- 4 Haziran 2018
- 298
- 416
- 18
- 36
Kendo arabani degil kocanin arabasini sat. Dunyanin en guzel kadininin sen oldugunu sana hissettirememis onun arabasi gotsin. Bebekle araba sana cok lazim olacak. Emzirince goguslerin biraz buyuyecek amaKızlar doğum yapacağım ve sonrasındas silikonsvd yüz germe ameliyatı olmak istiyorum ama çalışmayacağım için karşılamam zor olacak. Arabamı satsam yaptırsam saçma mı sizce?
Çocuk emzirirken değil hanımlar Sonrası tabi önce çocuk
Niye bu kadar sert eleştiriyorsunuz ki? Belki gerçekten görünümünden rahatsiz. Hem "esim ödesin" de demiyor. Bir arabaya da fazla anlam yüklememek lazim haytda. Kendini daha iyi hissedecekse yapabilir. Bunun karşılığında sadece bir araba var
Sert falan eleştirmiyorum. Konu sahibinin yerine de aşırı alıngan olmayıverin Allan aşkına.
ANNE olmak estetik engel değil. Anne olunca kadınkolmak güzel olma ihtiyacı bitmeyecek bence. Annelik ayrı bu ayrı
he heYa o konuyu arkadaşıma açtık bunu ben açtım. Sşze açıklama yaptırmak zorunda neden bırakıyorsunuz kisoruma yardımcı olun
memelerden çokkk çokkk menmunmuşşşşşMemem el çok az değil mi benim arkadalım yirmi verdi. Çok iyiymiş fiyat ne kadar oldu memeden menunmemu
Ahahahahamemelerden çokkk çokkk menmunmuşşşşş
eve al aloe vera bitkisi akşamları kır az bir parça sür oraya.Kızlar alındaki minik mimik çizgisi için çözümü olan var mı?
Kırışıklık gibi ama değil.
Hissettigi yasi soyluyor zahirBuraların yeni troll’u sizsiniz galiba. Hadi ilk konu arkadaşınızındı (yemedik ama neyse), yaşınız bir önceki hamilelik konusunda 30, sonraki yüz gerdirme konusunda 35. Şimdi kaç yaşındasınız?
Iyi geliyor mu gerçekten.cicekcide mi satılıyoreve al aloe vera bitkisi akşamları kır az bir parça sür oraya.
ben devamlı kullanıyorum yok denecek kadar az kırışıklıklarım var 40 yaşındayım göz çevresine de kullanıyorum mımık çizgilerine de.ama bazı cıltlerde hafif kaşıntı yapıyor ben de olmadı arkadaşlar da olmuşIyi geliyor mu gerçekten
Arabaya daha çok ihtiyaç olur. Bu devirde araba satılacaksa nakde çevrilip faize yatırmak için satılmalı. Estetik olayı bence bekleyebilir. Bir süre doğal yollar ve sporla oyalanın belki gelişme olur, arabaya dokunmayın, dokunacaksanız da parayı kenara atın derim. Bu ameliyatlara ihtiyacınız olduğunu size düşündüren ne? Kendiniz mi karar verdiniz yoksa eşiniz ya da çevreniz mi istedi? Çünkü yorumum iki duruma göre değişir.Kızlar doğum yapacağım ve sonrasındas silikonsvd yüz germe ameliyatı olmak istiyorum ama çalışmayacağım için karşılamam zor olacak. Arabamı satsam yaptırsam saçma mı sizce?
Çocuk emzirirken değil hanımlar Sonrası tabi önce çocuk
texas da dr nowzaradan var mış tlc de izliyorum hep adam kadınları baştan yaratıyor resmenSert falan eleştirmiyorum. Size denilse neyse de, konu sahibinin yerine de aşırı alıngan olmayıverin Allan aşkına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?