- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #7.981
Super canimgünaydın kızlar.kilo veren herkesi tebrik ederim.msjlari okudum ama dönemedim.malum.bugün okul acildi.esim de gidince evdeki bebe sürekli arkasina ağliyor.firsat bulamadim yazmaya.kusuruma bakmayin.
gelelim benim tarti sonucuma.
gecen hafta 82.4
bu hafta 80.6
fark -1800 gr.
79 a düşemedim ama bu da iyidir.çok şükür Rabbime.
çok tsk ederimSuper canim
Teşekkürler canım maşallah sende az vermemişsin gayet iyi vermişsin sporda pilatese ağırlık verirsen vücudunu sıkılaştırır o zaman istediğin elbiseye rahat girersin sen maşallah azimlisin o elbiseyi genişletmeden içine sığacaksın ben inanıyorum sana hiç üzülmeTEBRİKLER CANIM ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH BU HAFTA BANA DARISI YA CUMAYA DÜĞÜN VAR BEN BU HAFTA SADECE 1,8 VEREBİLFDİM BU HAFTA VİRÜS YÜÜZNDEN SPORADA GİDEMEİYORUM BİRAZ YÜRÜYÜŞÜ ARTIRACAGIM DAHA ÇOK SU İÇEÇEĞİM HALA ABİYEM DAR GELİYOR BÖYLE VEREMEZSEM GENİŞLETİLEBİLİR Mİ ONUDA BİLMİYORUM ÇOK ÜZGÜNĞM YA
supersinGünaydın kızlar
Pazar günü kaçırdığım için bugün tartılmadım canımı sıkmamak için son tartımı yazacağım
Bu hafta 61.1
Geçen hafta 62.9
Fark 1.8
daha çok olacaktı ama ah şu hafta sonları ahhh
kaptana yakisir eksiiKızlar günaydın
Bu hafta 73
Geçen hafta 75
Fark -2
Ayyy ben nasıl mutlu oldum iki haftadır yarımşar kilo gidiyordu bu hafta uzun oruç sonrası aldığım sonuç çok çok mutlu etti beni
Şimdi hemen yazdıklarınıza bakayım sonra evden çıkacağım umarım iyi sonuçlar geliyordur
2 ay icin inanilmaz bir sonuc.. Devamını dilerimSevgili baskanim ayrica belirtmek isterim ki 2 ayda sizinle beraber
-10.7 kg
Belden -11cm
Gobekten -14 cm
Basenden - 11 cm
Gogusten - 5 cm
Bacaktan da sag -7 sol -8 olmak uzere bana gore cok guzel bir incelme oldu . Bu yuzden basta sen sonra da butun diyetdaslarima verdiginiz destekten dolayi cok tesekkur ederim . Bazen tokezlesemde (gecen hafta full tokezlesemde) desteklerinizle toparlamaya basliyorum . Hepinizi tanimadan cok sevdim iyiki varsiniz hakkinizi helal edin2 ay sonra yine genel Bir olcu bildirimi yapcam . 2 ay sonra 6 li kilolara dusmus biri olup adimi da buseferoldu diye degistircem
Oyhhh oyhhh harika. Kac gunde bir uzun oruc tutuyosun? Kac saat?Günaydın canlar
Geçen hafta 71.4kg
Bu hafta 68,2kg
Fark 3,2 kg
Çok şükür ilk defa böyle kilo verimi yazıyorum hep gram yazıyordum darısı diğer haftalara ve bütün grup arkadaşlarıma olsun bugün normal orucum iftara kadar menü bildirimi yok
çok gecmis olsun canim.haftaya dikkate dersen baya gider.kolay gelsin.Ben simdiden yazayim. Geçen haftayi hic hatrlamiyorum. Buyuk badire atlattim. Yeniden basliyor gibi olayim bugun tartilmistim. 75.3 çıktım
hoşgeldin canim.hic olmazsa eksiyle dönmuşsün buda bisey.haftaya daha cok verirsin.Günaydın Kızlar
Bugun itibariyle dönüş yaptım çok yoğun gecen 3 haftanın sonunda anca gelebildim
Güncel kilo 60.1 2 gün içinde regl olacam ona baglıyorum. haftaya daha da zayıflamış olarak geleceğim inşblondeaddict
aynen.arti geldigim.zaman keske sabit yada 100 gr verseydim diyordum.eski candır.tebriklerGünaydınlar
Geçen Hafta 76.70
Bu Hafta 76.50
Fark -200
En azından artıda değilim diye mutlu olmaya calisiyorum...
