İyi geceler
Sabah
2 Haslanmıs yumurta
8 zeytin
3dal taze soğan
1 salatalık
1 hurma

Ara
60gr Çiğ yer fıstığı

Aksam
400gr cacık
100gr kavurma
3 lt su. Spor yok malesef
Canım gayet iyi gidiyorsun güzel menü afiyet olsun

Normalde bende de etki yapmiyo . Ben 2 tane Form cayini koca bardaga koyuyorum posetler icindeyken iciyiorum sonra ustune bi daha su koyup bi daha iciyorum bi daha koyup iciyorum anca oyle ise yariyo
Bak Ben napıyor um
O poşette ki distein maddesi kısırlık yapıyor diye küçük demlik ile suyu kaynatıyorum.
Sonra beyaz şeffaf poşeti yirtiyirum
Içine döküyorum
Biraz çökünce içiyorum..

Tabi bunun için demliğe takılan demlik süzgecinden de aldım taktım ki akan çay tortusuz aksın

Hatta bazen soğutup dolaba koyup da içiyorum ama o zaman pek güzel olmadı yesil çayı denemiştim.

Yukarda okudum şimdi.
Ben salatalık kiraz sapı ve çubuk tarçın atıp suya açlık saatinde içtim bugün
Şimdi çubuk tarçın atarak hata mı ettim kaptan
Nedir cezam
Cezası vücuduna insülin salgılattın ve yağ yakma veya uzun oruçlarda otofajiye geçemedin
Canım hiç biri olmaz ekleme ( yağ, maydonoz sirke, limon da )
Şimdi olayı daha öncede çok konuştuk ama oruç fazında vücuduna kalorili birsey sokmuyorsun ki vücudun bunu yiyecek algılayıp insülin salgılatmasın
Sade içeceksin eğer tam oruç açmadan önce değilse
Bazıları bunu az bir kalori olursa zararlı görmez ama ben bildiğim uyguladığım doğrusunu yazayım tercih senindir
Şekersiz çay kahve, yeşil çay, bol su sade maden suyu dostum olsun gerisi oruç açarken yada tokluk fazında rahatça tüket
Bizde baskı yok

Süt kakao da olmaz açlıkta
Ay sen niye bunları tokluk pencerende tüketmiyorsun rahatça

Sagol canım...
Favori mesajlarıma ekledim notlarıma alayim
Yarın daha dikkatli olurum.

O degil kafein fazlası kabızlık yapıyor diye siyah çayı,kahveyi filan iyice düşürmüş tüm...
Şimdi açlık saatinde ağzım boş durmasin diye anca çay yapıyorum

Bir süre sonra sürekli bir şey içeyim durumun olmaz inşallah o his de azalıyor

Süt kakao da olmaz açlıkta
Ay sen niye bunları tokluk pencerende tüketmiyorsun rahatça
Kac aydır Nescafe bile içmiyordum yaaa
Maksat ağzım boş durmasin
TV izlerken
Ya varya ben 6 da işten gelip 12 ye 1 e kadar yiyen insandim.....2 aydır yemeyip içmiyordum ama bu açlık saati uzunluğu psikolojik galiba

Kac aydır Nescafe bile içmiyordum yaaa
Maksat ağzım boş durmasin
TV izlerken
Ya varya ben 6 da işten gelip 12 ye 1 e kadar yiyen insandim.....2 aydır yemeyip içmiyordum ama bu açlık saati uzunluğu psikolojik galiba
Hayır bide öyle sigara filan da içmedim ağiz alışkanlığı olsun
Boğa burcuyum hep ondan
Nescafe sade iç.Türk kahvesi candır zaten. Hatta içebiliyorsan ben filtre kahve tavsiye ederim daha kaliteli bir kahve nescafeden. İlla makine değil frenchpress ile de hazırlayabilirsin
O saatleri başka şeylerle doldur sürekli yemek içmek düşünme
Ardında başarı var bunu uygularsan unutma

Filtre kahve de aldım da pek alışamadim.
Kendi süzen poşeti de olanlardan.
Onların aromalilari var bu hafta a101 e gelmiş
Beslenme aralığında onlar olur mu? Peki diyeti daha keyifli hale getirmek istiyorum.

2 aydır diyet yemeklerinden çok sıkıldım..

Boğa burcuyum yemek ten keyif alırdım eskiden ama yemeğin lezzeti yoksa hayatın da tadı yok gibi geliyor....bir tek spor keyif veriyor o zaman da...

Bunu sicak icececksin bence . Etki suresi uzuyo soguk icinde. Bol suda demle o zaman o suyun da hepsini ic . Bide boyle dene bakalim.

Günaydın kızlarrrrr
68. Saat oldu hala dincim
Veeer tartıııııı 64.3 gösterdi ilk başladığımda 66.7 gösteriyordu tartı nerdeyse 2,5 kilo gitti 3 gündeee açmam ben bu orucu yaaa kıyamam
Maşallah canım süpersin vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…