

Benim annemde çok baskın bir karakterdi ve en asi ama en iyi geçindiği çocuğu bendim
Onun hükümranlığını kabul edeceksin başka yolu yok mesele sigara falan değil yani
Kendisine biat etmediğini hissettiğinde takar bir yerden yürür, annene karşı gururun olmayacak
Ev işiyse ev işi, hizmetse hizmet, herkes bana derdi annen aksiliğini sana yapmıyor neden diye, aksi damarına basmazdım, büyük ihtimalle kardeşlerinde basmıyor. Sende öğrenirsen sorun kalmaz, zamanla diyalog ilerler, seni dinlemeye başlar. Ama bu gururum vs.. durumunu duymaz bile inan, konuşmak istesende konuşamazsın. O anne olarak 10-0 önde, sen onu memnun edeceksin sonra o seni. Benim annemden insanlar korkardı sadece çocukları değil, bir şey demeye çekinirdi herkes ama bana sınır koymazdı çünkü ben onu anlamıştım. Öldüğünde annemden önce tek dostumu yitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…