Arkadaşlarıyla tatile gidecekmişş

Merhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen
Kesinlikle izin vermem bensiz tatile gunubirlik gidip gelcem.desede avucunu yalar. Bensiz ne isi var bir kere diploma almak icin mersine gitti geldide sinir oldum hos gitmesi gelmesi bir oldu kalma durumu olmadi.. bana ters bayanin gitmesi hadi neysede erkek gidemez ikisi bekar bu evli kolay yoldan cikar. Aman ne olcak aman su bu derken ben iyi seyler dusunemem. Hicbir erkek masumda degil imkani olan her turlu aldatir aldatmayan erkek olduguna inanmiyorum ben aldatmasa.bile bakar suzer sinir oldum simdiden. Sen demio musun bu cocuklarla asil benim tatile ihtiyacim var bizsiz nasil icin rahat edecek diye. Ben boyle adamlari masum bulamiorm

Siz de cocuklari ona birakip bekar arkadaslarinizla tatile gidebiliyorsaniz sorun yok. Ama size izin vermeyip kendi yapiyorsa ben izin vermezdim. Her sey karsilikli.

Kesinlikle izin vermem bensiz tatile gunubirlik gidip gelcem.desede avucunu yalar. Bensiz ne isi var bir kere diploma almak icin mersine gitti geldide sinir oldum hos gitmesi gelmesi bir oldu kalma durumu olmadi.. bana ters bayanin gitmesi hadi neysede erkek gidemez ikisi bekar bu evli kolay yoldan cikar. Aman ne olcak aman su bu derken ben iyi seyler dusunemem. Hicbir erkek masumda degil imkani olan her turlu aldatir aldatmayan erkek olduguna inanmiyorum ben aldatmasa.bile bakar suzer sinir oldum simdiden. Sen demio musun bu cocuklarla asil benim tatile ihtiyacim var bizsiz nasil icin rahat edecek diye. Ben boyle adamlari masum bulamiorm
Benimde içim rahat deil istemiyorum ama galiba tam tavrımı ortaya koymayı bilmiyorum

Siz de cocuklari ona birakip bekar arkadaslarinizla tatile gidebiliyorsaniz sorun yok. Ama size izin vermeyip kendi yapiyorsa ben izin vermezdim. Her sey karsilikli.
Yok ya nerde. Hayatta müsaade etmez

Yok ya nerde. Hayatta müsaade etmez
O zaman otursun oturdugu yerde. Buyuk kavga cikardi. Boyle bir seyi kabul etmezdim ben. Korkum da yok valla. Kapi orda mi dedi geldiginde karsilasacagi manzarayi goze aldi demek ki. Siz de ezilip her seyi kabul ederseniz bu tatillerin sonu gelmez.

Benimde içim rahat deil istemiyorum ama galiba tam tavrımı ortaya koymayı bilmiyorum
Silik kalmayin lutfen gerekirse bagirin cagirin ama izin vermeyin hic dogru degil dusuncesi. Evli arkadaslari olsa hep beraber gitseniz ne guzel derim ya da nisanli olan nisanlisini esiniz sizi cocuklari alip gitseniz yine okeyim ama bekar gibi takilmak ustune ustluk rest cekmesi hic hos degil. Ve masum olmadigin ispati. Şu da olabilir hanimci olmams gibi davranir bazilari bak oglum iste ben gelirim dersem gelirim karim lafimi dinler kilibikmiyim.bencilerden de olabilir kocaniz sirf o arkadaslari yuzunden onlara karsi kendini ustun gostermek icin.. halbuki bakinca aman ne yaman erkek demez kimse

Silik kalmayin lutfen gerekirse bagirin cagirin ama izin vermeyin hic dogru degil dusuncesi. Evli arkadaslari olsa hep beraber gitseniz ne guzel derim ya da nisanli olan nisanlisini esiniz sizi cocuklari alip gitseniz yine okeyim ama bekar gibi takilmak ustune ustluk rest cekmesi hic hos degil. Ve masum olmadigin ispati. Şu da olabilir hanimci olmams gibi davranir bazilari bak oglum iste ben gelirim dersem gelirim karim lafimi dinler kilibikmiyim.bencilerden de olabilir kocaniz sirf o arkadaslari yuzunden onlara karsi kendini ustun gostermek icin.. halbuki bakinca aman ne yaman erkek demez kimse
Kesin öyledir. Dün konuşurken hayır gitme dedim istemiyorum dedim. Gitmeyeyim mi diyorsun dedi evet gitme diyorum dedim. Durdu durdu valla cnm ne dersen de gidecm ben dedi.
Biraz etrafın kılıbık sözlerinden korkan biri. Yoksa bunu bana çekşne çekine sormazdı

E ama o sizi evden kovarken iyi pardon orasi sizin eviniz değil mi?

Ev kira degilse kaç tane kadinin evlendikten sonra oturudugu ev bekarken kendi parasiyla aldigi ev oluyor ki?
Kiralik ev degilse ev cogunlukla erkege ait ya da erkek ailesinden gelmis oluyor.

