Artık nişanlımın yanına taşındım , ancak ilgisizliğini hissediyorum ? İlgi ve ilgisizlik nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani demek istediğim buydu aslında. Kpss sınavı hiç kolay bir sınav değil. Hele de Türkçe paragraf- sözel mantik.

Ah sormayın kesinlikle eli işte gözü oynaşta şeklinde kazanılacak bir sınav değil eğer bölümün 60 ile atama yapmıyorsa

Yok tayin ile geldim , ya aslında mesajlaşmayı felan seven bi çocuktu ama şimdi haftanın 7 günü çalışıyor ;( ve düğünden sonra da böle olacak biz nasıl birbirimize aşılacağız bilmiyorum

Sen dua ette çalışsın. Yoksa o yedi gün evde oturup, sende çalışabilirsin.

Engelli kpss sadece fiziksel ve zihinsel olduğu için olmuyor. Örneğin epilepsi hastasıdır ağır ilaçları ve nöbetleri vardır ekpss ile girebilir. İçeriği geniş bir kapsam ekpss. Evleneceği kişi çalışkan olsaydı hamallik yapsaydı da inan sesim çıkmazdı. Ama tembel ve tamamen zorunlunun üstünden geçinmeye çalışan bir parazit. Yazık değil mi öyle ya da böyle memur olmuş hayatını daha düzene soksun diyoruz. Burda aylardır açmadığı konu kalmadı yanına gelen sevgilisi poşetleri taşımadı diye bile ağladı. Geliş gidiş yatış yiyis ucretlerini bile karşıladı. gözünü açsın hayatına ona değer veren biri girsin illa evlenmek istiyorsa.

Zorunlu bu adamla evlenirsen çok çekeceksin, ısrarla devam ediyorsun...

Zorunlu diğer konularını da biliyorum senin. Evlilik çok ciddi bir karar. Zaten boyundan büyük borcun var. Şimdi daha da büyük borçların altına gireceksin. Üstelik buna değecek mi? Sana burada yazdıklarımızı okuyup ama bildiğini okuyup, 3 ay sonra da muhtemelen "evlendim ama pişmanım, şu kadar da borcum var, ne yapacağım" başlıklarıyla konu açacaksın. Herkes sana biz demiştik diyecek.
Tüm bunlardan bağımsız ben aileni ve arkadaş çevreni merak ediyorum. Oturup bu konuları dertlestigin kimsen yok mu? Seni silkeleyip kendine getirecek birisi yani... hiç mi sözüne kıymet verip dinledigin birisi yok hayatinda? Ya da onlar da akıl vermekten yoruldu mu artık?
Ayrıca memursun, mis gibi elinde garanti bir işin var. Kimseye muhtaç değilsin, aç açıkta değilsin. Ama bu sevgi, ilgi açlığı seni yanlışlara sürüklüyor. Kendini suistimal ettirmeye çok müsaitsin, neden? Otur bir düşün bunu. Keşke gereksiz harcamalar altına girecegine bir terapi alsaydın. Kendine hayatın boyunca yapacağın en güzel yatırım olurdu. Eğer imkanın varsa hala geç değil. Ama tasinmak da büyük masraf. Maddi durumun ne alemde acaba?
Dedigim gibi 3 ay sonra daha da büyük pismanliklarla buraya konu açarsan o zaman ne olacak? Gözü perdeli bir kiz değilsin aslında her şeyi farkında olarak yapıyorsun. Ama bu zayıf yanını güçlendirmen lazım. Kendini düşünebilirsen tabi.

Ev 2 katlı derken: 2 katlı, altında dükkan vb olan bir binadan mı; 2 katlı müstakil bir evden mi bahsediyorsunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…