- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
Kesinlikle izin vermem bensiz tatile gunubirlik gidip gelcem.desede avucunu yalar. Bensiz ne isi var bir kere diploma almak icin mersine gitti geldide sinir oldum hos gitmesi gelmesi bir oldu kalma durumu olmadi.. bana ters bayanin gitmesi hadi neysede erkek gidemez ikisi bekar bu evli kolay yoldan cikar. Aman ne olcak aman su bu derken ben iyi seyler dusunemem. Hicbir erkek masumda degil imkani olan her turlu aldatir aldatmayan erkek olduguna inanmiyorum ben aldatmasa.bile bakar suzer sinir oldum simdiden. Sen demio musun bu cocuklarla asil benim tatile ihtiyacim var bizsiz nasil icin rahat edecek diye. Ben boyle adamlari masum bulamiormMerhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen