• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık sen bu evin kızısın -eşim

Gecen sefer orda kaldim bu sefer de kendi annem de kalicam seklinde siraya koy madem.....bu konuda esini nasil ikna edecegin de sana kalmis.
Bunuda denedim ama yok illa annesi ikna da edemiyorum birde o çok sakin konuşur izin vermezken bile sanki izin vermiyormuş gibi değil de beni sevdiğini anlatıyomuş gibi anlatabildim mi bilmiyorum çok tatlı dillidir ama ben illede annemler deyince sinirlenip bağırıyorum kızıyorum haklıyken haksız duruma düşüyorum..

Peki sizce annemlerde kalma konusunda nasıl davranmalıyım ne demeliyimki ikna olsun ha bide diyorki yeni evliyiz annemlere iyice alışınca kendi annenlerde de rahat rahat kalabilceksin buna kızıyorum alıştım zaten diye :/
ben annemde rahat ediyorum orada kalmak istiyorum hayırdır aile ilişkilerim seni niye rahatsız ediyor beni koparmak mı istiyorsun de. Kayınvalidemle bir bir buçuk ay yaşadığım da oldu anneme gidip 3 ay kaldığım da oldu. Sonuçta kendi ailen gibi olmuyor. Ama bu demek değil ki onlara alışmadığın için kalmıyorsun. Herkes kendi ailesini seçer. Eşine seçenek sun yarı yarıya ikisinde de kalayım yoksa ben evimden ayrılmıyorum de

:lülülü:Hıhı evin kızı!!
Gör bak en ufak şey de elin kızı nasıl oluyorsun kv gözünde..
Istisnalar dışında yok öyle bir şey..
Mesafe her zaman tatlıdır iyi tutar aile ilişkilerini..:KK51:

Bunun hastalıkla alakası yok canım diyip ailene girmelisiniz senin sevmediğin insanın yanına neden gönderiyorsun beni de rahatsız oluyorum sonuçta diyebilirsin ama bunun için kavga gürültü gerek yok diye düşünüyorum sonuçta esinden gayet memnunsun bunu bir şekilde onun suyuna giderek asmalisin diye dusunuyorum.
Çok söyledim ablan kötü bi örnek beni maruz bırakma diye ablam yüzünden annemler senden niye mahrum kalsın seni çok seviyorlar diyo gerçekten de seviyorlar insanlar kayınvalidem bana iş falan yaptırmaz resmen nasıl hizmet edeceğini şaşırır dediğim gibi ordada keyfim yerind oluyor ama annemlerde kalmakta istiyorum

Birde şöyle bir durum var benim görümcem sürekli annesinde kalıyo abartmıyorum iki senelik evliyim 18 ayında görümcem annesinde kaldı evli kendiside ama geliyor 6 ay kalıyor bir hafta kocasının yanına gidiyor geri geliyor yine 4-5 ay kalıyor. Be bende diyorum ki ya madem evimde kalmama gönlün rahat etmiyo bari ablan annesiyleyken bende annemle oluyum yok hayır annemlerde kalıcaksın illa diyor.
Hayir de. Izin alip verme olayini aranuzdan kaldirirsaniz iyi olur.

18 yasimdayken 1 ay evde tek basima kaldığımı bilirim evli falan da değildim üstelik. Kocam izin vermiyo ne demek? Neden izin aliyosunuz? Evlendiginize göre evinizde tek basiniza kalacak olgunluga erismissiniz demektir.
Evlenmeden önce babamda hiç yalnız kalmama izin vermezdi o yüzden evde kalmama izin vermemesine hiç bu açıdan bakmamıştm :)

ben annemde rahat ediyorum orada kalmak istiyorum hayırdır aile ilişkilerim seni niye rahatsız ediyor beni koparmak mı istiyorsun de. Kayınvalidemle bir bir buçuk ay yaşadığım da oldu anneme gidip 3 ay kaldığım da oldu. Sonuçta kendi ailen gibi olmuyor. Ama bu demek değil ki onlara alışmadığın için kalmıyorsun. Herkes kendi ailesini seçer. Eşine seçenek sun yarı yarıya ikisinde de kalayım yoksa ben evimden ayrılmıyorum de
Bunu tatlı bir şekilde söyleymeyi deniycem :)

