Biraz daha ayrıntılı anlatr mısın rica etsem. Nezaman ne kadar içmek gerekiyor nekadar koyuluyor
IF'de orucu açıyorsun ya canım açtığında yani aç karnına 1 yemek kaşığı tüket. Çok tüketmek de zararlı oluyor. Düzenli şekilde tüketirsen söylediğim faydaları 2-3 haftada görmeye başlarsın. :) Ben yemeklerime katıp yiyorum ya da direk su ile yutuyorum.
yedikten sonra yogurtla yedim.faydasi yok canim.cikamadim.
Ha sen kabızlık için mi istedin canım öyle direk etki göstermez müshil ya da laktasif değil çünkü en azından 4-5 gün kullanmak lazım wc için :)

nette mürsil etkisi gösteriyor yaziyordu

Akşam çocukları parka çıkardık ordan da hadi kafeye gidelim dediler gözümün önünde pizza, ızgara tavuk,pilav, salata yediler bi de kızım küçük ben yediriyorum Allahım herhalde yağlarımla birlikte bütün günahlarımı erittim
Ben de yanlarında tüm irademle filtre kahvemi içtim-kendimi gazlıyorum şu an- hayır noldu yendi bitti işte di mi
Allahım en azından 40 saati göreyim -Amin

Benim rekorum 4 hamburger 2si tavuk burger 2si düz hamburger. 2 büyük patates. 1 nugget 1 soğan halkası. 2 büyük kola. Ortaya bir iskender ya da büyük pide.

Bu yediğimin aynısını eşim de yiyordu yani 2 kişi bir gidiyorduk fast fooda 70 80 liraya çıkıyorduk

iyi saldirmamişsin

Girdin artık buradan mezara kadar devam direnin kızlarrrr
nette mürsil etkisi gösteriyor yaziyordu
Şöyle evet ishal etkisi gösterir ama bir form çay bir açlık otu bir ilaç gibi değil balım daha zor çıkarması birkaç gün sabır edersen çıkarsın :)
Aynen benimde ilk hedef 48 saat yani yarın akşam 18:00'ı görebilmek. Spor salonundan eve dönerken ne yemek yerlerine baktım ne marketlere başımı eğdim önüme hızlı hızlı geldim valla 30 saate yaklaştım şuan

Ay kızlar dışarda idim şimdi geldim eve biraz oturdum arkadaşlarla
Menüm canlarr
Sabah 10:30
Domates salatalık azpeynir kızarmış ekmek
Akşam 16:30 5 köfte bol salata 1 dilim ekmek ayran

Açlık orucum çoktaaannn başladı hayırlı ola
Yansın karbonhidratlarrr yok olsunnn
Haydi hayırlı olsun
Menü vereyim
Sabah 11.45
1 yumurta
2 dl çavdardan az kaşarlı tost
Domates salatlaık biber yeşil çay

Ara 3 erik 1 kayısı

Akşam 18.00
1.5 kepçe mercimek çorbası 3 kasap köfte salata yoğurt

Su 3lt olur
Bende 18 açlık 6 yeme uygulayayım inşaAllah yarın 12ye kadar su ve şekersiz kahve bitki çayı hariç yemek yok
Canım menü iyi ama ekmekleri,Basit karbonhidratları mümkün olduğunca azaltalım ki acıkmayalım onun yerine protein arttırabilirsin sabah acıkmazsın hiç
Akşam da atıyorum 1 kepçe çorba iç ve istersen 5 köfte ye
Amacımız vücuda yakıt olarak depo yağları kullandırtmak o sebeple basit karbonhidratları ( pirinç, ekmek, makarna vs ) minimumda tutuyoruz,
Zamanla ben yazarım zaten merak ettiğin noktaları sor yardımcı oluruz
Yarın İçin hayırlı olsun 18/6 şimdiden kolaylıklar
Valla iyi plan
Canım afiyet olsun
Gayet iyi gidiyorsun 2. Günde
Devam devam
Kaptanım ben orucu açamadım hala otoya girmişim zaten herkes oruca başlamış ben devam ettireyim mi bunu
Ay görmedim tabi kusura bakma ama devam etmişsin süper
Afiyet olsun
Ay helal
bayramı kazasız atlatıp ve üstüne kilo vermişsin tebrikler canım
Ay hiç güleceğim yoktu
Roka içinde etken madde ne acaba ? Vucüd onu mu istedi acaba ?

