- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #5.841
IF'de orucu açıyorsun ya canım açtığında yani aç karnına 1 yemek kaşığı tüket. Çok tüketmek de zararlı oluyor. Düzenli şekilde tüketirsen söylediğim faydaları 2-3 haftada görmeye başlarsın. :) Ben yemeklerime katıp yiyorum ya da direk su ile yutuyorum.Biraz daha ayrıntılı anlatr mısın rica etsem. Nezaman ne kadar içmek gerekiyor nekadar koyuluyor
Ha sen kabızlık için mi istedin canım öyle direk etki göstermez müshil ya da laktasif değil çünkü en azından 4-5 gün kullanmak lazım wc için :)yedikten sonra yogurtla yedim.faydasi yok canim.cikamadim.
nette mürsil etkisi gösteriyor yaziyorduIF'de orucu açıyorsun ya canım açtığında yani aç karnına 1 yemek kaşığı tüket. Çok tüketmek de zararlı oluyor. Düzenli şekilde tüketirsen söylediğim faydaları 2-3 haftada görmeye başlarsın. :) Ben yemeklerime katıp yiyorum ya da direk su ile yutuyorum.
Ha sen kabızlık için mi istedin canım öyle direk etki göstermez müshil ya da laktasif değil çünkü en azından 4-5 gün kullanmak lazım wc için :)
Benim rekorum 4 hamburger 2si tavuk burger 2si düz hamburger. 2 büyük patates. 1 nugget 1 soğan halkası. 2 büyük kola. Ortaya bir iskender ya da büyük pide.Ben burger kingde her zaman Whopper yiyorum . burda bi indirim yapiyolar 2 whopper jr buyuk patates kizartmasi bide buyuk kola 5.39 Euro. Yanina Nugget sogan halkasi bide butun soslardan soylicem yuksek ihtimal hepsini yiyemicem ama alsin esim yer sonraeskiden ben whopperin buyuk olanindan 2 tane yiyodum patates colayla esimde 2. Yi yarida birakiyodu onu da yiyodum patatesi bitiremiyodu onu da yiyodum colasini icmiyodu onu da ben iciyodum simdi benim tabagimda kalani o yiyo bende onceden okuz gibi yiyomusum valla
iyi saldirmamişsinAkşam çocukları parka çıkardık ordan da hadi kafeye gidelim dediler gözümün önünde pizza, ızgara tavuk,pilav, salata yediler bi de kızım küçük ben yediriyorumAllahım herhalde yağlarımla birlikte bütün günahlarımı erittim
Ben de yanlarında tüm irademle filtre kahvemi içtim-kendimi gazlıyorum şu an- hayır noldu yendi bitti işte di mi
Allahım en azından 40 saati göreyim -Amin
Girdin artık buradan mezara kadar devam direnin kızlarrrrkızlar canim simdi ne istiyor biliyor musunuz?deli dersiniz bana.istemisken adamakılli bisey iste dersiniz
bugün pazardan roka aldim.unutmusum aksam yemeyi.şuan canim cok istiyor valla.aralikli oruc yapmasam gidip hepsini yicem valla
keskem serbest olsa.
uzun oruca da katildim
Şöyle evet ishal etkisi gösterir ama bir form çay bir açlık otu bir ilaç gibi değil balım daha zor çıkarması birkaç gün sabır edersen çıkarsın :)nette mürsil etkisi gösteriyor yaziyordu
Aynen benimde ilk hedef 48 saat yani yarın akşam 18:00'ı görebilmek. Spor salonundan eve dönerken ne yemek yerlerine baktım ne marketlere başımı eğdim önüme hızlı hızlı geldim valla 30 saate yaklaştım şuanAkşam çocukları parka çıkardık ordan da hadi kafeye gidelim dediler gözümün önünde pizza, ızgara tavuk,pilav, salata yediler bi de kızım küçük ben yediriyorumAllahım herhalde yağlarımla birlikte bütün günahlarımı erittim
Ben de yanlarında tüm irademle filtre kahvemi içtim-kendimi gazlıyorum şu an- hayır noldu yendi bitti işte di mi
Haydi hayırlı olsunMenüm canlarr
Sabah 10:30
Domates salatalık azpeynir kızarmış ekmek
Akşam 16:30 5 köfte bol salata 1 dilim ekmek ayran
Açlık orucum çoktaaannn başladı hayırlı ola
Yansın karbonhidratlarrr yok olsunnn
Menü vereyim
Sabah 11.45
1 yumurta
2 dl çavdardan az kaşarlı tost
Domates salatlaık biber yeşil çay
Ara 3 erik 1 kayısı
Akşam 18.00
