aranızda ayrıldığı sevgilisi ölen varmı?

bızım bır avukatımız vardı ısmı mehmet baska bır dava nedenıyle tanısmıstık Babamla ıletısıme gecmesını hep ben sagladıgımdan gorusur olmustuk.Daha acemı oldugundan :) kartında msn adresı vardı maıl adresı olarak eklemıstım hemen kolay ıletısıme gecmek ıcın.Oyle basladı tanısmamız babam sureklı kendısıyle yuz yuze gorusuyordu cokta severdı kendısını fakat bızım karsılasmamız nasıp olmadı.Benı konusurlardı hatta.Babam bana bıraz kızsada.Benı hep ofısıne davet ederdı,cay ıcmeye;gecmeye vs. nedenlerle gorusmemızı saglayacak bırsuru sey teklıf ederdı o yaslardakı korkudan mı,ben ona denk gelmem korkusundan mı bılemedıgım su an hatırlayamadıgım bı nedenden oturu hep reddederdım.Ama tabıkı ılgım vardı cok buyuk bı heyecan.Her konusmamızda kelımelerı ozenle secer karsısında dıkkatle konusurdum.Derken zaman gectı bızım ıletısımımız zayıfladı.Fakat yınede gorusuyorduk.gun geldı babamı ve enıstemı kaybettık bı trafık kazasında.Cok acı bı donem gecırdım karsı tarafı dava etmek ıcın ılk onu aradıgımı hatırlıyorum ılk ona sıgındıgımı hemen aradım .Ilgılendı kendısı ofısıne cagırdı.Gıttık gorustuk kıbarlıgı,ıncelıgı,zarıflıgı o sıcaklıgıyla sıgınılacak bı lıman gıbıydı.ış harıcı gorusmuyorduk gercı fakat cok sık gorusuyorduk.Zamanla dava devam etmeye zaman gecmeye gorusmeye devam ettık.Telkınlerıyle ,tavsıyelerıyle onume ısık tuttu bı nevı. Zamanlardan oyle bır zamankı sessız cıglıklarım yerı gogu ınletmıstır belkı. Ofısınde ıslerıyle ılgılenen bır kac avukat vardı.Bana bır telefon geldı davayla ılgılı bılgı ıstedı.Bende sorularına cvp verdıkten sonra kendısıne Mehmet beyden baskası ılgılenmezdı bızım davamızla deyınce aldıgım cevapla resmen yıkıldım.Babam gıbı oda trafık kazasında hayatını kaybetmıstı... Bende kendımı kaybetmıstım.Cok sey gordum hayatta onsuz olmama ragmen dık durmamı hala ona borcluyum belkıde soyledıklerını dusunup kuvvet bulmaya calısıyorum yınede... Allah'ım bı dahasını yasatmasın ama artık daha olmem gıbı gelıyo ınsana daha yıkamaz sankı hıc bırsey benı....Nur ıcınde yatsın tum olmuslerımıze Allah rahmet eylesın.Tum sevdıklerını kaybeden dostlarım hepınızın başı sagolsun...

insan bazen en sevdiği insan canını yaktıkca ölsede iyi hatırlasaydım diyor belki saçma kimsenin ölmesi istenmez ama canını yaktıkca insan düşünmekten alamıyor kendini

allah kimseye ölüm acısı vermesin ondan ayrı olduğum hr dkika beni yio bitirio ama onunla aynı şehirde yaşadığımı bilmek onnda aynı havayı soluduğunu blmek acımı azda olsa hafifletio

Allah tüm sevenleri ayırmasın senağlama

nerden aklına geldi be böle bi konu açtın :mymeka:

kuzenim vefat etti sevgilisi hollandadaydı o gün uçtu geldi yıllardır kendine gelemedi :çok üzgünüm:

arkadaşımı kaybettim kız arkadasım onu çok seviyordu ama bi türlü birleşemiyolardı vuruldu gitti senağlama kız arkadaşım şoka girdi

Benimde amcamın kızı ve sevgilisi çok seviyorlardı birbirlerini ben baya küçüktüm onlardan... belki 15 senelik mevzu..
Sonra amcam öğrenmiş kuzenimi okuldan almış ve evden dışarı çıkarmamış :çok üzgünüm:
Sevgiliside öyle bunalıma girmişki
Bi sabah perdeyi açıp balkona çıktıklarında sevgilisi evin önündeki ağaca kendini asmış olarak görmüşler mafoldumben
Ne kadar vicdan azabı duysa az tabi amcama
Sevenleri ayırmasınlar :gitme:

benimde bir arkadaşım ve eşi çok çok severek evlendiler hatta kaçtılar yaşları 17 di o zaman ikiside okuyolardı 10 yıllık bir evlilikten sonra 20 gün önce bir trafik kazsında beraber öldüler arkadaşım son nefesinde bile eşini sormuş nasıl die halbuki o ondan önce ölmüştü bile bu arada çocuğuda öldü

