- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #6.381
Canim çok sağol.
Yeni çıkan şeylere alma merakım var biraz
Haklisin
Diyet kola şekersiz galiba mecbur kalmadıkça tüketmiyorsunuz
Bence sen kas alıyor da olabilirsinCanım hiç pazartesi için heyecanlanma yürüyüşten sonra tartıdım 71 görünce ben şok oldum bu ne yaaa +900 gr şu 6lı rakamı görsem şeytanın bacağını kırmış olacağım gerisi çorap söküğü gibi gelecek inanıyorum ama 7li rakamlar üzerime yapıştı bu ne yaaa
Yok yokPazartesi ben en fazla 78.9 gorurum gibime geliyodaha inmez asagi
Sportif konularda çok bilgim yok maalesef ki canımtsk ederim ben hergun yurumuyorum aslinda haftada 5 gun yurumeye calisiyorum acaba ondan mi oldu
şöle bisey oluyosirttaki sarkmayi ilk defa duydum canim.nasil oldu.
benim kiloluyken katlarim vardi yanlardan.dün farkettim de katlarim.azalmis ama sarkma yok.ki ben 25 kilo verdim.
süper.2 kilo hemi de.
pazartesiye kadar da 68 e rahat düsersin.tebrikler
belki zamanla toplarim....Sportif konularda çok bilgim yok maalesef ki canım
Ama 5 gün de bakınca az değil bence
Çook teşekkür ederim bilgiler için. Bugün dikkate alarak sabah yumurta yedim. Et, peynir gibi ürünlerle hiç aram yok maalesef, sevmiyorum,dün de tok tutsun diye yemiştim, protein problemim var, çok doğru tespit.İyi geceler kızlar
Saat 7 gibi 8 km yürüdüm geldim
İnternetimde sorun vardı giremedim
A Amanedenolmuyo canım iyi misiniz çıktınız herhalde mesajını alıntı yapmıştım çıkmadı ?
Helal
Tebrikler valla helal 45 saat
Afiyet olsun canım fakat ikinci seferde daha hafif gidersin yiyeceklerde mide için
Sebze meyve suyu( taze sıkılmış yada çok hafif sebze çorbaları ilk etapta ideal sonradan az meyve sebze vs. )
Afiyet olsun hadi iyş sonuçlar gelsin umarım taktiğin işe yarar
Afiyet olsun
Yavaş yavaş düzene girer ama ben gördüklerimi yazayım yine de
İyi bir ilk öğün sonrası ara çok kuvvetli, bu kadar yüklü bir araya gerek yok, ara öğün acıkmadı isen gerçekten yeme yada çok hafif tut
Hurma-2 meyve bir gün İçin çok (Şeker)
2 ekmek-1 avuç leblebi-ayran aşı çok (Karbonhidrat)
İki gruptan da birer tanesini tercih etmek mantıklı
Protein tüketimin çok az canım onu arttır, özellikle dikkat et, daha tok tutar örneğin kahvaltında peynir bol, 1 yada 2 yumurta vs yeseydin çok daha tok durursun
Hoşgeldin
Senden de ilk sayfa ilk post grup kurallarımızı okumanı rica ederiz
Menülerini de günlük atarsın,
Gayet güzel kilo vermişsin devamı da gelir inşallah
Meyvelerini ne miktarda koydun bilmiyorum kontrollü ise sorun yok, günlük çok birsey yememiş olsanda protein az bir menü
Ona dikkat edelim birde oruç saati dışında tarçınlı çay orucu bozar onu yemek penceresine ya da tam açılış öncesine çekmeni tavsiye ederim
Açlıktan korkma. Bende aşırı korkardım okuya okuya yapa yapa kendimi eğitmeye çalışıyorum
Açlık şifa unutma hep onu telkin et hücrelerine temizlik şansı
Zamanla oturur hiç merak etme
Afiyet olsun gayet iyi zaten
Hoşgeldin ilk sayfa ilk postu okursan tüm grup kurallarımız mevcut
Afiyet olsunmenü iyi aslında makarna hariç
