Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence önemli olan nokta tatil mi, gezi mi olduğu. Gidip gezip dönecekse sorun yok bence. Eşimin de, benim de kendi arkadaşlarımızla şehir dışı gezilerimiz olur bazen. Gider gezer döneriz yani. Ama tatil şeklindeyde, en az 3-4 kalacaklarsa ben de istemezdim sanırım.Merhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen
Oyle diyecek ne diyecek beni gezdirmeden kendimi gezecekBilmiyorum nerde yanlış yapıyorum. Siz gitme diyince trip atınca kızınca Bişey demeden tmm gitmem mi diyor eşiniz ben nerde hata yapıyorum ki
ayy cevabınızı aşırının aşırısı beğendim..İki çocukla ben evde kalacağım, kocam da arkadaşlarıyla tatile kafa dağıtmaya gidecek. Hahahayt! Valla kafayı dağıtmak için bir yere gitmesine hiç gerek yok, ben dağıtırım o kafayı. Töğbest... Ha siz de çocukları kendisine bırakıp, arkadaşlarınızla tatile çıkabiliyorsanız, o zaman olabilir de, bundan bahsetmediğinize göre öyle bir durum yok, değil mi? Nasıl bir bencillik bu. Kafa denilen şey bir eşinizde yok herhalde. Ay, bana ne oluyorsa yine bir celallendim. Kocanızı hobi olarak yolabilirim. Önce çocuklarını, karısını düşünsün beyefendi. Ailesini tatile çıkarsın, karısının nasıl kafası rahatlar onu düşünsün.
Bence o tatile giderse sende o evi terk et gorsun kapi gostermeyi kendi evim demeyi tam odun yaa bukadar sizi gozden cikardiysa vardir biseyler ha yok sizi gidemeyecek sanip ayak yapiyorsada gelince sizi gormeyince anlar tabi sizin bileceginiz birsey ama tatil icin boyle gozden cikarilmak yenilir yutulur sey degSöyledim bunu bana kapıyı gösterirken kapıorda sen buyur dedim. Beni kendi evimden mi kovuyorsun dedi
Bu +1000'i nerede bozdurup emoji skoruna ekleyebiliyoruz bacım?ayy cevabınızı aşırının aşırısı beğendim..
+1000
Kadın cocukları yla gidip izbe otellerde mi kalsın ev tabiki kadının hakkı, erkek her yerde kalır oturduğumuz evi ben almadım ama Bi kavga olsa evden gidicem desem sen otur ben giderim der eşim normali buEv kira degilse kaç tane kadinin evlendikten sonra oturudugu ev bekarken kendi parasiyla aldigi ev oluyor ki?
Kiralik ev degilse ev cogunlukla erkege ait ya da erkek ailesinden gelmis oluyor.
Şu tarz durumlarda " eve alma, evden kov" denilmesi cok sacma geliyor bana. Kimi kimin evinden kovuyorsun yani. Ortak alindiysa da kimse kimseyi kovamaz ama ortak alinmis olsaydi adam kapi orda demezdi. Evet evlilik icerisindeyken ev kadinin da evi ama kovma durumunda oyle olmuyor.
Evlilikten sogutan bir konu.
bizde de babam gezmeyi sevmez. Yillardir annem cocuklari babaya birakip gitti gidecegi yerlere. Baska sehre arkasinin yanına da gitti, düğüne de gitti,heves ettigi bi kursa gitti..
Hatta gecen senelerde yurt disina bile cikti.
Evlendi diye mezar kazip olmeyi mi beklesin? Dunyadan elini ayagini mi ceksin?
1 hafta degil birkac gunlugune gidebilir nevsehire. Daha mayis ayinda oradaydim. Bar yok pavyon yok. Erkek erkege kulturlerinirler iste.
Cocuklar biraz buyusun siz de babaya satar iki gunlugune haftasonu biryerlere gidersiniz.
Biraz anlayis...
Birakin da nefes alsin insanlar