allah kimsenin başına vermesin sewgilinin ölmesi dayanılmaz bişey hele de çok sewiyosan benim de sewgilim ölmek üzere beyin kanseri hiç umut yok hergün ölümü bekliyoruz ve ölüceğini biliyo hergün ağlıyo ölmek istemiyorum diye hayallerim var seninle ewlenip çocuklarım olsun istiyorum diyo hayatta tek istediği şey bi yuvasının olmasıydı ailesiz büyüdü içinde ukte kaldı hep hayat tiyatro sahnesi arkadaşlar sırası gelen çıkıp oynuyo ve gidiyo sadece izliyoruz ben hergün ölüyorum onsuz bi hayat geçirmek zorunda olmak ona bidaha dokunamamak koklayamamak sesinini duyamamk bunların düşüncesi ve kabullenilmesi çok zor inanın çok acı bişey sediklerinize sarılın sımsıkı 3 günlük dünyada üzmeyin birbirinizi bakarsınız bi gün çok geç olmuştur

Allah yardımcınız olsun allahtan ümit kesilmez belli olmaz inşallah iyileşir..

allah cidden kimsenin başına wermesin.benmde arkadşımın tanıdığına olmş.arkadşm onnla aynı mahallede kaldığndan bilio ..iki sewgili birbirlerini çok sewiolarmş deli gbi.ama aileleri wermiomş.kız mı çocuk mu ne alewiymş.bu yüzden.sonra bunlar ikisi kaçmışlar.kızın babası bulmş bunları.oğlanı öldürmş. kızı dha 3 4 hafta oldu göreli göstrdi arkadaşm.arkaşlar kızda saç kalmamş çoğu döklmş.beyazlamş.kız sewgilisi öldükten sonra kafayı yemş o öldü öleli ağzını bıçak açmıomş.kızlar halini gördüm ama nasıl içim yandı warya bn bile onu görnce öldüm öldüm dirildm derler yha o hesp oldu maalesf kızı gördm suratı fln güsel gencecik yha werseler ölürlerdi snki alsnlar şmdi kızınn turşnunu kursunnlar.ailede pişman olmştrda neye yarar iş iştn geçmş ne yazıkk ki :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
yıllar önce arkadaşımın sevgilisinin abisiyle çıkmıştım 2 hafta kadar sanırım çok oldu çünkü bana parfüm hediye etmişti hatta bir fotoğrafımız bile vardı onu kesmiştim sonradan çok evlenme heveslisiydi bende yaşım küçük istemiyorum deyip bitirmiştim olayı çünkü aşık değildim yine yıllar sonra eşiyle gördüm onu sevindim hatta çok istiyordu evlenmek hatta beni görünce utanarak başını öne eğmişti neyse kuzenini tanıyorum halada görürüm 4-5 yıl önce muhabbet arasında dedim mustafa evlenmiş hatta hanımıyla gördüm falan dedim sahi siz mustafayla çıkmıştınız dimi dedi evet kısa bi dönem dedim gülerek mustafa öldü dedi tabi ben şok kötü ya insanın tanıdığı birinin ölmesi dedem 7 ay önce öldü onun bile etkisi devam ediyor çok çok sarsıcı ölümden daha kötü acı yok

ayrılmak istediğimde ,kendimi silahla vururum diye tehtit eden biri vardı da ölmedi.
erkek adam kendimi vururum demez,haber vermeden kafasına sıkar dedim.:mymeka:

Çok korkunçç nasıl vicdansızlıktır bu böyle. Çok üzüldüm okuyunca.benneyaptımki

Ben de bu soruyu soruyorum arada bir kendime. Ayrılmak da ölüm gibi ama ölüm bambaşka.Bir daha hiç göremeyeceğini bilmek berbat olurdu, umutlarının kökten tükenmesi demek bu. Allah yaşatmasın böyle bir durumu kimseye.Ben kesin bunalıma girerdim. :1no2:

ona çok kızgınım hayatımda asla bir daha karşılaşmak istemediğim bir insan ama yine de değil ölmesini tırnağı taşa bile değsin istemem,çok zordur heralde...

nasıl bir hırstır ki bir babanın gözünü bu kadar kör ediyo,Allah ıslah etsin böyle insanları gencecik bir cana kıyarak kimi mutlu ettiler,namuslarını mı temizlediler,insanlık mı oldu bı yaptıkları:1no2::1no2::1no2:

komşunun kızı daha 6 aylık evliydi 4 aylikta hamileydi esini gecen ay trafik kazasinda kaybetti
ve bebegide üzüntüden düsürdü gecen gün gördm sirf kemik kalmis üzüntüden rabbim kimsenin basina vermesin :S

2006 yılında biriyle çıkıyordum o vakitler.kötüde ayrılmadık anlaşamıyorduk karşılıklı ayrıldık.geçen sene aklıma geldi netten arıyım bakıyım napıyormuş die merak ettim.etmez olaydım.aracıyla kaza yapmış vefat etmiş.kaza fotoları vardı.eski hattımda kardeşinin tel.i vardı aradım hemen doğruladı oda.elim ayağım buz kesti inanamadım hala yazarken bile ellerim titriyor.her ne kadar ayrılmış olsakta insanın yine içi parçalanıyor.şimdi onun için tek yapabildiğim şey ruhuna yasin okumak dua etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…