Arkadaşlar, Kayınvalidesinin fenalıklarına rağmen yuvasını devam ettirenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
once kndı kızlarına bksınlar
sonra baskasının kızınlan ugrasınlar bnce

ah kızlar hepinizi çok iyi anlıyorum hazel82 canım kıyamam en son seninkini okudum aklımda kaldı allah sabırlar versin sevdiceğinden ayırmasın en kısa zamandada bir bebiş nasip etsin eşinle daha kenetlenin inş.bebek evin havasını değiştiriyor aile bağlarını kuvvetlendiriyor ve aile kavramını dahada anlamlı kılıyor.inş. rabbim kucağını doldursun opuyorumnanaktan Ah arkadaşlar bende çok çektim ve çekiyorum 6 yıllık evliyim 31 yaşındayım ama kendimi 60 yaşında gibi halsiz bitkin umutsuz güçsüz hissediyorum aslında okadar neşeli, konuşkan ve sıcakkanlılığımı eşimin ailesi yüzünden kaybettim :umursamaz:çıkmazdayım

basardim canım neden oldugunu bende bılmııyorum.galıba esımı kendı tarafından bırıyle yanı akrabayla evlendrmek ıstemısler.esımde ıstememıs.akrabasıyla evlencek kadar gerı kafalı degıl.ayrıca sevmedıgı bırıyle evlenmek ıstememıs.galıba ondan.bırde evlenırken para harcamak ıstemedıler.cunku nısan alısverısıne gıderken yuzlerı bır karıstı.altı ustu bohca yapılcaktı.devede yuk alınmıycaktı.nısan zamanı cok kavga etmıs esımle annesı.bana yansıtmadı.hep para yuzunden.haa fakır ınsanlarda degıllerdı.nısanı da kız tarafı olarak bız yapıyorduk.nısana gelmıycem gıt kendın demıs.ne uyuzluklar yapmıs.anlamadım neden ıstemedıklerını.ıyı bır meslegım var,yuzune bakılcak kadar guzel bırıyım ve hoppa bırıde degılım.namusuyla yasayan bıryım.ama yok boylelerıne ıyılık yaramaz.tek kotu bır soz soylemedım.esımede derım.sen soyle.bı hatam oldumu dıye. o da zaten bılıyor bır yanlısım olmadıgını da ondan konusmadı yıllardr onlarla.yaa offf rabbım ıyı ınsanlarla karsılastrsın.boyle kansızlarla degıl.ama allahım nasıl bılırse oyle yapsın onları.cok gunahımı aldılar.

amin canım cok sagol.sen neden bu kadar bunaldın.anlat belkı rahatlarsın.kaynanana yakın mı oturuyorsun

iyi Allahdan kocan yanindaymis onlara uysa cok kotu sansin varmis bari zaten ya esin destekliyecek ya kaynanan ikiside olmazsa evlilikler bitiyor ne yazikki

canım yaa çok üzüldüm durumuna bende çektim kaynanamdan 13 yıllık evliyim 4 yıl ayrı kaldım eşimden 11 yaşında kızm var kızıma annemin evinde doğum yaptım ve 3 yaşına kadar annem de büyüttüm barışalı 9 sene oldu.kaynanam hala aynı yan dairede oturuyo kocam eskisinden daha iyi.ama ne fayda ben benlikten geçtim.30 yaşındayım ama gücüm takatim bitti.manevi olarak bitkinim yani.yorgunum.17 yaşımda evlendim ne varsa sanki dünyada koca kalmıcak:teselli:

ohhhhh! beeee
Sonunda kaynanamda köye gitti nihayet koca bi ohh çektim 3-4 ay kafam rahat
Keyfime yok diyecekkk ohhhh yemin etsem başım ağrımaz ağrımaz orta şekerli kahvem asla! saatini şaşmaz.. mırıldanıp duruyorum..
Stres yok..
Dır dır yok..
Aman evime gelcek mi yine nasıl bunalıma gircem derdi yok..
Şükürler olsun..

hadi gözünaydın canımkaydirigubbakcemile3

ohhh gözün aydın keşke benimkide gitsede kalsa bi kaç ay bende rahat etsen......opuyorumnanaktan

canlarım çok saolun...
Gcen gün komsumdaydım onunda arkadaşı var evli 2 çocuğu var..
Onunda kaynanası yanında..
yaa ben onu yollamaya çalışıyorum o beni diyor senin taktikleri uygulucam bende diyor zavallım..
ınşallah sizinkilerde şöle uzaklara giderde kafanızı dinlersiniz ohhh dır dır yok laf eden yok
Karışan yok
Kocamda saldım çayıra mevlam kayıra zaten geziyorum..
Kocamla başbaşa az kalim oğlumda annemde kalıyor..
Evde rahat giyinip dolanamıyordum bile şu sıcak havalarda..
sort giyme askılı giyme evimin içinde rahat yoktu laf ediyordu..
Soyunup gezcemkaydirigubbakcemile3

ben hepsindende uzak oldugum icin cok sansli oldugumu dusunuyorum izind cok iyi anladim bunu

ev ev ustune olmuyormus evde glin birde kucuk cocuk olunca benimkilerde kucuk olunca rezillik yani erkenden geldim cok sukur evime kavustum evdeki gelinin zaten suratina bakan doyuyordu

bazen dünyanın adaleti olmadığını düşünüyorum benim kaynanam bile diyemicem nişanlımın anne müsvettesi hiç sevmez oğlunu düşünmez ama bugüne kadar oğlu bir dediğini iki etmez en hayırlısıda odur evlatlar içinde ..neyse kaynımın düğün mevlüdünde annemle gittik kadın suratımıza baktı zoraki hoşgeldiniz dedi ve bakmadı yüzümüze..neyse nişanlım küplere bindi anneme sende saygı gösterme artık hak etmiyormuş dedi buraya kadar herşey tamam daha üzarinden fazla zaman geçmeden yine kıymetli oldu dayanamıyorum hiç sevmiyorum onu allahım benim hakkımda ne düşünüyorsa allah kızına versin onun..bende anne kuzusuyum ve hiç kötülüğüm olmadı ...nişanlım ya herşeyi unutur anası kıymetli olursa günün birinde düşündükçe afakanlar basıyor..allah herkesin layığını versin..

