Ya yaz ishali sudan, tavuktan filan da çok oluyor ya canım
Tabi if yaparken de protein etkisiyle kabızlık tetiklenebiliyor.

Gözün aydın diyeyim

Teyzem de Ay corona olmayasın diyor

Dedim ne coronasi kayısılı form cay :)

Bi de kaptanım gibi yaptım blondeaddict bitti üzerine ekledim içtim bitti üzerine ekledim içtim sanırm 4 sefer ahahahha

Arkadaşlar ben sooook ben iptal

Ben ishal oldum ay ishal olmak neydi ishal olmak emekti unutmusum valla hahahahah

Kayısılı form cay mi desem

Cla mi desem

Ama.bence kayısılı form cay ahahahah
Yani bunun için de tebrik edilir mi bilmem ama kronik bir kabız olarak tebrikler

Bi de kaptanım gibi yaptım blondeaddict bitti üzerine ekledim içtim bitti üzerine ekledim içtim sanırm 4 sefer ahahahha
ne yalan söyleyeyim benim de aklıma geldi de kötüyü çağırmayim dedim..sen yine evdekiler le kendini izole etmek her ihtimale karşı....geçen alerji oldum ben öyle yaptım....
Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..
Kesinlikle burayi takip edin yeterli.. cok eğlenceli ve.cok samimi bir ortam var burada..
Teşekkür ler canım
Amacımız eğlenerek kilo vermek
Geçen pazartesi göz hapsine aldım grubu şimdi vazgeçmiyor um

Vücudu çok dirençli olmayanlara mat egzersizi yazıyoruz canım mat egzersizi yapıyor musun
bende bisey danisabilirmiyim
bende kilo verdikce sirtimda sarkmalar oluşmaya basladi hizli kilo verdigim icin mi çünkü 1.5 ayda 8 kg kadar verdim. bunun icin ne yapabilir. Spor olarak haftaici aksamlari yürüyüş yapiyorum. Aslinda spor salonuylada görüstüm 2ay özel ders alayim diye ama onu ekim ayinda yapayim dedim. Önerebilceginiz bisey var mı?

Ben orucu ayran ile açım diyordum yarın ama internette meyve suyu demiş sizce ne yapayım canlar ayran zararlı mi olur
Canım benim bildiğim uzun süren açlık oruçlarında hayvansal gıda ile açılmıyor yarı yarıya sulandırılmış meyve yada sebze sularıyla açılıyor

canim hosgeldin ...
Cok guzel vermişsin.
Her gün katılım sağla.
canim nasıl oldun?geçmiş olsun.

Bana neden fayda etmiyor ki.
Dün akşam içip yattım.
Sabah aynı tas aynı hamam

Normalde bende de etki yapmiyo . Ben 2 tane Form cayini koca bardaga koyuyorum posetler icindeyken iciyiorum sonra ustune bi daha su koyup bi daha iciyorum bi daha koyup iciyorum anca oyle ise yariyo

onu ben demistim sana tabi sayin baskanim da dediyse bilemicem ama biz konustuk bu konu icin

Normalde bende de etki yapmiyo . Ben 2 tane Form cayini koca bardaga koyuyorum posetler icindeyken iciyiorum sonra ustune bi daha su koyup bi daha iciyorum bi daha koyup iciyorum anca oyle ise yariyo

Aaaaaaaa Ben de bugün öyle yaptım ama tek poşet vardı

4 kere doldurdum.diye hatırlıyorum.ama 5 de olabilir ahahahah

1.5 ayda 8 Kilo cok degil . Gayet normal. Ama yuruyus yeterli gelmemis olabilir . Leslie yapabilirsin evde . Chloe ting yapabilirsin .

İyi geceler kızlar
Saat 7 gibi 8 km yürüdüm geldim
İnternetimde sorun vardı giremedim
A Amanedenolmuyo canım iyi misiniz çıktınız herhalde mesajını alıntı yapmıştım çıkmadı ?

