- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.480
- 1.123
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #5.961
Kapsül mü likit mi canım cla
Antrenmandan 30 dk önce al canım jel çabuk erir midede zatenJel kapsül canim
blondeaddict kaptanım nasıl hissediyorsun 48 saatten sonra açlık başlıyor valla bir an önce akşam olsa da uyusak
Bu akşamı atlatın sabaha zaten 40 saat civarı olacak sanırım süperEceZ canım valla iyiyim ay sen çok ilerledin artık çok normal
Bedenini dinle ona göre davran
az evvel şu İngiliz tuzu denen meretten içtim hayatımda ilk bence bu bağırsak çalıştırmaktan evvel kusturucu etkisi ile öne Çıkmalı ayyy iğrenç bir tadı var
1 bardağa 1 tatlı kaşığı koydum
Bakalım etkisi ne olacak göreceğiz
Evet 40 saat civarı olacak sabah bakalım yarın nasıl olacak ?Bu akşamı atlatın sabaha zaten 40 saat civarı olacak sanırım süperbende alsam mı müshil bekunis bide kayısı form var evde
Ağzımda metal tadı geliyor diş etlerimde spordayım hala ağır ağır bisiklet yapıyorum
Sabah daha rahat olursunuz bu sabah bende iyiydim özel derse falan girip efor sarf edince acıktım ama iyiyim 3 bardak kahve içtim bugon eve giderken de soda alıcam sadeEvet 40 saat civarı olacak sabah bakalım yarın nasıl olacak ?
Canım bekunis doğal mı ilaç muhteviyatı varsa yaptığımız temizliğe aykırı kaçar mi bilmiyorum maalesef.
kayısılı form bende bir etkisi olmuyor zaten sırf İlave bağırsak temizliği olsun denemiş olayım diye düşündüm İngiliz tuzunu bakalım ne olacak ay kobay gibi deniyorum
sen spordasın birde ekstakolay gelsin
Eve gidince bak duruma gerekirse alırsın eğer ilaç değilse veya form çay içersin yatmadan evvel
Ya evet bu sefer benim de öyle oldu normalde de su içiodum ama bu ne prostatlı gibi on dk ya bir wcYarım saatte bir wc gidiyorum sudan başka birşey almayınca vücut paso wc çıkarıyor
Sabah daha rahat olursunuz bu sabah bende iyiydim özel derse falan girip efor sarf edince acıktım ama iyiyim 3 bardak kahve içtim bugon eve giderken de soda alıcam sade
İnşallahYarım saatte bir wc gidiyorum sudan başka birşey almayınca vücut paso wc çıkarıyor
Keto sürecine girince idrar artıyormuş canım sanırım ondan 36 saati geç ağzında garip bir tat başlıyor birdeYa evet bu sefer benim de öyle oldu normalde de su içiodum ama bu ne prostatlı gibi on dk ya bir wc
Ayy bendeyok hayırlısı olsunKeto sürecine girince idrar artıyormuş canım sanırım ondan 36 saati geç ağzında garip bir tat başlıyor birde
Hay masallah arkadaşımaaaablondeaddict kaptanım nasıl hissediyorsun 48 saatten sonra açlık başlıyor valla bir an önce akşam olsa da uyusak
evde yakalanmak iyi de.yürüyüse ciktik esimle.yolun yarisinda kosarak eve geri dondum.hatta anahtari aldim.ben onden gidiyorum dedim.eve zor yetistim valla.bu yaşta altima yapacaktimYa evet bu sefer benim de öyle oldu normalde de su içiodum ama bu ne prostatlı gibi on dk ya bir wc
Bu geceyi devir yeter sabaha 40larda olacaksın birde tartılırsın keyfin yerine gelirUzun oruç tutan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum
An itibariyle 28. Saatimi geride bıraktım bende...
Arada acıkıyorum bas agrim var birde bir ciddiyet halim varki sormayın
Bakalim sabaha arti olarak aldigim 700 gr. Gitmiş olacakmi
Bu pazartesi 6 lı sayıları görmek istiyorum ona odaklıyımm
Kendimi kötü hissettikce aynada inmeye baslayan göbüşüme bakip dogru yoldasin diyorum morel oluyo
Iyiki beraber yapıyoruz bu orucu yalniz olmadığını bilmek çok güzel teşekkür ederim hepinize
Canım helal süpersinUzun oruç tutan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum
An itibariyle 28. Saatimi geride bıraktım bende...
Arada acıkıyorum bas agrim var birde bir ciddiyet halim varki sormayın
Bakalim sabaha arti olarak aldigim 700 gr. Gitmiş olacakmi
Bu pazartesi 6 lı sayıları görmek istiyorum ona odaklıyımm
Kendimi kötü hissettikce aynada inmeye baslayan göbüşüme bakip dogru yoldasin diyorum morel oluyo
Iyiki beraber yapıyoruz bu orucu yalniz olmadığını bilmek çok güzel teşekkür ederim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?