Kızlar selam şimdi gelebildim eve orucumun 22. Saatindeyim gayet iyiyim.
Bahsetmiştim sabah kahvaltılı bir buluşmaya gittim sofrayı ne siz sorun ne ben söyleyim
Etkilenmedim gayet motive idim artık oyun haline getirdim herhalde
Kahve ve yeşil çay su içtim Sadece
Bir yazdıklarınızı okuyup geleyim

Canım afiyet olsun
Patates ve ekmekler sebebi ile biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş Onun dışında sıkıntı yok

Günaydın....
Güzel birgün geçirmeniz dileğiyle....
Benim dünden beri migrenin tuttu yine inşallah zorlamaz....
Canım geçmiş olsun biraz toparlanabildin mi
merhaba herkese. Bende iki haftadır yapıyorum aralıklı oruç. 87 ile başladım boyun 172 bu sabah 83 ü gördüm. 62 kilo olmak istiyorum inşallah azimli bir şekilde devamı gelir.
Hoşgeldin
İlk sayfa ilk postu okudu isen zaten görmüşsündür konu kurallarımızı
Umarım beraberce ilerleriz hedefe günlük menüleri bekliyoruz
Başarılar
Bende dün baya yaptım bugün yapamam halsiz olurum dedim ama kahve su iyi geldi şuan dün gibi hissediyorum hiçbir sıkıntım yok bugün de spor yapıcam
Belli bir süre açlık sonrası vücutta sindirime harcanan enerji olmayınca korkunç bir enerji açığa çıkıyor o sebeple spora engel durum olmaz bunu hissedebilmek de süper bir his
Kızlar ben annemin evinde bozdum ya

21 bucuk saat oldu

2 patlıcan sarma
1 kucuk kase yoğurt
Salata

Yedim hemen kapattım tek öğün yapcam

14.30 kapanış diyelim.

Yarın ne zaman bozarsam artık
Canım tebrikler 21.5 saat İçin misafirlik şartlarında
Afiyet olsun

canım belki bana kızacaksın ama ben yazamadım pazartesi günü
şimdi yazsam oluemu?
olmaz dersen bile sorun değil ben zaten yeni katılmıştım aranıza
daha çok aktif olmaya ve listeye girmeye çalışırım
ilk kilom 61
son kilom 60,3
aradaki fark 700 gram
bayram nedeniyle arada kaçanlar ve tuvalete çıkamamak etkiledi sanırım beni

Şuan onu yaşıyorum pazartesi 18 00 dan beri orucum çok sağlıklıyım tamamen kafada bitiyor birde evde durmamak yiyecekten uzak kalmak lazım

Canım niye kızayım aşkolsun
Tebrikler -700 için biraz daha dikkatle daha iyi sonuçlar yakında
Menüleri daha sık yaz canım senin için maksimum fayda olur sadece bunu rica ederim

Şuan onu yaşıyorum pazartesi 18 00 dan beri orucum çok sağlıklıyım tamamen kafada bitiyor birde evde durmamak yiyecekten uzak kalmak lazım
Çok doğru.
Ay ben birde bugün Yiyecekten uzak duralım derken ben sabah kahvaltı davetine gittim bir de
Allahım Çelik gibi iradeye sahip olup bizi dağ komando ekibine alsalar olur valla

Ahhh ahhhh sabah tartıldım 700 gr. Fazla çıktım 30 saat aclik niyetimi çoğalttım inşallah dostlar.... 700 gr.ı verecemde üstüne birde kilo verecem ooooooo yanmışım bennnnnn
şuan 24 saate doğru gidiyorum kahve gerçekten cok tok tutuyo aç karnima soda icemiyorum ben dogru degil gibime geliyo mide için.

Morel bozmak yok olan oldu.sağlıklı orucumuza tam gaz devam

Bugün bozmazsan açlığı yarun sabah gitmiş olacak canım

canim bu dediklerin benim gibi şişko birinde de isw yarar mi?kaslarim çikar mi?
yoksa yağlari eritmem mi lazim?

Bende ilk günün menüsünü paylaşayım :) 18-6 saat yapıyorum ben
sabah 8:00 elma sirkeli su

12:00
1 ince dilim süzme peynir 9 adet zeytin 5 adet çiğ badem 1 adet haşlanmış yumurta ve 2 ince dilim hindi füme

akşam18:00 deakşam yemeğimi yiyeceğim domates çorbası balık ve salata menüde bunlar var

Canım yarın sabah tartıl gün içi dalgalanma da olabiliyor
Aynen öyle hiç moral bozma şifa olacak inşallah
Siz çok rahat yarını görürsünüz kaptanım
Ay hadi inşallah planım o

Afiyet olsun menü güzel
Sirkeli su açlık etabında değil de tam oruç bozmaya yakın içersen yada açtıktan sonra daha iyi
Kalorisi olan şeyleri hele de son saatlerde tüketmemeye gayret edelim ki yağ yakma metabolizması bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…