canımm haklısın
en güzeli doğal yolla almak
çok teşekkür ederim

Belki odem olmustur . Hergun tartilmak iyi degil. Insanin bazen moralini bozuyo . Haftada 1 en guzeli . Ama bende tartiliyorum her gun

Yürüdüm geldim kızlar sabah çıkmadan bir kahve içmiştim şimdi bir maden suyu içiyorum 43.saat
Günaydın canim 1 çorba kaşığı atman iyi olmus en gec yarın sabaha hafifletir o seni.. anında cikarmiyor zaten. Yuruyuse erken gitmende iyi olmuş canım ben yeni uyandim izinliyim bu hafta
Ay inşallah hala tık yok
şimdi ben bir daha içecek miyim bu zıkkımı devam edersem oruca ?
Sende izinli iken rahatça yaparsın inşallah hem de dinlenirsin
O kadar mutlu oldum ki tebrikler
Tebrikler canım gücün, arzun yettiği kadar devam
Canım teşekkür ederiz
Şimdi düzenin evde yerine gelince mutlaka kolay olur
slm kızlar.
bende 42.saat icindeyim.dayanabilrsem 12.30 da açmayi düsünüyorum.dayanamazsam da kahvaltimi ederim.
hepinizr kolay gelsin.
Canım harika ilerledin şifa olsun bedenini dinle açman gerekirse aç
Canım gayet güzel ilerledin zaten
Bedenin ruhun yönlendirsin seni
Helal eliptik bile yapılmış daha ne
Çok teşekkür valla içtim de gel bana sor zıkkım resmen zaten değmezse bir daha tövbe

Eki Görüntüle 2671751

65. Saate geldim açlığım iyi bol suya başlıyorum şimdi
Ay süper kilo vermişsin tebrik ederim
65.saat süper ne diyeyim hedeflerine sağlıkla ulaş canım
Canım öncelikle tebrikler 24 saat İçin
Su çok önemli canım ödemi atmanın en önemli ayağı, birde belki WC durumu olabilir
Ufak bir not da bir dahaki uzun orucundan sonra hafif açılış yap.
uzun orucu bir temizlik gibi düşün ve lahmacun gibi uzun oruç sonrası ağır bir şey yeme ( kalori sebebi ile değil, iç organlara yük olmaması açısından )
İlk sebze meyve suyu hafif çorbalar sonra az meyve sonra salata sebze yemeği sonra et süt yoğurt karbonhidrat gibi düşünelim
Sanki bir ameliyat sonrası gibi düşünelim bu uyarım herkese.
En doğrusu bu, tercih yine sizindir

Bende bugun size eslik etmeye karar verdim...
Dun en son 7 30 8 ara si yedim ama 10 da limonlu cay ictim..
Oyuzden baslabgici 22 30 olarak aliyorum..
Bakalim ne kadar dayanacagim suan gayet iyiyim yarin ikindi ye kadar dayanirsam benden iyisi yok ...kilo veremiyorum belki kilo vermemi tetikler...sifa olsun hepimize..

Sagol canim teşekkür ederimmmmm daha cok kilo vermeleride sana ve hepinize diliyorum
Zıkkım ingiliz tuzunu ben az önce içtim daha. Cunku bagirsaklarim zaten hareketli idi 2 gündür baktim bugün tık yok ve içtim ayyyy çok iğrenç allahım bide ağzında kokusu kaliyo insanın allahım allahım
10 günlük oruçlarda 3 günde bir içiliyo canim

Ay ben çok açımmmmm

merhaba kızlar bende 18 saatlik orucumu sonlandırdım az önce
menümde ise
1 dilim süzme peynir
8 zeytin
5 badem
2 ince dilim hindi füme
salatalık
haşlanmış yumurta ve şekersiz çay vardı sizler gibi 36 yada 72 saat oruç tutamam kalp hastasıyım çünkü ama hafta sonu 24 saat yapmayı düşünüyorum bende

Midem almıyoki dün ne güzel filtre ve türk kahvesi içmıstim zevkle. Bugün suyu zor içiyorum canımda iztemiyo hiç
Çok duramazsan 48 de bitir canım bende 72de bitireceğim eşim hasta oldu ona stres oldum yarına kadar sürdürmek zor olur bu psikoloji ile. Akşam 6da meyve suyu ile açacağım

Bende eski düzenime geri dönüyorum, dün yoğunluktan hiçbir şey yazamadım diyeti sıfırladım resmen çekirdek kola filan ama asla ekmek yemedim tek motivasyonum bu şuan
12 de
Haşlanmış Yumurta
peynir zeytin
Domates salatalık
Çay
20/4 yapmayı planlıyorum
5 ağustos geleneksel orucunuza katılamadım çok üzgünüm

Olsun olsun olmazsa onu her ayın 5 diye uyarlayalım

Ayda bi kere uzun oruç günü geleneksel tabii :)
blondeaddict

Çok duramazsan 48 de bitir canım bende 72de bitireceğim eşim hasta oldu ona stres oldum yarına kadar sürdürmek zor olur bu psikoloji ile. Akşam 6da meyve suyu ile açacağım
Haklisin canim. Valla benimkide dün duruyo duruyo şimdi sen bugün hiç mi bir şey yemedin kendine bisey yapacaksin deyip duruyo. Bildigim her seyi anlatmaya çalışıyorum ben hayatta yapamam sende yapma diyo.. bu aksam orucu acmazsam esimden nasil kurtulacam bilmiyorum o baski bizdede var yani canim.. kendimlemi uğraşacam bunlarlami yaf

kizlar günaydın sabah 11de melemen ceviz ve salatalik yedim siz ara ogunde napiyorsuniz ?1haftadir kilo veremedim ekmekte yemiyorum ben yes8l cay ve suyu aksattim ondan olurmu?
Aralıklı oruçta ara öğün şart değil hatta çoğu Arkadas yapmıyor
Ama yaparsan az bir meyve yoğurt veya az kuruyemiş kefir vs olabilir
Suyu bol tüket ve biraz hareketi arttır bence
Limonlu yesil cay ve limonlu su icilmiyor degil mi
Haydi başarılar şifa olsun
Sade yeşil çay içebilirsin canım
Sevgili arkadaşlarım misvak kulllanabilir miyiz uzun orucumuzda kalorisi yoktur heralde
10 günde 3 günde birse ben bir daha içmeyeyim o zaman ne olur ne olmaz
Misvak konusunda hiç bilgim yok bir internetten de araştırsana canım
Afiyet olsun canım Menü iyi
Önce sağlık zaten kronik vs hastalıklarda önerilmez uzun oruç bence 24 saati de doktoruna mutlaka danışmalısın
Geçmiş olsun , Şifa olsun

tamam o zaman.bak gitme ha

tsk ederim canim.bikac gündür 20 lik dişim ağriyordu.bu sabah farkettim ki ağrısi gitmis.şişligi inmis.bana şifasi bu oldu galiba.
aksama kadar tutardim da sagligim izin vermedi.baş ağrim ve carpıntım artti.

Nette kalorisi ile ilgili bir bilgi bulamadimki canim riskede atmak istemedim sizden gelecek habere göre hareket edecem kalorili diyen olmazsa uyhulayacağım. Baş ağrısına filanda iyi geliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…