Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar içinizde evicap ve proxeed kullanan var mı? bu hafta başlayacak eşim kullanmaya yeni sipariş verdik. eşim 8 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve bizde hala bi gelişme yok :(

morfoloji 1 hareketlilikte çok düşük.

arkadaşlar içinizde evicap ve proxeed kullanan var mı? bu hafta başlayacak eşim kullanmaya yeni sipariş verdik. eşim 8 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve bizde hala bi gelişme yok :(

morfoloji 1 hareketlilikte çok düşük.

eşim 1.5 aydır proxeed kullanıyor ilk zamanlar evicapta vermiştim ama doktor kestirdi karaciğerde birikme yapıyor dye bizdede sorun aynı hemen hemen caım eşinin hormonlarınada baktır fsh

herkes biryerlerde canım artık kimse buraya uğramıyor hayalet kasaba gibi oldu burası sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar

canım bakıyorum hep ama

ben 16 haftalık hamıleyım canım şükürler olsun meleğime kavuştum bır oğlumuz olucak allah izin verirse hepinizi çok merak edıyorum kım ne durumda ne yapıyor konuyu bıle zor buldum desem yerıdır yanı

ceymii benimm eşimdee evicapı 2 aydırr kullanıyoo. dr. 3 ay kullan demişş snrr tedst yapalım demişş ama birdee proexx deniyelimm deidmm benn bakalım yarın başlayacak kullanmayaa.

hormonlarına hangi dr. baktırıyoruzz . birdee ona baktıralımm insan ne yapacagını şaşırıyoo artıkk

canım bakıyorum hep ama

ben 16 haftalık hamıleyım canım şükürler olsun meleğime kavuştum bır oğlumuz olucak allah izin verirse hepinizi çok merak edıyorum kım ne durumda ne yapıyor konuyu bıle zor buldum desem yerıdır yanı

rabbim tamamına erdirsin canım bizlerede dua et kendinede dikkat et canım öpüyorum seni ve oğluşumuzu

ceymii benimm eşimdee evicapı 2 aydırr kullanıyoo. dr. 3 ay kullan demişş snrr tedst yapalım demişş ama birdee proexx deniyelimm deidmm benn bakalım yarın başlayacak kullanmayaa.

hormonlarına hangi dr. baktırıyoruzz . birdee ona baktıralımm insan ne yapacagını şaşırıyoo artıkk

canım ankaradaysan eğer kaan aydos var androlog yada bulunduğun yerdeki herhangi bir androloğa yaptırabilirsin umarım güzel sonuçlar alırsın

canım bakıyorum hep ama

hayırlı olsun canım benimde oğlum olacak kısmetse sabırsızlıkla bekliyoruz bizde :))

kızlarrr bende biliyorsunuzdur belki 10 haftalık hamileyim susya angelic begümmm allah tamamına erdirsin inşallah

Back
X