Arabayı satıp estetik yaptırmak

Kendo arabani degil kocanin arabasini sat. Dunyanin en guzel kadininin sen oldugunu sana hissettirememis onun arabasi gotsin. Bebekle araba sana cok lazim olacak. Emzirince goguslerin biraz buyuyecek ama

Neden olmasin
Nasil mutlu olacaksan onu yapmalısın.
Ben gecen sene hi def yaptirdim karnimla muthis ask yasiyordum..
Bebekten sonra yine gerekirse yine yaptirirm.
Alinan yaglari memeye koydurdum mesela deforme oluraa silikon taktirim.
Araba degilde estetik kendini iyi hissettirecekse yaptirmalisin

Sert falan eleştirmiyorum. Size denilse neyse de, konu sahibinin yerine de aşırı alıngan olmayıverin Allan aşkına.

ANNE olmak estetik engel değil. Anne olunca kadınkolmak güzel olma ihtiyacı bitmeyecek bence. Annelik ayrı bu ayrı

Artık kadın değilsiniz yada güzel olma ihtiyacınız bitti mi demişim ben?
İsteseniz de her şey yolunda giderse iki seneden önce yaptıramayacagınız estetik operasyonların para kaynağını düşüneceğinize vaktinizi insan yetiştirmek adına neler yapabilirim diye harcayın demişim, diyorum da hala.
Zamanı gelince de estetik kaygılarınızı gözden geçirir, ihtiyaclarınızı karşılarsınız.

Benimde bugunlerde dogumum olucak
Dogum yapicak bir anne olarak aslinda baska dusunceleriniz kaygilariz olmaliydi,
Bebegin atesiydi , hastalanmasiydi alisverisiydi o havada bebekle metrolara otobuslere mi binmeyi mi dusunuyorsunuz ?
Hadi arabayi satip diyorsunuz ama arabasiz cok zor olur ,
Buyuk ihtimal öncelikle ay emzirip sonra yaptirmak istiyorsunuz , yaptirin kendinizi nasil mutlu hissedecekseniz ama arabaniz size gercekten lazim olucak , suan baska seylere odaklanin tadini cikartin hamileligin

Kızlar alındaki minik mimik çizgisi için çözümü olan var mı?

Kırışıklık gibi ama değil.

derya isimli bir üye vardı çırkınım diyip durmadan konu açıyordu aylar önce bana ve bazı üyelere özelden resim de atmıştı.konu sahibi o uyenın resmine çok benziyor valla benim kafam iyice karıştı

Iyi geliyor mu gerçekten
ben devamlı kullanıyorum yok denecek kadar az kırışıklıklarım var 40 yaşındayım göz çevresine de kullanıyorum mımık çizgilerine de.ama bazı cıltlerde hafif kaşıntı yapıyor ben de olmadı arkadaşlar da olmuş

Arabaya daha çok ihtiyaç olur. Bu devirde araba satılacaksa nakde çevrilip faize yatırmak için satılmalı. Estetik olayı bence bekleyebilir. Bir süre doğal yollar ve sporla oyalanın belki gelişme olur, arabaya dokunmayın, dokunacaksanız da parayı kenara atın derim. Bu ameliyatlara ihtiyacınız olduğunu size düşündüren ne? Kendiniz mi karar verdiniz yoksa eşiniz ya da çevreniz mi istedi? Çünkü yorumum iki duruma göre değişir.

Sert falan eleştirmiyorum. Size denilse neyse de, konu sahibinin yerine de aşırı alıngan olmayıverin Allan aşkına.
texas da dr nowzaradan var mış tlc de izliyorum hep adam kadınları baştan yaratıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…