- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.480
- 1.123
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #5.881
Uzun derken kaç saat sadece sumu içiyorsunuz
Anladım sonraki yeme düzeni nasıl ilerliyor peki.. detox gibi olmuyormuHerkes kaç saat yapabilirse belli bir sayı yok
Oruç kısmında serbest olan şeyler yine serbest
Maden suyu su filtre kahve türk kahvesi yeşil çay
Anladım sonraki yeme düzeni nasıl ilerliyor peki.. detox gibi olmuyormu
arkadaşım açıklamış canım aynen öyle soda su kahve bitki çayıUzun derken kaç saat sadece sumu içiyorsunuz
Hoşgeldin bal :)merhaba herkese. Bende iki haftadır yapıyorum aralıklı oruç. 87 ile başladım boyun 172 bu sabah 83 ü gördüm. 62 kilo olmak istiyorum inşallah azimli bir şekilde devamı gelir.
Oruç bitimi karb ve protein çok yüklenmeden yavaş yavaş düzene giricez :)Anladım sonraki yeme düzeni nasıl ilerliyor peki.. detox gibi olmuyormu
Ya galiba spor bağımlılık yaptı- ünv ye kadar voleybol oynamış biri olarak bunu söyleyeceğim aklımdan bile geçmezdiBenim saatin çoğu gece geçti şuan iyi hissediyorum full yağ yakıyoruz yağğ
Çok zorlama canım yarına kadar dayan
Aynen öyle kolay gelsin bitanem ❤ ❤
O kadar yüklenme hepsi geri gelmesin ya AhahsgsSonraki yeme düzenini şu an için düşünmedim ben
Hayırlısıyla yarın sabaha cikayim da haahha
Anne evinde ne varsa artık hahhahahh
Bende dün baya yaptım bugün yapamam halsiz olurum dedim ama kahve su iyi geldi şuan dün gibi hissediyorum hiçbir sıkıntım yok bugün de spor yapıcamYa galiba spor bağımlılık yaptı- ünv ye kadar voleybol oynamış biri olarak bunu söyleyeceğim aklımdan bile geçmezdidinlenmek gerek biliyorum ama valla vicdanım elvermiyor
O kadar yüklenme hepsi geri gelmesin ya Ahahsgs
Geldi mi ilacınAhahah yok yok
Eşim gelecek ya bizi almaya o gelince biraz daha zayiflamisin desin istiyorum
Bi de cla başlayacağım.yarin:)
hoşbuldummm :)))arkadaşım açıklamış canım aynen öyle soda su kahve bitki çayı
Hoşgeldin bal :)
Oruç bitimi karb ve protein çok yüklenmeden yavaş yavaş düzene giricez :)
Geldi mi ilacın
hosgeldin canim.hoşbuldummm :)))
Biz 5 ağustos dünya uzun oruç tutma günü ilan ettik de grupca
O yüzden uzun oruçlar var bugün
Normalde 16 18 ya da 20 yapıyor grubun geneli
merhaba hoşbuldum :) evet boylar farklı 200 gram fazlası 2 cm boy bencehosgeldin canim.
bilgilerine göre seninle çok yakınız.kilom 83.2
boyum 174.
hadi bakalim kolay gelsin.beraberce güzelce zayiflayalim
Allah iyiligini versin emidunya uzun oruc tutma gunu sahaneymis benim daha 19 saat oldu aclik falan da yok sukur
Tamamdır Allah razı olsunIF'de orucu açıyorsun ya canım açtığında yani aç karnına 1 yemek kaşığı tüket. Çok tüketmek de zararlı oluyor. Düzenli şekilde tüketirsen söylediğim faydaları 2-3 haftada görmeye başlarsın. :) Ben yemeklerime katıp yiyorum ya da direk su ile yutuyorum.
Ha sen kabızlık için mi istedin canım öyle direk etki göstermez müshil ya da laktasif değil çünkü en azından 4-5 gün kullanmak lazım wc için :)
Benim.de 20.30 olmuş bende de aclik yok bakali m:)
az bisey fark var.ama ben inaniyorum benden evvel 80 den inersin.cünku cok olmamis baslayali.cogu odemdir zaten.merhaba hoşbuldum :) evet boylar farklı 200 gram fazlası 2 cm boy benceBakalım 2 haftadır ablam bir doktorla online aralıklı oruç diyetine başladı onun listesini yapıyorum şuan 1 ay sonra etkili olursa ben de birebir online destek alacağım.
Balım bcaa aminoasit tavuk yumurtada falan bulunuyor daha çok erkekler kullanır kas inşası için. Ağırlık antrenmanı sırasında direnç sağlıyor kasları besliyor. Senin için fazla maliyet olur onun yerine karnitin cla daha iyi bayanlarda. Kilo verip düzenli egzersiz ile karın yağlarını eritip kaslarını rahatça belirgin hale getirebilirsin :)Selam kızlar nasıl gidiyor açlığınız benim 20 saat oldu sayılır şimdilik bir açlık yok bakalım
Benim cla geldi ama ben vegan sipariş etmiştim normal gelmiş maalesef
EceZ canım bcaa nedir neye faydası var bir bilgin var mı ben şu göbekten kurtulup karın kası yapmak istiyorum vücudum alt ve üst normal göbek kısmı anormal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?