- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 43
- 40
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #6.001
Kahve bugün beni kurtardı bitki çayı içemedim midem bulanıyor diye sadece kahve ve suAğzımı bilmem de gözümde çok değişik tatlar beliriyorşaka şaka şimdi bi kahve içtim kendime geldim
Harikasın sabaha kadar dayansan bile çoook çok iyi 36 saati geçer maşallahKızlar açlık orucuna rağmen enerjiniz tavan yapmış maşallah bende şimdi 30 dk cardio yaptım Eki Görüntüle 2671609 27.saati doldurmak üzereyim açlık yok şimdilik sürekli wc gitmek dışında bir sorun yok o kadar kahve su içince olacağı bu
Başkanım İngiliz tuzunu yatmadan içmen gerekiyor yada sabah kalkar kalkmaz akşam içtiğin zaman hiç hareket etmeden direk yatağa girmelisin tabiki bir daha içme cesaretini bulabilirsen kendinde
Süpersin canım açlık hissettikçe su su su çok dayanamazsan kahve yap kokusunu bol bol içine çek biraz dizginler o seni zaten geç oldu yatıcaz biraz sonraslm kizlar,
29 saat oldu benimde,çay, kahve, yeşil cay, su
saat 19:00- 21:00 arasi yürüyüş
(yürüyüsten once kahve ictim gercekten enerji veriyo spor yada yürüyüs yapanlar deneyebilir)
aksama dogru enerjim iyice bitmisti yürüyüsede zorla gittim ama suan açlık felan kalmadi yürüyüs iyi geldi bana
herkese kolayliklar diliyorum....
Yok balım o kadar dayanamam 72 saat yapmayı planlıyorum yeter daaOo 48 saat mi cok mütüş devammmmbu gidisle den pazartesiyi gorursun ha gayret yigidim
Canım afiyet olsunVayy süpersiniz yaa. Sizin yorumları okurken kendim orucluymuşum gibi canım şerbetli tatlı çektiİyi dayanıyorsunuz.
Bugünkü menüm
10.30: 3 4 lorlu sigara böreği, salatalık, 1 yumurta, zeytin
Türk kahvesi
Muz, 3 4 ceviz ve fındık, 1 hurma
18.30: patlıcan yemeği, 4 5 kaşık bulgur
Yemin ederim sesli güldüm hastane odasında Leslie ye
Seni var ya o kadar takdir ediyorum ki helal olsun sana başarılar kolayca ulaşsın sana ve sen bu azmin pozitifliğin ve çabanla hedefine kolayca ulaşacaksın❤
Kahve bugün beni kurtardı bitki çayı içemedim midem bulanıyor diye sadece kahve ve su
Harikasın sabaha kadar dayansan bile çoook çok iyi 36 saati geçer maşallah
Süpersin canım açlık hissettikçe su su su çok dayanamazsan kahve yap kokusunu bol bol içine çek biraz dizginler o seni zaten geç oldu yatıcaz biraz sonra
Yok balım o kadar dayanamam 72 saat yapmayı planlıyorum yeter daa
Canım afiyet olsun
devam ediyoruz bakalım
Çok yememişsin ama senin sigara börekleri kızartma değildi umarım bulgur da var bir deproteinin de biraz az genele bakınca da karbonhidratlara dikkat
Canım paylaşımın İçin teşekkürler ne güzel yazmışsınEvet kızlar işten eve geldim telefonumdan aralıklı oruç uygulamama baktım şuan itibariyle 52.5 saattir orucum. Başlamışken zaten saatte geç olmuşken 72 saate tamamlayıp perşembe akşam 18:00'da yani klasik saatimde açmayı planlıyorum. Size yol göstermesi amacı ile birkaç birşey yazayım.
- Öncelikle kolay bir süreç değil ama uzun süre 20/4 yapınca direnmek daha kolay oluyor.
- İlk 36 saat civarında ciddi bir açlık hissetmedim, bol bol su, şekersiz kremasız sütsüz kahve tükettim. Bunlar beni tıkadı. Kahveyi içerken kokusunu çeke çeke içtim koku ile nefsimi köreltsin diye.
- Çok dayanamadığım anlarda yolda yürürken içimden ''şuan kilo veriyorum, aç değilim, şuan yağlarımı yakıyorum.'' gibi gibi sözlerle kendimi psikolojik olarak bol bol telkin ettim.
- Bitki çayı içemedim aç karnına mide bulantısı yapar bozmak zorunda kalırım diye. Sadece kahve ve su tükettim.
- Çok aşırı wc çıktım, resmen beyaz idrar yapıyorum içtiğim sudan ötürü.
- Sporu başladığım günden beri yapıyorum. Bir sıkıntı ayılma bayılma yaşamadım.
- Ağzımda 48. saatlere doğru metalik bir tat başladı. Keto dönemine girdiğimi gösteriyormuş bu iyi birşey yani.
- Bu işte ya 36 saati hedeflemek lazım ya da 72 saati bana göre. Zaten şifa orucu diye her yerde 36 ya da 72 saat yaptırıyorlar. O nedenle zaten 50'yi geçmişken 72'de bitirmeyi hedefledim.