1.5 kepçe mercimek çorbası 3 kasap köfte salata yoğurt
Su 3lt olur
Canım menü iyi ama ekmekleri,Basit karbonhidratları mümkün olduğunca azaltalım ki acıkmayalım onun yerine protein arttırabilirsin sabah acıkmazsın hiçBende 18 açlık 6 yeme uygulayayım inşaAllah yarın 12ye kadar su ve şekersiz kahve bitki çayı hariç yemek yok
Valla iyi planMenu bile hazirkalorisini de hesapladim 1600 kalori ki menudeki herseyi de yiyemem yani cok gelir de gozum doysun diye cok hesapladim kaldi ki hepsini yesem bile 1 saat leslie 30 dk eliptik yapsam 700 750 kalori falan yakiyorum kaldi geriye 900 kalori arkasindan da bi 40 saat oruc yapsam gitti iste kilolar 70 olmaz daha cok var 70 e benim bu ay fast food yemem lazim krizim geliyo yavastan
Canım afiyet olsunMenu paylasımı
9 da tıroıd ilacımı ıctım
10 da bir bardak cay kendime yesıl cay almam lazım ama unuttum yarın ıns
11 de bir fincan kahve 1.30 da evden cıktım eve gelısım 3.30 du sadece 1 saati kuyruk bekleme ile gectı dıger 1 saati de yuruyus
Aralarda su ıctım
17.30 da kavurmalı yumurta biraz peynir domates biber cay 10 tane taze fındık yedım 18.45 te bir bardak dogal taze sut ıctım
Suya devam birde aksam esimle kahve içerim tek ogunun 2.gununu de bitiririm allahın izniyle
Ay görmedim tabi kusura bakma ama devam etmişsin süperKaptanım ben orucu açamadım hala otoya girmişim zaten herkes oruca başlamış ben devam ettireyim mi bunu
Afiyet olsunİyi aksamlar
Sabah
2 yumurta
1 salatalık
5 6 dal dereotu
1 şeftali
Ara
1 Türk kahvesi
100gr badem
2 minik nektarin
Aksam
Tonbalıklı salata
1 yesil çay içtim toplam 4lt su
40 dk ağırlık antremanı
Bugünlük bu kadar
Ay helalİyi akşamlar :)
İş güç bayram dönüşü derken ancak yazabiliyorum ve direkt konuya giriyorum
Bu haftaki pazartesi sabahı kilo 65.9:)
Geçen haftaki 66.9
Fark 1 kilo:)
Bugun kahvaltıda : sucuklu yumurta ve peynir
Akşam: tavuk dürüm ve şalgam
Bayramda çok tehlikeli şeyler yedim ama kilo istediğim gibi :)
Ay hiç güleceğim yoktukızlar canim simdi ne istiyor biliyor musunuz?deli dersiniz bana.istemisken adamakılli bisey iste dersiniz
bugün pazardan roka aldim.unutmusum aksam yemeyi.şuan canim cok istiyor valla.aralikli oruc yapmasam gidip hepsini yicem valla
keskem serbest olsa.
uzun oruca da katildim
Kilo verme savaşında her yerde sınanıyoruzAkşam çocukları parka çıkardık ordan da hadi kafeye gidelim dediler gözümün önünde pizza, ızgara tavuk,pilav, salata yediler bi de kızım küçük ben yediriyorumAllahım herhalde yağlarımla birlikte bütün günahlarımı erittim
Valla süpersin ya
Bir iki güne görürsün benceYa annemin tartida bi 50.7 yi Ya da daha altini bi gorsem rahatlayacagim hala artiyim
Valla en büyük motivasyon kaynağımsın iyi ki katılmışım grubaAy kızlar dışarda idim şimdi geldim eve biraz oturdum arkadaşlarla
Haydi hayırlı olsun
Canım menü iyi ama ekmekleri,Basit karbonhidratları mümkün olduğunca azaltalım ki acıkmayalım onun yerine protein arttırabilirsin sabah acıkmazsın hiç
Akşam da atıyorum 1 kepçe çorba istersen 5 köfte ye
Amacımız vücuda yakıt olarak depo yağları kullandırtmak o sebeple basit karbonhidratları ( pirinç, ekmek, makarna vs ) minimumda tutuyoruz,
Zamanla ben yazarım zaten merak ettiğin noktaları sor yardımcı oluruz
Yarın İçin hayırlı olsun 18/6 şimdiden kolaylıklar
Valla iyi plan
Canım afiyet olsun
Gayet iyi gidiyorsun 2. Günde
Devam devam
Ay görmedim tabi kusura bakma ama devam etmişsin süper❤
Afiyet olsun
Ay helal
bayramı kazasız atlatıp ve üstüne kilo vermişsintebrikler canım
Ay hiç güleceğim yoktu
Roka içinde etken madde ne acaba ? Vucüd onu mu istedi acaba ?
