Ay bravo vallahi
Kendine sporda dikkat et ani iniş kalkış yapma susuz bırakma kendini
İnşallah sağlıkla yarına ulaşırsın
Şifa olsun
Hoşgeldin ilk sayfa ilk postu okursan hem aralıklı oruç hem de grup kurallarımız var
İstikrarlı devam edersen vermemek için hiç bir sebep yok
Beraber ilerleriz inşallah

Cok teşekkür ederim canım
Okumuştum tekrar okurum yine
Hatta bir kaç gündür farklı internet sitelerinden de araştırdim .
Not defterim var diyet için kullanıyorum.
Ona bir çok not aldım.

Şimdilik 16/8 yapıyorum
Bugün hatta acligim 17 saat oldu
En az açlık surem 16
4 Ağustos da tam olarak karar verip başladım.
Kendime tam 1 ay taniycam inşallah pes etmeden 1 ay yapmak istiyorum.

Daha önce Dukan yapmıştım bir ay o zaman da çok hızlı vermiştim.
Ama bu içime şimdi şimdi.
Dukan da yulaf kepeği yemeyi sevmediğim için devam edemedim.Hedefe ulaşınca bırakmıştım.
Ama bunda pek sıkılarak bir şey yok.
Hatta beyine mesaj veriyorsun.
Açlık saati olunca ne acıkıyorsun ne canın bir şey istiyor.

Canım seni de tebrik ediyorum
3 ayda 20 kilo vererek motivasyon kaynağı oluyorsun.

Örnek olmak çok önemli.
Bende 7 haziran da diyete başladım daha verdiğim kilo 6.200
İlk ay 4400 verdim
Ikinci ay 1800
Bu ay da if olacak merak ve heyecanla bekliyor olucam

Yaklaşık 3 saat sürüyor ama kilo verdikçe harcanan kalori de düşüyor. Belki plasebo etkisidir bilemem ama bana inanılmaz enerji veriyor tavsiye ederim
Evet deneyebilirim

Öncelikle teşekkür ederim evet azim ve kararlılık ile geldim buraya gerçekten başka hiç bir şey değil, kafaya koymak gerek herhalde

Masallah araştırma ve hazırlıklar tam böyle olunca dönüşü mutlaka iyi olur
Gayet de güzel ilerlemişsin tebrikler
Dukan da çok şart var aralıklı oruç öyle değil her tür beslenebilirsin sadece biz yağ yakma konusunda bize yardımcı olsun ve tok kalma süresi uzasın diye sağlıklı proteinleri bol, basit karbonhidrat sınırlı hatta tüketmemeye çalışarak, şekeri de mümkünse hayatımızdan tümden çıkarmaya çalışıyoruz
Zaten menülerini yazdıkça yazarım ben de , arkadaşlar da yazar,
İnşallah başarılı sonuçlar alırsın

Cok sağol canım.
Bir süre araştırmalarim devam edicek.
Sık sık gelip takilirim sizden öğrenecek çok değerli bilgiler olduğuna inanıyor um...

Biraz geç keşfettim if diyetini
Kışın bir arkadaş güzel kilo vermişti.
Bir gün öğlen 12 ye doğru börek çörek saldırdı bu noldu dedim yemek saatim 12 dayanamadım dedi arkadaşın kahvaltısını turtikladi
Nasıl yani dedim....
Oruç gibi birşey dedi
Kilo verme gibi bir derdim olmadığından o zamana üstüne ugramadim

Sonra Büşra Pekin filan tv de röportaj filan verirken gordum bu diyeti anlatıyor

7 haziran da baslarken diyete biraz okudum ama başlamadım nedense doğru zaman şimdi imiş

Grubunuzu gordum çok aktif çok bilgili ve herkes çok güzel kilo veriyor..

