- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #5.981
Ayyyy öyle deme heyecanlanırımmmmmmmBu geceyi devir yeter sabaha 40larda olacaksın birde tartılırsın keyfin yerine gelir
bebeleri ne yapacazGeç saate kalmadan yatın uzun oruçlu arkadaşlar uykuda zaten 7 8 saat geçer sabaha tertemiz kalkarız
Aynıyız balım 50. Saatten yazıyorum sürekli su iç doldur kendiniuzun oruca katildim ama yine de yazim.
ne yaptim ne ictim diye
dün 16.40 da basladim.
sekersiz kahve ve su ictim sadece.
25 tane mekik çektim.
30 dakika yürüdüm.
halim de kalmadi zaten.eger cok acikirsam 12.30 da açmayi düsünuyorum.acıkmazsam da 48 saate tamamlarim diye düsünuyorum.
peki simdi nasılim? çok açım çok
Nane dolastirsan agzinda yada 1 dilim salatalik dolastirip yutmayip tükürsen agiz kokun gider aslinda.. ama orucu bozarmiki bozar bozar kendim sorup cevaplayım:))Bu akşamı atlatın sabaha zaten 40 saat civarı olacak sanırım süperbende alsam mı müshil bekunis bide kayısı form var evde
Ağzımda metal tadı geliyor diş etlerimde spordayım hala ağır ağır bisiklet yapıyorum
valla ögh geldi.su içmeye bile dermanim yok.Aynıyız balım 50. Saatten yazıyorum sürekli su iç doldur kendini
Amin inşallah kaptancım birliğimiz sayesinde insallah o 6lar buraya geleceeekkkkkkCanım helal süpersin
Azmine ısrarına karşı durabilecek kilo yok
Yapacağız inşallah beraberce❤
O 6’lar buraya gelecek
Ağzımı bilmem de gözümde çok değişik tatlar beliriyorKeto sürecine girince idrar artıyormuş canım sanırım ondan 36 saati geç ağzında garip bir tat başlıyor birde
İmkanı olan yatsıııınGeç saate kalmadan yatın uzun oruçlu arkadaşlar uykuda zaten 7 8 saat geçer sabaha tertemiz kalkarız
uzun oruca katildim ama yine de yazim.
ne yaptim ne ictim diye
dün 16.40 da basladim.
sekersiz kahve ve su ictim sadece.
25 tane mekik çektim.
30 dakika yürüdüm.
halim de kalmadi zaten.eger cok acikirsam 12.30 da açmayi düsünuyorum.acıkmazsam da 48 saate tamamlarim diye düsünuyorum.
peki simdi nasılim? çok açım çok
valla ögh geldi.su içmeye bile dermanim yok.
sırf şu 83 lerden hızlıca kurtulmak icin yaptim.
cuma sabahi 81 i görmezsem boşa kürek çekmiş olurum
Acı o kola acıtv de coca cola reklami var.lıkır lıkır içiyorlar.bende tatsiz tuzsuz suya talim
Afiyet olsun canımMenü veriyorum
kahvaltı: maydonoz
Omlet
Beyaz peynir
Altınbaşak 3 tane
Akşam : 1 tavuk pirzola
Semizotu salatası
1 kepçe tarhana çorbası
3 yk bulgur pilavı
Bozar dedinizNane dolastirsan agzinda yada 1 dilim salatalik dolastirip yutmayip tükürsen agiz kokun gider aslinda.. ama orucu bozarmiki bozar bozar kendim sorup cevaplayım:))
İmkanı olan yatsıııın
Acı o kola acı
Zarar
Ya göreceksin 81 leri merak etme de, hemen tartıda olmasa bile şu an nasıl bir fayda vücuduna tamirat zamanı tanıyorsun şifa oluyor
Aç hissedebilirsin ama aslında o açlık can çekmesi
Bugün yemek pişirirken bana da oldu es geçtim Zor oldu ama
Çok zorlanırsan sabah şükür ile açarsın ki sabah tok kalkacaksın bence
Afiyet olsun canım
Bozar dedinizpuan kazandınız
blondeaddict kaptanım nasıl hissediyorsun 48 saatten sonra açlık başlıyor valla bir an önce akşam olsa da uyusak
Canım süpersin seninki de gayet iyi gidiyorKızlar açlık orucuna rağmen enerjiniz tavan yapmış maşallah bende şimdi 30 dk cardio yaptım Eki Görüntüle 2671609 27.saati doldurmak üzereyim açlık yok şimdilik sürekli wc gitmek dışında bir sorun yok o kadar kahve su içince olacağı bu
Başkanım İngiliz tuzunu yatmadan içmen gerekiyor yada sabah kalkar kalkmaz akşam içtiğin zaman hiç hareket etmeden direk yatağa girmelisin tabiki bir daha içme cesaretini bulabilirsen kendinde
Tok kalkacaksın sabah hafif hafif açarsın hala saldırı hissi olursains tok kalkarim kaptan.şuan gercrkten cok açim ve canim herseyden istiyor.acinca ins saldirmam biseylere.
Canımslm kizlar,
29 saat oldu benimde,çay, kahve, yeşil cay, su
saat 19:00- 21:00 arasi yürüyüş
(yürüyüsten once kahve ictim gercekten enerji veriyo spor yada yürüyüs yapanlar deneyebilir)
aksama dogru enerjim iyice bitmisti yürüyüsede zorla gittim ama suan açlık felan kalmadi yürüyüs iyi geldi bana
herkese kolayliklar diliyorum....
Yemin ederim sesli güldüm hastane odasında Leslie yeBu kahve makinesinin yanina cikilata dolabini koyan abimize burdan selam olsun . Cok ayip etti . Her kahve aldigimda gozum yana kaysada ellerime sahip cikiyorumspor yapmasam da 10000 adimi gectim . Aslinda aklimda odadaki tuvalette leslie yapmak var ama cok ses cikar diye yapamiyorum bilemiyorim bi deli cesareti yapabilirim de hastane tuvaletinde leslie yapan ilk insan olabilirim herhalde cunku vicdanim sizliyo leslie teyzeme ihanet etmis gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?