- Konu Sahibi ela
-
bazen dünyanın adaleti olmadığını düşünüyorum benim kaynanam bile diyemicem nişanlımın anne müsvettesi hiç sevmez oğlunu düşünmez ama bugüne kadar oğlu bir dediğini iki etmez en hayırlısıda odur evlatlar içinde ..neyse kaynımın düğün mevlüdünde annemle gittik kadın suratımıza baktı zoraki hoşgeldiniz dedi ve bakmadı yüzümüze..neyse nişanlım küplere bindi anneme sende saygı gösterme artık hak etmiyormuş dedi buraya kadar herşey tamam daha üzarinden fazla zaman geçmeden yine kıymetli oldu dayanamıyorum hiç sevmiyorum onu allahım benim hakkımda ne düşünüyorsa allah kızına versin onun..bende anne kuzusuyum ve hiç kötülüğüm olmadı ...nişanlım ya herşeyi unutur anası kıymetli olursa günün birinde düşündükçe afakanlar basıyor..allah herkesin layığını versin..
tatlım ne olursa olsun nişanlının annesidir. sevgi fedakarlık ister ben 1 yıılık evliyim neler yaşadım neler düğün günü kayın validem düğün olmıcak diye tutturdu telefonda birbirimize girdik bir iğneleri nasip olmadı ne eşya ne düğün ama eşim dünya iyisi hayyatımda verdiğim en doğru karar napalım eşim annesiyle görüşmüyor şu anda ama özledi biliyorum eşim hayatım aldığım nefes üzülmesine dayanamıyorum dedim annen ara sor içimde kin nefret var ama napim ölümlü dünyada allaha dua ediyorum allahım ıslah etsin bu çirkinlikler unutulsun içime merhamet duygusunu ver diye benim için sorun değil ama kocam olan ona oluyor bana bişi demiyor ama üzülüyor değermi ben evlendim mutluyum şükür ne yaparsa yapsın ayaıramadı bizi ama o anneeeeeeeeeeee sevdiğin için beddua etme iyi şeyler için dua et canım ki iyilikler bizimle olsun her şerde bi hayır vardır ve bizler sınav için bu dünyadayız iyi olan herzaman kazanıyor
dua ediyorum hep allah düşmanım görünen insanları elime düşürmesin,uzak olsunlar benden bizden aminnnn
aynen katılıyorum sana,kaynana değilmi hepsi aynı,iki yüzlülüğün kitabını yazmışlar...bide ben seni kızım gibi seviyorum demezler mi oğullarının yanında...ben de 5 aylık evliyim,ama 2 aydır ayrıyız eşimle sebep mi kayınvalidem ve anakuzusu eşim..her fırsatta annem de annem.kayınvalidemde amacına ulaştı sonuçta,ne yaptı ne etti ayırdı bizi.şimdi mutlu mu çok mrk ediyorum.
sağol canım,çok üzüldüm canım ya nasıl insanlıktır bu ya..
aslında eşlerde çok iş bitiyor,benim karım o da demezse olmaz ki..herkes ana kuzusu ama bir erkek evlenmiş bir kızı almışsa sorumluluğunu bilmeli...sonra lam mazlumun ahını çıkar aheste aheste..
sağol canım,doğru söylüyorsun iş erkekte bitiyor...benim kayınvalidem dul,öyle olunca da oğlunu benimle paylaşmak istemedi sanki...eşim annesi olduğu için göremiyor tabi annesinin kıskançlıklarını,ama ben hissediyordum,kadınlar hisseder durumu yani...yine de annesidir başımın üstünde yeri var napıyım,beneşimi çok seviyorum dediysemde olmadı,bi yerde olayları artık kontrol edemez oldum...şu mübarek günlerde beni eşimden evimden ayırdı ya ne diyim,allah büyük.allaha havale etmekten başka birşey yapamıyorum....
merak etme hayatım allah büyük kim ne ederse birgün karşılığını alacaktır..doğru söylüyorsun şu mübarek günlerde yuva yıkmak insanlık mı allaha havale etmek en güzeli..
once kndı kızlarına bksınlar
sonra baskasının kızınlan ugrasınlar bnce
aynen aynen aynennnnnnnnnnnnnn
edepsiz terbiyesiz yetiştirdiği kızları gözlerinde melek
senin en ufak davranışın saygısızlık oluyo.
el insaf ya kul hakkı ya yiğidi öldür hakkını yeme bari
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Allahımmmm şu mübarek günlerin hatrına bildiği gibi etsin cümlesini
kimsenin yanında hakkımızı yerde koymasın
en kısa zamanda da gözümüze göstersin inşallahhhhhhhhhhhhh
:Saruboceq:
kayınvalideniz size bunları söylerken eşiniz nerede? anlattınız mı bunları? ne kadar saçma ama anladığım kadarıyla ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz
evet canım ayrı şehirlerde yaşıoruz,
ya ben anlatmak istesem de eşim çoğu zaman dinlemek istemez,
hadinden fazla morali bozuluyo....
ondan bu konuyla ilgili bişi yapmasını beklemiyorum şahsen,:tomato:
anneyle arada kalmak bi insan için zor çünkü...
bunu da kısaca söledim,
senin tavrından beni suçluyo dedim,
olur mu öle şey bi anlık öfkeyle sölemiştir benim annem öle düşünmez dedi:)
anlıcanız;
beni ne kadar sevse de, değer verse de kocadan bana fayda yok:1no2:
bu kadını kendi başıma yola getirmem gerek:jeyyar
bunun çaresini bulursan bize de söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?