bence eti 2 kaşık yerine 4-5 hatta 6 kaşık ye yoğurt ve salata ile bir dahaki sefere sonra makarna hala istiyorsan 1-2 kaşık
Onu da zamanla azaltırsın merak etme
Afiyet olsun
İşte bunun İçin tüm menüyü görelim diyorum Mısırın çok bir yükü yok bu menüde ( vücudunda acıktırma etkisi dışında)
Katkısız taze sıkılmış meyve sebze suları en doğrusu
Belki hafif sebze çorbası ( unsuz )
Sonra bir iki parça meyve sebze
Süt, et , yoğurt vs ilk etapta iyi değil
Ağır ağır ilerle canım
Hoşgeldin
İnşallah fayda görürsün
İlk sayfa ilk postu okursan tüm grup kurallarımız orada mevcut
Menülerini bekliyoruz günlük
Afiyet olsun gecikme kırk yılın bası olmuş hiç dert değilco
Ya yok o ben değilim
Ben kayısılı form çay içiyorum tadı güzel diye ama bana pek etkisi olmuyor son zamanlarda
Sende işe taramasına sevindim
İmzamı atarım
Afiyet olsun canım
Patatesleri azaltalım
Canım bu kilo artık her ne ise kas yada ne dersen ama tartıda moral bozmakta üstüne yok sizin ve grup arkadaşlarımın sayesinde ben direniyorum yoksa bu kadar sabırlı olacağımı düşünmüyorum iyi ki bu gruba katılmışım seviliyorsunuzBen diyetin ilk başlarında tüketiyordum Eski menülerimde görürsünüz zaten şimdi hiç içmiyorum canım İnsallah bir daha içmem
Evet şekersizi ama zarar olarak baktığında inan şekerlisi kadar zararlı bedene
Bence sen kas alıyor da olabilirsin
Bir de bu inatçı rakamlar çok kaldığımız kilolarda oluyor arkası çorap söküğü gibi gelecek azim sabır yeneceksin sen onu
Yok yokolur inşallah daha iyi
hangisi anlamadim.yani katlanma mi oldu yoksa düz mü?Eki Görüntüle 2672497
şöle bisey oluyo
Aldığımı vereceğim yine, 70lerden kurtulmak istiyorum artıkCanım kolay geldin şifa olsun
O şeytanın bacağını bende kıramıyorum 15 gündür 72-70 arasında mekik dokuyorum alıp veriyorum sürekliCanım hiç pazartesi için heyecanlanma yürüyüşten sonra tartıdım 71 görünce ben şok oldum bu ne yaaa +900 gr şu 6lı rakamı görsem şeytanın bacağını kırmış olacağım gerisi çorap söküğü gibi gelecek inanıyorum ama 7li rakamlar üzerime yapıştı bu ne yaaa
katlamali duz olsa keskehangisi anlamadim.yani katlanma mi oldu yoksa düz mü?
benimki önceden katlaniyordu.simdi düz olmaya yakin.
Maşallah canım en uzun orucu sen tuttun ne kadar gurur duysan az tebriklerKendimle gurur duydum şuanBittiiiiiii
tartıdada çok güzel faretti ya nasıl mutluyum 5 kaşık karpuz suyu bile şişirdi midemde küçülmüş galibaMaşallah canım en uzun orucu sen tuttun ne kadar gurur duysan az tebrikler
Ben diyetin ilk başlarında tüketiyordum Eski menülerimde görürsünüz zaten şimdi hiç içmiyorum canım İnsallah bir daha içmem
Bir de bu inatçı rakamlar çok kaldığımız kilolarda oluyor arkası çorap söküğü gibi gelecek azim sabır yeneceksin sen onu
Tamam canım dikkate alicamBen diyetin ilk başlarında tüketiyordum Eski menülerimde görürsünüz zaten şimdi hiç içmiyorum canım İnsallah bir daha içmem
Tamam canım dikkate alicamBen diyetin ilk başlarında tüketiyordum Eski menülerimde görürsünüz zaten şimdi hiç içmiyorum canım İnsallah bir daha içmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?