Aynıyız balım 50. Saatten yazıyorum sürekli su iç doldur kendini

Nane dolastirsan agzinda yada 1 dilim salatalik dolastirip yutmayip tükürsen agiz kokun gider aslinda.. ama orucu bozarmiki bozar bozar kendim sorup cevaplayım:))

Geç saate kalmadan yatın uzun oruçlu arkadaşlar uykuda zaten 7 8 saat geçer sabaha tertemiz kalkarız
İmkanı olan yatsıııın
valla ögh geldi.su içmeye bile dermanim yok.
sırf şu 83 lerden hızlıca kurtulmak icin yaptim.
cuma sabahi 81 i görmezsem boşa kürek çekmiş olurum
tv de coca cola reklami var.lıkır lıkır içiyorlar.bende tatsiz tuzsuz suya talim
Acı o kola acı
Zarar
Ya göreceksin 81 leri merak etme de, hemen tartıda olmasa bile şu an nasıl bir fayda vücuduna tamirat zamanı tanıyorsun şifa oluyor
Aç hissedebilirsin ama aslında o açlık can çekmesi
Bugün yemek pişirirken bana da oldu es geçtim Zor oldu ama
Çok zorlanırsan sabah şükür ile açarsın ki sabah tok kalkacaksın bence
Menü veriyorum
kahvaltı: maydonoz
Omlet
Beyaz peynir
Altınbaşak 3 tane
Akşam : 1 tavuk pirzola
Semizotu salatası
1 kepçe tarhana çorbası
3 yk bulgur pilavı
Afiyet olsun canım
Nane dolastirsan agzinda yada 1 dilim salatalik dolastirip yutmayip tükürsen agiz kokun gider aslinda.. ama orucu bozarmiki bozar bozar kendim sorup cevaplayım:))
Bozar dediniz puan kazandınız

Kızlar açlık orucuna rağmen enerjiniz tavan yapmış maşallah bende şimdi 30 dk cardio yaptım 27.saati doldurmak üzereyim açlık yok şimdilik sürekli wc gitmek dışında bir sorun yok o kadar kahve su içince olacağı bu
Başkanım İngiliz tuzunu yatmadan içmen gerekiyor yada sabah kalkar kalkmaz akşam içtiğin zaman hiç hareket etmeden direk yatağa girmelisin tabiki bir daha içme cesaretini bulabilirsen kendinde

ins tok kalkarim kaptan.şuan gercrkten cok açim ve canim herseyden istiyor.acinca ins saldirmam biseylere.

slm kizlar,
29 saat oldu benimde,çay, kahve, yeşil cay, su
saat 19:00- 21:00 arasi yürüyüş
(yürüyüsten once kahve ictim gercekten enerji veriyo spor yada yürüyüs yapanlar deneyebilir)
aksama dogru enerjim iyice bitmisti yürüyüsede zorla gittim ama suan açlık felan kalmadi yürüyüs iyi geldi bana
herkese kolayliklar diliyorum....

Bu kahve makinesinin yanina cikilata dolabini koyan abimize burdan selam olsun . Cok ayip etti . Her kahve aldigimda gozum yana kaysada ellerime sahip cikiyorum spor yapmasam da 10000 adimi gectim . Aslinda aklimda odadaki tuvalette leslie yapmak var ama cok ses cikar diye yapamiyorum bilemiyorim bi deli cesareti yapabilirim de hastane tuvaletinde leslie yapan ilk insan olabilirim herhalde cunku vicdanim sizliyo leslie teyzeme ihanet etmis gibi hissediyorum

Canım süpersin seninki de gayet iyi gidiyor
Canım evet sen demiştin biliyorum Aidin Salih metodu ile, ama bazı yabancı kaynakları da taradım onlarda böyle bir şey bulamadım sadece ön açlık olması ilke ilgili şeyler yazıyordu bende dedim içeyim
Hala bir hareket yok
İğrenç bir tadı var sabah cesaret edebilirsem yazarım
ins tok kalkarim kaptan.şuan gercrkten cok açim ve canim herseyden istiyor.acinca ins saldirmam biseylere.
Tok kalkacaksın sabah hafif hafif açarsın hala saldırı hissi olursa
️Bir anda aman yüklenme orucu bozması tutmasından daha dikkat gerektirir kızlar dikkat
Canım helal bak sen yürümüşsün de ay benim bugün hiç modum da yoktu halimde
Sabahki kahvaltıcı hatunlar enerjimi çekip nazar mo değdirdi tövbe tövbe

Yemin ederim sesli güldüm hastane odasında Leslie ye
Seni var ya o kadar takdir ediyorum ki helal olsun sana başarılar kolayca ulaşsın sana ve sen bu azmin pozitifliğin ve çabanla hedefine kolayca ulaşacaksın

Diyor ki İbni Sina:
*Kim zayıflamak istiyorsa, her gün 3-4 dirhem sandorosu su ve iskencebin
içerisinde eritsinler ve yesinler, çok etkilidir.

Ben ilk defa duydum bunlari bileniniz var mı?
Araştırmama göre sandoros bir sakiz çeşiti iskencebinde elma sirkesi ve bal karışımı

Ne dersiniz kızlar

İbn-i Sina’nın eskiden hastalarına 3 günlük şifa orucunu uygulattığı söylenir.

*Eğer kilolu olan birisi, zayıflamak isterse, boş karınla hamam / banyoya
gitmeli ve uzun müddet orada kalmalıdır.

Bu akşamda ibni sina akşamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…