- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #6.021
Kolay gelsin şifa ile çıkın inşallahBugun biraz yogun . Oglusun cigerlerine falan kamerayla bakacaklar uyutup . Yemege de pek zamanim olmicak zaten . Bayilmadan gecirirsem darin yiycem insallah ama bu sefer Pizza yemicem
Günaydın canim 1 çorba kaşığı atman iyi olmus en gec yarın sabaha hafifletir o seni.. anında cikarmiyor zaten. Yuruyuse erken gitmende iyi olmuş canım ben yeni uyandim izinliyim bu haftaGünaydın kızlar
Harika bir gün diliyorum
Uzun oruçta 40. Saat içindeyim sabah kalkar kalmaz iğrenç İngiliz tuzunu yaptım Yinebirbeste
Akşam içtiğimin şu saate kadar hiç bir etkisi olmadıbu sefer 1 bardağa 1 çorba kaşığı koydum birazdan yürümeye gideceğim inşallah bir rezillik yaşamam
Enerjim yüksek agrım açlık hissim vs. yok
Sevindim iyi hissetmene bende erkenden yapacağım yürüyüşü yoksa fırsat olmayacak bugün
Evet o iğrenç agız tadı bende de var maalesef
Tempona göre ayarla canım inşallah kolay geçer bugünün
Süpersin
Arayı kapatıyorsun hafta basına iyi dönüş gelir inşsllah
Canim allah şifanizi versin inşallahBugun biraz yogun . Oglusun cigerlerine falan kamerayla bakacaklar uyutup . Yemege de pek zamanim olmicak zaten . Bayilmadan gecirirsem darin yiycem insallah ama bu sefer Pizza yemicem
Kolay gelsin şifa ile çıkın inşallah
Dualarım oğluşun ve senle
Evet pizza ile açmak çekici ama yapmayalım
Sen onu 75 partine sakla ❤
Canim allah şifanizi versin inşallah
Harikasın şu sırada açlık olmayacak 48. saatten sonra başlıyor açlık hissi. Şu anda bol bol suya dayan ve kahve yap sürekli kahvenin kokusu bile toparlıyor seni. Enerjin yerindedir dün bende öyleydim vallaGünaydın kızlar nasıl gidiyor fazla uyku tutmadı bugün bayağı erkenciyim şimdi kahvemi yaptım içeceğim 38.saatimdeyim açlık hissi şimdilik hissetmiyorum kendimi dinç hissedersem eliptik yapmayı düşünüyorum
Muhteşem en kötü 48 saati bulsan bile çoook iyi hiçbir şey kalmamış rahatça yaparsın bugün39 saat oldu cok sukur gecen sefer ki gibi kotu olmadim. Dayanabilirsem bugunde yogunluga 72 saate tamamlamayi dusunuyorumsadece sabah o demir tadi cok midemi kaldirdi . Ama derin nefeslerle cozdum isi
MuhteşeeeeeeeeeemKizlarrrrrrr an itibariyle annemin tartıda da 50.7 ciktimmmmm
Çok mutluyum
Pazartsi de eksiye geccem inşallah
En kötü 24 yaparsın balım o bile güzel 1 günlük şifa olmuş olur sanagünaydın kızlar ben dün başladım uzun oruca daha 21. saatteyim bakalım nereye kadar gideck kötü hissetmiyorumm hiç dayanamadım tartıldım bugun bayramdan bana 65,9 yarım kilo kalmış gibi ama kaldıgım yerden devam bakalımm pazartesi ne gösterecek
Dedim ama sana yarın tartıda eksi göreceksin diye.Hepinize KOCAMAN GÜNAYDİNLAAARRRRR tartildim ve mutluluğunu yaşıyorummmmmmm
Aldığım arti 700 gr gitmis üstüne daha gidenler bile olmus ben açlığa devam etmeyimde kimler etsin a dostlar
1 haftada uğraştığımizı 1 günde veriyoruz mucize bu mucize
Tabi ödemdir bir kismi ama olsun
48e tamamlayabilirsen çooook iyi olur ama kendini kötü hissedersen açarsın canım :)slm kızlar.
bende 42.saat icindeyim.dayanabilrsem 12.30 da açmayi düsünüyorum.dayanamazsam da kahvaltimi ederim.
hepinizr kolay gelsin.
Harikasın canım maşallah iradeneGünaydın kızlar
Sanırım 42 saati geçti dediğiniz gibi açlık yok biraz baş ağrısı var o da suyu az içtim uyandığımdan beri.
Gece 2 de yattım zorla ve sabah 6 da uyandım
Şimdi ev işi bitti sporuma geçip sonra da artık saat kaç olursa orucumu açacağım inşallah
48 saati bulmaz sanırım.
