blondeaddict kaptanım nasıl hissediyorsun 48 saatten sonra açlık başlıyor valla bir an önce akşam olsa da uyusak
EceZ canım valla iyiyim ay sen çok ilerledin artık çok normal
Bedenini dinle ona göre davran
az evvel şu İngiliz tuzu denen meretten içtim hayatımda ilk bence bu bağırsak çalıştırmaktan evvel kusturucu etkisi ile öne Çıkmalı ayyy iğrenç bir tadı var
1 bardağa 1 tatlı kaşığı koydum
Bakalım etkisi ne olacak göreceğiz

Eklentiler

• 41CE2C54-2B94-4FFD-A44E-65CA7129113C.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 28
Bu akşamı atlatın sabaha zaten 40 saat civarı olacak sanırım süper bende alsam mı müshil bekunis bide kayısı form var evde
Ağzımda metal tadı geliyor diş etlerimde spordayım hala ağır ağır bisiklet yapıyorum

Evet 40 saat civarı olacak sabah bakalım yarın nasıl olacak ?
Canım bekunis doğal mı ilaç muhteviyatı varsa yaptığımız temizliğe aykırı kaçar mi bilmiyorum maalesef.
kayısılı form bende bir etkisi olmuyor zaten sırf İlave bağırsak temizliği olsun denemiş olayım diye düşündüm İngiliz tuzunu bakalım ne olacak ay kobay gibi deniyorum
sen spordasın birde eksta kolay gelsin
Eve gidince bak duruma gerekirse alırsın eğer ilaç değilse veya form çay içersin yatmadan evvel

Sabah daha rahat olursunuz bu sabah bende iyiydim özel derse falan girip efor sarf edince acıktım ama iyiyim 3 bardak kahve içtim bugon eve giderken de soda alıcam sade

Sabah daha rahat olursunuz bu sabah bende iyiydim özel derse falan girip efor sarf edince acıktım ama iyiyim 3 bardak kahve içtim bugon eve giderken de soda alıcam sade
Yarım saatte bir wc gidiyorum sudan başka birşey almayınca vücut paso wc çıkarıyor
İnşallah
bıgün yürüyüşe de gidemedim akşam çıkarım diyordum tembellik geldi gitmeyeceğim
E çok normal o kadar efor sarfetmeye acıkman zaten

Uzun oruç tutan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum
An itibariyle 28. Saatimi geride bıraktım bende...
Arada acıkıyorum bas agrim var birde bir ciddiyet halim varki sormayın
Bakalim sabaha arti olarak aldigim 700 gr. Gitmiş olacakmi
Bu pazartesi 6 lı sayıları görmek istiyorum ona odaklıyımm
Kendimi kötü hissettikce aynada inmeye baslayan göbüşüme bakip dogru yoldasin diyorum morel oluyo

Iyiki beraber yapıyoruz bu orucu yalniz olmadığını bilmek çok güzel teşekkür ederim hepinize

Ya evet bu sefer benim de öyle oldu normalde de su içiodum ama bu ne prostatlı gibi on dk ya bir wc
evde yakalanmak iyi de.yürüyüse ciktik esimle.yolun yarisinda kosarak eve geri dondum.hatta anahtari aldim.ben onden gidiyorum dedim.eve zor yetistim valla.bu yaşta altima yapacaktim

Bu geceyi devir yeter sabaha 40larda olacaksın birde tartılırsın keyfin yerine gelir

Canım helal süpersin
Azmine ısrarına karşı durabilecek kilo yok
Yapacağız inşallah beraberce
O 6’lar buraya gelecek

uzun oruca katildim ama yine de yazim.
ne yaptim ne ictim diye
dün 16.40 da basladim.

sekersiz kahve ve su ictim sadece.
25 tane mekik çektim.
30 dakika yürüdüm.
halim de kalmadi zaten.eger cok acikirsam 12.30 da açmayi düsünuyorum.acıkmazsam da 48 saate tamamlarim diye düsünuyorum.
peki simdi nasılim? çok açım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…