yaaa benim anlamadigim kaynanaya kizipta gorumceye beddua edenler gorumcenin ne sucu var ya sahipsiz beddua sahibine donermis tamam gorumcenden cktiysen okey yapmayin ya sunu gorumcenin basina birsey gelincede oh demezssin ins. yazik ya tamam kaynanan ediyorsa gelininden cksin degilmi genc kizlara beddua etmeyin yazik lutfenvereliniortak

kızlarrr tam benlik bir konu.....sevgili kayınvaldem kızının çeyizinin gidiceği gün herkesin içinde şu kelimeleri sarfetmiş biridir.(bugün değilse yarın değilse eninde sonunda ayırıcam.... )kızlar ben neyse elimde kendi kızının çeyizi çıkmadan bunlar nasıl söylenirböyle bir annelik yok. ve dediğinide yaptı.kızı bir yılını doldurmadan boşattı.klava: o yüzden her doğuran gerçek anne değildir.:mymeka: ve bizim aramız.........mümkünse bayramdan bayrama.öyle kırıcı öyle suratı ekşi insanki midem kaldırmıyo.tam anlamıtyla nefret duyuyorum.bizide eşimle çok birbirimize soktu.çok huzurumuzdan etti. ama böyle giderse onuda aynı eve gönderirim.anneler boşanmışlar güle güle geçinsinler........... :umursamaz:

görümcemin yaptıklarını anlatmadım ...
kendisi büyük bir şirkette çalışıyor bende oraya o çalışmadan önce form vermiştim..neyse benim form verdiğimi abisi söylemiş ..gitmiş insan kaynaklarına çıkmış işte benim yengemi işe alırsanız ben madur olucam gibi konuşmalar yapmış görüşme yaptığım kişi işte biz görüştük .......hanımla kendisiyle konuştuk aynı soyisimli iki kişi çalışmadığından sizi alamıcaz dediler kaynar sular döküldü başımdan..gitmiş özelleikle işe girmeyim diye çaba göstermiş..evlenemeyelim diye nişanlımı sömürüyorlar cebinden para bile çalıyorlar sırf biz evlenemeyilm diye..ederim tabii sizinde başınıza gelsin bakalım etmeyin...

görümcemde evli bu arada...kendi kızı mutlu olsun diye kırk takla atan kaynanam bizde mutsuz olalım diye çabalıyor..allah kızından terbiye etsin onu...

hay ağzına sağlık :)

Allah boyle ınsanları ıslah etsın yaa ne dıyelımm nasıl bı zıhnıyet nasıl bı vıcdan yaa

hangi birini yazsam acaba.....
yakın tarihten başlayayım barii
eşim adanalı. bi arkadaşının düğünü vardı. o nedenle hafta sonu adana ya gittik.
girer girmez eve eşimin boynuna atıldı. gece orda olduk hemen yatalım dedik. düğün için bi arkadaşımızda bizimle gelmişti. salonda da klima var. sıcakta hava. siz üçünüz salonda yatın dedi. klimayla serinlersiniz. ben yatamam öyle dedim. ayrı odaya geçtim.
kapını kapatma diye geldi bu defa. balkon kapısını açtım ama öyle kapı açık yatamam dedim.
yattık biz. bu defa sanah girmiş odaya kapıyıda açık bırakıp çıktı dışarı.
eşime dedim kalk kapıyı kapat. sonra kahvaltıda diyorki bana sen o kapıyı niye kapattın.
dedim söylüyorum ben öyle uyuyamam rahatsız oluyorum sustu.
ertesi akşam oturuyoruz balkonda eğildi eşime gel bu akşam salonda yatalım diyo.
2 günede okadar sinir ettiki beni boşanma noktasına geldik yaniii.
sonra o gece ciğer yemeğe çıktık dışarı hep birlikte.
ciğercide oturduk düğünden çıkmış bir grup geldi.
kadının biride oldukça mini bir elbise giymiş
eğildi (eşimin yanındaydı) eşime kadın nasıl frikik veriyo baksana diyor. sonrada ama sen evli barklısın bakma diyo. bende dedim eğer öyleyse en baştan bak demiceksin. kızdı eşimde kızdı. eşimede dedim sende niye bakıyosun
kalktık. kayınpederim arkadaşımızla bizi arabayla götürdü eve baktım kayınvalidemle eşim yürüyerek geliyolar. ve o gece eşim balkonda yattı. annesi yastık getiriyim sana falan diyodu baştan. sonra benim odama girdi uyanık olduğumu gördü. içeri gidip bu defada o kızı yalnız bırakma demeye başladı.

offf off böyle işte deli bi insanla 1000 km öteden de olsa uğraşıp duruyorum. bu uzaklıktan evliliğim çatırdamaya başladı aynı şehirde olsaydık bitmişti herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…