- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi ela
-
ah kızlar hepinizi çok iyi anlıyorum hazel82 canım kıyamam en son seninkini okudum aklımda kaldı allah sabırlar versin sevdiceğinden ayırmasın en kısa zamandada bir bebiş nasip etsin eşinle daha kenetlenin inş.bebek evin havasını değiştiriyor aile bağlarını kuvvetlendiriyor ve aile kavramını dahada anlamlı kılıyor.inş. rabbim kucağını doldursun opuyorumnanaktan Ah arkadaşlar bende çok çektim ve çekiyorum 6 yıllık evliyim 31 yaşındayım ama kendimi 60 yaşında gibi halsiz bitkin umutsuz güçsüz hissediyorum aslında okadar neşeli, konuşkan ve sıcakkanlılığımı eşimin ailesi yüzünden kaybettim :umursamaz:çıkmazdayım
basardim canım neden oldugunu bende bılmııyorum.galıba esımı kendı tarafından bırıyle yanı akrabayla evlendrmek ıstemısler.esımde ıstememıs.akrabasıyla evlencek kadar gerı kafalı degıl.ayrıca sevmedıgı bırıyle evlenmek ıstememıs.galıba ondan.bırde evlenırken para harcamak ıstemedıler.cunku nısan alısverısıne gıderken yuzlerı bır karıstı.altı ustu bohca yapılcaktı.devede yuk alınmıycaktı.nısan zamanı cok kavga etmıs esımle annesı.bana yansıtmadı.hep para yuzunden.haa fakır ınsanlarda degıllerdı.nısanı da kız tarafı olarak bız yapıyorduk.nısana gelmıycem gıt kendın demıs.ne uyuzluklar yapmıs.anlamadım neden ıstemedıklerını.ıyı bır meslegım var,yuzune bakılcak kadar guzel bırıyım ve hoppa bırıde degılım.namusuyla yasayan bıryım.ama yok boylelerıne ıyılık yaramaz.tek kotu bır soz soylemedım.esımede derım.sen soyle.bı hatam oldumu dıye. o da zaten bılıyor bır yanlısım olmadıgını da ondan konusmadı yıllardr onlarla.yaa offf rabbım ıyı ınsanlarla karsılastrsın.boyle kansızlarla degıl.ama allahım nasıl bılırse oyle yapsın onları.cok gunahımı aldılar.
ohhhhh! beeee
Sonunda kaynanamda köye gitti nihayet koca bi ohh çektim 3-4 ay kafam rahat
Keyfime yok diyecekkk ohhhh yemin etsem başım ağrımaz ağrımaz orta şekerli kahvem asla! saatini şaşmaz.. mırıldanıp duruyorum..
Stres yok..
Dır dır yok..
Aman evime gelcek mi yine nasıl bunalıma gircem derdi yok..
Şükürler olsun..
ohhhhh! beeee
Sonunda kaynanamda köye gitti nihayet koca bi ohh çektim 3-4 ay kafam rahat
Keyfime yok diyecekkk ohhhh yemin etsem başım ağrımaz ağrımaz orta şekerli kahvem asla! saatini şaşmaz.. mırıldanıp duruyorum..
Stres yok..
Dır dır yok..
Aman evime gelcek mi yine nasıl bunalıma gircem derdi yok..
Şükürler olsun..
yaaa benim anlamadigim kaynanaya kizipta gorumceye beddua edenler gorumcenin ne sucu var ya sahipsiz beddua sahibine donermis tamam gorumcenden cktiysen okey yapmayin ya sunu gorumcenin basina birsey gelincede oh demezssin ins. yazik ya tamam kaynanan ediyorsa gelininden cksin degilmi genc kizlara beddua etmeyin yazik lutfenvereliniortakbazen dünyanın adaleti olmadığını düşünüyorum benim kaynanam bile diyemicem nişanlımın anne müsvettesi hiç sevmez oğlunu düşünmez ama bugüne kadar oğlu bir dediğini iki etmez en hayırlısıda odur evlatlar içinde ..neyse kaynımın düğün mevlüdünde annemle gittik kadın suratımıza baktı zoraki hoşgeldiniz dedi ve bakmadı yüzümüze..neyse nişanlım küplere bindi anneme sende saygı gösterme artık hak etmiyormuş dedi buraya kadar herşey tamam daha üzarinden fazla zaman geçmeden yine kıymetli oldu dayanamıyorum hiç sevmiyorum onu allahım benim hakkımda ne düşünüyorsa allah kızına versin onun..bende anne kuzusuyum ve hiç kötülüğüm olmadı ...nişanlım ya herşeyi unutur anası kıymetli olursa günün birinde düşündükçe afakanlar basıyor..allah herkesin layığını versin..
yaaa benim anlamadigim kaynanaya kizipta gorumceye beddua edenler gorumcenin ne sucu var ya sahipsiz beddua sahibine donermis tamam gorumcenden cktiysen okey yapmayin ya sunu gorumcenin basina birsey gelincede oh demezssin ins. yazik ya tamam kaynanan ediyorsa gelininden cksin degilmi genc kizlara beddua etmeyin yazik lutfenvereliniortak
kızlarrr tam benlik bir konu.....sevgili kayınvaldem kızının çeyizinin gidiceği gün herkesin içinde şu kelimeleri sarfetmiş biridir.(bugün değilse yarın değilse eninde sonunda ayırıcam.... )kızlar ben neyse elimde kendi kızının çeyizi çıkmadan bunlar nasıl söylenirböyle bir annelik yok. ve dediğinide yaptı.kızı bir yılını doldurmadan boşattı. klava: o yüzden her doğuran gerçek anne değildir.:mymeka: ve bizim aramız.........mümkünse bayramdan bayrama.öyle kırıcı öyle suratı ekşi insanki midem kaldırmıyo.tam anlamıtyla nefret duyuyorum.bizide eşimle çok birbirimize soktu.çok huzurumuzdan etti. ama böyle giderse onuda aynı eve gönderirim.anneler boşanmışlar güle güle geçinsinler........... :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?