Kilo verme savaşında her yerde sınanıyoruz
Bi arkadaşım var geçen diyor ki aç aç bize yemek pişiriyorsun , yemiyorsun, yarın Allah katına çıkınca bize soracaklar utanmadınız mi yerken diye biz napcaz diyor
Bu azim 40 saati rahat çıkartır helal olsun sana

Son düzenleme:
Valla en büyük motivasyon kaynağımsın iyi ki katılmışım gruba

Valla en büyük motivasyon kaynağımsın iyi ki katılmışım gruba
Canım ya
Bende aynı hissediyorum inan sizlerle
Allah olduracağı işi kolaylaştırırmış, bizi de birbirimize bakarak olup hedefe kitlenelim diye karşılaştırdı inanıyorum buna ben

form cay dedin de aklima geldi.millet bi kayisili form caydir tutturmus gidiyor.
gercekten ise yariyor mu?kayisi bana etki göstermiyor.cayı nasil acaba?
ay benim tip tip huylarim var.
canim süs biberi ister roka ister.cok severim ikisini de.en sevdigim sebze biber.en sevdiğim yesillik roka.
yemekte kahvaltida ne varsa bu ikisiyle yerim.hic ayirt etmem.
dolabi bi actim.orda yatiyor.unuttuguma cok üzüldüm
tadına kurban

Kayısılı form çay ben arada içiyorum tadı güzel ama WC konusunda abartıldığı gibi bir etki yaşatmadı hiç bana
Gerçi bende WC sorunu da çok olmuyor
Bu arada süs bibere bayılırım bende

Ay bu arada bu akşam arkadaşlarla oturdum bahçede dedim ya yarın açık havada kahvaltı organize etmişler
Israr kıyamet, bir gün yapmasan olmaz mi, abartma sende, yeter artık zaten zayıfladın , Aylardır evlerde hapistik ilk buluşma oyunbozanlık etme, bak sen tehlikeli bir yere gidiyorsun bu açlık orucunu sevmedik korkuyoruz ( en çok buna gülüp espiri ile cahil cahil konuşmayın kitap okuyun biraz dedim )
konulu bir sohbet sonunda beni ikna edemediler yemeğe
Zevkle çayımi kahvemi içerim dedim maksat beraber Olmak dedim,deliymişim gibi baktılar
İnsanlar arkadaşlarının olumlu değişiminden de değişik etkileniyor bunu gördüm yüzlerde
Yani sabahtan beni göremezseniz şaşırmayın buralarda kızlar
Dönüşte veririm zaten haberleri

form cay dedin de aklima geldi.millet bi kayisili form caydir tutturmus gidiyor.
gercekten ise yariyor mu?kayisi bana etki göstermiyor.cayı nasil acaba?
Bizde birkaç arkadaş tüketiyoruz onu. Hemen aynı gün çıkartmadı beni ama 3 gün içtim 3. günde ishal yaptı. Ertesi gün 2 kere daha wc çıktım. Normalde ben kolay kolay ishal olmam zaten kabızlığım kronik ama uzun zamandır bekunis ilacı dışında beni ishal yapan tek şey kayısılı form oldu. :)

Kayısılı form çay ben arada içiyorum tadı güzel ama WC konusunda abartıldığı gibi bir etki yaşatmadı hiç bana
Gerçi bende WC sorunu da çok olmuyor
Bu arada süs bibere bayılırım bende
bende öyle tahmin ediyorum.faydasi olmaz gibi.
tsk ederim cvp icin güzel kaptanım
ay bekunisi hic deme.bi kere kullandim.sabah kadar karnim agridi.bence cok tehlikeli.sende icme.
benimki de kronik.heçbisey fayda vermiyor.

Bizde turkiyeye geldigimizde yemistik bende begenmemistim . Burda fast food fiyatlari daha uygun. Bide menuler hep indirimde oluyo . O yuzden aldim ya 20 kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…