Erkekler izin alındığında egosu yükselir ve hoşlarına gider ben bunu yapmasında sıkıntı görmüyorum açıkçası soracaksın ama bildiğini okuyacaksın. Eşim şehir dışına çıktığında evimde kalırım genelde arabayı bana bırakır ve şuraya gidiyorum bir sıkıntı olur mu diye sorarım o da git yada gitme der bir gün gittim akşam olunca aileme gidecektim hayır gitme saat 10 olmuş nereye gidiyorsun otur oturduğun yerde dedi biraz ısrar ettim vaktim yok diyor açıkçası uğraşmasını ve tartismadim biliyorum ki birşey olursa kaza felan yaparsam tek başına bu saatte ne yapacak diye düşünüyor

Bazen erkeklerin erkek olduğunu hissetmeye ihtiyacı var ben bunda bir sakınca görmüyorum açıkçası
Erkekler erkek olduğunu eşleri onlardan izin aldığında hissetmez çok yanlış bir düşünce ve işte bu düşünceler onları tepemize çıkarıyor

Anneme veya bir başka yere gideceksem hayatım ben bugun anneme gidicem haberin olsun der ve giderim

Izin almak izin veriyor musun demek başka bir şey onu sadece babama derdim kocama değil

Erkekler erkek olduğunu eşleri onlardan izin aldığında hissetmez çok yanlış bir düşünce ve işte bu düşünceler onları tepemize çıkarıyor

Anneme veya bir başka yere gideceksem hayatım ben bugun anneme gidicem haberin olsun der ve giderim

Izin almak izin veriyor musun demek başka bir şey onu sadece babama derdim kocama değil
Bende annemlerde kalıyım bu sefer diyorum aslında izin cümlesi değil ama eşim tatlı bi şekilde çeviriyo lafı nasıl yapıyo anlamıyorum bile :D hani deseki yok annenler benim annemde kalcaksın başka şansın yok yoksa şöyle yoksa böyle falan çirkefleşicem de yok öyle tatlı söylüyoki bişey diyemiyorum ya tamam diyorım yada sinirlenip haklıyken haksız duruma düşüyorım :(

Evlenmeden önce babamda hiç yalnız kalmama izin vermezdi o yüzden evde kalmama izin vermemesine hiç bu açıdan bakmamıştm :)

Emin olun benim babam da bana bunu bir hak olarak sunmadi kendim direnerek yeri geldiğinde ariza cikararak aldim. Memlekete gitmekten hic hoslanmiyodum ve artik gelmiyicem ben evde tek kalicam dedim. Tabiki hay hay kizim demediler sorunlar yasandi ama sonrasinda yillarca memlekete gitmeden tek basima gecirdim yaz tatillerimi. Bu konuda babanizin(bekarken) bile soz hakki bir yere kadarken kocanizin hic agzini acmaya hakki yok bence. Canininiz nerede istiyorsa orada kalacaginizi soyleyin ve kalin.

Herşeye tamam diyen birisi değilim dediğim gibi izin sadece eşimin şehirdışı mevzularında var diğer bütün konularda çok rahatım aslında istediğim yere giderim gezerim :)

evet ama yine eşinizin izni dahilinde. o yerlerden birini istemiyor olsa yine gezemeyeceksiniz.

ben bu mantığı anlamıyorum. siz şehir dışında olsanız eşinizin sizin annenizde kalmasını mı beklerdiniz. hayır. e o zaman neden eşiniz yokken siz onun annesinde kalıyorsunuz?

kadın herşeye he dediği için kavga gürültü yok.

Kız yazmış hayır derken bile beni sevdiğini söyler gbi tatli bir tonla söylüyor diye burada neler okuduk aileme gittiğim için dövdü gitmek istedim diye dövdü vb. Şuanda kızın kocası bence gayet düzgün davranıyor kız bağırıp çağırmasını rağmen karşılık vermiyor

Back
X