aynen değiştrdim bende herşeyi tabi geri kalmadımdiyorum ya 1 haftadır hiç umursamıyorum umrumda değil bitirdim kafamdaa ama delirmek üzereyim herkes mutluuuuu ben hep üzülüyorum
bir de ben kız arkadaşlarımı ekledim diye utanmadan laf etmeye çalışıyor yani şaka gibinet olamıyor çünkü pişman oluyo 2 gün sonra cevap vermedım ya kendine yediremiyodur şimdi
bir de ben kız arkadaşlarımı ekledim diye utanmadan laf etmeye çalışıyor yani şaka gibinet olamıyor çünkü pişman oluyo 2 gün sonra cevap vermedım ya kendine yediremiyodur şimdi
evet canım
evet sebastian modasını kaçır mıyım dedim
kendımı ınanılmaz yalnız hissediyorum kızlarrr
evet canım
yok yok herkes mutlu bi benım yuzum gülmedikimse mutlu değil canım emin ol herkes mutsuz herkesin bir derdi var Allah başka dert vermesin bu adamı kafandan sil bitir...önüne bak başka şeylerle uğraş demesi çok kolay tabi ama yapacak tek şey bu ...gururunu yerle bir etme arama sorma...ararsada yarım ağız konuş ...
ıııııııııhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne gururmuş ondaki .
Sanırsın prens charles ..
a aaaaaaaaaaaaaaa ayıp ediyorsun ama..bunca insan senin konuna yazıyor..ve sen kendini inanılmaz yalnız hissediyorsun..
eylül umarım bu sefer kararının arkasında durursun artık bu adam yüzünden üzülmeni istemiyorum
yok yok herkes mutlu bi benım yuzum gülmedi
o anlamda demedim tabiki canım
ayrılık konuşması yapıyoruz şu an :26:
evet canım
evet canım sağol1-2 sayfa önce yorumumu yaptım canım..şimdide gördümm en mantıklısı bu sanırım senin içinnn...
Eki Görüntüle 1165990
çok geçmiş olsun allah şifa versın canım :2::2::2:ben de mutsuzum benimde yüzüm hiç gülmedi doğuştan kalp hastası doğdum ben ne çileler ne sıkıntılarla okudum ondan sonra biri değer verdi bana ilk defa birini sevdim ona hastalığımı söyledim ettim ne sözler verdi ama beni en kötü günümde terk etti ben şuan oksijen tüpüne bağlı yaşıyorum...mutlumuyum sence
Bu sebastian modası neydir çok görüyorum kesin bir şey kaçırdım ben
yok yok herkes mutlu bi benım yuzum gülmedi
o anlamda demedim tabiki canım
ayrılık konuşması yapıyoruz şu an :26:
evet canım sağol
çok geçmiş olsun allah şifa versın canım :2::2::2:
bende bılmıyorum da capsler varmış
eylülüm ayrıl gitsin gençsin güzelsindir de senkoca dünyada adam mı kalmadı üzme artık kendini iki gün ağlarsın sonra hayatının aşkıyla karşılaşırsın yol ver gitsin
canımcım senin üzülmeni istemem ama erkek arkadaşın da seni hak edecek hiç bir şey yapmıyor. kıymetini bilmiyor. hakaret ediyor. ayrılık aşamasında ise sen üzülüyorsun..onun yaptığı hatalar yüzünden..
bilemiyorum eylül..yaptığın hatalar bi gün gelir karşına dikilir..pişman eder seni..aklllı düşün..mantıklı düşün
şu an itibariyle ayrılmış bulunuyoruz
arkamdan iş ceviren n baskalarıyla konusan bırıyle işim olmaz sevgılı falan değiliz artık dedım, o da aynen ayrıldık bttı ıstemıyorum artık senı yazdı bende seni istemiyorum bitti yazdım :26::26::26:
vay anasını..nasil bi şey ya...
ben sevgiliden ayrılınca erkeğin yalvar yakar itiraz ettiğini düşünürdüm hep..yani beni bırakamazsın.tek başına bu kararı alamazsın demeliydi demii
böylesini hiç duymadım yanii :26::26::26:
onun her zamankı halleri işte once boyle ıstemıyorum der sonra zırlar ama bıtırdım bende bugun bittiiiiiii :113::113::113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?