- 29 Temmuz 2015
- 1.071
- 2.431
- 133
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #6.321
YaaaaAyyy ishal oldum diye sen bana geçmiş olsun mu dedin hahahaahaja çok tatlısın
Gözün aydın hayırlı uğurlu olsun falan de
Hem hep kabizim çünkü ishalin yolunu gözler onu çiçeklerle karşılarım.hahahhahhaah
Ya yaz ishali sudan, tavuktan filan da çok oluyor ya canım
Tabi if yaparken de protein etkisiyle kabızlık tetiklenebiliyor.
Gözün aydın diyeyim
Yani bunun için de tebrik edilir mi bilmem ama kronik bir kabız olarak tebriklerArkadaşlar ben sooook ben iptal
Ben ishal oldum ay ishal olmak neydi ishal olmak emekti unutmusum valla hahahahah
Kayısılı form cay mi desem
Cla mi desem
Ama.bence kayısılı form cay ahahahah
ne yalan söyleyeyim benim de aklıma geldi de kötüyü çağırmayim dedim..sen yine evdekiler le kendini izole etmek her ihtimale karşı....geçen alerji oldum ben öyle yaptım....Teyzem de Ay corona olmayasın diyor
Dedim ne coronasi kayısılı form cay :)
Bi de kaptanım gibi yaptımblondeaddict bitti üzerine ekledim içtim bitti üzerine ekledim içtim sanırm 4 sefer ahahahha
Teşekkür ler canımYeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..
Kesinlikle burayi takip edin yeterli.. cok eğlenceli ve.cok samimi bir ortam var burada..
bende bisey danisabilirmiyimVücudu çok dirençli olmayanlara mat egzersizi yazıyoruz canım mat egzersizi yapıyor musun
Canım benim bildiğim uzun süren açlık oruçlarında hayvansal gıda ile açılmıyor yarı yarıya sulandırılmış meyve yada sebze sularıyla açılıyorBen orucu ayran ile açım diyordum yarın ama internette meyve suyu demiş sizce ne yapayım canlar ayran zararlı mi olur
canim hosgeldin ...
Cok guzel vermişsin.
Her gün katılım sağla.
canim nasıl oldun?geçmiş olsun.
Bana neden fayda etmiyor ki.
Dün akşam içip yattım.
Sabah aynı tas aynı hamam
Teyzem de Ay corona olmayasın diyor
Bi de kaptanım gibi yaptımblondeaddict bitti üzerine ekledim içtim bitti üzerine ekledim içtim sanırm 4 sefer ahahahha
Normalde bende de etki yapmiyo . Ben 2 tane Form cayini koca bardaga koyuyorum posetler icindeyken iciyiorum sonra ustune bi daha su koyup bi daha iciyorum bi daha koyup iciyorumanca oyle ise yariyo
onu ben demistim sanatabi sayin baskanim da dediyse bilemicem ama biz konustuk bu konu icin
onu bilmiyorum boyle arastirsam birseyler bulurmuyumVücudu çok dirençli olmayanlara mat egzersizi yazıyoruz canım mat egzersizi yapıyor musun
Yarin bende aliyim boyle faydasi oluyorsaArkadaşlar ben sooook ben iptal
Ben ishal oldum ay ishal olmak neydi ishal olmak emekti unutmusum valla hahahahah
Kayısılı form cay mi desem
Cla mi desem
Ama.bence kayısılı form cay ahahahah
Aaaaaaaaa tamam tamam sen de olabilirsin :)
Hâlâ karnım atıyor gibi normal mi acaba ahahah
bende bisey danisabilirmiyim
bende kilo verdikce sirtimda sarkmalar oluşmaya basladi hizli kilo verdigim icin mi çünkü 1.5 ayda 8 kg kadar verdim. bunun icin ne yapabilir. Spor olarak haftaici aksamlari yürüyüş yapiyorum. Aslinda spor salonuylada görüstüm 2ay özel ders alayim diye ama onu ekim ayinda yapayim dedim. Önerebilceginiz bisey var mı?
Helal
Tebrikler valla helal 45 saatSaat 6 da karpuz yiyerek actim bende orucumu...45 saat gibi birsey oldu..
Son saat halsizlik iyice cokmustu..
Simdi firina tavuk patates koydum 7 de onu yiyip kapatacagim gunu...yarin saat 3 e kadar insaAllah....
Afiyet olsun hadi iyş sonuçlar gelsin umarım taktiğin işe yararSelam canlar menü saatim
Sabah 10:30
Omlet domates salatalik havuç
14:00 salatalık 2 kayısı
Akşam 18:30
3 kaşık bulgur pilavı, tavuk haslama, şehriye çorbası
Az kavun az üzüm ve salata
Aksam 1 saat yürüyüş yada leslie yapacam karar veremedim
Su 3 e yakın
Nescafe
Bugün 47 saate inat yedimde yedimvücut şaşırtıyorum hafta sonu daha dikkatli olacağım ozelliklede pazar neden acaba :)
Afiyet olsunSelam kızlar, ilk gun menümü paylasayim. Sanırım en çok yiyen ben olucam. Herkes az az yemiş ,ne guzel.
16/8.
Sabah 10.00 Az çeçiil peynir,8-9 zeytin, domates, yeşillik, 1 hurma, 2 dilim ekmek.
Ara:1avuç leblebi, 3-4 kaju, yeşil icecek-havuc, salatalık, dereotu, maydonoz,zencefil,zerdeçal-.
2.ara:2 meyve
Akşam: 5 tavuk kanat, salata, ayran aşi.
Saat 18'de yemek işini bitirdim. 20 dk yüzdüm. Bebisle 1 saat normal tempoda yuruycem birazdan.
@Mantilumba gel canım
Bende 3 gün oldu başlayalı
Kaptan yeni üye çağırdim
Enerjiniz enerji katalim
O değil kendimi baya ait hessettim
Sonu da inşallah öyle olur
Teşekkür ederim canimselam kizlar bende geldiimm
HoşgeldinMerhaba kizlar.
Ben baslayali 13 14 gun oldu 20/4 yapiyorum,
İlk 10 gunde 5 kilo verdim yanliz evimde tartim yok anneme gittikce tartilabiliyorumgenelde sali günleri.
Bugun 16.00da ilk öğünümu yedim. Smoothie bowl yedim yogurt, cig badem 5 tane, donmus muz, cilek, bogurtlen ve biraz kendi yaptigim fistik ezmesinden daha kapanisi yapmadim cok tok tuttu benisanirim bi semiz otu salatasi yiyip kapaticam. Sabah tarcinli turk kahvesi ictim arada bi tane yesilcay içtim ve 3 litre su icmisim suana kadar
Açlıktan korkma. Bende aşırı korkardım okuya okuya yapa yapa kendimi eğitmeye çalışıyorumTeşekkür ettim. İlk gün, eyvah 16 saat aç kalicam korkusuna bürünüp masum görünen ama şeker içeren meyvelere yöneldigim doğru
Afiyet olsun gayet iyi zatenIyı aksamlar sabah yesılcay annemle de kahve ıctım sonra siyah cay bol su 40 dk yuruyus yaptım Bugun adette oldum bı hosum
17. 30 18.30 arası etli taze fasulye salata ve ayran yarım seftalı yedım onu da yemezdım de oglum yarısını yiyip bırakınca uzuldum cope atamadım agzıma attım
Hoşgeldin ilk sayfa ilk postu okursan tüm grup kurallarımız mevcutMerhaba arkadaslar bende baslayacagım sızınle güncel kilom 63
Afiyet olsunMerhaba, iyi akşamlar. Yaptığım aralıklı oruç ile ilgili olan ilk paylaşımım olacak. Güncel kilom 58.1. Dün sayacı başlatmıştım. Program 14/10 şeklinde oldu. Menüde ise;
13:30 yarım dilim köy ekmeği, yarım domates, 10 tane zeytin, 3 küçük parça ezine peyniri, 1 bardak süt.
17:00 yarım kupa şekersiz sütlü kahve, 1 tane orta boy şeftali.
19:30 5 yemek kaşığı sebze soslu makarna, 1 kase yoğurt, 2 kaşık haşlanmış et. Uzun zamandır makarna yemiyordum bugün ipin ucunu kaçırdım.
2 litre su. Yatana kadar içmeye devam edeceğim.
Sayacı akşam yemeğinden sonra başlattım.
Afiyet olsunMenü : 7.08.2020
Öğleye kadar çay kahve su
Öğle : 12:00 çorba
Ara 16:00 Mısır
Akşam 20:00 patlıcan tavuklu türlü yemeği yoğurt
Bi dilim ekmek
10 bin adım
Bi saat ev temizliği
Bu kadar
Merhaba kızlarrrr 58. Saatten Merhaba
Menü olarak paylaşacak tek şey
Sade nescafe
Ve su
Ve 25 dk koşu bandı
15 dk eliptik bisiklet
30 dk zumba yaptım ve hala zımba gibiyim herkes şok spor hocam bile nasıl dayandın diyor
Katkısız taze sıkılmış meyve sebze suları en doğrusuBen orucu ayran ile açım diyordum yarın ama internette meyve suyu demiş sizce ne yapayım canlar ayran zararlı mi olur
HoşgeldinHerkese selamlar, az önce üye oldum buraya mı yazmam gerekiyor bilmiyorum. Ben de yarın IF'ye başlama kararı aldım, bir süre yapıp faydasını gördüm sonra tek başıma sürekli yap-boz şeklindeyim. Umarım sizlerden motivasyon alır, daha istikrarlı bir şekilde sürdürürüm. Sabah kilomu ve yediklerimi paylaşacağım. :))
Afiyet olsun gecikme kırk yılın bası olmuş hiç dert değilHerkese iyi geceler...
07/08 menüm
16/8
12.00 : klasik kahvalti (yumurta + esmer ekmek +domates salatalık.biber zeytin felan)
20.30 : 4-5 adet köfte + domates salatası (dışardan geç geldik. Yemek işi geç oldu birazcik...)
2 litre kadar su+ 1 sade soda+ 1 kayısılı form cayi+ normal çay
Ptesiye bomba gibi başlangıç yapmak dileğiyle.
Ya yok o ben değilimTeyzem de Ay corona olmayasın diyor
İmzamı atarımCanım benim bildiğim uzun süren açlık oruçlarında hayvansal gıda ile açılmıyor yarı yarıya sulandırılmış meyve yada sebze sularıyla açılıyor
Afiyet olsun canımSelam arkadaşlar
9.30: patatesli yumurta.5 kaşık kadar, domates,.salatalk, peynir, 1 dilim ekmek
Türk kahvesi
4 5 dilim karpuz
4 5 fındık
5 köfte, birkaç patates (fırın)
onu ben demistim sanatabi sayin baskanim da dediyse bilemicem ama biz konustuk bu konu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?