Bana ilham verdi
Neden olmasın dedim
Inşallah çok güzel olur

Selam canlar menü saatim
Sabah 10:30
Omlet domates salatalik havuç

14:00 salatalık 2 kayısı

Akşam 18:30
3 kaşık bulgur pilavı, tavuk haslama, şehriye çorbası
Az kavun az üzüm ve salata
Aksam 1 saat yürüyüş yada leslie yapacam karar veremedim
Su 3 e yakın
Nescafe

Bugün 47 saate inat yedimde yedimvücut şaşırtıyorum hafta sonu daha dikkatli olacağım ozelliklede pazar neden acaba :)

Aramiza hoşgeldin canım her gün burayi okursan ister istemez zayıflarsın

Selam kızlar, ilk gun menümü paylasayim. Sanırım en çok yiyen ben olucam. Herkes az az yemiş ,ne guzel.
16/8.
Sabah 10.00 Az çeçiil peynir,8-9 zeytin, domates, yeşillik, 1 hurma, 2 dilim ekmek.
Ara:1avuç leblebi, 3-4 kaju, yeşil icecek-havuc, salatalık, dereotu, maydonoz,zencefil,zerdeçal-.
2.ara:2 meyve
Akşam: 5 tavuk kanat, salata, ayran aşi.
Saat 18'de yemek işini bitirdim. 20 dk yüzdüm. Bebisle 1 saat normal tempoda yuruycem birazdan.

cok guzel canim.afiyet olsun.
yarin biraz daha azaltirsan mesela meyveleri daha iyi olur.hem ilk günun gunahi olmaz.

Hoşbulduk çok teşekkürler bu hafta freestyle diyet takılıyorum ama pazartesi 16/8 'e başlamak istiyorum bir düzen olması için pazartesi atmaya başlıcam evet ilk sayfayı da okudum çok aktif grubunuz çok hoşuma gitti ve herkes bilgili deneyimli süperrr

cok guzel canim.afiyet olsun.
yarin biraz daha azaltirsan mesela meyveleri daha iyi olur.hem ilk günun gunahi olmaz.
Teşekkür ettim. İlk gün, eyvah 16 saat aç kalicam korkusuna bürünüp masum görünen ama şeker içeren meyvelere yöneldigim doğru

Merhaba kizlar.
Ben baslayali 13 14 gun oldu 20/4 yapiyorum,
İlk 10 gunde 5 kilo verdim yanliz evimde tartim yok anneme gittikce tartilabiliyorum genelde sali günleri.
Bugun 16.00da ilk öğünümu yedim. Smoothie bowl yedim yogurt, cig badem 5 tane, donmus muz, cilek, bogurtlen ve biraz kendi yaptigim fistik ezmesinden daha kapanisi yapmadim cok tok tuttu beni sanirim bi semiz otu salatasi yiyip kapaticam. Sabah tarcinli turk kahvesi ictim arada bi tane yesilcay içtim ve 3 litre su icmisim suana kadar

Iyı aksamlar sabah yesılcay annemle de kahve ıctım sonra siyah cay bol su 40 dk yuruyus yaptım Bugun adette oldum bı hosum
17. 30 18.30 arası etli taze fasulye salata ve ayran yarım seftalı yedım onu da yemezdım de oglum yarısını yiyip bırakınca uzuldum cope atamadım agzıma attım

Merhaba, iyi akşamlar. Yaptığım aralıklı oruç ile ilgili olan ilk paylaşımım olacak. Güncel kilom 58.1. Dün sayacı başlatmıştım. Program 14/10 şeklinde oldu. Menüde ise;
13:30 yarım dilim köy ekmeği, yarım domates, 10 tane zeytin, 3 küçük parça ezine peyniri, 1 bardak süt.
17:00 yarım kupa şekersiz sütlü kahve, 1 tane orta boy şeftali.
19:30 5 yemek kaşığı sebze soslu makarna, 1 kase yoğurt, 2 kaşık haşlanmış et. Uzun zamandır makarna yemiyordum bugün ipin ucunu kaçırdım.
2 litre su. Yatana kadar içmeye devam edeceğim.
Sayacı akşam yemeğinden sonra başlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…