- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.641
evet gercekten oyle olduBu ay senin adın sabır taşı oldu aşko
On gün kalmış şurada ya o da su gibi geçsin inşallah
Benim yeni bat 1 Ocak daha var 25 gün!!!Kendimi tekerleğin içinde dönüp duran hamster gibi hissediyorum. Koş koş dur ama hedef hala çok uzak

içimden bazen sey dıyorum senı fındık bı gırdın selam caktın gıttın tum duzenım bozuldu
 içimden bazen sey dıyorum senı fındık bı gırdın selam caktın gıttın tum duzenım bozuldu  
  çarsamba doktor 19.2 mm dedı zaaban korunde o gunde buyuse 20 falan olur ertesı gun yada gece catladı bence bızım ılıskı salı oldu en son valla o gunse bıle yumurtlama tırtt bence okadar enfeksıyona spermmı yasayacak sanmam bebıskoo sanmam askooo no no yanı
 çarsamba doktor 19.2 mm dedı zaaban korunde o gunde buyuse 20 falan olur ertesı gun yada gece catladı bence bızım ılıskı salı oldu en son valla o gunse bıle yumurtlama tırtt bence okadar enfeksıyona spermmı yasayacak sanmam bebıskoo sanmam askooo no no yanı  benımde kasım aralık ocak demıstın sen sankı
 benımde kasım aralık ocak demıstın sen sankı  verımlı aylar dıye
 verımlı aylar dıye  dogum harıtama bakan aplaaa agustos eylul gıbı cocuk dusunceksınız demıstı ben hıc dusunmuyordum esım ıkna ettı
 dogum harıtama bakan aplaaa agustos eylul gıbı cocuk dusunceksınız demıstı ben hıc dusunmuyordum esım ıkna ettı  2023 te de sez var ımıs amelıyat
 2023 te de sez var ımıs amelıyat  sene sonunu yakalamama az kaldı ahahah
 sene sonunu yakalamama az kaldı ahahah 

sen git ki arkandan gelelim
  sen git ki arkandan gelelim  

ama şöyle yapabilirsin yumurtlama gününde kalitesi için bekleyelim çatlama günü değerlendirelim diyorsan oda iyi olur öyle de yaoabilirsin
 ama şöyle yapabilirsin yumurtlama gününde kalitesi için bekleyelim çatlama günü değerlendirelim diyorsan oda iyi olur öyle de yaoabilirsin regl ağrısı gibi mi peki? Benim 6 gün var regl agrısı yaşıyorum sabahtan beri
 regl ağrısı gibi mi peki? Benim 6 gün var regl agrısı yaşıyorum sabahtan beri 

ilk idrarla yapmadım 2. Attığım testi ama sıvı da almamıştım yinede ne biliyim ya ayy şuan vücudumu dinliyorum belirtiler var ve uyku halindeyim hep
ilk idrarla yapmadım 2. Attığım testi ama sıvı da almamıştım yinede ne biliyim ya ayy şuan vücudumu dinliyorum belirtiler var ve uyku halindeyim hep 

adet geçene kadar doktorlar bakmıyor bile doğru düzgün. Sürekli takip etmek zorunda kalabilirsin
 adet geçene kadar doktorlar bakmıyor bile doğru düzgün. Sürekli takip etmek zorunda kalabilirsin