- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #5.941
Nereye uyuyorum üstad açlıktan gözlerim dört dönüyorAy bende de başladı hafif üşüme bende an itibariyle otofaji deyim
Uyuyabilirsin gende vucüt tamirat yapar ihtiyaç hissediyorsan
Afiyet olsun oh kollajen de alınmış paça ile
Evet bende ıyıkı katılmısım diyorum buraya yazıcam diye 1.5 aydır diyetimı hıc bozmadımCanım ya
Bende aynı hissediyorum inan sizlerle
Allah olduracağı işi kolaylaştırırmış, bizi de birbirimize bakarak olup hedefe kitlenelim diye karşılaştırdı inanıyorum buna ben
Nereye uyuyorum üstad açlıktan gözlerim dört dönüyorkeşke uyuyabilsem çocukları atarım annemin üstüne de
Annemlere indim şimdi çaya çağırdılar yemek yedin mi diyor ay çok yedim nefes alamıyorum diye girdim içeri Allah affetsin
Önce yağ yakımı ve kilo verimi sonra kaslandırmak lazım canım :)
Amin amin
Bende 4 lt yaklaştım başka türlü gitmiyor
Tercih etme canım şeker oranları yüksek oluyor genelde paketli gıdayı çok almamaya çalışıyoruz protein olarak günlük en azından 40 gr alabilirsen süper olur bunu da yumurta ayran peynir süt yoğurt kefir et tavuk ton balığı mercimek vs vs birçok şekilde alabilirsin1 gün alamasan çok sorun değil haftalık olarak protein zengin beslen yeterli
Su iç canım su kahve ağrıyı keser
Senin bi algıların açılmış belliRegl doneminde kafein agriyi arttirir demisti benim Doktor acaba sadece regl agrisi mi yoksa genel agri mibas agrisina iyi gelir mi bas agrisina iyi geliyosa regl icin neden gelmiyo kafamda deli sorular
Merhabamerhaba ben de aralıklı orucu deniyorum 16 saat aç kalıp 8 saat yiyorum bakalım başarabilcem mi:)
Kedidir o kedi, açlık değilNereye uyuyorum üstad açlıktan gözlerim dört dönüyorkeşke uyuyabilsem çocukları atarım annemin üstüne de
Annemlere indim şimdi çaya çağırdılar yemek yedin mi diyor ay çok yedim nefes alamıyorum diye girdim içeri Allah affetsin
Selamlar ayy cok mutluyum adetıme 3 4 gun var ve ben oglen tartıldım 500 gr vermısım
7.30 da uyandım 9. 00 bir bardak cay 11.30 da bir fincan kahve 15.00 menengıc kahvesı sımdı kıymalı Bulgurlu semizotu z. Yaglı bamya salata ve yogurt yıyecegım dunden taze fındık var belkı 10 15 tane yerim Sımdıye kadar 20 dk yurudum aksam yine yazarım yuruyus yapıcam cunku
Çok tebrikler -500Evet bende ıyıkı katılmısım diyorum buraya yazıcam diye 1.5 aydır diyetimı hıc bozmadım
Iyıkı katılmısım ıyıkı aranıza almıssınız
25 saat oldu , simdi otofajinin dibine vurma vaktidir
Evet seviyoruz paça çorbasınıAy bende de başladı hafif üşüme bende an itibariyle otofaji deyim
Uyuyabilirsin gende vucüt tamirat yapar ihtiyaç hissediyorsan
Afiyet olsun oh kollajen de alınmış paça ile
Su iç canım su kahve ağrıyı keser
EceZ canım gittim.aldim cla şu an elimde
Hatta yanında su ikisini verdiler ben de bütün kapsülleri içine koydum taşıması da kolay yer kaplamıyor hajaahj
Şimdi gunde 3 defa diyor her yemekten önce
Ama Ben 2 öğün ya da tek öğün yapıyorum.
O yuzden bi tane ya da 2.tane alayım demi yani ne zaman yemek yiyeceksem ondan önce gibi demi
Spor ne zaman yapcam peki
Şifa olsun canım evde tertemiz olur zatenEvet seviyoruz paça çorbasınıkurbandan vardı onları kaynattm. Baska yerde yiyemem ama kendim yapınca yiyebiliyorum çpk seviyorum. Sizde yapın inşallah
Aleyküm selaaam bende 26.16Su içiyorum da kahve ben sade içemiyorum artık dayandığım kadar dayanırım..
Epeydir olmuyordu basagrim tam da bu zamanı buldu hayattaki sansim işte...
Bu arada 26. Saatten selamlar...
Senin bi algıların açılmış belliben de 48.saatte hayatı sorgulamaya başlayacağım kesin
Merhaba
Başaramayacak bir şey yok sadece hangi saatler hayatına uygun ona göre beslen başarırsın
Kedidir o kedi, açlık değil
Geçer birazdan
Savaşta Allah affeder o yalanı tövbe tövbe
Çok tebrikler -500
Azimle devam ediyorsun tabi ki vereceksin bizim yanımızda esas geminin kaptanı sensin
Ne demek, iyi ki gelmişsin
İyi gidiyoruz iyi
Canım standartı günde 3 aç karnına. Sen 2 yapıyorsan 2 al. Ama 1 az olur minimum 2EceZ canım gittim.aldim cla şu an elimde
Hatta yanında su ikisini verdiler ben de bütün kapsülleri içine koydum taşıması da kolay yer kaplamıyor hajaahj
Şimdi gunde 3 defa diyor her yemekten önce
Ama Ben 2 öğün ya da tek öğün yapıyorum.
O yuzden bi tane ya da 2.tane alayım demi yani ne zaman yemek yiyeceksem ondan önce gibi demi
Spor ne zaman yapcam peki
Canım standartı günde 3 aç karnına. Sen 2 yapıyorsan 2 al. Ama 1 az olur minimum 2
Kapsül mü likit mi canım claTamamdır canım 2 tane alırım günlük
Mesela 12.00 da.kahvalti yapacaigm
11.30 da Aldım
Saat kaçta spor yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?