Arabada ön koltuğa oturma takıntısı

Benim kv ve kp genç, arkada başbaşa oturmak istiyorlar bu yüzden hiç ön koltuk mevzusu olmadı

Ben kendi anne/babama da esimin anne/babasina da öne oturması icin israr ederim ama her iki taraf da oturmak istemez.
Anne/babam gelinlerine de aynı sekilde davranırlar.
Diyeceğim o ki umrumda degil. Kim oturuyorsa otursun. Ama sagolsunlar onlarin da umrunda degil bu yuzden kavga etmek kucuk düşürücü bence.

Benim kv degilde esim annem otursun der hep ama kv yok benim ne isim var karin otursun diye beni gecirir artik hic bu polemiklere girmiyoruz diretk ben gecip one oturuyoeum kv kizimi alip arkaya geciyo astik cok sukur o konulari.

g

bu kv gelinleri ne olarak görüyo anlamiyorum.küfür ederdimde banlanırım.biz onları anne olarak gòrüyoruz da onlar bizi evlat olarak görmüyolar işin aslı bu
Benimki kesinlikle görmüyor ama bu da bi gerçek ki bizde onları anne gibi görmüyoruz. Ben yeni evliyken çok farklıydın ilgili arar sorar giderdim baktım o öyle
Öyle çok şükür zaten çok rahat her seferinde diyorum burası önden daha rahat diye ama hamileyken zorlandım biraz ön benim hakkımdı ama olsun
işte takıntı olmasa kızım gel otur derdi

Evet maalesef ki annecim bi eşe sahibim

Allah size şifa versin

Bu da komikmiş bence takmamak lazım karşılıklı anlayış gerek

Kv degilde kp de var one oturma takintisi, sadece bizleyken de degil butun cocuklarinin arabasina binerken illaki one oturmak ister. Ben de pek sevmem arkada oturmayi once iner one otururum beni baglamaz...
Eşiniz tepki vermiyor mu

Evet canım yaşanıyor maalesef

Ayni yere gittigi surece bagajda ya da tepede bile gidebilirim.. on koltugun bir statu sembolu olduguna inanmiyorum.. kvalidemin boyle bir istegi olsaydi kesinlikle geri cevirmezdim..
Bencede yok ama bazı insanlarda varmış hem kv lerde hem gelinlerde

Benim KV de aynı ön koltuk meraklısıydı. Tabii ben de aynıyım. Ama benimle baş etmesi zor. Araba sürmeyi öğrendim. Sürücü koltuğuna ben geçiyorum. Yanıma da eşim oturuyor :)

Bende doğuluyım ve aynı kültürle büyüdüm ve ben takmıyorum ön koltuğu da ben kv yi annem gibi sevmem çünkü çok kötülüğü dokundu ve onda ön takıntısı var her şeyi ben bilirim benden habersiz kimse bi şey yapamaz kimse bi yere gidemez mantığı huzurumu çok bozdu yırandık boşanmaya kadar geldik o yüzden hiç sevmem ama saygı da gösteririm

Bizim kendi arabamız yok ama kayınvalidemlerin arabasına otururken -genelde eşim kullanır varsa- kayınvalidem de kayınpeder de bana der sen öne geç diye ben saygı gereği yok yok siz geçin derim. Sen geç ben geç olayı olur bir süre Kendi arabamız olsa farklı olur mu bilmiyorum. Öne geçmek gibi heveslerim yok.

İyi kaynana da cok ama oğlunu paylaşamayan ve kontrolü elinde tutmaya çalışan kaynanada var ama sen en iyisini yapıyorsun bnce sevmesen bile saygı gösteriyorsan rabbim seninde gönlüne göre versin cnku insan sevmediğine tahammül edemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…