- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #6.041
canımm haklısınÖnce yağ yakımı ve kilo verimi sonra kaslandırmak lazım canım :)
Amin amin
Bende 4 lt yaklaştım başka türlü gitmiyor
Tercih etme canım şeker oranları yüksek oluyor genelde paketli gıdayı çok almamaya çalışıyoruz protein olarak günlük en azından 40 gr alabilirsen süper olur bunu da yumurta ayran peynir süt yoğurt kefir et tavuk ton balığı mercimek vs vs birçok şekilde alabilirsin1 gün alamasan çok sorun değil haftalık olarak protein zengin beslen yeterli
dünkü menümü hemen paylaşıyorum
(dün 24 saat oruç tuttum)
05.08.2019 tarihli orucum
1 adet lahmacun yedim sadece
suyumu az içebildim (2 lt ulaşamadım)
sabah tartıya çıkma gafletinde bulundum
gram vermemişim
neden durdu bilemiyorum
Ay inşallah hala tık yokGünaydın canim 1 çorba kaşığı atman iyi olmus en gec yarın sabaha hafifletir o seni.. anında cikarmiyor zaten. Yuruyuse erken gitmende iyi olmuş canım ben yeni uyandim izinliyim bu hafta
O kadar mutlu oldum ki tebriklerHepinize KOCAMAN GÜNAYDİNLAAARRRRR tartildim ve mutluluğunu yaşıyorummmmmmm
Aldığım arti 700 gr gitmis üstüne daha gidenler bile olmus ben açlığa devam etmeyimde kimler etsin a dostlar
1 haftada uğraştığımizı 1 günde veriyoruz mucize bu mucize
Tabi ödemdir bir kismi ama olsun
Tebrikler canım41. Saatten selamlar....
Basim ağrıyor diye diye geldim bu saate dun 27. Saatte bozacaktım son anda döndüm... bugünde inşallah dayanabilirsem 72 saate tamamlamak istiyorum... açlık hissi ara ara geliyor zaman zaman bur halsizlik gibi oluyor ama baş ağrısı harici ciddi sıkıntım olmadı şükür...
Canım teşekkür ederizherkese günaydınn...
valla hepinizi tebrik ediyorum.çok başarılı gidiyorsunuz..
benim son günlerde yemek saatlerim biraz düzensiz oldu. evde yemediğimiz için kaynaklandı biraz. ama ipin ucu yemekler konusunda kaçmıyor da işte saat düzensizliği sinir bozuyor biraz..
neyse artık toparlanma vakti.. bugünden itibaren kaldığım yerden devam.. dün akşam 19.00'dan beri oruçluyum.. 12.30 da açacağım muhtemelen..
Hepinize kolaylıklar diliyorum..
Canım harika ilerledin şifa olsun bedenini dinle açman gerekirse açslm kızlar.
bende 42.saat icindeyim.dayanabilrsem 12.30 da açmayi düsünüyorum.dayanamazsam da kahvaltimi ederim.
hepinizr kolay gelsin.
Canım gayet güzel ilerledin zatenGünaydın kızlar
Sanırım 42 saati geçti dediğiniz gibi açlık yok biraz baş ağrısı var o da suyu az içtim uyandığımdan beri.
Gece 2 de yattım zorla ve sabah 6 da uyandım
Şimdi ev işi bitti sporuma geçip sonra da artık saat kaç olursa orucumu açacağım inşallah
48 saati bulmaz sanırım.
72 saat şu anda beni zorlar diye düşünüyorum bu olayı ayda bir yapsam belki 3.veya 4.denemede olabilir
Devam edenleri çok çok tebrik ediyorum bana olduğu gibi diğer arkadaşlara da motivasyon sağlıyorsunuz bu çok iyi
Helal eliptik bile yapılmış daha neEvettt 40.saatimi doldurmak üzereyim 1saat 11 dk eliptik yaptım hafif göz kararması haricinde bir halsizlik yada açlık hissi yaşamıyorum... umarım 72.saatimdeyim diye yazmakta nasip olur
Başkan maşallah ingiliz tuzunu ikinci kez içmişsin ayakta alkışlıyorum seniinşallah içtiğine değecek sonucu yaşarsın
Dünden bugüne 600 gram daha verip 53.2ye düştüm kızlar benim kilom için muhteşem bir sonuç bu.
Pazartesi 54.4düm sonra pazartesi sapıttım diye salı tartılmadım ama kesinlikle 54.4ten fazlaydım salı günü.
