ne ilacı??..................
progesten düşük önleyici ilaç rahmini geşeterek dedi doktor ondanmı acaba hiç kasılma sancı falan hissetmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne ilacı??..................
canım tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıkla inş
benim meleğimde 9 haftalık oldu yarın kontrolüm var hayırlısıyla![]()
arkadaşlar nerelerdesiniz huuuuuuu? gören bi cevap yazsın lütfen
arkadaşlar içinizde evicap ve proxeed kullanan var mı? bu hafta başlayacak eşim kullanmaya yeni sipariş verdik. eşim 8 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve bizde hala bi gelişme yok
morfoloji 1 hareketlilikte çok düşük.
herkes biryerlerde canım artık kimse buraya uğramıyor hayalet kasaba gibi oldu burası sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
canım bakıyorum hep ama
ben 16 haftalık hamıleyım canım şükürler olsun meleğime kavuştum bır oğlumuz olucak allah izin verirse hepinizi çok merak edıyorum kım ne durumda ne yapıyor konuyu bıle zor buldum desem yerıdır yanı
ceymii benimm eşimdee evicapı 2 aydırr kullanıyoo. dr. 3 ay kullan demişş snrr tedst yapalım demişş ama birdee proexx deniyelimm deidmm benn bakalım yarın başlayacak kullanmayaa.
hormonlarına hangi dr. baktırıyoruzz . birdee ona baktıralımm insan ne yapacagını şaşırıyoo artıkk
canım bakıyorum hep ama
ben 16 haftalık hamıleyım canım şükürler olsun meleğime kavuştum bır oğlumuz olucak allah izin verirse hepinizi çok merak edıyorum kım ne durumda ne yapıyor konuyu bıle zor buldum desem yerıdır yanı
kızlarrr bende biliyorsunuzdur belki 10 haftalık hamileyim susya angelic begümmm allah tamamına erdirsin inşallah