Uzun derken kaç saat sadece sumu içiyorsunuz
arkadaşım açıklamış canım aynen öyle soda su kahve bitki çayı
merhaba herkese. Bende iki haftadır yapıyorum aralıklı oruç. 87 ile başladım boyun 172 bu sabah 83 ü gördüm. 62 kilo olmak istiyorum inşallah azimli bir şekilde devamı gelir.
Hoşgeldin bal :)
Anladım sonraki yeme düzeni nasıl ilerliyor peki.. detox gibi olmuyormu
Oruç bitimi karb ve protein çok yüklenmeden yavaş yavaş düzene giricez :)

Benim saatin çoğu gece geçti şuan iyi hissediyorum full yağ yakıyoruz yağğ

Çok zorlama canım yarına kadar dayan

Aynen öyle kolay gelsin bitanem ❤ ❤
Ya galiba spor bağımlılık yaptı- ünv ye kadar voleybol oynamış biri olarak bunu söyleyeceğim aklımdan bile geçmezdi dinlenmek gerek biliyorum ama valla vicdanım elvermiyor

Ya galiba spor bağımlılık yaptı- ünv ye kadar voleybol oynamış biri olarak bunu söyleyeceğim aklımdan bile geçmezdi dinlenmek gerek biliyorum ama valla vicdanım elvermiyor
Bende dün baya yaptım bugün yapamam halsiz olurum dedim ama kahve su iyi geldi şuan dün gibi hissediyorum hiçbir sıkıntım yok bugün de spor yapıcam

Biz 5 ağustos dünya uzun oruç tutma günü ilan ettik de grupca

O yüzden uzun oruçlar var bugün

Normalde 16 18 ya da 20 yapıyor grubun geneli

Allah iyiligini versin emi dunya uzun oruc tutma gunu sahaneymis benim daha 19 saat oldu aclik falan da yok sukur

hosgeldin canim.
bilgilerine göre seninle çok yakınız.kilom 83.2
boyum 174.
hadi bakalim kolay gelsin.beraberce güzelce zayiflayalim
merhaba hoşbuldum :) evet boylar farklı 200 gram fazlası 2 cm boy bence Bakalım 2 haftadır ablam bir doktorla online aralıklı oruç diyetine başladı onun listesini yapıyorum şuan 1 ay sonra etkili olursa ben de birebir online destek alacağım.

Tamamdır Allah razı olsun

az bisey fark var.ama ben inaniyorum benden evvel 80 den inersin.cünku cok olmamis baslayali.cogu odemdir zaten.
ben baslayali cok oldu.sonlara dogru yavasliyor ister istemez.yoruldu vücut.
online destegi bilmiyorum.muhtemelen ücretlidir.ama buraya geldikten sonra ihtiyacin olacagini sanmiyorum.cünkü burda 10 numara destek var.beraberce güzelce kilolarimizi veriyoruz.birbirimize soruyoruz.
kaptan 3 ayda 20 kilo verdi bu grupta
hos geldin tekrar canim.

Selam kızlar nasıl gidiyor açlığınız benim 20 saat oldu sayılır şimdilik bir açlık yok bakalım
Benim cla geldi ama ben vegan sipariş etmiştim normal gelmiş maalesef
EceZ canım bcaa nedir neye faydası var bir bilgin var mı ben şu göbekten kurtulup karın kası yapmak istiyorum vücudum alt ve üst normal göbek kısmı anormal

Balım bcaa aminoasit tavuk yumurtada falan bulunuyor daha çok erkekler kullanır kas inşası için. Ağırlık antrenmanı sırasında direnç sağlıyor kasları besliyor. Senin için fazla maliyet olur onun yerine karnitin cla daha iyi bayanlarda. Kilo verip düzenli egzersiz ile karın yağlarını eritip kaslarını rahatça belirgin hale getirebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…