öyleymiş canım, baktım geçmişe de :26: hayırlısı olsun güzelim, deger görmeyi hak eden birisin sen, ee madem beyefendi bunu göstermiyor o zaman yol ver gitsinşimdi başka kızlara saldırsın bakalım, jetonu düşüp de senin kıymetini anladıgında da sen ona layık oldugu muameleyi gösterirsin
hep böyle olur zaten neden zamanında kıymetımızı bilmezler ki acaba
sağol canım umarım hayırlısı olur
İnşallah çok sıkıntı çekmeden atlatırsın bu durumu, Allah hayırlısını versin...
kafaları bu kadar çalışıyordur cicim boşveradam daha senden kesin olarak ayrılmadan başka kızlara ışık yakmaya başlamış, kim bilir evlenseniz neler olurdu, şükret haline, onu da Allaha havale et geç
allaha havale ettim evet
kim bilir canım çok üzülüyorum
şuan üzülmen normal daha çok yeni herşeyama şöyle düşün be canım, gerçekten evlenmeyi istedigin, ömrünü paylaşmak istedigin adam böyle bir adam mıydı
bilmem
inşallah geçer canım allah büyük ne diyim :105::105::105:
geçer kuzum mutlaka geçecekinsan anne babasının yokuluguna alışıyor aşk acısı bunun yanında sinek ısırıgı asla unutamm ben diye düşünme, kendini oyalayacak bişyler bul, zaman geçsin sonrası hep iyilik güzellik inşallah
bu erkeklerin çoğu odun anacım ne sanıyorlarsa kendilerini
aramazsa aramasın silsin engellesin hiçç takmaa kendini üzmeye değmez öyle biri için
o ne yapıyorsa sende aynısını yap arama sorma onu takmıyormuş gibi davran
bir süre sonrada laf söylemeye başlarlar kesin başka biri var hayatında ne çabuk unuttun gibi laflarrr
alıştılar tabii hep peşlerinden koşuyoruz ya.
hep biz idare ediyoruzz
ayrıl ..
bu ne vurdum duymazlık ..
haketmeyene yol vereceksin ki , gelen ayakta kalmasın ..
sen öyle deyince alakasız olucak ama aklıma şey geldi : senin yaptığın gider benim hoşuma gider
ayrıldık canım bi de istemiyorum senii diyo utanmadna
ben seni istemiyorum ki sen isteyesin dicektin
küstahh
bosver degerini bilecek biri mutlaka cıkar karsına cnm
:44::44: hangi alttan almak 2,5 yılllık ilişkide tek alttan alan ben oldum o ise hep hakaret etti kalbimi kırdı üzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?