ayrıldım hemde daha dün kendim istedim dayanamadım sebepte neydi görüşemiyorduk görüşüceğimiz gün bir şey çıkıyordu olmuyordu bir türlü kısmet mi değildi kader mi değildi bilemiyorum ama bildiğim tek şey var onu çok seviyorum ve aldığım haberlere göre çok hızlı bir şekilde evden çıkmış arabayla umarım rabbim onu korur başına bir şey gelmez şu anda herkez beni suçlu görüyor nasıl bitti dersin diye ama yapamadım dayanamadım onsuzluğun acısını fazlasıyla yaşamama rağmen bitsin dedim ben bitti desemde o kabul etmez beni bulur dedim ama bana bensiz mutlu olursun engel yok artık sevdiğim hoşçakal diye mail atmış zaten ondan sonrada haber yok ve bu mübarek ramazan aynıda ne olur rabbim ona bir şey olmasın yaşadığını biliyim yeter dönmesin bana ama yeter ki yaşadığını biliyim hayatta olduğunu:gitme:
Benim başıma geldi..Ayrılmıştık çünkü askere gidecekti istemedi beni..Sanırım 6 ay felan sonra askerde şehit haberi geldi. Çok kötü günlerdi, çünkü ben hala onu çok seviyordum, ilk aşkımdı benim o..Ona böle özlem duyerken ölümünü kaldıramadım. Günlerce ağladığımı, uyumadığımı bilirim. Benim yas dönemim çok çok uzun sürdü...yaklaşık 5 sene kadar..
Şimdi düşünüyorumda keşke o kadar hırpalamasaydım kendimi, keşke içime o kadar kapanmasaydım, keşkeler öle çokki...
allah kimsenin başına vermesin sewgilinin ölmesi dayanılmaz bişey hele de çok sewiyosanbenim de sewgilim ölmek üzere beyin kanseri hiç umut yok hergün ölümü bekliyoruz ve ölüceğini biliyo hergün ağlıyo ölmek istemiyorum diye hayallerim var seninle ewlenip çocuklarım olsun istiyorum diyo hayatta tek istediği şey bi yuvasının olmasıydı ailesiz büyüdü içinde ukte kaldı hep hayat tiyatro sahnesi arkadaşlar sırası gelen çıkıp oynuyo ve gidiyo sadece izliyoruz ben hergün ölüyorum onsuz bi hayat geçirmek zorunda olmak ona bidaha dokunamamak koklayamamak sesinini duyamamk bunların düşüncesi ve kabullenilmesi çok zor inanın çok acı bişey sediklerinize sarılın sımsıkı 3 günlük dünyada üzmeyin birbirinizi bakarsınız bi gün çok geç olmuştur
"Keske ölse" diyen biri gercekten sevmis olamaz. Cünkü sevmek o kisiyin iyi olmasini, mutlu olmasini istemektir. "Baskasinin olacagina ölsün" düsünceci bencilliktir ve bu sevgi olamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?