Kilo verme savaşında her yerde sınanıyoruz
Bi arkadaşım var geçen diyor ki aç aç bize yemek pişiriyorsun , yemiyorsun, yarın Allah katına çıkınca bize soracaklar utanmadınız mi yerken diye biz napcaz diyor
Bu azim 40 saati rahat çıkartır helal olsun sana
Canım yaValla en büyük motivasyon kaynağımsın iyi ki katılmışım gruba
form cay dedin de aklima geldi.millet bi kayisili form caydir tutturmus gidiyor.Girdin artık buradan mezara kadar devam direnin kızlarrrr
Şöyle evet ishal etkisi gösterir ama bir form çay bir açlık otu bir ilaç gibi değil balım daha zor çıkarması birkaç gün sabır edersen çıkarsın :)
Aynen benimde ilk hedef 48 saat yani yarın akşam 18:00'ı görebilmek. Spor salonundan eve dönerken ne yemek yerlerine baktım ne marketlere başımı eğdim önüme hızlı hızlı geldim valla 30 saate yaklaştım şuan
ay benim tip tip huylarim var.Ay kızlar dışarda idim şimdi geldim eve biraz oturdum arkadaşlarla
Haydi hayırlı olsun
Canım menü iyi ama ekmekleri,Basit karbonhidratları mümkün olduğunca azaltalım ki acıkmayalım onun yerine protein arttırabilirsin sabah acıkmazsın hiç
Akşam da atıyorum 1 kepçe çorba istersen 5 köfte ye
Amacımız vücuda yakıt olarak depo yağları kullandırtmak o sebeple basit karbonhidratları ( pirinç, ekmek, makarna vs ) minimumda tutuyoruz,
Zamanla ben yazarım zaten merak ettiğin noktaları sor yardımcı oluruz
Yarın İçin hayırlı olsun 18/6 şimdiden kolaylıklar
Valla iyi plan
Canım afiyet olsun
Gayet iyi gidiyorsun 2. Günde
Devam devam
Ay görmedim tabi kusura bakma ama devam etmişsin süper❤
Afiyet olsun
Ay helal
bayramı kazasız atlatıp ve üstüne kilo vermişsintebrikler canım
Ay hiç güleceğim yoktu
Roka içinde etken madde ne acaba ? Vucüd onu mu istedi acaba ?
Kilo verme savaşında her yerde sınanıyoruz
Bi arkadaşım var geçen diyor ki aç aç bize yemek pişiriyorsun , yemiyorsun, yarın Allah katına çıkınca bize soracaklar utanmadınız mi yerken diye biz napcaz diyor
Bu azim 40 saati rahat çıkartır helal olsun sana
Kayısılı form çay ben arada içiyorum tadı güzel ama WC konusunda abartıldığı gibi bir etki yaşatmadı hiç banaform cay dedin de aklima geldi.millet bi kayisili form caydir tutturmus gidiyor.
gercekten ise yariyor mu?kayisi bana etki göstermiyor.cayı nasil acaba?
ay benim tip tip huylarim var.
canim süs biberi ister roka ister.cok severim ikisini de.en sevdigim sebze biber.en sevdiğim yesillik roka.
yemekte kahvaltida ne varsa bu ikisiyle yerim.hic ayirt etmem.
dolabi bi actim.orda yatiyor.unuttuguma cok üzüldüm
tadına kurban
Bizde birkaç arkadaş tüketiyoruz onu. Hemen aynı gün çıkartmadı beni ama 3 gün içtim 3. günde ishal yaptı. Ertesi gün 2 kere daha wc çıktım. Normalde ben kolay kolay ishal olmam zaten kabızlığım kronik ama uzun zamandır bekunis ilacı dışında beni ishal yapan tek şey kayısılı form oldu. :)form cay dedin de aklima geldi.millet bi kayisili form caydir tutturmus gidiyor.
gercekten ise yariyor mu?kayisi bana etki göstermiyor.cayı nasil acaba?
bende öyle tahmin ediyorum.faydasi olmaz gibi.Kayısılı form çay ben arada içiyorum tadı güzel ama WC konusunda abartıldığı gibi bir etki yaşatmadı hiç bana
Gerçi bende WC sorunu da çok olmuyor
Bu arada süs bibere bayılırım bende
ay bekunisi hic deme.bi kere kullandim.sabah kadar karnim agridi.bence cok tehlikeli.sende icme.Bizde birkaç arkadaş tüketiyoruz onu. Hemen aynı gün çıkartmadı beni ama 3 gün içtim 3. günde ishal yaptı. Ertesi gün 2 kere daha wc çıktım. Normalde ben kolay kolay ishal olmam zaten kabızlığım kronik ama uzun zamandır bekunis ilacı dışında beni ishal yapan tek şey kayısılı form oldu. :)
estağfurullah canim.
aa sen yurtdisindasin.
e tabi canim.orda güzel yapiyorlar.türkiyede hic güzel yapmiyorlar.bikac kere big king yedim.köfteleri bile iyi pismemisti.sirf ekmekti.begenmedim.
yurtdısinda hem menuler büyük ucuz hemde lezzetli.burda insani soyuyorlar.1 menüyle doymak imkansiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?