Arkadaşlar, Kayınvalidesinin fenalıklarına rağmen yuvasını devam ettirenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım ne olursa olsun nişanlının annesidir. sevgi fedakarlık ister ben 1 yıılık evliyim neler yaşadım neler düğün günü kayın validem düğün olmıcak diye tutturdu telefonda birbirimize girdik bir iğneleri nasip olmadı ne eşya ne düğün ama eşim dünya iyisi hayyatımda verdiğim en doğru karar napalım eşim annesiyle görüşmüyor şu anda ama özledi biliyorum eşim hayatım aldığım nefes üzülmesine dayanamıyorum dedim annen ara sor içimde kin nefret var ama napim ölümlü dünyada allaha dua ediyorum allahım ıslah etsin bu çirkinlikler unutulsun içime merhamet duygusunu ver diye benim için sorun değil ama kocam olan ona oluyor bana bişi demiyor ama üzülüyor değermi ben evlendim mutluyum şükür ne yaparsa yapsın ayaıramadı bizi ama o anneeeeeeeeeeee sevdiğin için beddua etme iyi şeyler için dua et canım ki iyilikler bizimle olsun her şerde bi hayır vardır ve bizler sınav için bu dünyadayız iyi olan herzaman kazanıyor

Artık nefret ediyorum anne kelimesini kesinlikle hak etmiyor..Bir anne oğlunun mutluluğu için susar fekarlık gösterir sanki ben anneyim kayınvalide yani o gelin 46 yaşında nazı niyazı kaprisi bitmiyor anasını satayım kıskançlığı ve ikiyüzlülüğü de bonusu tabi..

canımmm teşekkür ederim ama bu dünya öyle bir dünya ki inan iyi ol sessiz ol hiç sevilmiyorsun zamanında kaynanama neler yapan eltime bile benden fazla değer veriyor kii inan ben varya ayakkabı bağcığını bile anne dur eğilme kilolu ben bağlayim der bağlardım..neler yaptım bayramda bile kabul etmezdi beni nişanlım getircekti neymiş oğluna kızmış benide istemezmiş..o insana ne merhametim var ne insanlığım ..hayat böyle olmayı öğretiyor ne ekersen onu biçersin..nişanlım için bile olsa beni azetmeyen nefret eden (kii anne diye deli oluyordum hiç problemimiz yoktu) bir insana asla merhametim olmaz..oğlunu düşünmeyen fikirsiz gamsız kendi ayarında biri..bayramda kabul ederse giderim bayramını kutlarım saygıda yine kusur etmem kişiliğim bu bozamam kendimi zaten ama insanlığımı merhametimi ona karşı yitirmişim daha doğrusu o böyle istedi..
nişanlımı çok seviyorum 9 yıldır beraberiz onlar yüzünden bırakmıştım onu ,bir daha o hatayı yapmıcam beni yıldıramıcak..halbuki ölümlü dünya ne var kızım desen iyi olsan yaşlılığını düşünsene be kadın sonunu düşün bari yok yok yok...

dua ediyorum hep allah düşmanım görünen insanları elime düşürmesin,uzak olsunlar benden bizden aminnnn

çok üzüldüm canım ya nasıl insanlıktır bu ya..
aslında eşlerde çok iş bitiyor,benim karım o da demezse olmaz ki..herkes ana kuzusu ama bir erkek evlenmiş bir kızı almışsa sorumluluğunu bilmeli...sonra lam mazlumun ahını çıkar aheste aheste..

sağol canım,

Son düzenleme:

merak etme hayatım allah büyük kim ne ederse birgün karşılığını alacaktır..doğru söylüyorsun şu mübarek günlerde yuva yıkmak insanlık mı allaha havale etmek en güzeli..

merak etme hayatım allah büyük kim ne ederse birgün karşılığını alacaktır..doğru söylüyorsun şu mübarek günlerde yuva yıkmak insanlık mı allaha havale etmek en güzeli..

