- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #5.921
yaa çok teşekkür ederimCanım niye kızayım aşkolsun
Tebrikler -700 için biraz daha dikkatle daha iyi sonuçlar yakında
Menüleri daha sık yaz canım senin için maksimum fayda olur sadece bunu rica ederim
Öneriniz için teşekkürler öyle yapacağım bundan sonra :)Canım yarın sabah tartıl gün içi dalgalanma da olabiliyor
Aynen öyle hiç moral bozma şifa olacak inşallah
Ay hadi inşallah planım o
Afiyet olsun menü güzel
Sirkeli su açlık etabında değil de tam oruç bozmaya yakın içersen yada açtıktan sonra daha iyi
Kalorisi olan şeyleri hele de son saatlerde tüketmemeye gayret edelim ki yağ yakma metabolizması bozulmasın
Ben tadını severim bulduğumda yerim de ama sadece protein açığını kapamak içinse tek kullanımlık protein tozları daha faydalı olur çünkü barlarda oran çok da yüksek değil oranı tutturayım derken karb ve yağ fazla gelebilirbir de birşey sormak istiyorum herkese
protein bar hakkında ne düşünüyorsunuz
acaba protein alamadığım zamanlarda tercih etsem olurmu ki
yoksa kalori olarak daha mı kötü olur bilemedim
Önce yağ yakımı ve kilo verimi sonra kaslandırmak lazım canım :)canim bu dediklerin benim gibi şişko birinde de isw yarar mi?kaslarim çikar mi?
yoksa yağlari eritmem mi lazim?
Amin aminAyyyyy dilediğin kiloya kavuşta kutlama yaparken ağzın en sevdiğini yesinnnnn inşallah arkadaşımmmmmmm
Bende 4 lt yaklaştım başka türlü gitmiyorEvet an itibariyle otofaji evresine girmiş bulunmaktayım hava hafif soğudu mu ne
Gerçekten de dün tek öğün yiyen aklıma
3 lt su içtim şimdilik yatana kadar 5 olur herhalde
Ay hani orucu uykuya tutturmak diye bir tabir vardı biz onu yapabiliyor muyuz günahı da olmaz
Tercih etme canım şeker oranları yüksek oluyor genelde paketli gıdayı çok almamaya çalışıyoruz protein olarak günlük en azından 40 gr alabilirsen süper olur bunu da yumurta ayran peynir süt yoğurt kefir et tavuk ton balığı mercimek vs vs birçok şekilde alabilirsinbir de birşey sormak istiyorum herkese
protein bar hakkında ne düşünüyorsunuz
acaba protein alamadığım zamanlarda tercih etsem olurmu ki
yoksa kalori olarak daha mı kötü olur bilemedim
Bende çok üşüyorum açkenEvet an itibariyle otofaji evresine girmiş bulunmaktayım hava hafif soğudu mu ne
Ay hani orucu uykuya tutturmak diye bir tabir vardı biz onu yapabiliyor muyuz günahı da olmaz
Hey masallah, rabbim kolaylık versin
Su iç canım su kahve ağrıyı keser24.35 saatten selamlar
Basagrim artmaya başladı dayanamayacak gibi olursa 18.00 gibi bozarım...
Ay bende de başladı hafif üşüme bende an itibariyle otofaji deyimEvet an itibariyle otofaji evresine girmiş bulunmaktayım hava hafif soğudu mu ne
Afiyet olsun oh kollajen de alınmış paça ileİyi aksamlar
Sabah
300gr iliikli dana paça çorbası
2 kare bitter çikolata
Ara
1 tatlı kasığı hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi
15 adet Kiraz
Aksam
250gr gogus Izgara
5 6 dal taze soğan
Şimdilik 3 lt su. Yatana kadar 4 e tamamlarım. 50 dk ağırlık antremanı.
Aksam üzeri de biraz yürüyüs yaparm mis inşallah
Acil şifalar hastanıza canımmerhaba kızlar hastam vardı bakamadım hiç bugun orucada adapte olamadım başım döndü akşam eşim kahvaltılık hazırlamıştı o zorla yedirdi hasta olacaksınn diye 24. saatte bozdum sabahta 1 pogaca yedim mecbur baska bişi bulamadım oldugum yerde öğlende 1 şeftali 1 kayısı yedim kapattım suyu bile 1 litre anca içtim düzen bozulunca gidiyor ya herşey bende ama yarın yeniden düzenime dönüyorum hala korkudan tartılamdım da acil toparlasnmam ve kendime gelmem lazım
sen pazrtesi mi başladın oruca
tesekkür ederim canım aynen öyle olacak ben heyecenalıkda çabuk olsun dedikçe bişi çıkıyo yavaş yavaşş devam artık ne yapayımAcil şifalar hastanıza canım
Toparlarsın sen bi normal düzene dön de
Bir iki gün geç olsun varsın
Pazartesi 18 00 canımsen pazrtesi mi başladın oruca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?