Arkadaşım, evli bir adamla birlikte kendimi iyi hissetmiyorum.

Sakın dekana falan gitme. Böyle durumlarda genelde hoca korunur.Üstü kapatılır. Malesef durum böyle. Hocaya senin şikayet ettiğin bile söylenebilir.

Hayır olamaz. Kız bizzat seviyor.

Bence uzak dur sen sanada sıçramasın pislikleri yok neden söylemedin bize diye kızın ailesinden tepkiler öfkeler bile duyabilirsin sen ikaz etmişsin gerisi ona kalmış ...kabak senin başına patlamadan uzaklaş derim ....

Bu arada bu olay söylentiden öteye geçip herkes tarafından bilinirse görülürse, o kariyerini çok düşünen şerefsiz hoca, muhtemelen kıza iftira atacaktır kendini aklayacaktır. Ortada kalan kız olacak. Bi zarar gelecekse kıza gelecek. Eninde sonunda bitecek bu ilişki ve kız zarar görecek. Mezuniyeti bile yanabilir. Bunu da söyle arkadaşına

bu olayın aynısını benim arkadaşım yaşıyor.. hatta 7. sayfaya kadar okudum aynı kızdan mı bahsediyoruz diye ama seninki öğrenci evinde kalıyormuş.. bizimki ailesiyle kalıyor.. adam 25-30 yaş mı ne büyük kızdan.. bizimkinin yüksek lisans yaptığı ünide hoca.. ve evli.. kız şu an duygusal boşlukta adam ilgi göstermiş bu da kapılmış ama olmayacağının farkında, ben de uyardım yalnızlıktan öyle hissediyorsun deden gibi neredeyse, bırak konuşma yüz verme filan dedim.. bilmiyorum benden gizli görüşmeye devam eder mi, inşallah etmez.. senin arkadaşına yapacağın en güzel şey "o adamla olamazsın, hem de evli, sen duygusal boşluktan dolayı ona karşı bi şey hissettiğini sanıyorsun"filan diye güzellikle konuşmak..

zor bir durum ama arkadaşlığına devam edersen evli biriyle birlikte olan birinin arkadaşı olacaksın yani onaylamış gibi oluyor. tepkini verirsen ve etrafında kimse kalmazsa belki hatasını anlayıp kendine çeki düzen verir. ilerde başını taşlara vuracak kendisi çünkü, gençliği gittiğinde..

Bulbul gule goturur karga copluge.
Dahada guzel bi deyim vardir " bana arkdasini soyle sana kim oldugunu soyleyim". Ucu sana dokunucakmi? Evet dokunucak uzun vaadede.
Sen bu kizla arkdasligini surdurdukce o kiz ifsa olundgunda sende " evli erkeklerle dusen kalkan kizin arkdasi' damgasi yiyceksin. Ben olsam son caydirici bi konusma yapardim ve arkdasligmi keserdim.

Arkadaşınız kaç yaşında? yani hadi 20 yaşında olsa adam 48 yaşında demektir yani nasıl sevebiliyor? o yaşta da zaten çok erken yani. Hiç mi genç erkek kalmadı etrafında da buna takmış kafayı hani genç falan olsa anlarım. Siz uyarınızı yapmışsınız yapacak bir şey yok ama arkadaşlığınızı sürdürmekle onaylamış olmuyorsunuz vicdanen siz niye rahatsız olasınız ki. Kendisi yaşayacak görecek.

21 yaşındayız.
Benimde ilişkim var, 12 yaş büyük benden.
Koskoca adama bakıyorsun deyince oklar bana dönebilir. EE sende yapıyorsun olacak.
Adam evli diyorum ama mutsuzmuş duygusal açlıktaymış diyor. Sevmiyor diyor. Nerden vurcağımı şaşırdım.

Uyarılarına ragmen yaptığı hatada kararlıysa...

Kesinlikle uzak durmalısın !!!

Zaten farkediliyor diyorsun... Sana da insanlar pek saglam gözle bakmayabilir.. Benden söylemesi ....

Onların hepsi kızı elde edebilmek için sunulan bahaneler canım...
Adam yıllarca duygusal açlıktan ölmemişse bundan sonrada bunu dert etmez.. Sadece kızın çıtırlığı cazip geliyor hepsi bu !!!!

Eğer sessiz kalırsanız ilişkisini onayladığınızı düşünebilir.. aranıza mesafe koyarsanız birşeylerin yanlış oldugunu dusunebilir.. Sürekli caydırıcı konuşmalar yaparsanız bi yerde size öfkelenip sizi hayatının dışına kendisi koyabilir.Sürekli başına gelebileceklerle ilgili irite edici tabloları önüne koyun..Başına gelebilecekleri, kariyerini ve eğitimini mahvedeceğini; Ortaya cıkması durumunda karakterine ve ahlakına bırakacağı lekeden bahsedin.. Yada hiç uğrasmayın kadınlar klubune uye olsun..

O dönemlerde kızların ilgisi olabiliyor hocalarına, yaşla da alakalı bence neden dersen benimde bir hocam vardı ve inanılmaz tatlı bir adamdı. Hani birimize ilgi gösterse sınıfça ilgisine tav olurduk yani Bir de hoca karizması diye bir şey var. Ben kızın leylalığını anlayabiliyorum ama bu işin sonu felakat kızın bir an önce uyanması lazım. Adama bir şey olmaz her şeyin sonunda afedersiniz kız ka..ş..r olur çıkar, yazık.
Senlik bir şey yok, sen uyarını yapmışsın, biraz mesafe koy arana pek ilgilenme onunla. Anlasın o da tepkini

Senlik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Demek ki arkadaşının da hata yapıp olgunlaşması gerekiyor. Bence karışma sen zaten yanlış olduğunu söylemişsin. Zira o kafaya koymuş karışsan da elinden bir şey gelmez, o bildiğini okur.

Ufaktan uzaklaşman en doğrusu olur sonuçta arkadaşlık görevini yerine getirmişsin konuşmuş,görüşünü açık açık bildirmişsin yapacak başka bişeyin kalmamış yetişkin bi kadın var karşında hiç bulaşma ailesine filan bence

Benim arkadaşımda birlikteydi ben tehdit etmiştim.
Şimdi de her kocasını kiskandiginda gözünün içine bakıyorum imali imali

Onu bunu bilmem. 2.kadın olmaya da karşıyım her yerde yazarım ama okul bitmeden bu kız bu hocayı postalarsa hiç bir dersten geçemeyeceğinin de bilincindedir inşallah. Bu okul bitmez kardeşş, Allah vere de gebe kalmasa

Daha 3.senesi birde.
Bulaştı bir boka, temizlesin dursun.

İlişkiyi yaşayan oyken sizin kendinizi kötü hissetmenizi anlamadım.Her koyun kendi bacağından asılır derler ki aynı okulda da değilseniz ucu size dokunmuyor bırakın ne hali varsa görsün.50 yaşındaki adamın hoca da olsa ne karizmatikliği olacak?Arkadaşınız ikinci kadın olmanın verdiği ruhsal hazzı yaşamak istiyor bence o yaştaki adam bana baktı benimle aldatıyor ben etkiledim bilmem ne....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…