Sonra salı günü hiçbirşey yemeyerek şuanda 2 günlük açlıkta 54.4ten 53.2ye düştüm 1.2 kilo vermişim. Demek bugün yemeyip yarını görürsem 52 olacağım hedefe ulaşacağım
Ay süper kilo vermişsin tebrik ederim
Canım öncelikle tebrikler 24 saat İçindünkü menümü hemen paylaşıyorum
(dün 24 saat oruç tuttum)
05.08.2019 tarihli orucum
1 adet lahmacun yedim sadece
suyumu az içebildim (2 lt ulaşamadım)
sabah tartıya çıkma gafletinde bulundum
gram vermemişim
neden durdu bilemiyorum
Ayakta alkışı hakettin canım
Canım sadece su ile acıkırsın kahve içebilir misin o kesiyor iştahıAyakta alkışı hakettin canım
44. Saatimdeyim o kadar aciktimki anlatamam
Sagol canim teşekkür ederimmmmm daha cok kilo vermeleride sana ve hepinize diliyorumYürüdüm geldim kızlar sabah çıkmadan bir kahve içmiştim şimdi bir maden suyu içiyorum43.saat
Ay inşallah hala tık yok
şimdi ben bir daha içecek miyim bu zıkkımı devam edersem oruca ?
Sende izinli iken rahatça yaparsın inşallah hem de dinlenirsin
O kadar mutlu oldum ki tebrikler
Tebrikler canımgücün, arzun yettiği kadar devam
Canım teşekkür ederiz ❤
Şimdi düzenin evde yerine gelince mutlaka kolay olur
Canım harika ilerledin şifa olsun bedenini dinle açman gerekirse aç
Canım gayet güzel ilerledin zaten
Bedenin ruhun yönlendirsin seni
Helal eliptik bile yapılmış daha ne
Çok teşekkür valla içtim de gel bana sor zıkkım resmen zaten değmezse bir daha tövbe
65.saat süper ne diyeyim hedeflerine sağlıkla ulaş canım❤
Canım öncelikle tebrikler 24 saat İçin
Su çok önemli canım ödemi atmanın en önemli ayağı, birde belki WC durumu olabilir
Ufak bir not da bir dahaki uzun orucundan sonra hafif açılış yap.
uzun orucu bir temizlik gibi düşün ve lahmacun gibi uzun oruç sonrası ağır bir şey yeme ( kalori sebebi ile değil, iç organlara yük olmaması açısından )
İlk sebze meyve suyu hafif çorbalar sonra az meyve sonra salata sebze yemeği sonra et süt yoğurt karbonhidrat gibi düşünelim
Sanki bir ameliyat sonrası gibi düşünelim bu uyarım herkese.
En doğrusu bu, tercih yine sizindir
Midem almıyoki dün ne güzel filtre ve türk kahvesi içmıstim zevkle. Bugün suyu zor içiyorum canımda iztemiyo hiçCanım sadece su ile acıkırsın kahve içebilir misin o kesiyor iştahı
Çok duramazsan 48 de bitir canım bende 72de bitireceğim eşim hasta oldu ona stres oldum yarına kadar sürdürmek zor olur bu psikoloji ile. Akşam 6da meyve suyu ile açacağımMidem almıyoki dün ne güzel filtre ve türk kahvesi içmıstim zevkle. Bugün suyu zor içiyorum canımda iztemiyo hiç
Bende eski düzenime geri dönüyorum, dün yoğunluktan hiçbir şey yazamadımdiyeti sıfırladım resmen çekirdek kola filan ama asla ekmek yemedim tek motivasyonum bu şuan
12 de
Haşlanmış Yumurta
peynir zeytin
Domates salatalık
Çay
20/4 yapmayı planlıyorum
5 ağustos geleneksel orucunuza katılamadım çok üzgünüm
Haklisin canim. Valla benimkide dün duruyo duruyo şimdi sen bugün hiç mi bir şey yemedin kendine bisey yapacaksin deyip duruyo. Bildigim her seyi anlatmaya çalışıyorum ben hayatta yapamam sende yapma diyo.. bu aksam orucu acmazsam esimden nasil kurtulacam bilmiyorum o baski bizdede var yani canim.. kendimlemi uğraşacam bunlarlami yafÇok duramazsan 48 de bitir canım bende 72de bitireceğim eşim hasta oldu ona stres oldum yarına kadar sürdürmek zor olur bu psikoloji ile. Akşam 6da meyve suyu ile açacağım
Aralıklı oruçta ara öğün şart değil hatta çoğu Arkadas yapmıyorkizlar günaydın sabah 11de melemen ceviz ve salatalik yedim siz ara ogunde napiyorsuniz ?1haftadir kilo veremedim ekmekte yemiyorum ben yes8l cay ve suyu aksattim ondan olurmu?
Bende bugun size eslik etmeye karar verdim...
