Canim çok sağol.
Yeni çıkan şeylere alma merakım var biraz
Haklisin
Diyet kola şekersiz galiba mecbur kalmadıkça tüketmiyorsunuz

Ben diyetin ilk başlarında tüketiyordum Eski menülerimde görürsünüz zaten şimdi hiç içmiyorum canım İnsallah bir daha içmem
Evet şekersizi ama zarar olarak baktığında inan şekerlisi kadar zararlı bedene

Bence sen kas alıyor da olabilirsin
Bir de bu inatçı rakamlar çok kaldığımız kilolarda oluyor arkası çorap söküğü gibi gelecek azim sabır yeneceksin sen onu

Pazartesi ben en fazla 78.9 gorurum gibime geliyo daha inmez asagi
Yok yok olur inşallah daha iyi

Çook teşekkür ederim bilgiler için. Bugün dikkate alarak sabah yumurta yedim. Et, peynir gibi ürünlerle hiç aram yok maalesef, sevmiyorum,dün de tok tutsun diye yemiştim, protein problemim var, çok doğru tespit.
Amaaa, 500 gram vermişim. Bugün hem kızçem yurumeye başladı, hem 500 gram vermişim, dün başka arkadaştandi, bugün kahveler benden olsun herkese

Son düzenleme:
12 de tarçınlı form çayı içtim
Buçukta 72 saat ile orucumu açacağım
Bir dilim karpuz ve 1 kayısıyı süzgeçten geçirdim bir bardak da su koydum içine 450 gr Bişi oldu gün içinde az az onu tüketeceğim inşalalh 2 de sporum var oraya gideceğim bide diyetisyen randevum var ölçüm var bugün

Canım bu kilo artık her ne ise kas yada ne dersen ama tartıda moral bozmakta üstüne yok sizin ve grup arkadaşlarımın sayesinde ben direniyorum yoksa bu kadar sabırlı olacağımı düşünmüyorum iyi ki bu gruba katılmışım seviliyorsunuz

Canım kolay geldin şifa olsun
Aldığımı vereceğim yine, 70lerden kurtulmak istiyorum artık

O şeytanın bacağını bende kıramıyorum 15 gündür 72-70 arasında mekik dokuyorum alıp veriyorum sürekli

Kolumu kaldirasim yok bugun . Ama simdi gidip bu 30 dk leslie yapcam az da olsa tartida eksi goruyum diye.

Tamam canım dikkate alicam

Tamam canım dikkate alicam

Menüm belli yazayim Kızlar

Sabah
Tam yağlı peynir
1 lokmacik simit 1 lokmacik burada degisik bi ekmek turu var ondan yagli bi sey ama
Ceviz
Domates

Ara
1.5 kayısı
Tane hesabı kuruyemiş

15.00 gibi
Kofte patlıcan patates üçlüsü yaptı annem ama patates 1 tane nefis köreltme için yerim körfesinden yerim genelde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…