Arabayı satıp estetik yaptırmak

Iyi geliyor mu gerçekten.cicekcide mi satılıyor
Çarşıda pazarda hatta A 101’de bile var. Yanıklara falan da iyi geliyor. 20-25 lira. Yaprağından birazcık kırıp içindeki sıvıyı sürüyorsunuz. Bu arada sürüdüğü bölgeyi geren Acnelyse (akneliz) kremi var. Eczanede 35 tl. Lekelere ve sivilceye de iyi geliyor. Bu tarz şeyleri denemeden ameliyat düşünmeyin bence.

aslında fena fikir değilmiş araba satıp estetik yaptırmak benzin masrafından bıktım kurtululuruz kasko yok muayene yok bakım yok yıkatmak yok .dur ben de satayım şu mereti

bir de termal kil tavsiye ederim afyon gazlıgölden getirtiyorum ben rusya dan da yosunlu bir çamur getirtmiştim cildim pırıl pırıl olmuştu

bir de termal kil tavsiye ederim afyon gazlıgölden getirtiyorum ben rusya dan da yosunlu bir çamur getirtmiştim cildim pırıl pırıl olmuştu
Böyle yüzlerce yöntem var. Ama estetik en son düşünülmeli. Hem başka çocuk olursa ne olacak? Silikonla emzirmek benim içimden gelmezdi. Kendini seksi hissetmek istiyorsa anlarım en doğal hakkı, ama şu an zamanı değil gibi..

gerçekten agır kusurlu ınsanlar var onlar tabiki yaptırsın ama diğerleri saçmalık bence ınsan vücuduna yabancı bir madde giriyor gereksiz ameliyat olunuyor acı çekiliyor .meme ameliyatı ömür boyu değil ayrıca belli yıl sonra revızyonu ya da yenısi gerekiyor botoks kalıcı değil .saça kaynak bile unlü degılsenız saçmalık 3 ay kalıyor saçta ne gerek var o eziyete o masrafa .o paralarla en iyi kremler alınır iyi besinler alınır vitamin takviyeleri alınır.

Belki de hamilelik psikolojisidir konu sahibindeki. Çünkü bana çok normal gelmedi. Şahsen arabayı ancak ev almak için ya da faize koymak için satardım. Ya da allah korusun bir hastalık durumunda. Estetik için satılır mı? Büyük risk..

Bana sacma gelmedi. Estetikle mutlu olacaksiniz niye de olmasin.
Cocugunuz biraz buyusun yaptirirsiniz.

Bende burnumu yaptirmak istiyorum ama cocuklar varken cok zor goze alamam. Bide sizin yeni dogacak aman diyorum cok zorlanirsiniz en az 1 sene bejleyin derim. Bunun agrisi sizisi dikkat edilmesi gereken suresi falan da var.

Sizi mutlu edecekse yaptirin .Cocuktan sonra diye eklemissiniz,ama belirtmenize gerek duymuyorum, herkesin onceligi, guzellik anlayisi kendisini ilgilendirir. Hem de kendi paranizla yaptiracaksiniz .Nasil daha iyi hissedecekseniz oyle yapin

Araba yatırımdır. Saçma sapan şeyler için ihtiyaç görme şeyi değildir. Bence tabiri caizse g.tüne başına estetik yaptıracaklarına önce beyinlerine yaptırsınlar da,hiç yoktan tıkanan idrak yolları açılır da sağlıklı düşünmeye başlarlar...

Konu sahibinin cocuk sonrasi yaslandiniz mi ? Konunun altina yazdigi mesaj
Eğer hamile olmasaydım ve bunkarı okusaydım sanırım düşünmezdim çocuk

Sanirim hamilelik psikolojisiyle hormonlarla alakali..
Bir uzmandan yardim alip sonra tekrar karar vermeli , guzel olmak her kadinin hakki , gerekiyorsa estetik olmak cok normal ama bebekli ve arabasiz cok zor ,
En azindan biraz bekleyin daha mantikli daha saglikli karar alabilmek icin .

bir dogum yapti diye kimse yaslanmiyor , beslenme spor bunlar etkiliyor bizi ..

Çok saçma. Çocuk doğucak derde bak.

Alkış!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…