bende öyle tahmin ediyorum.faydasi olmaz gibi.
tsk ederim cvp icin güzel kaptanım

ay bekunisi hic deme.bi kere kullandim.sabah kadar karnim agridi.bence cok tehlikeli.sende icme.
benimki de kronik.heçbisey fayda vermiyor.
Bekunis çıkarmıştır ama değil mi? Laktasif dediğimiz şey bekunis işte. Ben eskiden kullanıyordum canım bayadır almadım. Son 3-4 tane kaldı çok kötü bir dönemim olursa kullanırım ama onun dışında kullanmayı kestim tamamen. O olmadan da çıkıyorum zaten wc 2-3 günde bir.

Ben utaniyodum da o kadar yiyodum benim esim cok yemez ben bi oturusta masallah masalari yiyecek oluyodum adama diyemiyorum ki git bana 2 tane daha soyle hamileyken yapiyodum sebep de hamileyim ben doymadimdi ama seker cikinca sevdigim hersey yasaklandi ama sen gene de benden fazla yiyomussin yani masallah

Soz konusu fast food sa plan benden sorulur sayin baskanim

Bizde turkiyeye geldigimizde yemistik bende begenmemistim . Burda fast food fiyatlari daha uygun. Bide menuler hep indirimde oluyo . O yuzden aldim ya 20 kiloyu
en sonunda benim gibi düsünen biri cikti.
burda herkes bayiliyor.ben videolardaki gibi degil diyr yemiyorum.sanki evde yapilmis gibi.tat filan yok.
ona verecegim parayi kova menü popeyese veririm.doyar kalkarim
becunis bağirsak tembelligi yapiyor canim.kullanmayi kes bence.cok tehlikeli.

bende daha aç degilim.aksam kiymali yumurta yogurt filan yedim.tok tutuyor.
bugun yemeyi düsünmuyorum.yarin aksam acarim belki.bide günde 100 tane mekik çeksem güzel olur.hem açlikta daha cok yağ yakılır.hemde karnim da toparlanmis olur biraz.

18 saat olacak daha yolun başi:)
Benim saatin çoğu gece geçti şuan iyi hissediyorum full yağ yakıyoruz yağğ
Hedefim yarın saat 16:00
Gözüm yükseklerde diil ya 48 saat bana yeter
Daha olmuş 19 saat neyse gidip edebimle sporumu yapym bari
Çok zorlama canım yarına kadar dayan
Aynen öyle kolay gelsin bitanem ❤ ❤

Kızlar kahve su dayanın iştahı kesiyor 40 saati geçtim bol su ve kahve ile

Ya ben Dayanırım da annemi kandırmak zor oluyor

Sabah oğluma yedirirken ben çay içtim ama arada da yaptığı şeylere ay ne güzel olmuş dedim sanki tadına baktım da ahahahaha

Anlamadı ama oğlana yedirirken ağzıma atıyorum sandı

Öğleden sonra da yemekte de aynı taktik yapcam bakalım sonra da ayyy o kadar çok yedim ki ben daha hiç bi şey yiyemem deyip yarın sabahı beklicem hahahahah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…