Dun en son 7 30 8 ara si yedim ama 10 da limonlu cay ictim..
Oyuzden baslabgici 22 30 olarak aliyorum..
Bakalim ne kadar dayanacagim suan gayet iyiyim yarin ikindi ye kadar dayanirsam benden iyisi yok ...kilo veremiyorum belki kilo vermemi tetikler...sifa olsun hepimize..
Haydi başarılar şifa olsunLimonlu yesil cay ve limonlu su icilmiyor degil mi
Sagol canim teşekkür ederimmmmm daha cok kilo vermeleride sana ve hepinize diliyorum
Zıkkım ingiliz tuzunu ben az önce içtim daha. Cunku bagirsaklarim zaten hareketli idi 2 gündür baktim bugün tık yok ve içtim ayyyy çok iğrenç allahım bide ağzında kokusu kaliyo insanın allahım allahım
10 günlük oruçlarda 3 günde bir içiliyo canim
Ay ben çok açımmmmm
10 günde 3 günde birse ben bir daha içmeyeyim o zaman ne olur ne olmazSevgili arkadaşlarım misvak kulllanabilir miyiz uzun orucumuzda kalorisi yoktur heralde
Afiyet olsun canım Menü iyimerhaba kızlar bende 18 saatlik orucumu sonlandırdım az önce
menümde ise
1 dilim süzme peynir
8 zeytin
5 badem
2 ince dilim hindi füme
salatalık
haşlanmış yumurta ve şekersiz çay vardı sizler gibi 36 yada 72 saat oruç tutamam kalp hastasıyım çünkü ama hafta sonu 24 saat yapmayı düşünüyorum bende
tamam o zaman.bak gitme haYok yok balım buradayım yine menü paylaşımı falan yapacağım 53 52 olduk ama açlığı bırakınca illaki bir bocalama olacaktır yine şimdi vermekten ziyade 52-53 bandında kalıp kilo sabitlemeye çalışıcam. :)
Yürüdüm geldim kızlar sabah çıkmadan bir kahve içmiştim şimdi bir maden suyu içiyorum43.saat
Ay inşallah hala tık yok
şimdi ben bir daha içecek miyim bu zıkkımı devam edersem oruca ?
Sende izinli iken rahatça yaparsın inşallah hem de dinlenirsin
O kadar mutlu oldum ki tebrikler
Tebrikler canımgücün, arzun yettiği kadar devam
Canım teşekkür ederiz ❤
Şimdi düzenin evde yerine gelince mutlaka kolay olur
Canım harika ilerledin şifa olsun bedenini dinle açman gerekirse aç
Canım gayet güzel ilerledin zaten
Bedenin ruhun yönlendirsin seni
Helal eliptik bile yapılmış daha ne
Çok teşekkür valla içtim de gel bana sor zıkkım resmen zaten değmezse bir daha tövbe
65.saat süper ne diyeyim hedeflerine sağlıkla ulaş canım❤
Canım öncelikle tebrikler 24 saat İçin
Su çok önemli canım ödemi atmanın en önemli ayağı, birde belki WC durumu olabilir
Ufak bir not da bir dahaki uzun orucundan sonra hafif açılış yap.
uzun orucu bir temizlik gibi düşün ve lahmacun gibi uzun oruç sonrası ağır bir şey yeme ( kalori sebebi ile değil, iç organlara yük olmaması açısından )
İlk sebze meyve suyu hafif çorbalar sonra az meyve sonra salata sebze yemeği sonra et süt yoğurt karbonhidrat gibi düşünelim
Sanki bir ameliyat sonrası gibi düşünelim bu uyarım herkese.
En doğrusu bu, tercih yine sizindir
Nette kalorisi ile ilgili bir bilgi bulamadimki canim riskede atmak istemedim sizden gelecek habere göre hareket edecem kalorili diyen olmazsa uyhulayacağım. Baş ağrısına filanda iyi geliyor çünküAralıklı oruçta ara öğün şart değil hatta çoğu Arkadas yapmıyor
Ama yaparsan az bir meyve yoğurt veya az kuruyemiş kefir vs olabilir
Suyu bol tüket ve biraz hareketi arttır bence
Haydi başarılar şifa olsun
Sade yeşil çay içebilirsin canım
10 günde 3 günde birse ben bir daha içmeyeyim o zaman ne olur ne olmaz
Misvak konusunda hiç bilgim yok bir internetten de araştırsana canım
Afiyet olsun canım Menü iyi
Önce sağlık zaten kronik vs hastalıklarda önerilmez uzun oruç bence 24 saati de doktoruna mutlaka danışmalısın
Geçmiş olsun , Şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?