kesinlikle öyle yani ne ön koltukmuş bu arkadaş boşanma sebebi resmenKlasik ön koltuk paranoyası. Eşin/oğlunun yanına oturmayı marifet sayıp kocanın/evladın totosunu kaldırmaktan başka halta yaramayan gelin/ kaynana savaşı.
Benim kv degilde esim annem otursun der hep ama kv yok benim ne isim var karin otursun diye beni gecirir artik hic bu polemiklere girmiyoruz diretk ben gecip one oturuyoeum kv kizimi alip arkaya geciyo astik cok sukur o konulari.Kızlar çok merak ettim sizin kv de öne oğlunun yanına oturma merakı var mı ben çok takmam önemsemem otursun sorun değil de aynı durumda olan var diye merak ettim sırf ön için kalp kıracak seviyeye geldiler mi
Neyseki hiç öyle istekleri yok biz kv kp i zorla oturtuyoruz öne dizim agiriyor diye oturmak istemiyorlarbu kardeşinin yanına oturmak isteyen görümce olsaydı büyük büyüüüükkk sorun olurdu,burada taşlanırdı
Benimki kesinlikle görmüyor ama bu da bi gerçek ki bizde onları anne gibi görmüyoruz. Ben yeni evliyken çok farklıydın ilgili arar sorar giderdim baktım o öyleg
bu kv gelinleri ne olarak görüyo anlamiyorum.küfür ederdimde banlanırım.biz onları anne olarak gòrüyoruz da onlar bizi evlat olarak görmüyolar işin aslı bu
işte takıntı olmasa kızım gel otur derdiÖyle çok şükür zaten çok rahat her seferinde diyorum burası önden daha rahat diye ama hamileyken zorlandım biraz ön benim hakkımdı ama olsun
Sizinkiler düşüncelilermişHic oyle bi sorunumuz olmsdi cunku ben hep onde otururum bunu hem esim hem kv ister
Anlamaz aslaO zaman sessiz kal canım,zamanla anlar neyin ne olduğunu
Evet maalesef ki annecim bi eşe sahibimBiz sevgiliyken bile ben önde otururdum hiç böyle takıntıları yoktur sağolsun. Önemli olan niyet. Kötü niyetli insan her yerde kendini belli eder. Diğer önemli nokta da eşinin durduğu yer. Annesinin tarafındaysa bir yol olmaz o adamdan
Allah size şifa versinValla ben varken kimsenin öyle isteği olmuyor kilolu ve dizim ağırıyor kırınca o yüzden kv kp kim varsa farketmiyor hep önde oturuyorumhemde kendi arabamız değil genelde görümcemin arabasında kocasının yanına oturuyorum neyseki hiç sorun yaşamıyoruz
Bu da komikmiş bence takmamak lazım karşılıklı anlayış gerekBenim kv direkt arkaya gecer. Eger ben elimde bisey falan var da anne sen one gec dersem oturur one. Ama bi tanidigin kv bu konuda cok sorunluydu bi de ayni evde yasiyorlardi. Bi yere giderken yaris yapiyoz derdi once inip de on kapinin kulpunu tutmak icin
Eşiniz tepki vermiyor muKv degilde kp de var one oturma takintisi, sadece bizleyken de degil butun cocuklarinin arabasina binerken illaki one oturmak ister. Ben de pek sevmem arkada oturmayi once iner one otururum beni baglamaz...
Evet canım yaşanıyor maalesefHerhangi bir sağlık sıkıntınız yoksa yaşlı olanın öne oturması daha makul değil mi ? Evli değilim de olsaydım kp kv varken öne oturmayı tercih etmezdim şahsen. Bir de güç gösterisi mi oluyor araçta öne oturmak bilmediğim bir alanda arbedeler mi yaşanıyor şaşırdım yani.
Bencede yok ama bazı insanlarda varmış hem kv lerde hem gelinlerdeAyni yere gittigi surece bagajda ya da tepede bile gidebilirim.. on koltugun bir statu sembolu olduguna inanmiyorum.. kvalidemin boyle bir istegi olsaydi kesinlikle geri cevirmezdim..
Bende doğuluyım ve aynı kültürle büyüdüm ve ben takmıyorum ön koltuğu da ben kv yi annem gibi sevmem çünkü çok kötülüğü dokundu ve onda ön takıntısı var her şeyi ben bilirim benden habersiz kimse bi şey yapamaz kimse bi yere gidemez mantığı huzurumu çok bozdu yırandık boşanmaya kadar geldik o yüzden hiç sevmem ama saygı da gösteririmBen Doğuda büyüdüm oranın kültürü ile bizde nerde olursa olsun büyükler en başa geçer bu saygıdandir.sofra da Bile an başta onlara yer verilir .arabaya gelince ön yada arka fark etmez biraz kaynanalara karşı anlayışlı olmak lazım kaynana diye hemen böyle kötü düşünmeyelim kendi annemiz öne otursa Emin'im bir çoğunuz bunu problem yapmazsınız ama kaynana olduğu zaman hersey sorun olur.bence bu şekilde hayat devam etmez ne olursa olsun eşinizin hatrı icin bazı seyleri görmezden gelin. Ben kaynanamı annemle eşdeğer seviyorum çünkü ikisi de anne.
İyi kaynana da cok ama oğlunu paylaşamayan ve kontrolü elinde tutmaya çalışan kaynanada var ama sen en iyisini yapıyorsun bnce sevmesen bile saygı gösteriyorsan rabbim seninde gönlüne göre versin cnku insan sevmediğine tahammül edemiyorBende doğuluyım ve aynı kültürle büyüdüm ve ben takmıyorum ön koltuğu da ben kv yi annem gibi sevmem çünkü çok kötülüğü dokundu ve onda ön takıntısı var her şeyi ben bilirim benden habersiz kimse bi şey yapamaz kimse bi yere gidemez mantığı huzurumu çok bozdu yırandık boşanmaya kadar geldik o yüzden hiç sevmem ama saygı da gösteririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?