Ay bende de başladı hafif üşüme bende an itibariyle otofaji deyim
Uyuyabilirsin gende vucüt tamirat yapar ihtiyaç hissediyorsan

Afiyet olsun oh kollajen de alınmış paça ile
Nereye uyuyorum üstad açlıktan gözlerim dört dönüyor keşke uyuyabilsem çocukları atarım annemin üstüne de
Annemlere indim şimdi çaya çağırdılar yemek yedin mi diyor ay çok yedim nefes alamıyorum diye girdim içeri Allah affetsin

Selamlar ayy cok mutluyum adetıme 3 4 gun var ve ben oglen tartıldım 500 gr vermısım
7.30 da uyandım 9. 00 bir bardak cay 11.30 da bir fincan kahve 15.00 menengıc kahvesı sımdı kıymalı Bulgurlu semizotu z. Yaglı bamya salata ve yogurt yıyecegım dunden taze fındık var belkı 10 15 tane yerim Sımdıye kadar 20 dk yurudum aksam yine yazarım yuruyus yapıcam cunku

Canım ya
Bende aynı hissediyorum inan sizlerle
Allah olduracağı işi kolaylaştırırmış, bizi de birbirimize bakarak olup hedefe kitlenelim diye karşılaştırdı inanıyorum buna ben
Evet bende ıyıkı katılmısım diyorum buraya yazıcam diye 1.5 aydır diyetimı hıc bozmadım
Iyıkı katılmısım ıyıkı aranıza almıssınız

Bi oyle goz donuyo bi ara ama sabret sonra geciyo

Ben daha 1 lt su icemedim ben spor yapmayinca su icemiyorum . Spor esnasinda 1.5 2 lt iciyorum onun disinda gunluk 2 bardak su iciyosam anca bugun de spor yapmadim zorlaya zorlaya anca yaklasik 1 lt

Regl doneminde kafein agriyi arttirir demisti benim Doktor acaba sadece regl agrisi mi yoksa genel agri mi bas agrisina iyi gelir mi bas agrisina iyi geliyosa regl icin neden gelmiyo kafamda deli sorular
Senin bi algıların açılmış belli ben de 48.saatte hayatı sorgulamaya başlayacağım kesin

merhaba ben de aralıklı orucu deniyorum 16 saat aç kalıp 8 saat yiyorum bakalım başarabilcem mi:)
Merhaba
Başaramayacak bir şey yok sadece hangi saatler hayatına uygun ona göre beslen başarırsın
Kedidir o kedi, açlık değil
Geçer birazdan
Savaşta Allah affeder o yalanı tövbe tövbe
Evet bende ıyıkı katılmısım diyorum buraya yazıcam diye 1.5 aydır diyetimı hıc bozmadım
Iyıkı katılmısım ıyıkı aranıza almıssınız
Çok tebrikler -500
Azimle devam ediyorsun tabi ki vereceksin bizim yanımızda esas geminin kaptanı sensin
Ne demek, iyi ki gelmişsin
25 saat oldu , simdi otofajinin dibine vurma vaktidir
İyi gidiyoruz iyi

Ay bende de başladı hafif üşüme bende an itibariyle otofaji deyim
Uyuyabilirsin gende vucüt tamirat yapar ihtiyaç hissediyorsan

Afiyet olsun oh kollajen de alınmış paça ile
Evet seviyoruz paça çorbasını kurbandan vardı onları kaynattm. Baska yerde yiyemem ama kendim yapınca yiyebiliyorum çpk seviyorum. Sizde yapın inşallah

EceZ canım gittim.aldim cla şu an elimde

Hatta yanında su ikisini verdiler ben de bütün kapsülleri içine koydum taşıması da kolay yer kaplamıyor hajaahj

Şimdi gunde 3 defa diyor her yemekten önce

Ama Ben 2 öğün ya da tek öğün yapıyorum.

O yuzden bi tane ya da 2.tane alayım demi yani ne zaman yemek yiyeceksem ondan önce gibi demi

Spor ne zaman yapcam peki

Evet seviyoruz paça çorbasını kurbandan vardı onları kaynattm. Baska yerde yiyemem ama kendim yapınca yiyebiliyorum çpk seviyorum. Sizde yapın inşallah
Şifa olsun canım evde tertemiz olur zaten

Su içiyorum da kahve ben sade içemiyorum artık dayandığım kadar dayanırım..
Epeydir olmuyordu basagrim tam da bu zamanı buldu hayattaki sansim işte...
Bu arada 26. Saatten selamlar...
Aleyküm selaaam bende 26.16

Spor da yapabileydim iyiydi ama neyse artik bu hafta da boyle olsun

Canım standartı günde 3 aç karnına. Sen 2 yapıyorsan 2 al. Ama 1 az olur minimum 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…