- 9 Ekim 2022
- 4.820
- 18.378
- 138
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Yani demek istediğim buydu aslında. Kpss sınavı hiç kolay bir sınav değil. Hele de Türkçe paragraf- sözel mantik.
Kaça katladı diyecektin sanırım yanlış yazdınBu arada borcun ne oldu, kaç kaldı ?
Niye öyle diyorsun, duvarı var kapısı varAynen çok güzelmiş ev gerçekten.
Yok tayin ile geldim , ya aslında mesajlaşmayı felan seven bi çocuktu ama şimdi haftanın 7 günü çalışıyor ;( ve düğünden sonra da böle olacak biz nasıl birbirimize aşılacağız bilmiyorum
Engelli kpss sadece fiziksel ve zihinsel olduğu için olmuyor. Örneğin epilepsi hastasıdır ağır ilaçları ve nöbetleri vardır ekpss ile girebilir. İçeriği geniş bir kapsam ekpss. Evleneceği kişi çalışkan olsaydı hamallik yapsaydı da inan sesim çıkmazdı. Ama tembel ve tamamen zorunlunun üstünden geçinmeye çalışan bir parazit. Yazık değil mi öyle ya da böyle memur olmuş hayatını daha düzene soksun diyoruz. Burda aylardır açmadığı konu kalmadı yanına gelen sevgilisi poşetleri taşımadı diye bile ağladı. Geliş gidiş yatış yiyis ucretlerini bile karşıladı. gözünü açsın hayatına ona değer veren biri girsin illa evlenmek istiyorsa.Yani nasıl söylesem bazı insanlar derslerde başarılıdır ama sosyal hayatta hiç iyi değildir. Geçmişinde ne yaşadı, nasıl bir ailede büyüdü bilmiyoruz sonuçta. Psikolojik terimleri pek bilmem ama koşullu bağlanma vs sorunları olabilir bu onun engelli olduğunu göstermez.
Yani.Ah sormayın kesinlikle eli işte gözü oynaşta şeklinde kazanılacak bir sınav değil eğer bölümün 60 ile atama yapmıyorsa
Ateş yakıyor, yemek yapıyor, 3 bin kelimeyi anlıyor gibi oldu bu.Niye öyle diyorsun, duvarı var kapısı var
Zorunlu bu adamla evlenirsen çok çekeceksin, ısrarla devam ediyorsun...Ben düğünüme üç ay kala yeni bi şehre nişanlım benim bulunduğum yerde iş bulamaz diye buraya taşındım , burası büyük bir şehir ve buldukları ev hemen karşı sokaklarındaki ev , ancak durum şu ki eskiden bana daha çok ilgisi olan nişanlım artık ilgisini kaybetmiş durumda bugün buraya gelişimin ikinci günü ve hazırlanıp yanına gittim beraber bir yere geçecektik , bana güzel olmuşsun bile diyemedi , bende ona bunu söyledim , babasıyla tartışmış , birde haftanın 7 günü çalışıyormuş diye o yüzden yorgunluktan unutmuş … eskisi gibi olmayacaksak ben neden bu şehre geldim , gerçekten çok üzgünüm şu an
Kaça katladı diyecektin sanırım yanlış yazdıntaşındı bu kadın yolluk dediğin kuş kadar, gırtlağa kadar gömülmüştür yine.
Delirir insan haha.
Bir evi güzel yapan nedir acaba ulan kendimden şüphe ettim
3bin çok iyimser bi tahmin oldu yalnız.Ateş yakıyor, yemek yapıyor, 3 bin kelimeyi anlıyor gibi oldu bu.
3bin çok iyimser bi tahmin oldu yalnız.
Aynı ben laBen de böyle bi fantezi var borcu olan insanların ne kadar borcu olduğunu ne kadar borcunu ödediğini ne kadar borcu katlandığını çok merak ederim
Gerçekten çok üzgünüm buldukları evde çok eksik var evet ev çok güzel ama eksik çok fazla , duşakabini yok mesela ya da mutfak çok kötü çıkma dolap içi eski mesela , ev iki katlı güzel ama bulunduğu konum itibariyle de berbat bi yer bence ;( bilmiyorum ne yapacağım bi sene sonra taşınırız diyor ama zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?