Arkadaşıma,kocasının kendisini aldattığını söylemeli miyim?

tabiki, sen sakin bir sekilde soyle ki o paniklemesin, eylul dedigi gibi sen esini dondurmacida oturuyorken gordum deyince arkadasin dogal olarak kim diye veya nasil biriydi diye soracaktir..
aldatmaymis gibi davranma, normal davran, senin icin bu bir aldatma olsa bile sen sadece arkadasinin ip ucu vermis olursun, gerisi ztn kendiliginden gelir.

eğer eminsemm veee bu beni rahattsız ediyorsa arkadasım bana ınansın yada ınanmasın ben yinede söylerdim. En azından vijdan azabı cekmez celıskıye dusmezdım

bir konuda genel-geçer bir doğru yoktur..

arkadaşın çok samimi bir arkadaşınsa söylemeye değer.. ama tabi şayet sana inanacak kadar sana güveniyosa.. çünkü elbette ki kocası inkar edecek.. o inkar ettiğinde arkadaşın sana mı inanır kocasına mı? eğer sana inanacaksa söylemeye değer.. çünkü kocasını affetse bile, en azından adam karısını kaybetmek istemiyosa aldatmayı keser..

buda bir yontem, bastan bunu dusunmustum ama uyuyanprenses arkadasi ile dedigimiz gibi yaklasirsa, esine de sorar arkadasim seni gormus falan filen de esi de uyanirdir herhalde ve yaptikalrindan vazgecebilir.. yani insallah..

facesindede bişeyler var diyosun görmüyormudur karısı onları _? :26:

canım adam öğretmen facede arkadaş listesinde binlerce öğrencisi felan var sayfasında herkes bişeyler paylaşmış çok fazlaca
bir kere ben dedimki arkadaşımdayken eşide vardı
bu olayı öğrendikten sonra
mahsus face konusunu açtım
yaa abi seninde bir ton arkadaşın var öğretmen olmak böyle bişey herhalde dedim
adamda evet yaa hepsi öğrencim dedi
çocuklar işte ekliyor bende kabul ediyorum etmezsem kırılırlar dedi

sonra arkadaşıma gülerek dedim ki
benim kocam öğretmen olsa ben çok kıskanırım didik didik
bütün öğrenci felan takiplerim herhalde dedim
arkadaşımda dediki evt bazen bende bakayım diyorum ama çok sıkılıyorum bin küsür öğrencisi var hangi birine bakacam dedi öyle kaldı

Bunu bende yaptim, birinin butun kiz olan kizlarin isimlerin biryere yazdim ve hepsini didik didik inceledim. isime de yaradi

buda bir yontem, bastan bunu dusunmustum ama uyuyanprenses arkadasi ile dedigimiz gibi yaklasirsa, esine de sorar arkadasim seni gormus falan filen de esi de uyanirdir herhalde ve yaptikalrindan vazgecebilir.. yani insallah..

evet bence en dogrusu o yani ilk adamla konussun cünkü ona direk giderse belkide bu tamamen bir yanlis anlasilma olabilir...
dogruda olsa bu ihtimalide unutmamaliyiz belkide arkadasin bunlar duymak istemiyor olabilir
yani bile bilede evligiligine devamda edebilir ve sen kara kedi olursun uyuyanprenses bunlar cok ince konular :18:

anladım cnm .. ama bencede sesiz kalma, uygun bi dille anlatmalısın. Hem seni tanıosa güveniyosa zaten kıskançlık,yalan vb şeylerle gelmiceğinide bilir dimi.. yinede zor bi drum :44:

burada aaynı senin yaşadığın durumu yaşamış bi kadın vardı..

aynen arkadaşının kocasını biçok kez görmüştü arkadaşına söylmede çok zorlandı sonundada söyledi..
nemi oldu?

o can ciğer arkadaşı gitti konuyu açan arkadaşa karşı düşman kesildi.
yuvamı yıkmaya çalışıyosuna geldi.
üstüne üstük konuyu açan arkadaşın eşiyle diğer kadında girdi olayın içine
karakola kadar düştüler.

bende arkadaşa söyleme düşüncesindeyken şimdi olsa o bayana asla kadına söyleme derdim...

bence sende bulaşma arkadaş...
sonra yuva yıkan kadın olursun.

arkadaşın sana allah razı olsun demez...

aynen
dogruyu söyleyen 9 köyden kovulurmus

ilk basta ben bunun icin kocasi ile konussun diyordum ama sonra diger arkadaslarla ayni fikirde olmaya baslamistim

ne kotu birsy bu yaa

arkadaşını seviyorsan git konuş diyorum.ama arkadaşının kişiliğe de önemli.hiçbir şekilde kocasına toz kondurmayan tiplerdense suçlu sen olursun

hatta konunun sonunda kavga çıkmış kadına yaln söylüyorirsun falan demişlerdi.

konu kapatılmıştı.

bence çok temkinli ve arkadaşını kaybetmeye hazırlıklı ol

ya aynen iyilik yapiyim derken kadincagiz kendi kötü olmus böyle konulara karisilmaz hakketen biseyler yapmak istiyorsan ozaman adama bir kere de gecende seni görmüstüm kusura bakma selam veremedim gibisinden o anlar senin ne demek istedini zaten belkide korkar alakasini keser

Senin durumunu birebir yaşadım.En yakın arkadaşımın eşini gördüm bende zaten eşi sürekli iş bahanesiyle geç geliyordu oda çok çalışıyor filan diyordu ayda 1 ankaraya gidip geliyordu ne alakaysa iş için arkadaşım hiç öyle kanacak bir tipte biri değil ama herhalde inanmak istiyordu.En sonunda dayanamadım gördüğümü söylemedim ama bence sen bunu bir takip et bu kadarda işi olmaz bir insanın filan diye kulağına su kaçırdım en sonunda telefonda yakaladı mesajları tabi eşinin yüzüne vurmadı bulduğunu öyle devam etti şimdi hala adam geç geliyor telefon konuşmalarına şahit oluyorum hiç karışmıyorum kendi eliyle telde yakaladı hala inanmak istiyor daha ne diyeyimki Bence hiç karışma olan sana olur bende açıkca gördüm deseydim benden kötüsü olmayacaktı ben bunu anladım

[ı]kesinlikle katılıyorum..[/ı]

sevgili -gibiydiler- ne demek??bununlamı diyeceksiniz??emin olmadığınız birşey varsa şüphelenmekte bile haksızsınız demeyin böle ise sakın.. bu konu çok hassas kadın inanmak istemeyebilir yada kocası yalanlarsa büyük ihtimal ona inanmak isteyecektir bunu duymak bi kadının isteyeceği şey değildir çünkü..ve kötü olan siz olabilirsiniz..direkt açmayın konuyu..ağzını arar gibi sorularla yaklaşın arkadaşınıza bence..hani gazetede falan okudum böle diyerek düşüncesini öğrenin ve bunu yani ihaneti kabullenemeyen bi kadınsa başka kısa sürede anlatmaya çalışın..yanında olun..
fakat sevgili gibi derseniz yapmayın dediğim gibi..arkadaş çevresini ve nların bunu nasıl karşıladığını bilemessiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…