Kesinlikle..Rabbim bildiği yapsın bizlerden ve eşlerimizden uzak..

benimkinin yaptıkları anlatmakla bitmez ama kimsenin yanına kalmıyor,o koca evinde tek başına,ben küçük am sıcak yuvamda kocam ve oğlumlayım

once kndı kızlarına bksınlar
sonra baskasının kızınlan ugrasınlar bnce

aynen aynen aynennnnnnnnnnnnnn
edepsiz terbiyesiz yetiştirdiği kızları gözlerinde melek
senin en ufak davranışın saygısızlık oluyo.
el insaf ya kul hakkı ya yiğidi öldür hakkını yeme bari
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Allahımmmm şu mübarek günlerin hatrına bildiği gibi etsin cümlesini
kimsenin yanında hakkımızı yerde koymasın
en kısa zamanda da gözümüze göstersin inşallahhhhhhhhhhhhh
:Saruboceq:

gösteriyor canım hiç merak etmeee
kızını öve öve bitiremezdi el bebek baktı benim kaynanam benim işime engel oldu görümcem ,kaynanam beni aradı ne dese beğenirsin sen benim kızıma bişey diyemezsin diye yırttı kendini..hem işimden ediyor beni anne kızın böyle böyle yapmış dediğimde de bana telefonda bağırıyor allaha havale ettim ben hep onları ..
allah uzak etsin şimdi kızını evlendirdi o kıymetli kızına kaynanası 3 günlük gelinken (altlı üstlü oturuyor kaynanasıyla görümcem)kafasını çevirivermiş nasıl oluyormuş allah bana yaptıklarını çıkarsın inşallah..beni annemde neliklerle büyüttü kimsenin ahı kimsede kalmıyor merak etme...

Her sene olduğu gibi bu sene de tatile kaynanamın evine gittik...

1,5 ay kaldım ama bana sorun
istanbula dönücem,
otobüse arım saat kala bile attı son dakka golünü-tatlicadiarzu-

oğlu onu sık sık azarlıomuş bunun sorumlusu benmişim,
(azarlama dediği de eşimin arada üf annneee die çıkışması)

kuzu gibi oğlunu ona ben düşman etmişim,
oğlu benimle evli oduğu için bunalımdaymış derdini içine atıomuş,

bi gün derdinden küt die ölüverirse bana bunun hesabını sorarmış,

ben oğlunu inek gibi sağıyo parasını hazır yiyomuşum,

ben masum görünüşlü bi şeytanmışım... falan..

kayınvalideniz size bunları söylerken eşiniz nerede? anlattınız mı bunları? ne kadar saçma ama anladığım kadarıyla ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz

kayınvalideniz size bunları söylerken eşiniz nerede? anlattınız mı bunları? ne kadar saçma ama anladığım kadarıyla ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz

evet canım ayrı şehirlerde yaşıoruz,

ya ben anlatmak istesem de eşim çoğu zaman dinlemek istemez,

hadinden fazla morali bozuluyo....

ondan bu konuyla ilgili bişi yapmasını beklemiyorum şahsen,:tomato:
anneyle arada kalmak bi insan için zor çünkü...

bunu da kısaca söledim,
senin tavrından beni suçluyo dedim,
olur mu öle şey bi anlık öfkeyle sölemiştir benim annem öle düşünmez dedi:)

anlıcanız;
beni ne kadar sevse de, değer verse de kocadan bana fayda yok:1no2:

bu kadını kendi başıma yola getirmem gerek:jeyyar:

bunun çaresini bulursan bize de söyle

sizin varsa öneriniz siz de bana söleyinvereliniortak

edepsizler işte ne söylerlerse söylesinler biz yuvamızda mutluyuz ya ona bakalım kızlar. ben artık cevap veriyorum kaynanama lafı söylüyor oturtuyorum. eşimde iyi yaptın diyo açıkcası. benim kaynanamda oğlumu yiyon azıyon demişti üstelik bende çalışıyorum ve o zaman düğün borçlarını ödüyorduk. bende "dur bakalım orada daha oğlunun ekmeği kursağımdan geçmedi asıl ben oğlunu doyuruyorum" demiştim dili boğazına kaçmıştı. her lafına anında cvp vermeye başlayınca daha kudurdu eşime bir akrını susturamıyorsun felan demeey başladı. eşimde ilk önce sen sus o çok sustu ama ben seni susturamadım madem öyle oda konuşacak demeye başlayınca iyice başladı işte büyü yapmış sana falan filan. eşim hiç onun sözlerine aldanma mecbur susacak yeter seni üzdükelri dedi ve o oldu. şimdi eşim lafı oturtuyor banada kenarda seyretmek kalıyor.
asla ezdirmeyin kendinizi biz sustukça onlar tepemize çıkıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…