Arkadaşım kapanıp açıldığımı yüzüme vurdu

Cok ağır bir söz var zamanında canım atalarımız söylemiş, arkadasınıza ithafen söylüyorum "öyle g.. e böyle y... k!" hadi ben gittim.

İlk kurşunu sen atmışsın geri sekmiş.. Kimse kimseyi açık, kapalı dekolteli, çarşaflı diye eleştiremez. Seninki espri falan değil direk küçük düşürmek!!!

Az bile demiş ağzına sağlık ben olsam sen baba öğretsene derdim

aile zoru ile kapanıp çevre baskısı ve hatta çevre zoru ile açılan hanım kızlarımiza coook üzülüyorum..
zira açılmayı farkli algılayıp birer kabak çekirdeğine dönüşüyorlar..yigidin malı meydanda misali..
sonra böyle arkasindan konuşulan tokat gibi yüzüne carpiyor..
Ne demeliyim diye sormuşsunuz..
Hayvanlar bizden daha açık..onlar mi daha medeni yoksa biz miyiz diye sorun bence

Hayır zaten kadının giyimine, makyajına, cümlelerine, kahkasina vs bu kadar laf eden erkek varken bir de kadınların nu lafları etmesi. Asıl erkekleri susturmamız gerekirken. Bir rahat bıraksalar şu kadınları keşke. Arkadaşınız da dahil.

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim arkadaşınızın yaptığı resmen kadının kadına uyguladığı şiddet. Ayrıca kızı konuda neden "çok erkekle takılan kız" olarak anlattığınızı da anlamadım.

bence yerinde bir cevap olmuş bu cevabın karşısında bir bardak su içip sonra ağlamaya başayabilirsin kapak sesi buraya kadar geldi çünkü... üüüüüü

Daha beterini hak etmissiniz. Hemcinslerimin bu kadar amiyane söylemleri beni tiksindiriyor. Bu arada gerçekten siz açılınca erkek mi düşürdünüz.

şaka ağır karşılığını haketmiş bence sen mi arkadaşın mı kim anlamadım ilk şakayı yapan kişinin özür dilemesi gerekir üstüne bir de alınıp küsecek mi

Ben de olsam oyle bir espiriye(?) tam da bu karsiligi verirdim. Hatta ozur falan da dilemez daha da muhatap olmazdim
Espiri dediginiz seyin cok terbiyesizce oldugunun farkinda misiniz? Bir de alinmissiniz.

kız az bile demiş bence ''düşürüyor musun'' kelimesine karşılık başka bi kelimeyi kullanmadığı kalmış resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…