Teşekkür ettim. İlk gün, eyvah 16 saat aç kalicam korkusuna bürünüp masum görünen ama şeker içeren meyvelere yöneldigim doğru
rica ederim.
meyveler daha cok aciktiriyor canim.kan sekerini birden yükseltip insülin salgılanmasina sebep oluyor.insülin kandaki seker seviyesini de yerle bi edip bizi hemen aciktiriyor.
tok tutucu seyler denersen daha güzel olur.

Selamlar sevgili diyetdaslarim, bugun aktif olamadim eve gel temizlik yap et derken bu saat oldu . Menu icinde sabah biraz kuruyemis aksamda tavuk gogsu ve 1 tane haslanmis patates yedim . 3 gundur dogru duzgun spor da yok . Yarin sporuma devam ederim . Insallah pazartesi en az 77.5 olurum . Pek umidim yok ama ugrasicam .

Maşallah canım gerçekten süpersin pztsi desene çok güzel sonuç seni bekliyor

Maşallah canım gerçekten süpersin pztsi desene çok güzel sonuç seni bekliyor
İnşallah canım ya pazartesi 63 lü Bişi görmeyi çok istiyorum ama göremesemde yaklaşacağım kesin şimdi 64.8 gösteriyor tartı bu gazla açmam bile orucu

rica ederim.
meyveler daha cok aciktiriyor canim.kan sekerini birden yükseltip insülin salgılanmasina sebep oluyor.insülin kandaki seker seviyesini de yerle bi edip bizi hemen aciktiriyor.
tok tutucu seyler denersen daha güzel olur.
Avcılık toplayıcılık döneminde bir hayvan yakalayıp tek öğünde sonuna kadar yerlermis ya, aç kalmaktan korkma içgüdüsü ile, benimki o hesap. Halbuki hâlâ o kadar meyveden karnım şiş. Ve insülin konusunda sonuna kadar haklısın.

EceZ canim sen spor hocasi oldugun icin sormak.istedim ben cok fazla hareketleri yapamiyorum.esnek.bir vucudum yok..yapabildigim hareketlerde de cok fazla yoruluyorum hemen kesiliyorum..ne yapmam lazim..kaslarim cokmu zayif..cokmu gucsuzum...
Plank hareketini 30 saniye ile basladim 45 saniye ye cikarabildim..
Mesela suguat felan en fazla 10 yapabiliyorum bazi hareketleri hic yapamiyorum..nee tavsiyeler de bulunursun..

Herkese selamlar, az önce üye oldum buraya mı yazmam gerekiyor bilmiyorum. Ben de yarın IF'ye başlama kararı aldım, bir süre yapıp faydasını gördüm sonra tek başıma sürekli yap-boz şeklindeyim. Umarım sizlerden motivasyon alır, daha istikrarlı bir şekilde sürdürürüm. Sabah kilomu ve yediklerimi paylaşacağım. :))

Vücudu çok dirençli olmayanlara mat egzersizi yazıyoruz canım mat egzersizi yapıyor musun

canim hosgeldin ...
Cok guzel vermişsin.
Her gün katılım sağla.
Arkadaşlar ben sooook ben iptal

Ben ishal oldum ay ishal olmak neydi ishal olmak emekti unutmusum valla hahahahah

Kayısılı form cay mi desem

Cla mi desem

Ama.bence kayısılı form cay ahahahah
canim nasıl oldun?geçmiş olsun.
Kesinlikle kayisili Form cayindandir , tecrubeyle sabit
Bana neden fayda etmiyor ki.
Dün akşam içip yattım.
Sabah aynı tas aynı hamam

canim hosgeldin ...
Cok guzel vermişsin.
Her gün katılım sağla.
canim nasıl oldun?geçmiş olsun.

Bana neden fayda etmiyor ki.
Dün akşam içip yattım.
Sabah aynı tas aynı hamam

Ayyy ishal oldum diye sen bana geçmiş olsun mu dedin hahahaahaja çok tatlısın

Gözün aydın hayırlı uğurlu olsun falan de

Hem hep kabizim çünkü ishalin yolunu gözler onu çiçeklerle karşılarım.hahahhahhaah

hosgeldin ....İlk sayfayı oku canım....
Bugün ne cok arkadas katilmis bize Masallah etraf zayif ve güzel hatunlarla dolacak hoşgelmişsiniz kızlar
Bayram bitti
Alınan kiloları vermek vakti geldi canım
Herkes kürkçü dükkanına

Herkese iyi geceler...
07/08 menüm
16/8
12.00 : klasik kahvalti (yumurta + esmer ekmek +domates salatalık.biber zeytin felan)
20.30 : 4-5 adet köfte + domates salatası (dışardan geç geldik. Yemek işi geç oldu birazcik...)
2 litre kadar su+ 1 sade soda+ 1 kayısılı form cayi+ normal çay
Ptesiye bomba gibi başlangıç yapmak dileğiyle.

Ya yaz ishali sudan, tavuktan filan da çok oluyor ya canım
Tabi if yaparken de protein etkisiyle kabızlık tetiklenebiliyor.

Gözün aydın diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…