Bugun biraz yogun . Oglusun cigerlerine falan kamerayla bakacaklar uyutup . Yemege de pek zamanim olmicak zaten . Bayilmadan gecirirsem darin yiycem insallah ama bu sefer Pizza yemicem
Kolay gelsin şifa ile çıkın inşallah
Dualarım oğluşun ve senle
Evet pizza ile açmak çekici ama yapmayalım
Sen onu 75 partine sakla

Günaydın canim 1 çorba kaşığı atman iyi olmus en gec yarın sabaha hafifletir o seni.. anında cikarmiyor zaten. Yuruyuse erken gitmende iyi olmuş canım ben yeni uyandim izinliyim bu hafta

Bugun biraz yogun . Oglusun cigerlerine falan kamerayla bakacaklar uyutup . Yemege de pek zamanim olmicak zaten . Bayilmadan gecirirsem darin yiycem insallah ama bu sefer Pizza yemicem
Canim allah şifanizi versin inşallah

Hepinize KOCAMAN GÜNAYDİNLAAARRRRR tartildim ve mutluluğunu yaşıyorummmmmmm
Aldığım arti 700 gr gitmis üstüne daha gidenler bile olmus ben açlığa devam etmeyimde kimler etsin a dostlar
1 haftada uğraştığımizı 1 günde veriyoruz mucize bu mucize
Tabi ödemdir bir kismi ama olsun

41. Saatten selamlar....
Basim ağrıyor diye diye geldim bu saate dun 27. Saatte bozacaktım son anda döndüm... bugünde inşallah dayanabilirsem 72 saate tamamlamak istiyorum... açlık hissi ara ara geliyor zaman zaman bur halsizlik gibi oluyor ama baş ağrısı harici ciddi sıkıntım olmadı şükür...

herkese günaydınn...
valla hepinizi tebrik ediyorum.çok başarılı gidiyorsunuz..
benim son günlerde yemek saatlerim biraz düzensiz oldu. evde yemediğimiz için kaynaklandı biraz. ama ipin ucu yemekler konusunda kaçmıyor da işte saat düzensizliği sinir bozuyor biraz..
neyse artık toparlanma vakti.. bugünden itibaren kaldığım yerden devam.. dün akşam 19.00'dan beri oruçluyum.. 12.30 da açacağım muhtemelen..
Hepinize kolaylıklar diliyorum..

Günaydın kızlar
Sanırım 42 saati geçti dediğiniz gibi açlık yok biraz baş ağrısı var o da suyu az içtim uyandığımdan beri.
Gece 2 de yattım zorla ve sabah 6 da uyandım
Şimdi ev işi bitti sporuma geçip sonra da artık saat kaç olursa orucumu açacağım inşallah
48 saati bulmaz sanırım.
72 saat şu anda beni zorlar diye düşünüyorum bu olayı ayda bir yapsam belki 3.veya 4.denemede olabilir
Devam edenleri çok çok tebrik ediyorum bana olduğu gibi diğer arkadaşlara da motivasyon sağlıyorsunuz bu çok iyi
A Amanedenolmuyo canım Allah yavruna şifa versin inşallah en kısa sürede anladığım kadarıyla sen çok çok güçlü bir insansın şu süreçte inancın iradene hayran kaldım gerçekten çok takdir ediyorum seni

Harikasın şu sırada açlık olmayacak 48. saatten sonra başlıyor açlık hissi. Şu anda bol bol suya dayan ve kahve yap sürekli kahvenin kokusu bile toparlıyor seni. Enerjin yerindedir dün bende öyleydim valla
39 saat oldu cok sukur gecen sefer ki gibi kotu olmadim. Dayanabilirsem bugunde yogunluga 72 saate tamamlamayi dusunuyorum sadece sabah o demir tadi cok midemi kaldirdi . Ama derin nefeslerle cozdum isi
Muhteşem en kötü 48 saati bulsan bile çoook iyi hiçbir şey kalmamış rahatça yaparsın bugün
Kizlarrrrrrr an itibariyle annemin tartıda da 50.7 ciktimmmmm

Çok mutluyum

Pazartsi de eksiye geccem inşallah
Muhteşeeeeeeeeeem
En kötü 24 yaparsın balım o bile güzel 1 günlük şifa olmuş olur sana
Dedim ama sana yarın tartıda eksi göreceksin diye.
slm kızlar.
bende 42.saat icindeyim.dayanabilrsem 12.30 da açmayi düsünüyorum.dayanamazsam da kahvaltimi ederim.
hepinizr kolay gelsin.
48e tamamlayabilirsen çooook iyi olur ama kendini kötü hissedersen açarsın canım :)
Harikasın canım maşallah iradene

Evettt 40.saatimi doldurmak üzereyim 1saat 11 dk eliptik yaptım hafif göz kararması haricinde bir halsizlik yada açlık hissi yaşamıyorum... umarım 72.saatimdeyim diye yazmakta nasip olur
Başkan maşallah ingiliz tuzunu ikinci kez içmişsin ayakta alkışlıyorum seni inşallah içtiğine değecek sonucu yaşarsın

Dünden bugüne 600 gram daha verip 53.2ye düştüm kızlar benim kilom için muhteşem bir sonuç bu.

Pazartesi 54.4düm sonra pazartesi sapıttım diye salı tartılmadım ama kesinlikle 54.4ten fazlaydım salı günü.
Sonra salı günü hiçbirşey yemeyerek şuanda 2 günlük açlıkta 54.4ten 53.2ye düştüm 1.2 kilo vermişim. Demek bugün yemeyip yarını görürsem 52 olacağım hedefe ulaşacağım

sanirim tamamlayamicam.cünkü çarpinti ve başimda zonklama var.
tebrikler canim.
hedefine ulasman güzel de ayrilip gitmen kötü olacak.ne güzel alişmiştik sana.böyle çabucak gitmeeeeee

sanirim tamamlayamicam.cünkü çarpinti ve başimda zonklama var.

tebrikler canim.
hedefine ulasman güzel de ayrilip gitmen kötü olacak.ne güzel alişmiştik sana.böyle çabucak gitmeeeeee
Yok yok balım buradayım yine menü paylaşımı falan yapacağım 53 52 olduk ama açlığı bırakınca illaki bir bocalama olacaktır yine şimdi vermekten ziyade 52-53 bandında kalıp kilo sabitlemeye çalışıcam. :)

Bana kalsa beklerim ama esim acliktan olcen mi diyo ille bisiler yedirmeye calisiyo dun tamam ben yerim dedim yolladim da bugun napsam bilemiyorum otofajiyi anlatiyorim hikaye onlar ye sen diyo

Canım Rabbim şifa versin oğluşuna sana da kolaylık versin

Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin ❤❤

haklısınız
protein tozu araştırması yapayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…