- Yarın orucu açarken de kabak, light yoğurt, zeytinyağı, ketentohumu gibi şeylerle açmayı düşünüyorum. Kaloriyi çok abartmıcam cuma günü yine eski kalorime çıkarım yavaştan.
Ek olarak ani hareketler yapmayın. Glikojen depoları boşaldığı için baş dönmesi yapabilir. Çünkü yağlar glikojene göre daha yavaş enerjiye dönüşür. Oturup kalkarken yatarken kalkarken ağır hareket ederek kalkın sonra ay başım döndü diye güzelim orucunuzu bozmayın. :)
Hoşgeldinmerhaba kizlar bende araniza yeni katildim.yasim 34 boyum 155 baslangic kilom 65 guncel kilom 59.60 hedef 52 grubu cok sevdim okudum biraz uzun aclik hic denemedim 1.5 yasinda oglum var emziriyom. 16/8 yapiyorum 1temmuz baslangic
Diyor ki İbni Sina:
*Kim zayıflamak istiyorsa, her gün 3-4 dirhem sandorosu su ve iskencebin
içerisinde eritsinler ve yesinler, çok etkilidir.
Ben ilk defa duydum bunlari bileniniz var mı?
Araştırmama göre sandoros bir sakiz çeşiti iskencebinde elma sirkesi ve bal karışımı
Ne dersiniz kızlar
Hiç duymadımİbn-i Sina’nın eskiden hastalarına 3 günlük şifa orucunu uygulattığı söylenir.
*Eğer kilolu olan birisi, zayıflamak isterse, boş karınla hamam / banyoya
gitmeli ve uzun müddet orada kalmalıdır.
Bu akşamda ibni sina akşamı
Canım zaten yoğurt Bile fazla Demiştim ya ilk sıvı sebze meyve suları(az az) belki sebze çorbası sonra meyve sebze az az sonra et süt yoğurt vs Tuz tüketmeyin mesela hiçEki Görüntüle 2671650
İnternetten şunu buldum kaptanım yağlı da yemeyin demiş zeytinyağını iptal ediyorum kabak salata yoğurt keten tohumu filan yapıcam
Ama sende öyleHepinizi ayri ayri takdir ve tebrik.ediyorum supersiniz
Merhaba
Başaramayacak bir şey yok sadece hangi saatler hayatına uygun ona göre beslen başarırsın
şimdilik iyi gidiyor,12-8 arası yiyorum çalıştığım için o daha uygun oluyor öğle yemeklerini burda yemiş oluyorum.
sonra iş çıkışı da bi de yarım saat spor yapıyorum inşalklah başarıcaz beraber!
Sevindim iyi hissetmene bende erkenden yapacağım yürüyüşü yoksa fırsat olmayacak bugünGünaydın kızlar nasıl gidiyor fazla uyku tutmadı bugün bayağı erkenciyim şimdi kahvemi yaptım içeceğim 38.saatimdeyim açlık hissi şimdilik hissetmiyorum kendimi dinç hissedersem eliptik yapmayı düşünüyorum
Evet o iğrenç agız tadı bende de var maalesef39 saat oldu cok sukur gecen sefer ki gibi kotu olmadim. Dayanabilirsem bugunde yogunluga 72 saate tamamlamayi dusunuyorumsadece sabah o demir tadi cok midemi kaldirdi . Ama derin nefeslerle cozdum isi
SüpersinKizlarrrrrrr an itibariyle annemin tartıda da 50.7 ciktimmmmm
Çok mutluyum
Pazartsi de eksiye geccem inşallah
Arayı kapatıyorsun hafta basına iyi dönüş gelir inşsllahgünaydın kızlar ben dün başladım uzun oruca daha 21. saatteyim bakalım nereye kadar gideck kötü hissetmiyorumm hiç dayanamadım tartıldım bugun bayramdan bana 65,9 yarım kilo kalmış gibi ama kaldıgım yerden devam bakalımm pazartesi ne gösterecek
Günaydın kızlar
Harika bir gün diliyorum
Uzun oruçta 40. Saat içindeyim sabah kalkar kalmaz iğrenç İngiliz tuzunu yaptım Yinebirbeste
Akşam içtiğimin şu saate kadar hiç bir etkisi olmadıbu sefer 1 bardağa 1 çorba kaşığı koydum birazdan yürümeye gideceğim inşallah bir rezillik yaşamam
Enerjim yüksek agrım açlık hissim vs. yok
Sevindim iyi hissetmene bende erkenden yapacağım yürüyüşü yoksa fırsat olmayacak bugün
Evet o iğrenç agız tadı bende de var maalesef
Tempona göre ayarla canım inşallah kolay geçer bugünün
Süpersin
Arayı kapatıyorsun hafta basına iyi dönüş gelir inşsllah
Kizlarrrrrrr an itibariyle annemin tartıda da 50.7 ciktimmmmm
Çok mutluyum
Pazartsi de eksiye geccem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?