Şu tarz durumlarda " eve alma, evden kov" denilmesi cok sacma geliyor bana. Kimi kimin evinden kovuyorsun yani. Ortak alindiysa da kimse kimseyi kovamaz ama ortak alinmis olsaydi adam kapi orda demezdi. Evet evlilik icerisindeyken ev kadinin da evi ama kovma durumunda oyle olmuyor.

Ev kira degilse kaç tane kadinin evlendikten sonra oturudugu ev bekarken kendi parasiyla aldigi ev oluyor ki?
Kiralik ev degilse ev cogunlukla erkege ait ya da erkek ailesinden gelmis oluyor.

Şu tarz durumlarda " eve alma, evden kov" denilmesi cok sacma geliyor bana. Kimi kimin evinden kovuyorsun yani. Ortak alindiysa bile kimse kimseyi kovamaz.Evet evlilik icerisindeyken ev kadinin da evi ama kovma durumunda oyle olmuyor.
Bende eve almamaktansa ben kendim o evden çıkarım daha iyi. O Bi şekilde bu eve girer sonuçta

Bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum. Siz gitme diyince trip atınca kızınca Bişey demeden tmm gitmem mi diyor eşiniz ben nerde hata yapıyorum ki

Teklif dahi etmiyor evliliğin amacı ne eşinle beraber vakit geçiremedikten sonra. Siz alıştırmışsınız sevmem etmem yok günübirlik gider gelirim bunu severim diyorsanız kaybedersiniz.

Şu tarz durumlarda " eve alma, evden kov" denilmesi cok sacma geliyor bana. Kimi kimin evinden kovuyorsun yani. Ortak alindiysa da kimse kimseyi kovamaz ama ortak alinmis olsaydi adam kapi orda demezdi. Evet evlilik icerisindeyken ev kadinin da evi ama kovma durumunda oyle olmuyor.
Ben ev kira ya da kendilerinin diye katmadan sadece "kari koca olup birlikte yaşadıkları için mantiken ikisininde evi oluyor" diye düşündüm o yüzden hangi hakla sizi evden kovuyor dedim. Yoksa kimsenin evden kovmasini da onaylamadim

Kesin öyledir. Dün konuşurken hayır gitme dedim istemiyorum dedim. Gitmeyeyim mi diyorsun dedi evet gitme diyorum dedim. Durdu durdu valla cnm ne dersen de gidecm ben dedi.
Biraz etrafın kılıbık sözlerinden korkan biri. Yoksa bunu bana çekşne çekine sormazdı
Adam mı senden çekiniyor arkadaşım? :KK57:

Arkadaşlarla geçirilen vakit ayrı güzeldir, eşle geçirilen vakit ayrı güzeldir. Eğer siz de onun gibi çocuklarınızı bırakıp arkadaşlarınızla kız kıza tatile gidebiliyorsanız bence onun da erkek erkeğe tatil yapmaya hakkı var.

O kadar uzaklara değilde kendi ilimizde olan yerlere gidiyoruz gezmeye. O kadar uzaklara gitmeyiz. Götüreceğini sanmam
Valla akşam işten gelince ben düşündüm taşındım sen o izni al iş yerinden sen evde çocuklara bak biraz bu sene ben kafa dağıtayım geçen sene sen gitmiştin benim çok ihtiyacım var diyin ve gidin. Bakın bakalım bi daha gidiyor mu. Birde geçen sene Antalya ya göndermişsiniz bravo valla ben kıyametleri koparırdım.

Ben ev kira ya da kendilerinin diye katmadan sadece "kari koca olup birlikte yaşadıkları için mantiken ikisininde evi oluyor" diye düşündüm o yüzden hangi hakla sizi evden kovuyor dedim. Yoksa kimsenin evden kovmasini da onaylamadim

Kimse kovmayi onaylamaz ama işte olay evden kovmalara gelince mantiken "ikisinin de evi" olmuyor. Bizim mantigimiza gore degil resmi olarak ev adaminsa "sen git" diyemez kadin. Zaten resmen kadinin evde hakki varsa kovmazdi, adam demiş zaten kimi kimin evinden kovuyorsun diye...

Kafa dağıtması gereken sizmisiniz acaba eşiniz mi!? O bekar ve nişanlı arkadaşları evlensin, o zaman görür kocanız onlar karıları olmadan tatile gitmeyince.
Gidemez mümkün değil, ha benimle de tatil yaparsa beeeelki milyonda bir ihtimal

Ya hanımlar bilmiyorum tmm bensiz gitmesine Bişey demiyorum belki siz alışık değilsiniz ama bizim burda çok sık olduğu için biz alıştık ne yazıkki tabi bende o tür yerleri sevmem Bi yere gidip kalmayı sevmem günü birlik gidip gelirim ben tabi eşimle. Konu hani orda arkadaşlarıyla ne yapar sizce iki arkadaş ve turistik bir yer neler yapılır. Güvenmeli miym
Güvenmeyin desek ne değişecek?

Allahtan kıskançmışsınız :27: yoksa rusyaya falan yollardınız neme lazım :deli:

Bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum. Siz gitme diyince trip atınca kızınca Bişey demeden tmm gitmem mi diyor eşiniz ben nerde hata yapıyorum ki
Öyle bir istekte zaten bulunmuyor evli adam arkadaşlarıyla tek neden tatile gitsin

Back
X