Eki Görüntüle 2672287

Açlık hissi neredeyse yok 1,5lt su çtim 3 e tamamlayacağım
Helal
Saat 6 da karpuz yiyerek actim bende orucumu...45 saat gibi birsey oldu..
Son saat halsizlik iyice cokmustu..
Simdi firina tavuk patates koydum 7 de onu yiyip kapatacagim gunu...yarin saat 3 e kadar insaAllah....
Tebrikler valla helal 45 saat
Afiyet olsun canım fakat ikinci seferde daha hafif gidersin yiyeceklerde mide için
Sebze meyve suyu( taze sıkılmış yada çok hafif sebze çorbaları ilk etapta ideal sonradan az meyve sebze vs. )
Afiyet olsun hadi iyş sonuçlar gelsin umarım taktiğin işe yarar
Afiyet olsun
Yavaş yavaş düzene girer ama ben gördüklerimi yazayım yine de
İyi bir ilk öğün sonrası ara çok kuvvetli, bu kadar yüklü bir araya gerek yok, ara öğün acıkmadı isen gerçekten yeme yada çok hafif tut
Hurma-2 meyve bir gün İçin çok (Şeker)
2 ekmek-1 avuç leblebi-ayran aşı çok (Karbonhidrat)
İki gruptan da birer tanesini tercih etmek mantıklı
Protein tüketimin çok az canım onu arttır, özellikle dikkat et, daha tok tutar örneğin kahvaltında peynir bol, 1 yada 2 yumurta vs yeseydin çok daha tok durursun

@Mantilumba gel canım
Bende 3 gün oldu başlayalı
Kaptan yeni üye çağırdim
Enerjiniz enerji katalim
O değil kendimi baya ait hessettim
Sonu da inşallah öyle olur

Teşekkür ederim canim selam kizlar bende geldiimm
Hoşgeldin
Senden de ilk sayfa ilk post grup kurallarımızı okumanı rica ederiz
Menülerini de günlük atarsın,
Gayet güzel kilo vermişsin devamı da gelir inşallah
Meyvelerini ne miktarda koydun bilmiyorum kontrollü ise sorun yok, günlük çok birsey yememiş olsanda protein az bir menü
Ona dikkat edelim birde oruç saati dışında tarçınlı çay orucu bozar onu yemek penceresine ya da tam açılış öncesine çekmeni tavsiye ederim
Teşekkür ettim. İlk gün, eyvah 16 saat aç kalicam korkusuna bürünüp masum görünen ama şeker içeren meyvelere yöneldigim doğru
Açlıktan korkma. Bende aşırı korkardım okuya okuya yapa yapa kendimi eğitmeye çalışıyorum
Açlık şifa unutma hep onu telkin et hücrelerine temizlik şansı
Zamanla oturur hiç merak etme
Afiyet olsun gayet iyi zaten
Merhaba arkadaslar bende baslayacagım sızınle güncel kilom 63
Hoşgeldin ilk sayfa ilk postu okursan tüm grup kurallarımız mevcut
Afiyet olsun menü iyi aslında makarna hariç
bence eti 2 kaşık yerine 4-5 hatta 6 kaşık ye yoğurt ve salata ile bir dahaki sefere sonra makarna hala istiyorsan 1-2 kaşık
Onu da zamanla azaltırsın merak etme

Menü : 7.08.2020
Öğleye kadar çay kahve su
Öğle : 12:00 çorba
Ara 16:00 Mısır
Akşam 20:00 patlıcan tavuklu türlü yemeği yoğurt
Bi dilim ekmek
10 bin adım
Bi saat ev temizliği
Bu kadar
Afiyet olsun
İşte bunun İçin tüm menüyü görelim diyorum Mısırın çok bir yükü yok bu menüde ( vücudunda acıktırma etkisi dışında)
Ben orucu ayran ile açım diyordum yarın ama internette meyve suyu demiş sizce ne yapayım canlar ayran zararlı mi olur
Katkısız taze sıkılmış meyve sebze suları en doğrusu
Belki hafif sebze çorbası ( unsuz )
Sonra bir iki parça meyve sebze
Süt, et , yoğurt vs ilk etapta iyi değil
Ağır ağır ilerle canım
Hoşgeldin
İnşallah fayda görürsün
İlk sayfa ilk postu okursan tüm grup kurallarımız orada mevcut
Menülerini bekliyoruz günlük
Afiyet olsun gecikme kırk yılın bası olmuş hiç dert değil

Ya yok o ben değilim
Ben kayısılı form çay içiyorum tadı güzel diye ama bana pek etkisi olmuyor son zamanlarda
Sende işe taramasına sevindim
Canım benim bildiğim uzun süren açlık oruçlarında hayvansal gıda ile açılmıyor yarı yarıya sulandırılmış meyve yada sebze sularıyla açılıyor
İmzamı atarım
Selam arkadaşlar
9.30: patatesli yumurta.5 kaşık kadar, domates,.salatalk, peynir, 1 dilim ekmek

Türk kahvesi
4 5 dilim karpuz
4 5 fındık

5 köfte, birkaç patates (fırın)
Afiyet olsun canım
Patatesleri azaltalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…