- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- 158
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #8.801
Çok ilginçler ya kiloluyken de kendine bakmıyorsun, zayıflayınca da kendine bakmıyorsun
Ben zayıflayınca da uzun zamandır görmeyen birkaç kişi noldu diyor bi sıkıntım varmış ki zayıflamışım
O ne ya evlilikle de bağlantı kurmak ne alaka. İnsanlar iyicele şaşırdı
Katılayım valla biraz dkkt etmem lazımm yediklerimeeCnm katıl aramıza o zmn
iyi pazarlar kaptanim.İyi pazarlar güzel hanımlar
Keyifler yerindedir umarım
Kıskanç vatandaşları bırakın oldukları yerde sinir içinde yaşamaya devam etsinler yazık onlara bazen çok üzülüyorum o sarmaldan çıkabilmeleri mümkün değil
Bugünü de inşallah iyğ geçirelim beslenme spor olarak yarın tartı günü iyi sonuçlar alalım
Yüz hatların çıkmış bak daha da güzelleşmişsin diyen olsa keşkeHerkeste aynı dert yakilo verdiğime vereceğime pişman oluyorum yüzün çökmüş lafı hep söyleniyor, ben halimden memnunum keyfimden veriyorum kilomu millete dert oluyor
Umarım güzel sonuçlar alırız hep beraberiyi pazarlar kaptanim.
yarin tarti var çok heyecanliyim.
bakalim yarın ne yapacaz
Rica ederiz canım , hoşgeldin tekrarKonu sahibinden cok özür dilerim kaldıgım yer acıkcası dag basıydı harika yerler gezdim gordum telefonu unuttum adeta İnternet cok cekmedıgınden bildirim de yapamadım zaten yapacak bir bildirimim de yoktu acıkcası 2 kilo alıp gelmısım biliyordum kilo alacağımı oraya gidince ama 2 kilodan fazla hakkın yok diyordum ve dedıgım gibi olmus 2 kilo aldıgıma sevindim
76.3 kilo olmusum pzt yazacaktım ama aklımdayken bildireyim dedim yarın itibariyle diyetime devam zaten cok ozledım diyetimı allahın izniyle 18/6 duzenıyle gumbur gumbur geliyorum
Hoş geldinKonu sahibinden cok özür dilerim kaldıgım yer acıkcası dag basıydı harika yerler gezdim gordum telefonu unuttum adeta İnternet cok cekmedıgınden bildirim de yapamadım zaten yapacak bir bildirimim de yoktu acıkcası 2 kilo alıp gelmısım biliyordum kilo alacağımı oraya gidince ama 2 kilodan fazla hakkın yok diyordum ve dedıgım gibi olmus 2 kilo aldıgıma sevindim
76.3 kilo olmusum pzt yazacaktım ama aklımdayken bildireyim dedim yarın itibariyle diyetime devam zaten cok ozledım diyetimı allahın izniyle 18/6 duzenıyle gumbur gumbur geliyorum
Yavaş yavaş başla bence zaman içinde toparlanır buralarda olursanKatılayım valla biraz dkkt etmem lazımm yediklerimee
Uzun zamandır yapıyorum aslında 2 ayı geçti neredeyse ama işte gevsedim biraz ama hergun sizden motivasyon alıyrm iyi oluyor vercegm kilo azaldı istikrarda sıkıntı yok bozmuyrm ama iste yediklerim birazcık sey ama tek ögünle dengelemeye çlşyrm işede yarıyor gibi ama biraz dha hızlı olablr yediklerimee dikkat edersem uzun sürmez falan filan işte kaptanım inş düz 60 oldgum zamanda müjdemi veririm sizeeYavaş yavaş başla bence zaman içinde toparlanır buralarda olursan
Ayyy okurken daraldim sen nsil karsina almis dinliosun canim bole insanlari. Demorilize insanlarla selamlasmam bile. Cunku hayatima olumsuz birsey katmasin diye. Muattap bile olma aman
Onu desen evi taslarlar heralde bu zihniyetlerEvli barkli kadinsin Kilo verip napcan diyen bile varoyle diyen aslinda 2.yi alacam demek var ama cok ciddiye falan bi toplumuz sonra laf cikar 2.yi ariyo diye diyemiyorim
Slm canlar.. bugün pazar.. baya normal yiyorumyazmadam daha iyi.. iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?