Arkadaşlarıyla tatile gidecekmişş

Merhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen
Asıl sorun ayrı gayrı tatil yapmak istemesi. Biz bayanlarında üstünde müthiş stresi var biz nerede kafa dağıtacağız? Çocukları bırakıp sizde arkadaşlarınızla tatile gidebilir misiniz? Sanmıyorum çoğu erkek müsade etmez ama kendilerine gelince e ben arkadaşlarla tatile.. yok ya ben neresi olduğu farketmez gene de razı olmazdım. Birkaç sefer eşimden de bu tarz girişimler oldu ve tarafımdan engellendi. Eğer bekar gibi gezip tozacaklarsa evlenmeselerdi bizi niye ailemizden ayırıp da sonra yalnız başımıza bırakıyorlar?

O kadar uzaklara değilde kendi ilimizde olan yerlere gidiyoruz gezmeye. O kadar uzaklara gitmeyiz. Götüreceğini sanmam
Sizde oturup evde çocuk bakicaksiniz? Paşa da gidip kafa dağıtacak? Üstelik sizinle doğru dürüst tatile bile çıkmadan? Benim eşim Irlandali böyle bir düşünceyi hiç aklına bile getirmedi. Ki haftasonlari evdeyken bana hadi bütün hafta bunalıyorsun çocuklar bende sende gidip keyif yap der. Sahi siz ne zamanlar kafa dağıtacaksiniz sordunuz mu bunu eşinize?

Yoll
Merhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen
Yollamammm nett

Merhaba hanımlar
Öncelikle kıskançlık konusuna girmicem o bana mantıklı gelmiyo ama evli iki çocuklu bir adamın bireysel tatil planları yapmasını doğru bulmuyorum. İleri tarihli ayarlasin hep birlikte gidin. Sanki evde kalan kişinin kafa dinlemeye değişikliğe ihtiyacı yok mu?

İki çocukla ben evde kalacağım, kocam da arkadaşlarıyla tatile kafa dağıtmaya gidecek. Hahahayt! Valla kafayı dağıtmak için bir yere gitmesine hiç gerek yok, ben dağıtırım o kafayı. Töğbest... Ha siz de çocukları kendisine bırakıp, arkadaşlarınızla tatile çıkabiliyorsanız, o zaman olabilir de, bundan bahsetmediğinize göre öyle bir durum yok, değil mi? Nasıl bir bencillik bu. Kafa denilen şey bir eşinizde yok herhalde. Ay, bana ne oluyorsa yine bir celallendim. Kocanızı hobi olarak yolabilirim. Önce çocuklarını, karısını düşünsün beyefendi. Ailesini tatile çıkarsın, karısının nasıl kafası rahatlar onu düşünsün.

Bana göre evli adam tek başına tatile çıkamaz kusura bakmasın kimse buna bağnazlık diyorsanız ben bağnazım arkadaşım.Ancak kapadokyada hiçbirşey yok 2 gün sonra sıkılır gidilecek yerler mekanlar kısıtlı gelenler de japon zaten.Ancak ordan nevşehir merkese falan geçerler mi bilmem.

Başlığı okuyunca epey güldüm. :KK53:

Tatile gidecekmiş iki gözümün çiçeği

Bak sen :KK70::KK70:

Kafasınımı dağıtacakmış Şehzadem
Kırarım onun kafasını dağıtacak bişeyi kalmaz. :sinirli: :sinirli: :sinirli:

3-4 sene de bir tamam da her sene arkadaşlarla tatile gidecek adamları da bilemedim ne yapmalı.

Ya hanımlar bilmiyorum tmm bensiz gitmesine Bişey demiyorum belki siz alışık değilsiniz ama bizim burda çok sık olduğu için biz alıştık ne yazıkki tabi bende o tür yerleri sevmem Bi yere gidip kalmayı sevmem günü birlik gidip gelirim ben tabi eşimle. Konu hani orda arkadaşlarıyla ne yapar sizce iki arkadaş ve turistik bir yer neler yapılır. Güvenmeli miym

Bakalım gerçekten gidecek mi oraya, yada bir iki resim çekinip başka yere mi gidecekler. Gönderme

Ya hanımlar bilmiyorum tmm bensiz gitmesine Bişey demiyorum belki siz alışık değilsiniz ama bizim burda çok sık olduğu için biz alıştık ne yazıkki tabi bende o tür yerleri sevmem Bi yere gidip kalmayı sevmem günü birlik gidip gelirim ben tabi eşimle. Konu hani orda arkadaşlarıyla ne yapar sizce iki arkadaş ve turistik bir yer neler yapılır. Güvenmeli miym

Kendinize haksızlık ediyorsunuz. Yapmak istediğini heryerde yapar Güveniniz gittiği yere göre değişecek bir olgu olmamalı.. Siz eşinizle tatil yapıp, bari en azından bir gün bile olsa çocukları eşinize bırakıp nefes alamıyorsanız buna müsade etmenizi uygun görmüyorum ki bu iş sizin müsadenize bakmadığı ortada..

Bu lafımı etti ?

Hadsize bak hele Kurban olayım siz bu adamlara ne yedirip içiriyorsunuz
Bu ne kendini bilmezliktir, bu ne terbiyesizliktir.
Arpası fazla gelmiş bu herifin
Bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum. Siz gitme diyince trip atınca kızınca Bişey demeden tmm gitmem mi diyor eşiniz ben nerde hata yapıyorum ki

Bu lafımı etti ?

Hadsize bak hele Kurban olayım siz bu adamlara ne yedirip içiriyorsunuz
Bu ne kendini bilmezliktir, bu ne terbiyesizliktir.
Arpası fazla gelmiş bu herifin
Bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum. Siz gitme diyince trip atınca kızınca Bişey demeden tmm gitmem mi diyor eşiniz ben nerde hata yapıyorum ki

Back
X