- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #5.861
Bekunis çıkarmıştır ama değil mi? Laktasif dediğimiz şey bekunis işte. Ben eskiden kullanıyordum canım bayadır almadım. Son 3-4 tane kaldı çok kötü bir dönemim olursa kullanırım ama onun dışında kullanmayı kestim tamamen. O olmadan da çıkıyorum zaten wc 2-3 günde bir.bende öyle tahmin ediyorum.faydasi olmaz gibi.
tsk ederim cvp icin güzel kaptanım
ay bekunisi hic deme.bi kere kullandim.sabah kadar karnim agridi.bence cok tehlikeli.sende icme.
benimki de kronik.heçbisey fayda vermiyor.
Benim rekorum 4 hamburger 2si tavuk burger 2si düz hamburger. 2 büyük patates. 1 nugget 1 soğan halkası. 2 büyük kola. Ortaya bir iskender ya da büyük pide.
Bu yediğimin aynısını eşim de yiyordu yani 2 kişi bir gidiyorduk fast fooda 70 80 liraya çıkıyorduk
Ay kızlar dışarda idim şimdi geldim eve biraz oturdum arkadaşlarla
Haydi hayırlı olsun
Canım menü iyi ama ekmekleri,Basit karbonhidratları mümkün olduğunca azaltalım ki acıkmayalım onun yerine protein arttırabilirsin sabah acıkmazsın hiç
Akşam da atıyorum 1 kepçe çorba iç ve istersen 5 köfte ye
Amacımız vücuda yakıt olarak depo yağları kullandırtmak o sebeple basit karbonhidratları ( pirinç, ekmek, makarna vs ) minimumda tutuyoruz,
Zamanla ben yazarım zaten merak ettiğin noktaları sor yardımcı oluruz
Yarın İçin hayırlı olsun 18/6 şimdiden kolaylıklar
Valla iyi plan
Canım afiyet olsun
Gayet iyi gidiyorsun 2. Günde
Devam devam
Ay görmedim tabi kusura bakma ama devam etmişsin süper❤
Afiyet olsun
Ay helal
bayramı kazasız atlatıp ve üstüne kilo vermişsintebrikler canım
Ay hiç güleceğim yoktu
Roka içinde etken madde ne acaba ? Vucüd onu mu istedi acaba ?
Kilo verme savaşında her yerde sınanıyoruz
Bi arkadaşım var geçen diyor ki aç aç bize yemek pişiriyorsun , yemiyorsun, yarın Allah katına çıkınca bize soracaklar utanmadınız mi yerken diye biz napcaz diyor
Bu azim 40 saati rahat çıkartır helal olsun sana
en sonunda benim gibi düsünen biri cikti.Bizde turkiyeye geldigimizde yemistik bende begenmemistim . Burda fast food fiyatlari daha uygun. Bide menuler hep indirimde oluyo . O yuzden aldim ya 20 kiloyu
becunis bağirsak tembelligi yapiyor canim.kullanmayi kes bence.cok tehlikeli.Bekunis çıkarmıştır ama değil mi? Laktasif dediğimiz şey bekunis işte. Ben eskiden kullanıyordum canım bayadır almadım. Son 3-4 tane kaldı çok kötü bir dönemim olursa kullanırım ama onun dışında kullanmayı kestim tamamen. O olmadan da çıkıyorum zaten wc 2-3 günde bir.
Kızlar nasıl gidiyor uzun oruçlular
Benim saatin çoğu gece geçti şuan iyi hissediyorum full yağ yakıyoruz yağğ18 saat olacak daha yolun başi:)
Çok zorlama canım yarına kadar dayanHedefim yarın saat 16:00
Gözüm yükseklerde diil ya 48 saat bana yeter
Daha olmuş 19 saat neyse gidip edebimle sporumu yapym bari
Aynen öyle kolay gelsin bitanem ❤ ❤bende daha aç degilim.aksam kiymali yumurta yogurt filan yedim.tok tutuyor.
bugun yemeyi düsünmuyorum.yarin aksam acarim belki.bide günde 100 tane mekik çeksem güzel olur.hem açlikta daha cok yağ yakılır.hemde karnim da toparlanmis olur biraz.
Kızlar kahve su dayanın iştahı kesiyor 40 saati geçtim bol su ve kahve ile
Nedenn 40 saatKızlar kahve su dayanın iştahı kesiyor 40 saati geçtim bol su ve kahve ile
Nedenn 40 saat
Aynen canım 5 ağustos için sözleştik grupça özel bir kür yapıyoruz vücudu temizliyoruz tarikat gibi oldukNedenn 40 saat
Uzun derken kaç saat sadece sumu içiyorsunuzBiz 5 ağustos dünya uzun oruç tutma günü ilan ettik de grupca
O yüzden uzun oruçlar var bugün
Normalde 16 18 ya da 20 yapıyor grubun geneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?