maşallah canim.tebriklerGünaydın canlar
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 66.2
Fark 1600
tebrikler canımGünaydın kızlar,
gecen haftaki kilom 76.9
bu haftaki kilom 76.4
aradaki fark -500 gr
tartida herkese bol eksiler diliyorum...
amin.Günaydınnnn güzel kadınlar
Dün kahvaltıda biraz Allah affetsin menüsünden sonra birşey yemeyerek günü kapattım karnım acıktıkça sizlerin yorumlarını okuyup kendimi motive ettim ve bu sabah ölçümlerimde
Geçen hafta kilom
64-63.90 gr civarı idi
Bu sabah
61.60 gr
Fark 2300 gr hepinize çok teşekkür ederim.
Spor yapabilseydim çok daha farklı kilolar verebilirmişim birde sağlığım ile alakalı da bir durum vardı onda da fark etti aralıklı beslenme hakikaten bir yaşam şekli olmalıymış.
Hepinizin hedeflerine ulaşacağı sadece tartı anlamında değil kalbinizden ne geçerse bu hafta bütün güzelliklerin sizi bulacağı bir hafta geçirmenizi dilerim
masallah canim.kiz valla nazar degdirecen kendine.Günaydın kızlar
Pazar günü kaçırdığım için bugün tartılmadım canımı sıkmamak için son tartımı yazacağım
Bu hafta 61.1
Geçen hafta 62.9
Fark 1.8
daha çok olacaktı ama ah şu hafta sonları ahhh
maşallah canim.1 kilo olsun bizim olsun.her hafta 1 kilo gitse 3 aya biseyimiz kalmaz valla.arada kaçamaklar yapa yapa tabiDun ben giremedim bi turlu ya Internette sorun vardi yada programda. Dunun menusunu yaziyim 1 parmak kadar doner durum , 3 tane de kurabiyecok saglikli biliyorum. Ama regl zamani yaklastikca cilginlar gibi yemek istiyorum .Zaten dun gene sporumu da yaptim suyumu da ictim.
Tartildim onu da yaziyim .
Gecen hafta 78
Guncel 77
Fark 1 Kilo.
Bence daha cok vermis olabilirim ama bu hafta regl olcam sanirsam onun sisligi de var . Neyse bu hafta o kadar yememe ragmen arti cikmadigima sevinip ustune 1 Kilo eksi cikmanin mutlulugunu yasiyorum
Bu hafta kacamaksiz bi hafta diliyorum hepimize
tebrikler kaptanim.güzel örnek oluyorsun bize.Kızlar günaydın
Bu hafta 73
Geçen hafta 75
Fark -2
Ayyy ben nasıl mutlu oldum iki haftadır yarımşar kilo gidiyordu bu hafta uzun oruç sonrası aldığım sonuç çok çok mutlu etti beni
Şimdi hemen yazdıklarınıza bakayım sonra evden çıkacağım umarım iyi sonuçlar geliyordur
fazla bi artin yok canim.bir gün dikkat etsen eksiye bile inersin.Kızlar benim duraklama ve hiç dikkat etmeme dönemi
Inşallah bu da geçecek diyorum
50.9 um bu sabah ( en az en son gördüğüm 50.7)
kolay gelsin canimgunaydın
giremedim hem tatil hemde kıs hazırlıklarına basladım kızlar hersey yolunda
haftasonu kaçamagı olarak mercimekli köfte ve patates salatası
2 top dondurma yedim.
sabah tartıldım 100.2 cıktım o kadar sevinçliyim ki
hergun 3 lt suyumu ve sporumu yapmaya calısıyorum herkese kolay gelsin. :)
vaaooovv maşallah canim.Günaydın canlar
Geçen hafta 71.4kg
Bu hafta 68,2kg
Fark 3,2 kg
Çok şükür ilk defa böyle kilo verimi yazıyorum hep gram yazıyordum darısı diğer haftalara ve bütün grup arkadaşlarıma olsun bugün normal orucum iftara kadar menü bildirimi yok
kacamağa ragmen güzel sonuç.tebrikler canimGünaydın hanimlar
İki gun kacamak yaptim sonuc daha iyi olabilirdi bu hafta yapmiycam inşallah
Gecen hafta :78.6
Bugun:77.8
Fark:-800 gr
Bunada sukur
tabiki.yeter ki kacamak yapma.porsiyonlarini kücuk tut.bak haftaya 95 e düsersin.Günaydın
Bu hafta 97.5
Gecen hafta 98.8
Fark 1kg300gr
Hiç hiç beklemiyordum çok mutlu oldum. Sağlıklı beslenip ısrarla devam edince gidiyor kilolar Allaha çok şükür
masallah.kacamaga ragmen sonuc süper.Merhaba
Geçen hafta 58.1
Bu hafta 56.5
Kilo kaybı 1.6 oldubir gün kaçamaklı geçti dışardaydım bu hafta daha fazla spor ve su içmek hedefim ...
