- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.994
- 468
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #5.821
Hoşbuldum BestecimYaz canim yaz hosgeldin aramiza
kız Allah seni ne yapmasın.bari 70 yap şunu.
hemen geri 79 a çikarsin bak
HoşbuldummmmHosgeldinnnn
Miden hassas ise suda bekletip tüketmeni tavsiye ederim reflüm var midem öğütmüyor gibi bir şey yoğurtla da tüketsem midemi ağrıtıyor malesefslm kizlar.bugun cok yogundum.giremefim.gecmisi firsat bulursam okurum.
bu arada sormak istedigim bisey var
bugun pazardan ezilmis keten yohumu aldim.
yogurda katip mi yiyim yoksa suya mi katim
bide ne kadar kullanicam bilmiyorum.
kullanan var mi aranizda?
HoşgeldinizHoşbuldummmm
HoşbuldummmHoşgeldiniz
yemeğe başlamadan önce ilk öğünde 1 yemek kaşığı bol su ile. Yutamıyorsan yoğurt ile tüket canmslm kizlar.bugun cok yogundum.giremefim.gecmisi firsat bulursam okurum.
bu arada sormak istedigim bisey var
bugun pazardan ezilmis keten yohumu aldim.
yogurda katip mi yiyim yoksa suya mi katim
bide ne kadar kullanicam bilmiyorum.
kullanan var mi aranizda?
Kaptanım ben orucu açamadım hala otoya girmişim zaten herkes oruca başlamış ben devam ettireyim mi bunu
Öyle yapıcam canım daha eve gidemedim bu kadar geldim devam ediyorum artık yarına Allah kerimValla iyiysen gittiği yere kadar git :)
Ha ketentohumunu unutmuşum. Onun kadar değerli birşey yok diyet döneminde. Hem cildi güzelleştiriyor hem saçları güçlendirip dökülmeyi azaltıyor. Hem faydalı yağlar sağlıyor. Hem göğüs büyütüyor. Hem de tok tutuyor. Haftada en az 5-6 yemek kaşığı yiyorum ben her güne bölerekten. :)
Baş ağrısı tansiyon sorunu hiç yaşamadım düşük kalori ile beslenmediğimiz için dayanabiliyoruz yani canım. :)
Semizotu kürü denemedim ama tek tip beslenme zorlayıcı olabiliyor açlığa dayanıksız isen özellikle. :)
Bağırsak boşaltmak için canım. WC çıkartıyor oruç döneminde
ye kiz ye.ben yiyemiyorum bari sen ye.bana daha cok var.zaten eşim izin vermez.hele bi zayifla der.fastfoodu sevmiyor.Menu bile hazirkalorisini de hesapladim 1600 kalori ki menudeki herseyi de yiyemem yani cok gelir de gozum doysun diye cok hesapladim kaldi ki hepsini yesem bile 1 saat leslie 30 dk eliptik yapsam 700 750 kalori falan yakiyorum kaldi geriye 900 kalori arkasindan da bi 40 saat oruc yapsam gitti iste kilolar 70 olmaz daha cok var 70 e benim bu ay fast food yemem lazim krizim geliyo yavastan
cok sükür hassas degil canım.yogurtla yedim.Miden hassas ise suda bekletip tüketmeni tavsiye ederim reflüm var midem öğütmüyor gibi bir şey yoğurtla da tüketsem midemi ağrıtıyor malesef
yedikten sonra yogurtla yedim.faydasi yok canim.cikamadim.yemeğe başlamadan önce ilk öğünde 1 yemek kaşığı bol su ile. Yutamıyorsan yoğurt ile tüket canm
Ben burger kingde her zaman Whopper yiyorum . burda bi indirim yapiyolar 2 whopper jr buyuk patates kizartmasi bide buyuk kola 5.39 Euro. Yanina Nugget sogan halkasi bide butun soslardan soylicem yuksek ihtimal hepsini yiyemicem ama alsin esim yer sonraye kiz ye.ben yiyemiyorum bari sen ye.bana daha cok var.zaten eşim izin vermez.hele bi zayifla der.fastfoodu sevmiyor.
bana bi kafa dengi lazim yanimda.gel beraber gidek.akşama kadar cikmayiz yemek katindan
bu arada arkasindan 40 saat oruç iyi fikir.hic düsünmemistim.
bide hangi menüyu yicen.yaz da bende bi deniyim
cok sükür hassas degil canım.yogurtla yedim.
ama bi faydasi yok daha.bol su da ictim oysa.hepsi karnimda kaldi.
yedikten sonra yogurtla yedim.faydasi yok canim.cikamadim.
estağfurullah canim.Ben burger kingde her zaman Whopper yiyorum . burda bi indirim yapiyolar 2 whopper jr buyuk patates kizartmasi bide buyuk kola 5.39 Euro. Yanina Nugget sogan halkasi bide butun soslardan soylicem yuksek ihtimal hepsini yiyemicem ama alsin esim yer sonraeskiden ben whopperin buyuk olanindan 2 tane yiyodum patates colayla esimde 2. Yi yarida birakiyodu onu da yiyodum patatesi bitiremiyodu onu da yiyodum colasini icmiyodu onu da ben iciyodum simdi benim tabagimda kalani o yiyo bende onceden okuz gibi yiyomusum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?