Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl sorun ayrı gayrı tatil yapmak istemesi. Biz bayanlarında üstünde müthiş stresi var biz nerede kafa dağıtacağız? Çocukları bırakıp sizde arkadaşlarınızla tatile gidebilir misiniz? Sanmıyorum çoğu erkek müsade etmez ama kendilerine gelince e ben arkadaşlarla tatile.. yok ya ben neresi olduğu farketmez gene de razı olmazdım. Birkaç sefer eşimden de bu tarz girişimler oldu ve tarafımdan engellendi. Eğer bekar gibi gezip tozacaklarsa evlenmeselerdi bizi niye ailemizden ayırıp da sonra yalnız başımıza bırakıyorlar?Merhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen
Sizde oturup evde çocuk bakicaksiniz? Paşa da gidip kafa dağıtacak? Üstelik sizinle doğru dürüst tatile bile çıkmadan? Benim eşim Irlandali böyle bir düşünceyi hiç aklına bile getirmedi. Ki haftasonlari evdeyken bana hadi bütün hafta bunalıyorsun çocuklar bende sende gidip keyif yap der. Sahi siz ne zamanlar kafa dağıtacaksiniz sordunuz mu bunu eşinize?O kadar uzaklara değilde kendi ilimizde olan yerlere gidiyoruz gezmeye. O kadar uzaklara gitmeyiz. Götüreceğini sanmam
Yollamammm nettMerhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen
Öncelikle kıskançlık konusuna girmicem o bana mantıklı gelmiyo ama evli iki çocuklu bir adamın bireysel tatil planları yapmasını doğru bulmuyorum. İleri tarihli ayarlasin hep birlikte gidin. Sanki evde kalan kişinin kafa dinlemeye değişikliğe ihtiyacı yok mu?Merhaba hanımlar
Ya hanımlar bilmiyorum tmm bensiz gitmesine Bişey demiyorum belki siz alışık değilsiniz ama bizim burda çok sık olduğu için biz alıştık ne yazıkki tabi bende o tür yerleri sevmem Bi yere gidip kalmayı sevmem günü birlik gidip gelirim ben tabi eşimle. Konu hani orda arkadaşlarıyla ne yapar sizce iki arkadaş ve turistik bir yer neler yapılır. Güvenmeli miym
peki sizi de ayrıca tatile götürüyor mu?Deil mi![]()
İlla gidecm diyor. Eğer istemiyorsan kapı orda dedi![]()
Bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum. Siz gitme diyince trip atınca kızınca Bişey demeden tmm gitmem mi diyor eşiniz ben nerde hata yapıyorum kiBu lafımı etti ?
Hadsize bak hele Kurban olayım siz bu adamlara ne yedirip içiriyorsunuz
Bu ne kendini bilmezliktir, bu ne terbiyesizliktir.
Arpası fazla gelmiş bu herifin
Hiç öyle değil:)) Ürgüpte hayat gece 12 den sonra başlar. Disco bar dolu ÜrgüpAntalya’ya gitmiş adam Kapadokya nedir ki .
Yok artık. Bundan sebep kapıyı gösteren kocayla tek derdiniz bu değil o zaman. Çok üzücü.İlla gidecm diyor. Eğer istemiyorsan kapı orda dedi![]()
Bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum. Siz gitme diyince trip atınca kızınca Bişey demeden tmm gitmem mi diyor eşiniz ben nerde hata yapıyorum kiBu lafımı etti ?
Hadsize bak hele Kurban olayım siz bu adamlara ne yedirip içiriyorsunuz
Bu ne kendini bilmezliktir, bu ne terbiyesizliktir.
Arpası fazla gelmiş bu herifin