tebrikler canimGecen hafta 68.2
Bu hafta 67.2
Fark 1 kilo
ödem daha fazla atilir canim.yağdır o yağGünaydın kızlar. Hepinize musmutlu Bir hafta diliyorum Ben iki gün önce başlamıştım Başlangıç kilo: 75. Güncel kilo: 74,5. Fark:-500. Büyük İhtimal ödem attım bu kadar kısa sürede Yağdan gitmez ama olsundu bunu görmekte güzel
İlk defa 98 saat tuttum ondan önce 42 yada 43 saat tutmuştum normalde tek öğün besleniyorum 20/4 if yapıyorum darısı siz arkadaşlarımasupersin
kaptana yakisir eksiimassallah yaaa darisi herkese bana
2 ay icin inanilmaz bir sonuc.. Devamını dilerim
Oyhhh oyhhh harika. Kac gunde bir uzun oruc tutuyosun? Kac saat?
niye üzülüyorsun ki.bir gün dikkat edersin.olur biter.haftaya eksiye dusersin.kilo vermek zor is.her zaman bi iniş çıkışı vardir.bunu böyle düsünmezsen motive olamazsin.Hah korktuğum oldu kilom 64.5 artı 500 gr olmuşum ama yeşil çay ve kiraz sapı çayına ara verdiğim bi haftaydı tasikardi olunca bu hafta onu da halletcem inşallah üzgünüm
misafirlikten bolca eksiyle dönersin insMerhaba ben 3 gundur bildirim yapamadım elimden geldıgınce dikkat ediyorum malum misafirim kilo bildirimi yapamayacağım gecen hafta neyse onu yazabilirsiniz haftaya da kilo bildirimi yapamayacağım ondan sonra hersey duzene girecek tek guzel olan sey burda tamamen organik besleniyorum 2 ogun yiyorum ekmek ve turevlerını tuketmıyorum kaldıgım yerde bı dolu ceviz ve badem agacı var onlarla kahvaltı yapıyorum aksam da ne yemek varsa artık yuruyuste yapıyorum mesela dun 2 saat yurudum
Geçen hafta:65.5Kızlar yarın umarım iyi sonuçlar alırız❤
çok merak ediyorum bu hafta çok uzun oruçta vardı umarım bir rekor gelir
Bildirimlerinizi 14 e kadar bekliyorum
Bu hafta kilo
Geçen hafta kilo
Fark olarak yazarsanız sevinirlm
Yarın biraz yoğun bir gün sabahtan umarım öğleden sonraya sarkmaz listeyi vaktinde yapmaya çalışacağım inşallah
pandemiden korkup spora gitmedim bu hafta hiç evdede yapmadım bari yürüyüm dedim bugun 10.000 adım attım akşamda youtubeden spor videosu yapacagım sporsuz olmuyor reglde bitti dün sonunda artık normala dönebirimTeşekkürler canım maşallah sende az vermemişsin gayet iyi vermişsin sporda pilatese ağırlık verirsen vücudunu sıkılaştırır o zaman istediğin elbiseye rahat girersin sen maşallah azimlisin o elbiseyi genişletmeden içine sığacaksın ben inanıyorum sana hiç üzülme
98 saat mi? helal olsun gerçekten ben şokkkİlk defa 98 saat tuttum ondan önce 42 yada 43 saat tutmuştum normalde tek öğün besleniyorum 20/4 if yapıyorum darısı siz arkadaşlarıma
Olsun kanks bundan sonra daha çok çaba gostercz, bak bu haftaki hedefimiz bir gün hariç hiç kacamamak yapmamak olsun ne dersin benim yarın misafirim var yarın ister istemez kaçacak ama sonra tartı gününe kadar çok dikkate dip su direnci kırmak istiyorumGeçen hafta:65.5
Bu hafta:65.5
Fark:0
Bugün farklı tartıda tartidlim, evime geldim çünkü. 300 gram kadar fazla tartiypr,muhtemelen vermisimdir ama bu tartı için sonuç böyle.
Vallahi bende şok avakado da şok98 saat mi? helal olsun gerçekten ben şokkk
Valla ben 24 saati zor tamamlıyorum.Vallahi bende şok avakado da şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?