Çarşıda pazarda hatta A 101’de bile var. Yanıklara falan da iyi geliyor. 20-25 lira. Yaprağından birazcık kırıp içindeki sıvıyı sürüyorsunuz. Bu arada sürüdüğü bölgeyi geren Acnelyse (akneliz) kremi var. Eczanede 35 tl. Lekelere ve sivilceye de iyi geliyor. Bu tarz şeyleri denemeden ameliyat düşünmeyin bence.Iyi geliyor mu gerçekten.cicekcide mi satılıyor
aslında fena fikir değilmiş araba satıp estetik yaptırmak benzin masrafından bıktım kurtululuruz kasko yok muayene yok bakım yok yıkatmak yok .dur ben de satayım şu meretiEnteresan.
Araba değil, ben perte çıktım diyorsunuz.
Psikolojiniz için doğum sonrası destek alın, yine aynı görüşte olursanız yaptırın.
Ben kocama böyle bir istekle gitsem, araba elden gitmesin diye tanrıça gibi davranırdı valla
bir de termal kil tavsiye ederim afyon gazlıgölden getirtiyorum ben rusya dan da yosunlu bir çamur getirtmiştim cildim pırıl pırıl olmuştuÇarşıda pazarda hatta A 101’de bile var. Yanıklara falan da iyi geliyor. 20-25 lira. Yaprağından birazcık kırıp içindeki sıvıyı sürüyorsunuz. Bu arada sürüdüğü bölgeyi geren Acnelyse (akneliz) kremi var. Eczanede 35 tl. Lekelere ve sivilceye de iyi geliyor. Bu tarz şeyleri denemeden ameliyat düşünmeyin bence.
letgo ya bi koy bakalım az kullanılmış slikon diye belki satılır belli mi olurAcaba silikonu satıp araba alabiliyor muyuz
Daha neler okuyacak bu gözlerim
Böyle yüzlerce yöntem var. Ama estetik en son düşünülmeli. Hem başka çocuk olursa ne olacak? Silikonla emzirmek benim içimden gelmezdi. Kendini seksi hissetmek istiyorsa anlarım en doğal hakkı, ama şu an zamanı değil gibi..bir de termal kil tavsiye ederim afyon gazlıgölden getirtiyorum ben rusya dan da yosunlu bir çamur getirtmiştim cildim pırıl pırıl olmuştu
Önce bende arabamı satıp memeciklere silikon yaptırayımletgo ya bi koy bakalım az kullanılmış slikon diye belki satılır belli mi olur
gerçekten agır kusurlu ınsanlar var onlar tabiki yaptırsın ama diğerleri saçmalık bence ınsan vücuduna yabancı bir madde giriyor gereksiz ameliyat olunuyor acı çekiliyor .meme ameliyatı ömür boyu değil ayrıca belli yıl sonra revızyonu ya da yenısi gerekiyor botoks kalıcı değil .saça kaynak bile unlü degılsenız saçmalık 3 ay kalıyor saçta ne gerek var o eziyete o masrafa .o paralarla en iyi kremler alınır iyi besinler alınır vitamin takviyeleri alınır.Böyle yüzlerce yöntem var. Ama estetik en son düşünülmeli. Hem başka çocuk olursa ne olacak? Silikonla emzirmek benim içimden gelmezdi. Kendini seksi hissetmek istiyorsa anlarım en doğal hakkı, ama şu an zamanı değil gibi..
heee beğenmezsen satarsın nolcak yaptır tabi kiiiÖnce bende arabamı satıp memeciklere silikon yaptırayım
Sonra da letgo da deneyeyim
Belki de hamilelik psikolojisidir konu sahibindeki. Çünkü bana çok normal gelmedi. Şahsen arabayı ancak ev almak için ya da faize koymak için satardım. Ya da allah korusun bir hastalık durumunda. Estetik için satılır mı? Büyük risk..gerçekten agır kusurlu ınsanlar var onlar tabiki yaptırsın ama diğerleri saçmalık bence ınsan vücuduna yabancı bir madde giriyor gereksiz ameliyat olunuyor acı çekiliyor .meme ameliyatı ömür boyu değil ayrıca belli yıl sonra revızyonu ya da yenısi gerekiyor botoks kalıcı değil .saça kaynak bile unlü degılsenız saçmalık 3 ay kalıyor saçta ne gerek var o eziyete o masrafa .o paralarla en iyi kremler alınır iyi besinler alınır vitamin takviyeleri alınır.
Aaaa tamam galiba nem vermek yeterli bolca. Çook teşekkür ederim.eve al aloe vera bitkisi akşamları kır az bir parça sür oraya.
Eğer hamile olmasaydım ve bunkarı okusaydım sanırım düşünmezdim çocuk
Çok saçma. Çocuk doğucak derde bak.Kızlar doğum yapacağım ve sonrasındas silikonsvd yüz germe ameliyatı olmak istiyorum ama çalışmayacağım için karşılamam zor olacak. Arabamı satsam yaptırsam saçma mı sizce?
Çocuk emzirirken değil hanımlar Sonrası tabi önce çocuk
Alkış!Deli misiniz divane misiniz?
Koskoca arabayi 1 avuc sacmalik icin mi saticaksiniz? Arabasiz bebekle ne yaparsiniz?
Yeni dogum yapmis bir kadina en paragoz doktor bile narkoz vermez. Haydi bunu da gectim, ameliyatli halinizle cocuga nasil bakacaksiniz, nasil emzireceksiniz?? Siz psikiyatriye gorunun bence. Tonla kadin dogum yapiyor, 1 yil sonra da eski sekillerine donuyorlar. Madem bu kadar estetik kayginiz vardi bastan hic cocuk isine girmeyecektiniz. Anne olucaksiniz. Cocugun sagligi, mutlulugu, anne sutu emmesi her seyden onemli. Siz bu kafayla bu cocuga nasil bakacaksiniz? Hep ben ben ben diyen insandan anne olmaz, biz diyeceksiniz. Cocuk bir buyusun, sonra ne yaparsaniz yapin. Kocaniz bu sacma fikrilerinize ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?