72 saat şu anda beni zorlar diye düşünüyorum bu olayı ayda bir yapsam belki 3.veya 4.denemede olabilir
Devam edenleri çok çok tebrik ediyorum bana olduğu gibi diğer arkadaşlara da motivasyon sağlıyorsunuz bu çok iyi
A Amanedenolmuyo canım Allah yavruna şifa versin inşallah en kısa sürede anladığım kadarıyla sen çok çok güçlü bir insansın şu süreçte inancın iradene hayran kaldım gerçekten çok takdir ediyorum seni
sanirim tamamlayamicam.cünkü çarpinti ve başimda zonklama var.Harikasın şu sırada açlık olmayacak 48. saatten sonra başlıyor açlık hissi. Şu anda bol bol suya dayan ve kahve yap sürekli kahvenin kokusu bile toparlıyor seni. Enerjin yerindedir dün bende öyleydim valla
Muhteşem en kötü 48 saati bulsan bile çoook iyi hiçbir şey kalmamış rahatça yaparsın bugün
Muhteşeeeeeeeeeem
En kötü 24 yaparsın balım o bile güzel 1 günlük şifa olmuş olur sana
Dedim ama sana yarın tartıda eksi göreceksin diye.
48e tamamlayabilirsen çooook iyi olur ama kendini kötü hissedersen açarsın canım :)
Harikasın canım maşallah iradene
tebrikler canim.Dünden bugüne 600 gram daha verip 53.2ye düştüm kızlar benim kilom için muhteşem bir sonuç bu.
Pazartesi 54.4düm sonra pazartesi sapıttım diye salı tartılmadım ama kesinlikle 54.4ten fazlaydım salı günü.
Sonra salı günü hiçbirşey yemeyerek şuanda 2 günlük açlıkta 54.4ten 53.2ye düştüm 1.2 kilo vermişim. Demek bugün yemeyip yarını görürsem 52 olacağım hedefe ulaşacağım
Canım Rabbim şifa versin oğluşuna sana da kolaylık versinBugun biraz yogun . Oglusun cigerlerine falan kamerayla bakacaklar uyutup . Yemege de pek zamanim olmicak zaten . Bayilmadan gecirirsem darin yiycem insallah ama bu sefer Pizza yemicem
Yok yok balım buradayım yine menü paylaşımı falan yapacağım 53 52 olduk ama açlığı bırakınca illaki bir bocalama olacaktır yine şimdi vermekten ziyade 52-53 bandında kalıp kilo sabitlemeye çalışıcam. :)sanirim tamamlayamicam.cünkü çarpinti ve başimda zonklama var.
tebrikler canim.
hedefine ulasman güzel de ayrilip gitmen kötü olacak.ne güzel alişmiştik sana.böyle çabucak gitmeeeeee
Harikasın şu sırada açlık olmayacak 48. saatten sonra başlıyor açlık hissi. Şu anda bol bol suya dayan ve kahve yap sürekli kahvenin kokusu bile toparlıyor seni. Enerjin yerindedir dün bende öyleydim valla
Muhteşem en kötü 48 saati bulsan bile çoook iyi hiçbir şey kalmamış rahatça yaparsın bugün
Muhteşeeeeeeeeeem
En kötü 24 yaparsın balım o bile güzel 1 günlük şifa olmuş olur sana
Dedim ama sana yarın tartıda eksi göreceksin diye.
48e tamamlayabilirsen çooook iyi olur ama kendini kötü hissedersen açarsın canım :)
Harikasın canım maşallah iradene
Canım Rabbim şifa versin oğluşuna sana da kolaylık versin
Günaydın kızlar
Sanırım 42 saati geçti dediğiniz gibi açlık yok biraz baş ağrısı var o da suyu az içtim uyandığımdan beri.
Gece 2 de yattım zorla ve sabah 6 da uyandım
Şimdi ev işi bitti sporuma geçip sonra da artık saat kaç olursa orucumu açacağım inşallah
48 saati bulmaz sanırım.
72 saat şu anda beni zorlar diye düşünüyorum bu olayı ayda bir yapsam belki 3.veya 4.denemede olabilir
Devam edenleri çok çok tebrik ediyorum bana olduğu gibi diğer arkadaşlara da motivasyon sağlıyorsunuz bu çok iyi
A Amanedenolmuyo canım Allah yavruna şifa versin inşallah en kısa sürede anladığım kadarıyla sen çok çok güçlü bir insansın şu süreçte inancın iradene hayran kaldım gerçekten çok takdir ediyorum seni
haklısınızBen tadını severim bulduğumda yerim de ama sadece protein açığını kapamak içinse tek kullanımlık protein tozları daha faydalı olur çünkü barlarda oran çok da yüksek değil oranı tutturayım derken karb ve yağ fazla gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?