- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- 158
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #5.901
arkadaşım açıklamış canım aynen öyle soda su kahve bitki çayı
Hoşgeldin bal :)
Oruç bitimi karb ve protein çok yüklenmeden yavaş yavaş düzene giricez :)
Canım afiyet olsunGirilmiyordu ya kk ya yazamadım
10.30: 4 kaşık kadar patatesli yumurta, yarım dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
Türk kahvesi
Birkaç badem ve fındık
19: 4 5 kaşık bamya, 1 dilim ekmek, 4 kaşık kadar sulu köfte
Canım geçmiş olsun biraz toparlanabildin miGünaydın....
Güzel birgün geçirmeniz dileğiyle....
Benim dünden beri migrenin tuttu yine inşallah zorlamaz....
Hoşgeldinmerhaba herkese. Bende iki haftadır yapıyorum aralıklı oruç. 87 ile başladım boyun 172 bu sabah 83 ü gördüm. 62 kilo olmak istiyorum inşallah azimli bir şekilde devamı gelir.
Belli bir süre açlık sonrası vücutta sindirime harcanan enerji olmayınca korkunç bir enerji açığa çıkıyor o sebeple spora engel durum olmaz bunu hissedebilmek de süper bir hisBende dün baya yaptım bugün yapamam halsiz olurum dedim ama kahve su iyi geldi şuan dün gibi hissediyorum hiçbir sıkıntım yok bugün de spor yapıcam
Canım tebrikler 21.5 saat İçin misafirlik şartlarındaKızlar ben annemin evinde bozdum ya
21 bucuk saat oldu
2 patlıcan sarma
1 kucuk kase yoğurt
Salata
Yedim hemen kapattım tek öğün yapcam
14.30 kapanış diyelim.
Yarın ne zaman bozarsam artık
Kızlar ben annemin evinde bozdum ya
21 bucuk saat oldu
2 patlıcan sarma
1 kucuk kase yoğurt
Salata
Yedim hemen kapattım tek öğün yapcam
14.30 kapanış diyelim.
Yarın ne zaman bozarsam artık
Anne evi yaramadi sana
Yine de menüm güzel ya kaçamak yok tek öğün
Az gaz ver :)
Afiyet olsun canım07:00 açılış 1 bardak ılık suya 1 kayısı, 5 çiğ fındık
Ara : soda , kefir, 1kayısı
13:00 kapanış öncesi rendelenmiş az yağda kavrulmuş yoğurtlu kabak (dünden kalma)
canım belki bana kızacaksın ama ben yazamadım pazartesi günüCanım afiyet olsun
Patates ve ekmekler sebebi ile biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş Onun dışında sıkıntı yok
Canım geçmiş olsun biraz toparlanabildin mi
Hoşgeldin
İlk sayfa ilk postu okudu isen zaten görmüşsündür konu kurallarımızı
Umarım beraberce ilerleriz hedefe günlük menüleri bekliyoruz
Başarılar
Belli bir süre açlık sonrası vücutta sindirime harcanan enerji olmayınca korkunç bir enerji açığa çıkıyor o sebeple spora engel durum olmaz bunu hissedebilmek de süper bir his
Canım tebrikler 21.5 saat İçin misafirlik şartlarında
Afiyet olsun ❤
Şuan onu yaşıyorum pazartesi 18 00 dan beri orucum çok sağlıklıyım tamamen kafada bitiyor birde evde durmamak yiyecekten uzak kalmak lazımCanım afiyet olsun
Patates ve ekmekler sebebi ile biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş Onun dışında sıkıntı yok
Canım geçmiş olsun biraz toparlanabildin mi
Belli bir süre açlık sonrası vücutta sindirime harcanan enerji olmayınca korkunç bir enerji açığa çıkıyor o sebeple spora engel durum olmaz bunu hissedebilmek de süper bir his
Canım niye kızayım aşkolsuncanım belki bana kızacaksın ama ben yazamadım pazartesi günü
şimdi yazsam oluemu?
olmaz dersen bile sorun değilben zaten yeni katılmıştım aranıza
daha çok aktif olmaya ve listeye girmeye çalışırım
ilk kilom 61
son kilom 60,3
aradaki fark 700 gram
bayram nedeniyle arada kaçanlar ve tuvalete çıkamamak etkiledi sanırım beni
Çok doğru.Şuan onu yaşıyorum pazartesi 18 00 dan beri orucum çok sağlıklıyım tamamen kafada bitiyor birde evde durmamak yiyecekten uzak kalmak lazım
Siz çok rahat yarını görürsünüz kaptanımÇok doğru.
Ay ben birde bugün Yiyecekten uzak duralım derken ben sabah kahvaltı davetine gittim bir de
Allahım Çelik gibi iradeye sahip olup bizi dağ komando ekibine alsalar olur valla
Bugün bozmazsan açlığı yarun sabah gitmiş olacak canımAhhh ahhhh sabah tartıldım 700 gr. Fazla çıktım 30 saat aclik niyetimi çoğalttım inşallah dostlar.... 700 gr.ı verecemde üstüne birde kilo verecem ooooooo yanmışım bennnnnn
şuan 24 saate doğru gidiyorum kahve gerçekten cok tok tutuyo aç karnima soda icemiyorum ben dogru degil gibime geliyo mide için.
Morel bozmak yok olan oldu.sağlıklı orucumuza tam gaz devam
canim bu dediklerin benim gibi şişko birinde de isw yarar mi?kaslarim çikar mi?Balım bcaa aminoasit tavuk yumurtada falan bulunuyor daha çok erkekler kullanır kas inşası için. Ağırlık antrenmanı sırasında direnç sağlıyor kasları besliyor. Senin için fazla maliyet olur onun yerine karnitin cla daha iyi bayanlarda. Kilo verip düzenli egzersiz ile karın yağlarını eritip kaslarını rahatça belirgin hale getirebilirsin :)
Ayyyyy dilediğin kiloya kavuşta kutlama yaparken ağzın en sevdiğini yesinnnnn inşallah arkadaşımmmmmmmBugün bozmazsan açlığı yarun sabah gitmiş olacak canım
Canım yarın sabah tartıl gün içi dalgalanma da olabiliyorAhhh ahhhh sabah tartıldım 700 gr. Fazla çıktım 30 saat aclik niyetimi çoğalttım inşallah dostlar.... 700 gr.ı verecemde üstüne birde kilo verecem ooooooo yanmışım bennnnnn
şuan 24 saate doğru gidiyorum kahve gerçekten cok tok tutuyo aç karnima soda icemiyorum ben dogru degil gibime geliyo mide için.
Morel bozmak yok olan oldu.sağlıklı orucumuza tam gaz devam
Ay hadi inşallah planım oSiz çok rahat yarını görürsünüz kaptanım
Afiyet olsun menü güzelBende ilk günün menüsünü paylaşayım :) 18-6 saat yapıyorum ben
sabah 8:00 elma sirkeli su
12:00
1 ince dilim süzme peynir 9 adet zeytin 5 adet çiğ badem 1 adet haşlanmış yumurta ve 2 ince dilim hindi füme
akşam18:00 deakşam yemeğimi yiyeceğim domates çorbası balık ve salata menüde bunlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?