Menü vereyim
Sabah 11.45
1 yumurta
2 dl çavdardan az kaşarlı tost
Domates salatlaık biber yeşil çay

Ara 3 erik 1 kayısı

Akşam 18.00
1.5 kepçe mercimek çorbası 3 kasap köfte salata yoğurt

Su 3lt olur

kız Allah seni ne yapmasın.bari 70 yap şunu.
hemen geri 79 a çikarsin bak

Menu bile hazir kalorisini de hesapladim 1600 kalori ki menudeki herseyi de yiyemem yani cok gelir de gozum doysun diye cok hesapladim kaldi ki hepsini yesem bile 1 saat leslie 30 dk eliptik yapsam 700 750 kalori falan yakiyorum kaldi geriye 900 kalori arkasindan da bi 40 saat oruc yapsam gitti iste kilolar 70 olmaz daha cok var 70 e benim bu ay fast food yemem lazim krizim geliyo yavastan

Miden hassas ise suda bekletip tüketmeni tavsiye ederim reflüm var midem öğütmüyor gibi bir şey yoğurtla da tüketsem midemi ağrıtıyor malesef

Menu paylasımı
9 da tıroıd ilacımı ıctım
10 da bir bardak cay kendime yesıl cay almam lazım ama unuttum yarın ıns
11 de bir fincan kahve 1.30 da evden cıktım eve gelısım 3.30 du sadece 1 saati kuyruk bekleme ile gectı dıger 1 saati de yuruyus
Aralarda su ıctım
17.30 da kavurmalı yumurta biraz peynir domates biber cay 10 tane taze fındık yedım 18.45 te bir bardak dogal taze sut ıctım
Suya devam birde aksam esimle kahve içerim tek ogunun 2.gununu de bitiririm allahın izniyle

yemeğe başlamadan önce ilk öğünde 1 yemek kaşığı bol su ile. Yutamıyorsan yoğurt ile tüket canm

Biraz daha ayrıntılı anlatr mısın rica etsem. Nezaman ne kadar içmek gerekiyor nekadar koyuluyor

İyi akşamlar :)
İş güç bayram dönüşü derken ancak yazabiliyorum ve direkt konuya giriyorum
Bu haftaki pazartesi sabahı kilo 65.9:)
Geçen haftaki 66.9
Fark 1 kilo:)
Bugun kahvaltıda : sucuklu yumurta ve peynir
Akşam: tavuk dürüm ve şalgam
Bayramda çok tehlikeli şeyler yedim ama kilo istediğim gibi :)

ye kiz ye.ben yiyemiyorum bari sen ye.bana daha cok var.zaten eşim izin vermez.hele bi zayifla der.fastfoodu sevmiyor.
bana bi kafa dengi lazim yanimda.gel beraber gidek.akşama kadar cikmayiz yemek katindan
bu arada arkasindan 40 saat oruç iyi fikir.hic düsünmemistim.
bide hangi menüyu yicen.yaz da bende bi deniyim
Miden hassas ise suda bekletip tüketmeni tavsiye ederim reflüm var midem öğütmüyor gibi bir şey yoğurtla da tüketsem midemi ağrıtıyor malesef
cok sükür hassas degil canım.yogurtla yedim.
ama bi faydasi yok daha.bol su da ictim oysa.hepsi karnimda kaldi.
yemeğe başlamadan önce ilk öğünde 1 yemek kaşığı bol su ile. Yutamıyorsan yoğurt ile tüket canm
yedikten sonra yogurtla yedim.faydasi yok canim.cikamadim.

Ben burger kingde her zaman Whopper yiyorum . burda bi indirim yapiyolar 2 whopper jr buyuk patates kizartmasi bide buyuk kola 5.39 Euro. Yanina Nugget sogan halkasi bide butun soslardan soylicem yuksek ihtimal hepsini yiyemicem ama alsin esim yer sonra eskiden ben whopperin buyuk olanindan 2 tane yiyodum patates colayla esimde 2. Yi yarida birakiyodu onu da yiyodum patatesi bitiremiyodu onu da yiyodum colasini icmiyodu onu da ben iciyodum simdi benim tabagimda kalani o yiyo bende onceden okuz gibi yiyomusum valla

estağfurullah canim.
aa sen yurtdisindasin.
e tabi canim.orda güzel yapiyorlar.türkiyede hic güzel yapmiyorlar.bikac kere big king yedim.köfteleri bile iyi pismemisti.sirf ekmekti.begenmedim.
yurtdısinda hem menuler büyük ucuz hemde lezzetli.burda insani soyuyorlar.1 menüyle doymak imkansiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…